Canpol babies Szilikon etetőháló gyümölcsre
2 134 Ft 2 090 Ft

háló nemcsak a friss gyümölcs, hanem zöldségek, sajtok vagy péksütemények biztonságos felszolgálását teszi lehetővé. Főként a szilárd ételekre való áttérés időszakában hasznos. Csökkenti a gyermek a nem megfelelően megrágott falatok által jelentett fulladásának kockázatát.

Skip hop Zoo Keksz tartó - Egyszarvú
3 690 Ft

**Skip Hop Zoo Keksztartó – egyszarvú, ** fedővel. A rugalmas lamellák meggátolják a tartalom kiszóródását, beengedik a kis kezeket, de meggátolják az uzsonna kiszóródását. Okos és könnyű segédeszköz otthonra és az útra is!

BAYBY BBA 6402 Etető cumi lila 4m+
1 390 Ft

Szilikon etető cumi 4 hónap+ Ideális módszer a kicsi megetetésére a fulladás veszélye nélkül, és megkönnyíti a csecsemő szilárd ételre való áttérését. Az etető cumiba gyümölcsöket, zöldségeket és egyéb, a gyermek életkorának megfelelő ételeket helyezhetsz.

DBB Remond Szilikon fagyasztóforma 6 × 60 ml
3 790 Ft

Szilikon forma bébiétel tárolására. Akár 6 adag fér el benne 60 ml mennyiségben. A tároláson kívül multifunkciós adagolóként is használható. Alkalmas zöldséges és húsos ételek fagyasztására is. Gyümölcsöt fagylalt formában is elkészíthetsz.

Philips Avent VIA Baba étkészlet
9 790 Ft 8 790 Ft

Az Avent VIA baba étkészletben minden megtalálható ami a kisgyerekek etetéséhez szükséges. A poharak kiválóan alkalmasak bébiételek elkészítésére és tárolására is. Hűtőben és fagyasztóban is tarthatóak, tisztításuk egyszerű, mosogatógépben is mosthatóak.

Boon Ajándék indító készlet
11 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Boon ajándékkészlet, a legkelendőbb és a legkedvezőbb árucikkekkel, kiváló megoldás a gyerekek játékos etetéséhez és a szórakozáshoz otthon.

Boon SQUIRT - bébiétel adagoló etetőkanál
3 290 Ft

SQUIRT bébiétel adagoló etetőkanál a Boon márkától nem egy hagyományos kanál, hanem egy ** kanál és egy etetőál is** egyben. Ne kockáztasd az esetleges rendetlenséget, mint a hagyományos módon történő etetésnél. Az ügyes lezárható rendszernek köszönhetően a bébiételt biztonságosan lezárod, így nem tud kifolyni, tehát kiváló segítség a baba etetéséhez nem csak utazás közben.

Boon Kerek snack tartály, kék-narancs
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kerek snack tartály gyerekeknek a Boon márkától, eredeti tároló, amelyet a gyerekek és a szülők imádni fognak. A rögzített kialakítással, amely megvédi a kekszeket a töréstől, ez a tartály ideális utazáshoz. A tartály két részben csavarható ki az egyszerű tisztítás érdekében.

Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat Mini
8 490 Ft

Twistshake Csúszásgátló alátét Click Mat a vákuum segítségével erősen rögzül a felszínhez, ami megakadályozza, hogy az alátét csúszkáljon az asztalon. A Twistclick rendszer segítségével tetszőleges Twistshake tányért vagy tálat rögzíthet az asztalra.

Bo Jungle Kanál adagolóval és Carrot borítással
2 890 Ft

Bo Jungle kanál adagolóval és Carrot borítással – az etetőkanál kapacitása 90 g és mérete 18×5 cm. Ideális eszköz a tisztaság megtartására az eteték közben vagy például utazás közben. Könnyű, könnyen tisztátható. Gyermekek számára **3 hónapos **kortól ajánlott.

Boon PATCH - Gyep edénytartó, keskeny
6 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

PATCH Edénytartó konyhába a Boon márkától. Könnyedén megszárítja a cumisüvegeket és a dudlikat. A zöld szálak szilárdan és biztonságosan tartják a törékeny edényeket. Ugyanakkor garantálja a levegőellátást, hogy az edények gyorsan szárazak és illatosak legyenek. A zöld „fű” függőlegesen tartja a tárgyakat, és ideális minden formájú és méretű konyhai edény szárításához.

Boon SWAP - Kétoldalas kanál, 2 db
4 790 Ft

SWAP Kétoldalas kanál, 2 db a Boon márkától egy puha és egy szilárd véggel ideális azon gyerekek számára, akik épp ismerkednek az ételekkel. A gyermeked tudtodra adja, melyik vége felel meg neki jobban. Mindkét oldal vége lapos az étel egyszerű letörlése érdekében.

DBB Remond Baby Snack, 4 tálból álló készlet, tányér, kanál
3 790 Ft

Praktikus készlet kifejezetten a gyermekkel való utazáshoz. Az ételeket külön fedéllel ellátott edényben tárolhatod, akár le is fagyaszthatod. A tányér és a dobozok fedél nélkül a mikrohullámú sütőben való étel melegítésére használhatók. Felszolgálás kistányéron a mellékelt kiskanállal. Minden része mosogatógépben mosható.

DBB Remond Étkészlet Maci

DBB Remond Étkészlet Maci

Értékelés: 4
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nagy étkészlet gyermekeknek macira emlékeztető formában kialakítva. Ezzel az étkészlettel nincs szükséged semmi másra, tartalmaz mindent, amire szükséged van a babád számára. Elég csak megfőzni és felszolgálni.

