Lamart AIR (LT6011) Ételtároló doboz szett-41%
4 590 Ft

2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Lamart AIR (LT6011) Ételtároló doboz szett segítségével ételeit bárhová magával viheti. A készlet 3 db ételtartó dobozt tartalmaz, melyek strapabíró üvegből és műanyagból készültek. A fedők anyaga kiváló minőségű szilikon, melyek légmentesen és vízhatlanul zárnak, frissen tartva az élelmiszert. Betehető hűtőszekrénybe, fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe is. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!


TEFAL Master Seal Glass üvegdoboz 2l
6 237 Ft

5 190 Ft

A tárolódoboz használható sütőben is, mivel boroszilikát üvegből készült. 4 az 1-ben üvegdoboz: ételek készítéséhez sütőben, asztalra való tálalásához és szállításához


Lamart AIR (LT6012) Ételtároló doboz szett
4 362 Ft

3 390 Ft
Tavaszi színkavalkád akció! Használd a ETKEZO10 kuponkódot 2019. március 15–21. között és vásárold meg a terméket most 10% kedvezménnyel!

A Lamart AIR (LT6012) Ételtároló doboz szett segítségével ételeit bárhová kényelmesen és problémamentesen magával viheti. A készlet 3 db ételtartó dobozt tartalmaz, melyek strapabíró üvegből és műanyagból készültek, míg a hozzájuk tartozó fedők kiváló minőségű szilikonból. Élelmiszereit garantáltan frissen tartja. Betehető hűtőszekrénybe, fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe is. Az Ön háztartásából sem hiányozhat! Színe átlátszó, fehér.


Tescoma FRESHBOX GLASS Ételtároló doboz, 1 l
5 590 Ft

3 750 Ft

Tescoma FRESHBOX GLASS Ételtároló doboz 1 literes, téglalap alakú, ideális ételek melegítéséhez és tárolásához is. Légmentesen záró fedelének és a szilikon töméseknek köszönhetően az ételek hosszabb ideig frissek és ropogósak maradnak.


Emsa Clip&Close Shaker, 0,5 l
2 550 Ft

2 390 Ft

Az Emsa Clip&Close Shaker, 0,5 l nem csak tárolásra jó, de segítségünk is lehet a konyhában is. Használatával nem lesznek többé a saláták unalmasak, hiszen segít egyenletesen összekeverni az öntet alapanyagait. A shaker kiválóan zár, így a benne elkészített önteteket és italokat bárhová magunkkal vihetjük.


Lamart CAN (LT6010) Konyhai tároló doboz
3 690 Ft

A Lamart CAN (LT6010) Konyhai tároló doboz 3 db ételtartó dobozt tartalmaz, melyek strapabíró üvegből készültek. A hozzájuk tartozó kiváló minőségű rozsdamentes acél csavaros kupakok garantáltan frissen tartják az élelmiszert. Az Ön háztartásából sem hiányozhat!


TEFAL Master Seal Glass üvegdoboz 2l
4 662 Ft

3 790 Ft

4 az 1-ben üvegdoboz: ételek készítéséhez sütőben, asztalra való tálalásához és szállításához A tárolódoboz használható sütőben is, mivel boroszilikát üvegből készült.


Tescoma Freshbox (892.092)ételdoboz, 1,5 liter
6 390 Ft

4 380 Ft

A Tescoma FRESHBOX egész napon át frissen tartja az ételt. A légmentes záródásnak és a vízálló tömítésnek köszönhetően a levest is maximális biztonsággal szállíthatja. A magas minőségű szilikon tömítés ellenáll a –18°C-nak és a +110 ° C-nak is. Különböző színű fedelüknek köszönhetően könnyebbé válik az ételfajták (hús, zöldség vagy gyümölcs) szelektív tárolása.


Vidivi TORCELLO doboz fedéllel, 14 x 14 cm
4 690 Ft

Üveg doboz tetővel tudod használni tároló dobozként a bonbonokra, cukortartóként, vagy mint dekoráció, stb. Az üveget az átlátszósága, tisztasága és tökéletes vonalai jellemzik. Ideális, mint egy ajándék, amellyel nem fogsz csalódást okozni. Nagy minőségű luxus Velencei olasz üvegből készültek


CURVER Ételhordó doboz SMART COOK 1,2 l
2 890 Ft

A Curver márkájú SMART COOK ételhordó dobozok nem csak az élelmiszerek hűtőben vagy fagyasztóban történő tárolására, hanem sütésre vagy tálalásra egyaránt alkalmasak. Probléma nélkül mikrohullámú sütőbe vagy hagyományos sütőbe helyezhető (fedél nélkül). Űrtartalom: 1,2 l.


CURVER SMART COOK ételhordó doboz 0,6 l
1 990 Ft

SMART COOK ételhordó dobozok a Curver márkától, melyek nemcsak az élelmiszerek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tárolására alkalmasak, hanem sütésre és tálalásra is. Probléma nélkül használható mikrohullámú és hagyományos sütőben (fedél nélkül). Űrtartalom: 0,6 l.


CURVER SMART COOK ételhordó doboz 0,9 l
2 390 Ft

SMART COOK ételhordó dobozok a Curver márkától, melyek nemcsak az élelmiszerek hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tárolására alkalmasak, hanem sütésre és tálalásra is. Probléma nélkül használható mikrohullámú és hagyományos sütőben (fedél nélkül). Űrtartalom: 0,9 l.


CURVER Uzsonnás doboz SMART COOK 0,7 l
2 090 Ft

A Curver márkájú SMART COOK ételhordó dobozok nem csak az élelmiszerek hűtőben vagy fagyasztóban történő tárolására, hanem sütésre vagy tálalásra egyaránt alkalmasak. Probléma nélkül mikrohullámú sütőbe vagy hagyományos sütőbe helyezhető (fedél nélkül). Űrtartalom: 0,7 l.