PHILIPS Hue LED asztali fény készletcsomag 78202/30/P7
68 990 Ft
+ ingyen szállítás

Légy professzionális játékos vagy egy teljesen átlagos ember, mindenki szép otthont akar. Érthető, hogy megszeretnéd mutatni vendégeidnek milyen modern és stílusos lakásod van – a Phillips Hue LED asztali lámpa 78202/30/P7 készlettel az elkápráztatás egyszerű lesz. A fényforrás színhőmérséklete és fényintenzitása állítható, valamint 16 millió szín közül választhatsz. Sőt a távvezérlésen és mobilapplikációs irányításon kívül hangvezérléssel is rendelkezik.

Rabalux 7076 Petronel, függő csillár, E27 mx. 60 W
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Függő csillár 7076 Petronel, E27 mx. Asztali lámpa 60 W, vidéki stílusban – a petróleumlámpa az első látásra szokatlan kialakításával vonzza a tekinteteket. A Rabalux lámpa illeszkedik a hálószobába és a nappaliba, így érdekes kiegészítést jelent az otthona számára.

Rabalux 5399 Salazar, fali spot lámpa, spot 3
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Modern elegáns fali spot lámpa füstös színben, fát imitálva a Rabalux márkától három spottal. A rugalmas fali lámpa használható nappaliban, folyosón vagy hálószobában éjjeli lámpaként.

Ideal Lux Állólámpa Elvis fekete + asztali lámpa ajándék
52 490 Ft
+ ingyen szállítás

Modern asztali lámpa két elkülöníthető fényforrással E27 foglalattal. Az Ideal Lux Elvis 001197 ideális nappali vagy hálószobák számára. Ajándékként egy asztali lámpát kapsz ugyanabban a dizájnban és színben.

PHILIPS HUE Buckram 50472 LED Spot lámpa távirányítóval
57 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

LED villanykörtés dupla spot lámpa az széleskörű Philips Hue rendszer része. Világítása fehér színű és a fényáramlás könnyedén beállítható a rugalmas és hajlékony tartónak köszönhetően. A választható tartozékokkal, mint a távirányító vagy a Hue híd beállíthatód a fény intenzitását és melegségét még abban az esetben is ha épp nem tartózkodsz otthon.

PHILIPS HUE Buckram LED spot lámpa
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Az egyszerű LED spot lámpa a széleskörű Philips Hue rendszer része. Világítása fehér színű és a fényáramlás könnyedén beállítható a rugalmas és hajlékony tartónak köszönhetően. A választható tartozékokkal, mint a távirányító vagy a Hue híd beállíthatod a fény intenzitását és melegségét még abban az esetben is ha épp nem tartózkodsz otthon.

PHILIPS HUE Buckram távirányítóval
33 990 Ft
+ ingyen szállítás

Egyszerű pont LED lámpa a nagy Philips Hue rendszerhez tartozik. Fehér színben világít, melyet szabadon be lehet állítani a melegtől egészen a hideg fényig, a távirányító segítségével. A fényáram könnyedén beállítható a flexibilis forgatható és rugalmas tartó segítségével, mennyezetre és falra rögzíthető.

PHILIPS Mohér 40887/30/PN függőlámpa
45 490 Ft
+ ingyen szállítás

Philips függőlámpa háztartása eredeti kiegészítője éjjel és nappal, a fényhatásnak köszönhetően kellemes és egyedi környezetet teremt. A lámpa kompakt, könnyen felszerelhető és áthelyezhető.

PHILIPS BOX LED állítható 1 izzós spot lámpa
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Philips állítható spot lámpa egyszerű beállításával, fordításával, vagy a lámpa fejének hajlításával a fényt a kívánt irányba irányíthatod. Az ügyes lámpának köszönhetően kiemelheted belső tered kívánt részleteit.

PHILIPS BOX LED állítható 4 izzós spot lámpa
37 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Philips állítható spot lámpa egyszerű beállításával, fordításával, vagy a lámpa fejének hajlításával a fényt a kívánt irányba irányíthatod. Az ügyes lámpának köszönhetően kiemelheted belső tered kívánt részleteit.

PHILIPS PONGEE LED 50581/30/PN állítható szpotlámpa
11 490 Ft

Philips állítható szpotlámpa, amely egyszerű elforgatással vagy a lámpafej megdöntésével a kívánt irányba állítható. Ennek az ügyes lámpának a segítségével a beltér bármilyen részlete kiemelhető.

PHILIPS PONGEE LED 50582/30/PN állítható szpotlámpa
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Philips kettes állítható szpotlámpa, amely egyszerű állítással a kívánt irányba állítható, elforgatással vagy a lámpafej megdöntésével. Ennek az ügyes lámpának a segítségével a beltér bármilyen részlete kiemelhető.

PHILIPS PONGEE LED 50583/30/PN állítható szpotlámpa
17 990 Ft
+ ingyen szállítás

Philips hármas állítható szpotlámpa, amely egyszerű állítással a kívánt irányba állítható, elforgatással vagy a lámpafej megdöntésével. Ennek az ügyes lámpának a segítségével a beltér bármilyen részlete kiemelhető.

Rabalux 5398 Salazar, fali spot lámpa, spot 2
9 490 Ft

Modern elegáns fali spot lámpa füstös színben, fát imitálva a Rabalux márkától kettő spottal. A rugalmas fali lámpa használható nappaliban, folyosón vagy hálószobában éjjeli lámpaként.

