Durex Játék Kenőanyag eper 50 ml

Márka: Durex Katalógus száma: 100004271236

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.09.30. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Durex Játék Kenőanyag eper 50 ml

Legédesebb kenőanyagok gélek Durex Play-eper. Hála neki, élvezheti az íze és aromája a szamóca és a finom intim élmény egész évben. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze. További információ

1330

1 330 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 140 Ft, Megtakarítás: 810 Ft (37 %)

Katalógus száma: 100004271236

Leírás

Termékleírás

Legédesebb kenőanyagok gélek Durex Play-eper. Hála neki, élvezheti az íze és aromája a szamóca és a finom intim élmény egész évben. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze. Kenőanyag vízalapú, amely lehetővé teszi a biztonságos használatát a gélből, és az óvszer használata közben nagyobb mennyiségben könnyen vízzel mossuk le. A szivattyú a gél könnyen alkalmazható.

figyelmeztetés:

„Ez a termék az Európai Unióban cer tifikován bejelentett szervezet CE0120 SGS orvostechnikai eszköz irányelvvel összhangban 93/42 / EEC orvosi eszközökre vonatkozó, kizárólag a tehermentesítő hüvelyszárazság, kellemetlen állapotok intim területeken. Egyéb, nem gyógyászati használatra tulajdonítani eszköz hatályán kívül CE minősítés, és a felhasználók mindig tisztában kell lennie, hogy az a termék használatával és / vagy biztonsági nem volt erre a célra hatóság SCG értékelni. "


Paraméterek

%2% paraméterei

Segédeszköz típus sikosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.