Fun Factory Love Balls Smartballs Teneo Uno (variáns fehér-indiai piros)

Fun Factory Love Balls Smartballs Teneo Uno (variáns fehér-indiai piros)

Száma: 100004271196
Közvetlenül partnerünktől
Smartballs Teneo Uno ideális eszköz szerelmeseinek kis dolgokat. Ezek a hüvelyi golyót (más néven golyók és gyöngyök) főleg začátečnicím nők laza vagy eltérítő a hüvelyben, hanem a nők, akik azt akarják, hogy a hüvelyi izmok rugalmasságát és visszaállítja annak állapotát. További információ

Szín

default
default
Partnerünktől: Vivantis
7 790 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt

Partnerünk által szállítva

2022.1.25 - 2022.1.26 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Vivantis

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.

Száma: 100004271196

Leírás

Smartballs Teneo Uno ideális eszköz szerelmeseinek kis dolgokat. Ezek a hüvelyi golyót (más néven golyók és gyöngyök) főleg začátečnicím nők laza vagy eltérítő a hüvelyben, hanem a nők, akik azt akarják, hogy a hüvelyi izmok rugalmasságát és visszaállítja annak állapotát. Pesszáriumok is alkalmas az medencefenék, a helyreállítási terhesség után (megfelelő használata edzés közben), és kiváló megelőzési ellen inkontinencia. Bebizonyosodott, hogy a rendszeres erősítésére hüvelyi izmok javítja a tapasztalata a szexuális aktus.

Az ergonómikus forma és a gödröcske az ujján „Easy-in” lehetővé teszi a zökkenőmentes alkalmazását. Innovatív technológia biztosítja, csendes, de határozott tapasztalatok gyors forgása a belső golyó. Allergiás válasz és jól mosható meleg vízzel.

Smartballs Teneo Uno készült 100% orvosi szilikonból, és van egy bársonyos sima felületű.

Hogyan kell használni:

Mint kenőanyag, akkor lehetséges, hogy a gél Fun Factory Toyfluid .

figyelmeztetés:

AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 97/7/EK IRÁNYELVE SZERINT 1997.május 20-tól az erotikus segédeszközöket úgynevezett speciális /intim/ jellegű áruknak kell tekinteni, ezért higiéniai okokból nem lehet a vételárát visszatéríteni és a terméket kicserélni.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.