CYBEX LEMO szék 2021 Canary Yellow

CYBEX LEMO szék 2021 Canary Yellow

Száma: 1301675002
2 év garancia
4az1-ben székrendszer, amely úgy lett megtervezve, hogy használható legyen az asztalnál jóval azután is, hogy gyermekednek már nem lesz szüksége segítségre az ülésben. A nyugágy egyszerű felcsatolását követően a Lemo szék már újszülött kortól használható. A 6 hónapostól idősebb gyermekek számára elegendő csupán a Baby Set-et felhelyezni a székre. Ahogy gyermeked betölti a 3 éves kort, leveheted a Baby Set-et és beállíthatod a szék magasságát, mélységét és a lábtámasz magasságát. Megközelítőleg 5 éves korban levehető a lábtámasz és a Lemo széket az egész család használhatja. Tökéletes megoldás újszülött kortól egészen 99 éves korig A Cybex bútor megkönnyíti életedet! További információ

default
default
default
default
default
64 890 Ft
Forgalmazó: MALL

Átmenetileg nem vásárolható

Száma: 1301675002

Leírás

Cybex Lemo

 • Egy kézzel beállítható
 • A nyugágy felhelyezését követően újszülött kortól alklamas
 • 99 éves korig
 • Hagyományos design
 • Felborulással és lecsúszással szembeni védelmet biztosító rendszer

Tudtad, hogy…

A 4az1-ben Cybex Lemo székrendszer úgy lett tervezve, hogy megfeleljen életvitelednek. Helyezd fel a székre a gyermeked korának megfelelő tartozékot, ezáltal állandó kényelmet biztosíthatsz neki. Látogatóid vannak és nincs elég széked? Semmi probléma! Az intuitív, egykezes beállításnak köszönhetően a Lemo szék magassága és mélysége egyszerűen beállítható, és így másodpercek alatt felnőtteknek való székké alakítható. Ismét bővítjük portfóliónkat és elhozzuk nektek a Cybex termékcsaládot, melyet a letisztult és minimalista vonalak inspiráltak. Egy olyan strapabíró bútor létrehozása volt a cél, amely illik a stílusosan gondolkodó családok modern háztartásába és egyben megfelel a gyermekek igényeinek. Az új kollekció tagjai a szék és a nyugágy, amelyek a modern háztartás ideális felszerelését jelentik, valamint stílusos és praktikus ülést tesznek lehetővé a gyermekeknek minden korban. 4az1-ben székrendszer, amely úgy lett megtervezve, hogy használható legyen az asztalnál jóval azután is, hogy gyermekednek már nem lesz szüksége segítségre az ülésben. A nyugágy egyszerű felcsatolását követően a Lemo szék már újszülött kortól használható. A 6 hónapostól idősebb gyermekek számára elegendő csupán a Baby Set-et felhelyezni a székre. Ahogy gyermeked betölti a 3 éves kort, leveheted a Baby Set-et és beállíthatod a szék magasságát, mélységét és a lábtámasz magasságát. Megközelítőleg 5 éves korban levehető a lábtámasz és a Lemo széket az egész család használhatja. Tökéletes megoldás újszülött kortól egészen 99 éves korig A Cybex bútor megkönnyíti életedet!


+ …

 • A Cybexet az új kollekció esetében a hagyományos design inspirálta, melyet modern eleganciával egészített ki. A Lemo Cybex kollekció a hagyományos gyerekbútoroktól letisztult designjával tér el: ügyes funkciókat rejtő minimalista külsejével. A szín, forma és funkció elegye, amelyek együtt egy ikonikus bútor létrejöttét teszik lehetővé. A letisztult és egyszerű vonalaknak köszönhetően ezen kollekció minden terméke tökéletesen illik a modern szülők háztartásába. Ezáltal a bútor stílusos elemmé válik, amely elegánsan és egyben decensen emeli ki a helység jellemét.
 • A Cybexnél a biztonság van az első helyen. Minden Cybex termék tervezése mögött a D.B.F. szabályunk rejtőzik, amely a legszigorúbb biztonsági szabványokat, egyedülálló és letisztult designt és az ötletes funkciókat jelenti. Ezért a Cybex Home kollekció első termékei, a Lemo szék és a Lemo Bouncer nyugágy az övek beállítását lehetővé tevő központi biztonsági rendszerrel vannak ellátva. Ezen rendszer övei a nyomógomb megnyomását követően meglazulnak és egyszerűen individuálisan méretre szabhatók – ezáltal maximális biztonságot nyújtanak gyermekednek. Az alaposan kidolgozott ergonomikus design tökéletes kényelmet biztosít a gyermeknek, miközben segíti az aktív ülést és az egészséges fizikai fejlődést. További, a szék biztonságát fokozó elem a felborulással és lecsúszással szembeni védelem beépített rendszere.

Tulajdonságok

 • újszülött kortól (a Bouncer nyugággyal) egészen 99 éves korig (kb. 95 kg-ig)
 • letisztult design é egyszerű kezelés
 • biztonsági elemek
 • állítható ülési magasság és mélység, valamint állítható lábtámasz magasság

Műszaki paraméterek

 • anyag: alumínium váz műanyag ülőrésszel és lábtámasszal
 • Méret: 56 cm x 53 cm x 82 cm (h x sz x m)
 • súly: 8,3 kg
 • szín: kék
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.