Banquet Edényhordó rozsdamentes acél, 3 részből
2 090 Ft

Három részűroszdamentes acél edényhordóSTORE LINE élelmiszerek és készételek hordozására alkalmazható. A készletnek köszönhetően az étele megtartja a meleget. A készlet 3 rozsdamentes acél tálat tartalmaz 13 cm átmérővel és 5,7 cm magassággal.

Lamart 4 részes termo ételhordó - LT6024
4 362 Ft 3 390 Ft

Tartsd melegen ebédedet még hosszabb ideig! A Lamart LT6024 4-részes ételtermosz a szilikontömítés és a speciális PUR habnak köszönhetően melegen tartja életedet.

TORO (261092) Ételhordó, 3 szintes
2 090 Ft

A Toro (261092) egy kiváló minőségű, 3 szintes, nemesacél ételhordó. Mosogatógépben is mosható, így könnyen tisztán tartható, térfogata 700 ml, a 3 részben pedig jól el tudjuk különíteni az ételeket. Az univerzális ételhordó segít megőrizni az ételek frissességét és zamatát, így bárhol bármikor úgy étkezhetünk, mintha csak most készült volna az ebéd.

Banquet Edényhordó rozsdamentes acél, 4 részből
3 090 Ft 2 490 Ft

Kiárusítás

Négy részűroszdamentes acél edényhordóSTORE LINE élelmiszerek és készételek hordozására alkalmazható. A készletnek köszönhetően az étele megtartja a meleget. A készlet 4 rozsdamentes acél tálat tartalmaz 13 cm átmérővel és 5,7 cm magassággal.

Lamart Thermo ételhordó 3 részes - LT6023
2 890 Ft

Praktikus segítség a forró és hideg ételek hőmérsékletének megtartására és szállítására. Háromrészes Lamart thermo ételhordó LT6023 minőségi műanyagból készült és rozsdamentes acélbelsővel rendelkezik.

Orion Étkező thermo rozsdamentes 4 emeletes 16 cm
9 290 Ft

A rozsdamentes acélból készült thermo ebédhordó négy emelettel rendelkezik az ételek szállítására. Ez az Orion élelmiszerhordozó hosszú ideig megőrzi az élelmiszer hőmérsékletét. Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és a felső fedelet.

Banquet CULINARIA Műanyag ételhordó, Piros, 2,1 l
3 590 Ft 2 890 Ft

Kiárusítás

Banquet CULINARIA egy három részes műanyag ételhordó, mely összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható.

Orion Étkező thermo rozsdamentes 4 emeletes 14 cm
7 890 Ft

Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és a felső fedelet. A rozsdamentes acélból készült thermo ebédhordó négy emelettel rendelkezik az ételek szállítására. Ez az Orion élelmiszerhordozó hosszú ideig megőrzi az élelmiszer hőmérsékletét.

Orion Étkező termo rozsdamentes 3 emeletes 16 cm
7 490 Ft

A rozsdamentes acélból készült thermo tálak három emelettel rendelkeznek az élelmiszer szállítására. Ez az Orion élelmiszerhordozó hosszú ideig megőrzi az élelmiszer hőmérsékletét. Tartalmaz egy csattal ellátott fém állványt, amely biztosítja a szoros zárását és a felső fedelet.

Orion Rozsdamentes acél ebédhordó, 4 emeletes, 16 cm
5 690 Ft

Ebédhordó 3 emeletes, egész rozsdamentes acélból az élelmiszer számára alkalmas. Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és rendelkezik egy praktikus felső fedéllel.

Orion Ebédhordó rozsdamentes acél 3 emelet 16 cm
4 590 Ft

Ebédhordó 3 emeletes, egész rozsdamentes acélból az élelmiszer számára alkalmas. Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és rendelkezik egy praktikus felső fedéllel.

Pioneer Rozsdamentes acél kétrészes kerek ételhordó doboz, fehér
5 190 Ft

A fehér színű rozsdamentes acél kétrészes kerek ételhordó doboz a Pioneer márkától egy je ideális segítőtárs az étel munkába, iskolába vagy kirándulásra vitelére és hűtőben vagy fagyasztóban való tárolására. A doboz kiváló minőségű BPS mentes műanyagból készült, a belső része pedig rozsdamentes acélból, így nagyon könnyen tisztán tartható és higiénikus. A doboz hermetikusan záródik, aminek köszönhetően az ételek hosszabb ideig frissek maradnak.

Orion Thermo ételhordó

Orion Thermo ételhordó

Értékelés: 5
9 990 Ft

Thermo doboz rozsdamentes acél ételhordóval. Fedővel ellátott, 0,8 l űrtartalmú rozsdamentes acél ételhordókat tartalmaz. Az ételhordó műanyag fedővel ellátott thermo dobozban található, hordozásra szolgáló füllel kiegészített, a hordozás során sokáig megtartja hőmérsékletét.

Orion Étkező thermo rozsdamentes 3 emeletes 14 cm
6 490 Ft

Ez az Orion élelmiszerhordozó hosszú ideig megőrzi az élelmiszer hőmérsékletét. Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és a felső fedelet. A rozsdamentes acélból készült termo tálak három emelettel rendelkeznek az élelmiszer szállítására.

Banquet CULINARIA Műanyag ételhordó, Piros, 1,4 l
2 890 Ft 2 290 Ft

Kiárusítás

Banquet CULINARIA egy kétrészes műanyag ételhordó, mely összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja meg a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható.

Emsa MOBILITY Ételtermosz, 1,2 l
12 490 Ft

Az EMSA MOBILITY Ételtermosz, 1,2 l egy kiváló eszköz arra, hogy kedvenc ételeit ne csak otthon, hanem bárhol fogyaszthassa, ahol csak akarja! Rozsdamentes acélból készült, könnyen tisztán tartható eszköz. Hosszú órákon keresztül is képes melegen tartani a benne tárolt ételt.