Durex Óvszer Red 10 db

Durex Óvszer Red 10 db

Száma: 100014359675
Közvetlenül partnerünktől
Have sex, save lives. A Durex márka, a nonprofit szervezet (RED) ® és a Global Fund megállapodott abban, hogy együttműködnek az AIDS elleni küzdelemben Dél-Afrikában, ahol a becslések szerint körülbelül 7,2 millió HIV-ben vagy AIDS-ben szenvedő ember él. További információ
3 950 Ft
3 480 Ft
-11%
Partnerünktől: Vivantis

Partnerünknél készleten 5-nél több db

2021.5.20 - 2021.5.21 Standard szállítással várhatóan
 

Száma: 100014359675

Leírás

Have sex, save lives.

A Durex márka, a nonprofit szervezet (RED) ® és a Global Fund megállapodott abban, hogy együttműködnek az AIDS elleni küzdelemben Dél-Afrikában, ahol a becslések szerint körülbelül 7,2 millió HIV-ben vagy AIDS-ben szenvedő ember él. Együtt felhívhatjuk a figyelmet a betegség veszélyeire, miközben összegyűjük a fiatal nők és lányok egészségének jelentős javításához szükséges forrásokat ebben az afrikai országban.

Az óvszer (DUREX) RED megvásárlásával nemcsak megvédi önmagát és partnerét, hanem hozzájárul a pénzügyi források gyűjtéséhez is a Keeping Girls in School programhoz. A program célja az új HIV-fertőzések és a fiatal lányok nem kívánt terhességének százalékos csökkentése. A program célja, hogy arra ösztönözze a lányokat, hogy a tanulmányaikat ne hagyják abba idő előtt, és könnyebb hozzáférést biztosít az információkhoz a szexről, az egészségről és a szaporodásról.

Az összegyűjtött összeg 100% -át a terepen a fiatal nők és lányok életének javítására fordítják.

 

 

Hogyan kell használni:

Használat előtt olvassa el a betegtájékoztatót.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.