Durex Kenőanyag Naturals (INTI Gel) 100 ml

Márka: Durex Katalógus száma: 100004271266

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.07.14. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Durex Kenőanyag Naturals (INTI Gel) 100 ml

Kenőanyag Durex Naturals 100% természetes összetételét. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze. Kenőanyag vízalapú, amely lehetővé teszi a biztonságos használatát a gélből, és az óvszer használata közben nagyobb mennyiségben könnyen vízzel mossuk le. További információ

3930

3 930 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100004271266

Leírás

Termékleírás

Kenőanyag Durex Naturals 100% természetes összetételét. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze. Kenőanyag vízalapú, amely lehetővé teszi a biztonságos használatát a gélből, és az óvszer használata közben nagyobb mennyiségben könnyen vízzel mossuk le. A szivattyú a gél könnyen alkalmazható.

Ez egy semleges PH és illatanyag mentes.

figyelmeztetés:

„Ez a termék az Európai Unióban cer tifikován bejelentett szervezet CE0120 SGS orvostechnikai eszköz irányelvvel összhangban 93/42 / EEC orvosi eszközökre vonatkozó, kizárólag a tehermentesítő hüvelyszárazság, kellemetlen állapotok intim területeken. Egyéb, nem gyógyászati használatra tulajdonítani eszköz hatályán kívül CE minősítés, és a felhasználók mindig tisztában kell lennie, hogy az a termék használatával és / vagy biztonsági nem volt erre a célra hatóság SCG értékelni. "


Paraméterek

%2% paraméterei

Segédeszköz típus sikosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.