JeJoue G-K II vibrátor (variáns szaténfekete)

JeJoue G-K II vibrátor (variáns szaténfekete)

Száma: 100004275897
Közvetlenül partnerünktől Akció
G-Ki II a legfontosabb, hogy a G-pont! G-Ki II jött létre az öröm a nők és párok. Legfőbb előnye állítható szilárd alakú annak stimuláció G-pont, vagy a jelenlegi stimulálása a G-pont és a csikló. További információ
Partnerünktől: Vivantis
36 750 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
33 080 Ft
-9%
Az akció 2022.2.13-ig, vagy a készlet erejéig érvényes

Partnerünk által szállítva

2022.1.28 - 2022.1.31 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100004275897

Leírás

G-Ki II a legfontosabb, hogy a G-pont! G-Ki II jött létre az öröm a nők és párok. Legfőbb előnye állítható szilárd alakú annak stimuláció G-pont, vagy a jelenlegi stimulálása a G-pont és a csikló. Alakja és lehetőségei a G-Ki II brit gyártó JE JOUE versenytársak közötti olyan egyedi, mint minden nő egyedi. Összehasonlítva más termékek célja, hogy serkentse a G pont az, G-K II maximálisan funkcionális, mivel a beállított helyzetben lehet szilárdan rögzített, ami nyomást pontosan, ahol arra szükség van.

A felület borítja egy réteg orvosi szilikonból, ami a G-K II sima, szagtalan és hipoallergén. G. alrész-Ki II kerekítve a vékony, elegáns nyak, amelyek hajlíthatók, és rögzített, hogy a G-pont masszázs. Egy másik rugalmas tér nagyjából a fele a hossza a test a vibrátor. Ez a második rugalmas teret lehetővé teszi, hogy a G-Ki II úgy, hogy a masszázs G-pont talán egyidejű stimulálásával a csikló.

G-Ki II kínál:

  • erős rezgések,
  • impulzus masszázs programok
  • intuitív,
  • Puha felületre lefedett orvosi szilikon,
  • vízálló,
  • gyors keresztüli töltéshez mágneses kapcsolatok,
  • töltővel.
Hogyan kell használni:

Az első használat előtt olvassa el a mellékelt tájékoztatót.

figyelmeztetés:

Az Európai Parlament és a Tanács 1997. május 20-i 97/7 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelve szerint az erotikus támogatásokat úgynevezett „különleges jellegű áruknak“ kell tekinteni, és higiéniai okokból nem lehet visszatérni és cserélni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.