Durex Stimulációs zselé Intense (Orgasmic Gel) 10 ml

Márka: Durex Katalógus száma: 100004271267

Közvetlenül partnerünktől

Durex Stimulációs zselé Intense (Orgasmic Gel) 10 ml

A Durex Intense Orgasmic stimulációs gél alkalmas kifejezetten egy intenzívebb élményhez, és az intenzívebb öröm érdekében!   Tesztelt: A tesztelők 87% -a javasolja Vizsgálati eredmények . További információ

2650

4 520 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
2 650 Ft
-41%

Katalógus száma: 100004271267

Leírás

Termékleírás

A Durex Intense Orgasmic stimulációs gél alkalmas kifejezetten egy intenzívebb élményhez, és az intenzívebb öröm érdekében!

 

Tesztelt: A tesztelők 87% -a javasolja

Vizsgálati eredmények

 

Tulajdonságok:

  • stimuláns Desirexet tartalmaz,
  • különös izgalmat eredményez,
  • növeli az intim részek érzékenységét,
  • alkalmas nőknek,
  • bizsergést, meleget és hideget érez egyszerre,
  • a kedvese nagyon meleg lesz!
Hogyan kell használni:

Az előjáték során tegyen 2–3 cseppet a partner csiklójára.

figyelmeztetés:

Ezt a terméket az SGS CE0120 bejelentett szervezet az Európai Unióban tanúsítja orvostechnikai eszközként az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42 / EGK irányelvnek megfelelően, kizárólag a hüvelyszárazság és az intim kellemetlenségek enyhítésére. Az ezen eszköznek tulajdonított egyéb nem orvosi felhasználások nem tartoznak a CE tanúsítás hatálya alá, és a felhasználóknak mindig tisztában kell lenniük azzal, hogy a termék használatát és / vagy biztonságát az SCG nem értékelte erre a célra. ”


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Segédeszköz típus sikosítók

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.