Banquet Edényhordó rozsdamentes acél, 4 részből
3 290 Ft

Négy részűroszdamentes acél edényhordóSTORE LINE élelmiszerek és készételek hordozására alkalmazható. A készletnek köszönhetően az étele megtartja a meleget. A készlet 4 rozsdamentes acél tálat tartalmaz 13 cm átmérővel és 5,7 cm magassággal.

Banquet Edényhordó rozsdamentes acél, 3 részből
2 390 Ft

Három részűroszdamentes acél edényhordóSTORE LINE élelmiszerek és készételek hordozására alkalmazható. A készletnek köszönhetően az étele megtartja a meleget. A készlet 3 rozsdamentes acél tálat tartalmaz 13 cm átmérővel és 5,7 cm magassággal.

Lamart 4 részes termo ételhordó - LT6024
3 690 Ft

Tartsd melegen ebédedet még hosszabb ideig! A Lamart LT6024 4-részes ételtermosz a szilikontömítés és a speciális PUR habnak köszönhetően melegen tartja életedet.

Banquet CULINARIA Műanyag ételhordó, Piros, 2,1 l
3 790 Ft

Banquet CULINARIA egy három részes műanyag ételhordó, mely összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható.

Lamart Thermo ételhordó 3 részes - LT6023
3 390 Ft

Praktikus segítség a forró és hideg ételek hőmérsékletének megtartására és szállítására. Háromrészes Lamart thermo ételhordó LT6023 minőségi műanyagból készült és rozsdamentes acélbelsővel rendelkezik.

Orion Étkező thermo rozsdamentes 4 emeletes 16 cm
10 990 Ft

A rozsdamentes acélból készült thermo ebédhordó négy emelettel rendelkezik az ételek szállítására. Ez az Orion élelmiszerhordozó hosszú ideig megőrzi az élelmiszer hőmérsékletét. Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és a felső fedelet.

Orion Étkező termo rozsdamentes 3 emeletes 16 cm
8 990 Ft

A rozsdamentes acélból készült thermo tálak három emelettel rendelkeznek az élelmiszer szállítására. Ez az Orion élelmiszerhordozó hosszú ideig megőrzi az élelmiszer hőmérsékletét. Tartalmaz egy csattal ellátott fém állványt, amely biztosítja a szoros zárását és a felső fedelet.

Orion Étkező thermo rozsdamentes 3 emeletes 14 cm
8 090 Ft

Ez az Orion élelmiszerhordozó hosszú ideig megőrzi az élelmiszer hőmérsékletét. Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és a felső fedelet. A rozsdamentes acélból készült termo tálak három emelettel rendelkeznek az élelmiszer szállítására.

Banquet CULINARIA Műanyag ételhordó, Piros, 1,4 l
2 790 Ft

Banquet CULINARIA egy kétrészes műanyag ételhordó, mely összecsukható fogantyújának köszönhetően könnyedén szállítható. Kiválóan tartja meg a hőt pontosan illeszkedő, zárható tetőfedelének köszönhetően. Belseje rozsdamentes acélból készült, így könnyen tisztítható.

Orion Étkező thermo rozsdamentes 4 emeletes 14 cm
9 690 Ft

Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és a felső fedelet. A rozsdamentes acélból készült thermo ebédhordó négy emelettel rendelkezik az ételek szállítására. Ez az Orion élelmiszerhordozó hosszú ideig megőrzi az élelmiszer hőmérsékletét.

Orion Thermo ételhordó

Orion Thermo ételhordó

Értékelés: 4,7
11 990 Ft

Thermo doboz rozsdamentes acél ételhordóval. Fedővel ellátott, 0,8 l űrtartalmú rozsdamentes acél ételhordókat tartalmaz. Az ételhordó műanyag fedővel ellátott thermo dobozban található, hordozásra szolgáló füllel kiegészített, a hordozás során sokáig megtartja hőmérsékletét.

Orion Ebédhordó rozsdamentes acél 3 emelet 16 cm
5 590 Ft

Ebédhordó 3 emeletes, egész rozsdamentes acélból az élelmiszer számára alkalmas. Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és rendelkezik egy praktikus felső fedéllel.

Petra Plast Ételhordó kombi 2x1,3 l & 1,7l
2 890 Ft

Újdonság

Könnyedén szállítható ételhordó, amelyben nem keverednek össze az ételek. A Petra Plast ételhordó 2×1,3 l és 1,7 l kombi 3 független részből áll, amelyeket heveder köt össze. BPA-mentes, káros anyagokat nem tartalmazó anyagokból készül. Alkalmas fagyasztóhoz, mikrohullámú sütőhöz és mosogatógéphez.

Orion Rozsdamentes acél ebédhordó, 4 emeletes, 16 cm
6 490 Ft

Ebédhordó 3 emeletes, egész rozsdamentes acélból az élelmiszer számára alkalmas. Tartalmaz egy fém állványt, amely csattal van ellátva, amely biztosítja a szoros zárását és rendelkezik egy praktikus felső fedéllel.

Pioneer Rozsdamentes acél kétrészes kerek ételhordó doboz, fehér
6 290 Ft

A fehér színű rozsdamentes acél kétrészes kerek ételhordó doboz a Pioneer márkától egy je ideális segítőtárs az étel munkába, iskolába vagy kirándulásra vitelére és hűtőben vagy fagyasztóban való tárolására. A doboz kiváló minőségű BPS mentes műanyagból készült, a belső része pedig rozsdamentes acélból, így nagyon könnyen tisztán tartható és higiénikus. A doboz hermetikusan záródik, aminek köszönhetően az ételek hosszabb ideig frissek maradnak.

TORO (261092) Ételhordó, 3 szintes
2 890 Ft

A Toro (261092) egy kiváló minőségű, 3 szintes, nemesacél ételhordó. Mosogatógépben is mosható, így könnyen tisztán tartható, térfogata 700 ml, a 3 részben pedig jól el tudjuk különíteni az ételeket. Az univerzális ételhordó segít megőrizni az ételek frissességét és zamatát, így bárhol bármikor úgy étkezhetünk, mintha csak most készült volna az ebéd.