XSARA Hihetetlenül valóságh vibrátor férfi pénisz cyberbr - 54159993

XSARA Hihetetlenül valóságh vibrátor férfi pénisz cyberbr - 54159993

Száma: 33007013
Közvetlenül partnerünktől
Nagyon életh, masszív, nagy vibrátor, herés pénisz alakban. A vibrátor rugalmas felülete erekkel, barázdákkal maximálisan természetes élményt biztosít a penetráció során. Vezetékes táprendszere van a vibrátornak. A távirányítónak köszönheten tetszlegesen adhatod az örömdózist. Ideális a páros já… További információ
14 900 Ft
Partnerünktől: sex-shop69

Partnerünk által szállítva

2023.12.18 - 2023.12.20 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: sex-shop69

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 33007013

Leírás

Nagyon életh, masszív, nagy vibrátor, herés pénisz alakban. A vibrátor rugalmas felülete erekkel, barázdákkal maximálisan természetes élményt biztosít a penetráció során. Vezetékes táprendszere van a vibrátornak. A távirányítónak köszönheten tetszlegesen adhatod az örömdózist. Ideális a páros játékban. Engedd, hogy a partnered válassza ki a vibrációt, meglepjen téged és felizgassa az érzéseidet. A pénisz csak neked készült és teljesíti a legtitkosabb vágyaidat. Nagyon finom és rugalmas, jó tapintású anyagból készült. A tapadókorong magas használati komfortot ajánl, stabilan tudod rögzíteni minden sima felületen.

SPECIFIKÁCIÓ:

– Szín: Test

– Hossz: 20,5cm

– Átmér: 4–4,5cm

– Funkció: Vibráció szabályozás távirányítóval

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.