Durex Play Cherry síkosító gél 50 ml

Márka: Durex Katalógus száma: 100004271253

Közvetlenül partnerünktőlAkció

Az akció 2019.08.31. -ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Durex Play Cherry síkosító gél 50 ml

Kenőanyag Durex Play Cherry enyhén édes gyümölcsös íz. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze. Kenőanyag vízalapú, amely lehetővé teszi a biztonságos használatát a gélből, és az óvszer használata közben nagyobb mennyiségben könnyen vízzel mossuk le. További információ

1310

1 310 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 2 110 Ft, Megtakarítás: 800 Ft (37 %)

Katalógus száma: 100004271253

Leírás

Termékleírás

Kenőanyag Durex Play Cherry enyhén édes gyümölcsös íz. Felerősíti kenés szex közben, így minden érintés érzékeny messze. Kenőanyag vízalapú, amely lehetővé teszi a biztonságos használatát a gélből, és az óvszer használata közben nagyobb mennyiségben könnyen vízzel mossuk le. A szivattyú a gél könnyen alkalmazható.

figyelmeztetés:

„Ez a termék az Európai Unióban cer tifikován bejelentett szervezet SGS CE0120 orvostechnikai eszköz irányelvvel összhangban 93/42 / EEC orvosi eszközökre vonatkozó, kizárólag a tehermentesítő hüvelyszárazság, kellemetlen állapotok intim területeken. További, nem gyógyászati használatra tulajdonítanak ennek az erőforrás ősszel keretében CE minősítés, és a felhasználók mindig tisztában kell lennie, hogy az a termék használatával és / vagy biztonsági nem volt erre a célra hatóság SCG értékelni. "


Paraméterek

%2% paraméterei

Segédeszköz típus sikosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.