Mystim Pubic Enemy No. 2 pénisz ketrec

Mystim Pubic Enemy No. 2 pénisz ketrec

Száma: 20242000
Közvetlenül partnerünktől
A Pubic Enemy No 2 a Mystim ügyes és átlátszó kalitkája e-stim funkcióval: lehetővé teszi, hogy egy lármás akarót zárva tartsa a kulcs alatt, hogy ne tudjon megmerevedni, amíg az úrnő vagy a mester meg nem jön kulcsot és kiengedi. További információ
61 126 Ft
Partnerünktől: Helieli
Ingyen szállítás

Partnerünk által szállítva

2023.12.07 - 2023.12.08 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Helieli

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 20242000

Leírás

A Pubic Enemy No 2 a Mystim ügyes és átlátszó kalitkája e-stim funkcióval: lehetővé teszi, hogy egy lármás akarót zárva tartsa a kulcs alatt, hogy ne tudjon megmerevedni, amíg az úrnő vagy a mester meg nem jön kulcsot és kiengedi. A húgycső hangjával és annak 3 vezető felületével, bal, jobb és a péniszszár alatt a fogoly tetszés szerint kezelhető bizsergésekkel, rángatózásokkal vagy lüktetésekkel, pontosan olyan intenzitásban, amelyet megérdemel.

Annak érdekében, hogy minden férfi számára megfelelő legyen, a Pubic Enemy No 2 hossza egyénileg 4 hosszban, az átmérője pedig 6 különböző fokozatban állítható be.

Mivel a húgycső hangja és vezető felületei pillanatok alatt kivehetők, az önfejű uraknak szánt tisztasági öv még azok számára is tökéletes, akik még nem fedezték fel az e-stim-et. És ha egy fogoly később túlságosan beképzelt lesz, a vezetőképesség könnyen helyreállítható.

Ezenkívül a Pubic Enemy No 2 elegáns tárolótokkal rendelkezik, amely elegendő helyet biztosít a tartozékok széles skálájának. A szállítás nem csak a ketrecet, a húgycső hangját és a vezető párnákat tartalmazza, hanem a kompatibilis 2 mm-es vezetékhuzalt is, hogy a ketrecet az egyik tápdobozunkhoz csatlakoztassuk. Ezenkívül van egy részletes használati útmutató is 6 nyelven.

A gravírozott mystim pajzskal ellátott fémzár és az 5 műanyag tömítésből álló készlet biztosítja, hogy nincs menekvés a Pubic Enemy elől. A feledékeny aljegyzők számára elegendő névtábla található a „hands off ? this rabilles to…“ sorral, amelyek a ketrec tartójába illeszkednek. Csak egy kis emlékeztető, hogy kié a ketrec tartalma.

  • Alkalmas: Férfiak
  • Stimuláció: Pénisz stimuláció
  • Szín: átlátszó
  • Összes értékelés: 5
  • CE címke: Igen
  • Belső átmérő: 34
  • Hossz: 82
  • Anyaga: ABS
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.