Rabalux 5400 Salazar, fali spot lámpa, spot 4
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

Modern elegáns fali spot lámpa füstös színben, fát imitálva a Rabalux márkától négy spottal. A rugalmas fali lámpa használható nappaliban, folyosón vagy hálószobában éjjeli lámpaként.

Rabalux 6408 Carter, asztali lámpa
11 490 Ft
+ ingyen szállítás

Elegáns asztali lámpa fekete színben a Rabalux márkától. A rugalmas asztali lámpa megfelelő felhasználást kínál házi feladat írásakor vagy számítógépen végzett munka közben.

Rabalux Carnival 6949, dekoratív asztali lámpa hangszóróval-19%
13 490 Ft 10 890 Ft

Akció

A Carnival dekoratív asztali LED lámpa háztartásod dekoratív és egyben praktikus kiegészítője is lesz. Nemcsak a teljes helyiség színterét képes megváltoztatni, hanem ráadásul beépített hangszóróval is rendelkezik. Bluetooth technológia segítségével lehet csatlakoztani.

Rabalux Mennyezeti spotlámpa 5322 Konrad, 1 spotlámpa
2 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fali spotlámpa A Rabalux márkától származó Konrad kiváló modern dizájnnal rendelkezik. A fekete fény egy izzó számára alkalmas étkező, iroda vagy akár egy gyerekszoba megvilágítására.

Rabalux Mennyezeti spotlámpa 5324 Konrad, 3 spotlámpa
8 390 Ft

Fali spotlámpa A Rabalux márkától származó Konrad kiváló modern dizájnnal rendelkezik. A fekete fény három izzó számára alkalmas étkező, iroda vagy akár egy gyerekszoba megvilágítására.

Rabalux Owen függő csillár 2792
17 990 Ft 17 490 Ft

2 év garancia

Trendy fekete függő csillár Owen lámpafej három fehér fejjel fehér belső végződéssel, amelynek átmérője 18 cm. A lámpatest otthonod vagy lakásod étkezőjébe vagy lakóterébe illeszkedik.

TimeLife Asztali lámpa 24 LED
5 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Asztali lámpa, amely egyénien és stílusosan kiegészíti az íróasztalodat vagy az éjjeliszekrényedet. Ez a lámpatest a TimeLife vállalattól megdönthető 180 fokkal és a 24 LED nagy fényerősségű dióda biztosítja, hogy soha ne fájjon a szemed.

Rabalux 7077 Petronel, fali lámpa, E27 max. 60 W
12 990 Ft 9 890 Ft

Fali lámpa 7077 Petronel, E27 mx. Asztali lámpa 60 W, vidéki stílusban – a petróleumlámpa az első látásra szokatlan kialakításával vonzza a tekinteteket. A Rabalux lámpa illeszkedik a hálószobába és a nappaliba, így érdekes kiegészítést jelent az otthonod számára.

Rabalux Mika fali lámpa 6719
10 490 Ft

2 év garancia

Modern Mika fali lámpa a Rabalux márkától, amely praktikus és egyben dekoratív kiegészítője lesz háztartásodnak. Spotlámpával rendelkezik, melynek iránya állítható a maximális kényelem érdekében. A lámpa fekete színű fémből készül GU10-es foglalattal.

Rabalux Osias 6980, asztali LED lámpa
8 190 Ft

Modern asztali LED lámpa Osias,, az otthonod praktikus, de ugyanakkor dekoratív kiegészítőjévé válik. Ez a lámpa energiatakarékos LED technológiával rendelkezik, mellyel energiát takaríthatsz meg és a kiadásaidat is csökkentheted. A beépített fényforrás lehetővé teszi a megvilágítás hőmérsékletének színváltozását és a fényerősség csökkentését.

PHILIPS PONGEE LED 50584/30/PN állítható szpotlámpa
32 490 Ft
+ ingyen szállítás

Philips állítható szpotlámpa, amely egyszerű állítással a kívánt irányba állítható, elforgatással vagy a lámpafej megdöntésével. Ennek az ügyes lámpának a segítségével a beltér bármilyen részlete kiemelhető.

Rabalux 5397 Salazar, fali spot lámpa, spot 1
5 390 Ft

Modern elegáns fali spot lámpa füstös színben, fát imitálva a Rabalux márkától egy spottal. A rugalmas fali lámpa használható nappaliban, folyosón vagy hálószobában éjjeli lámpaként.

Rabalux 7072 Petronel, asztali lámpa, E27, max. 60 W
18 490 Ft 14 490 Ft

Asztali lámpa 7072 Petronel, E27, max. 60 W, vidéki stílusban – a petróleumlámpa az első látásra szokatlan kialakításával vonzza a tekinteteket. A Rabalux lámpa illeszkedik a hálószobába és a nappaliba, így érdekes kiegészítést jelent az otthona számára.

Rabalux Stacy 6929, háromágú mennyezeti lámpa
15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a modern háromágú mennyezeti lámpa megfelelő kiegszítője lesz háztartásodnak. A három ág az egész helyiséget megvilágítja. Füst színű búrával van ellátva, amely kiegészíti a lámpa külsejét. A lámpa fekete színű fémből készül E14-es foglalattal.