Retlux Lineáris LED lámpa 511
2 190 Ft

Lineáris LED lámpa a Retlux márkától PIR érzékelővel, fotodiódával és kézi kapcsolóval. Lámpa 4 LED diódával meleg fehér színben megvilágítja a konyhabútort, vagy a szekrényt. A telepítés során biztosan értékelni fogod az öntapadó mágneses fogantyút.

LEDVANCE LED CABINET CORNER SENSOR konyhapult lámpa, 350mm
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LEDVANCE Cabinet Corner konyhapult LED lámpa mozgásérzékelővel bekapcsoláshoz és kikapcsoláshoz. Az érzékelő eltakarásával sötétíthető. Egységes fényeloszlás a maximális láthatóság érdekében, amikor a konyhában dolgozol.

LEDVANCE SMART ZB UNDERCABINET TW 30cm
19 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vékony konyhabútor alatti lámpatest ZigBee technológiával. LEDVANCE SMART ZB UNDERCABINET TW 30cm intelligens otthoni vezérlővel vezérelhető (kapu és alkalmazás) vagy SMART + Switch. A hangolható fehér segítségével állítható a színhőmérséklet. Nagyon vékony szerkezet és egyenletes fényeloszlás. A legtöbb felületre felszerelhető.

LEDVANCE SMART ZB UNDERCABINET TW 30cm hosszabbítás
10 990 Ft

Vékony konyhabútor alatti lámpatest ZigBee technológiával. LEDVANCE SMART ZB UNDERCABINET TW30cm hosszabbítás intelligens otthoni vezérlővel vezérelhető (kapu és alkalmazás) vagy SMART + Switch. A hangolható fehér segítségével állítható a színhőmérséklet. Nagyon vékony szerkezet és egyenletes fényeloszlás. A legtöbb felületre felszerelhető.

LEDVANCE SMART ZB UNDERCABINET TW 50cm
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vékony konyhabútor alatti lámpatest ZigBee technológiával. LEDVANCE SMART ZB UNDERCABINET TW 50cm intelligens otthoni vezérlővel vezérelhető (kapu és alkalmazás) vagy SMART + Switch. A hangolható fehér segítségével állítható a színhőmérséklet. Nagyon vékony szerkezet és egyenletes fényeloszlás. A legtöbb felületre felszerelhető.

LEDVANCE SMART ZB UNDERCABINET TW50cm hosszabbítás
12 490 Ft

Vékony konyhabútor alatti lámpatest ZigBee technológiával. LEDVANCE SMART ZB UNDERCABINET TW50cm hosszabbítás intelligens otthoni vezérlővel vezérelhető (kapu és alkalmazás) vagy SMART + Switch. A hangolható fehér segítségével állítható a színhőmérséklet. Nagyon vékony szerkezet és egyenletes fényeloszlás. A legtöbb felületre felszerelhető.

PHILIPS Fali föggőleges lámpa 85087/31/18
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A világos sávokkal akár 80% energiát takaríthatsz meg. Az integrált LED-ek kellemes és kiváló minőségű meleg fehér fényt biztosítanak. A moduláris rendszernek köszönhetően több sávot is össze lehet kötni.

PHILIPS Fali lámpa Lamine 31167/99/P3
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

A Philips Linea lehetővé teszi a szög beállítását a kényelem érdekében. Ez a szürke falra szerelhető megvilágítás alumínium és szintetikus vázzal univerzális, mégis egyszerű nappali, hálószoba és konyha számára lett tervezve.

PHILIPS Fali lámpa Volga 31166/99/P3
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a szürke falra szerelhető megvilágítás alumínium és szintetikus vázzal univerzális, mégis egyszerű nappali, hálószoba és konyha számára lett tervezve.

Rabalux 5397 Salazar, fali spot lámpa, spot 1
5 390 Ft

Modern elegáns fali spot lámpa füstös színben, fát imitálva a Rabalux márkától egy spottal. A rugalmas fali lámpa használható nappaliban, folyosón vagy hálószobában éjjeli lámpaként.