Durex Síkosítógél NaturalsPure(Intim Gel) 100 ml

Márka: Durex Katalógus száma: 100004271266

Közvetlenül partnerünktől

Durex Síkosítógél NaturalsPure(Intim Gel) 100 ml

A Durex Naturals Pure síkosítógél 100%-ban természetes összetételű. Fokozza a szeretkezés élményét, sokkal érzékenyebbé tesz minden érintését. További információ

2670

4 550 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
2 670 Ft
-41%

Katalógus száma: 100004271266

Leírás

Termékleírás

A Durex Naturals Pure síkosítógél 100%-ban természetes összetételű. Fokozza a szeretkezés élményét, sokkal érzékenyebbé tesz minden érintését. A kenő gél víz alapú, amely lehetővé teszi a gél és az óvszer biztonságos használatát egyszerre, és nagyobb mennyiség használata esetén könnyedén lemoshatja vízzel. A pumpa segítségével könnyű felhordani.

PH semleges és illatanyagmentes.

figyelmeztetés:

Ezt a terméket az SGS CE0120 bejelentett szervezet az Európai Unióban tanúsítja orvostechnikai eszközként az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 / EGK irányelvnek megfelelően, kizárólag a hüvelyszárazság és az intim kellemetlenségek enyhítésére. Az ezen eszköznek tulajdonított egyéb nem orvosi felhasználások nem tartoznak a CE tanúsítás hatálya alá, és a felhasználóknak mindig tisztában kell lenniük azzal, hogy a termék használatát és / vagy biztonságát az SCG nem értékelte erre a célra. ”


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Segédeszköz típus sikosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.