Durex Síkosítógél Play Cherry 50 ml

Márka: Durex Katalógus száma: 100004271253

Közvetlenül partnerünktől

Durex Síkosítógél Play Cherry 50 ml

A Durex Play Cherry síkosítógélnek enyhén édes gyümölcsös íze van. Fokozza a szeretkezés élményét, sokkal érzékenyebbé tesz minden érintését. További információ

1650

2 400 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
1 650 Ft
-31%

Katalógus száma: 100004271253

Leírás

Termékleírás

A Durex Play Cherry síkosítógélnek enyhén édes gyümölcsös íze van. Fokozza a szeretkezés élményét, sokkal érzékenyebbé tesz minden érintését. A kenő gél víz alapú, amely lehetővé teszi a gél és az óvszer biztonságos használatát egyszerre, és nagyobb mennyiség használata esetén könnyedén lemoshatja vízzel. A pumpa segítségével könnyű felhordani.

PROČ SI HO ZAMILUJETE ?

  • Vychutnejte si chuť a vůni třešní
  • Bez cukru
  • Snadno se po skončení smývá
  • Vyroben pro pocit hladkosti a pohodlí při sexu
  • Vhodný pro orální, vaginální a anální sex
  • Vhodný pro použití s kondomy Durex
Jak používat:

Vždy si důkladně přečtěte návod k použití. Varování: Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje spermicid. Gel může zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnerka těhotná, nebo zrovna kojíte. Uchovávejte mimo dosah dětí.

figyelmeztetés:

Ezt a terméket az SGS CE0120 bejelentett szervezet az Európai Unióban tanúsítja orvostechnikai eszközként az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 / EGK irányelvnek megfelelően, kizárólag a hüvelyszárazság és az intim kellemetlenségek enyhítésére. Az ezen eszköznek tulajdonított egyéb nem orvosi felhasználások nem tartoznak a CE tanúsítás hatálya alá, és a felhasználóknak mindig tisztában kell lenniük azzal, hogy a termék használatát és / vagy biztonságát az SCG nem értékelte erre a célra. ”


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Segédeszköz típus sikosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.