Durex Masszázs zselé 2 az 1- ben Play Érzéki 200 ml

Márka: Durex Katalógus száma: 100004271254

Közvetlenül partnerünktől

Durex Masszázs zselé 2 az 1- ben Play Érzéki 200 ml

Biztosan megtalálja a helyét szerelmi életében. További információ

2740

4 520 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
2 740 Ft
-39%

Katalógus száma: 100004271254

Leírás

Termékleírás

Biztosan megtalálja a helyét szerelmi életében.

Tulajdonságok:

  • kenő- és masszázsgél egyben,
  • ehető,
  • szenvedélyes előjáték érdekében,
  • a mindennapi kellemes szeretkezéshez,
  • ösztönzi érzéket,
  • finom parfümös és gyümölcsös íz.
Jak používat:

Vždy si důkladně přečtěte návod k použití. Varování: Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje spermicid. Gel může zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnerka těhotná, nebo zrovna kojíte. Uchovávejte mimo dosah dětí. I když je konzumace neškodná, nejedná se o potravinu.

figyelmeztetés:

Ezt a terméket az SGS CE0120 bejelentett szervezet az Európai Unióban tanúsítja orvostechnikai eszközként az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 / EGK irányelvnek megfelelően, kizárólag a hüvelyszárazság és az intim kellemetlenségek enyhítésére. Az ezen eszköznek tulajdonított egyéb nem orvosi felhasználások nem tartoznak a CE tanúsítás hatálya alá, és a felhasználóknak mindig tisztában kell lenniük azzal, hogy a termék használatát és / vagy biztonságát az SCG nem értékelte erre a célra. ”


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Segédeszköz típus sikosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.