Nuk Dobozok gyermekek finomságaihoz
2 190 Ft

NUK dobozok praktikus segédeszközök gyermekes háztartásokhoz a gyermekek táplálékához. Frissen elkészített ételek adagolására és tárolására.

Philips Avent VIA Tároló pohár
3 300 Ft

Az Avent VIA tároló pohár kiválóan alkalmas bébiételek tárolására. Tartható hűtőszekrényben, fagyasztóban és mikrohullámú sütőben is. Tisztítása rendkívül egyszerű, mosogatógépben is mostható.

Philips Avent VIA Tároló pohár, 10 db
5 990 Ft

Az Avent VIA tároló pohár kiválóan alkalmas bébiételek tárolására. Tartható hűtőszekrényben, fagyasztóban és mikrohullámú sütőben is. Tisztítása rendkívül egyszerű, mosogatógépben is mostható.

Babymoov Kiinde ivócsőr FOODII Snack Spout 2 db
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szilárd ivócsőr a Kiinde FOODII™ tasakból való etetéshez a Babymoov márkától ergonómiailag kialakított beleértve a csavaros kupakot. Mosogatógépben mosható. Nem használható mikrohullámú sütőben. Ftalátoktól, BPA-tól és PVC-től mentes. Gyermekeknek 12 hónapos kortól alkalmas. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

Babymoov Kiinde szilikon kanál FOODII Squeeze Spoon 2 db
3 690 Ft

Puha szilikon kanál a tasakból való etetésre Kiinde FOODII™ a Babymoov márkától a műanyag fedélnek köszönhetően nem áramló. Mosogatógépben mosható. Nem használható mikrohullámú sütőben. Ftalátoktól, BPA-tól és PVC-től mentes. Gyermekeknek 4 hónapos kortól alkalmas. A csomagolás 2 darabot tartalmaz.

BAYBY BBA 6403 Etető cumi kék 4m+
1 390 Ft

Szilikon etető cumi 4 hónap+ Ideális módszer a kicsi megetetésére a fulladás veszélye nélkül, és megkönnyíti a csecsemő szilárd ételre való áttérését. Az etető cumiba gyümölcsöket, zöldségeket és egyéb, a gyermek életkorának megfelelő ételeket helyezhetsz.

Bo Jungle Tálak fedéllel 730ml
2 590 Ft

Bo Jungle Tálak fedéllel 730ml (3 db) – nagy színes tálak hermetikus fedéllel. Mikrohullámú sütőbe, hűtőbe, fagyasztóba, mosogatógépbe alkalmas. Egy tál méretei: 15×6,5 cm.

Boon CATCH BOWL - Tál tapadókoronggal, kék-zöld
3 690 Ft

CATCH BOWL – Tál tapadókoronggal kék-zöld kivitelben a Boon márkától ideális megoldás azoknak a gyermekeknek, akik önállóan tanulnak enni. A beépített felfogó terület a gyermek felé szélesedik ki, és ez lehetővé teszi az étel visszavezetését a tálba. Ezenkívül puha rugalmas anyagból készült, amely könnyen tisztítható és az ütközésnél hajlékony.

Boon Komplett evőkészlet gyerekeknek kék-narancssárga
5 790 Ft

Komplett evőkészlet gyerekeknek a Boon márkától, négy különféle élelmiszer-rekesszel, kiváló megoldás a szórakoztató etetéshez. A különálló részek lehetővé teszik az élelmiszerek elválasztását, és csúszásmentes alsó rész az asztal felületéhez kapcsolódik, és a tányért a helyén tartja.

DBB Remond Baby Lunch tetővel ellátott 400 ml edény
4 590 Ft

Praktikus edény, amely nemcsak a kész étel tárolására szolgál, hanem a mikrosütőben vagy a klasszikus sütőben való melegítésre is. Nagyszerűen alkalmas az utazáshoz, a hermetikus záródásnak és szilikon tömítésnek köszönhetően a folyékony ételek is problémamentesen szállíthatóak.

Nuk Szilikon ételtároló, Sárga
4 300 Ft

Nuk szilikon ételtároló segítségével akár 9 adad bébiételt lehet tárolni. Használható hűtőszekrényben és fagyasztóban is egyaránt. Műanyag tetejének köszönhetően higiénikusan lehet tárolni a bébiételt.

Petite&Mars Papoo Bébiétel tároló tasak Elefánt 6 db
2 260 Ft

Petite&Mars Papoo Bébiétel tároló tasak Elefánt 6 db – töltse mega bébiétel tároló tasakot és csöppségeinek egészséges tízóraija lesz, s ráadásul össze sem maszatolják magukat. A 150 ml-es tasak könnyedén mosható és újra használható. Mélyhűtőben tárolható, mosogatógépben mosható.

BAYBY BFS 6504 Tál kanállal lila
2 190 Ft

Tál tapadókoronggal és kanállal, fedő, amely szorosan védi az ételeket, speciálisan kialakított kanáltartóval felszerelt, a gumi tapadókorong megakadályozza, hogy a tál mozogjon az asztalon.

Philips Avent VIA Tároló pohár, 240 ml, 5 db
3 400 Ft

Az Avent VIA tároló pohár kiválóan alkalmas bébiételek tárolására. Tartható hűtőszekrényben, fagyasztóban és mikrohullámú sütőben is. Tisztítása rendkívül egyszerű, mosogatógépben is mostható.

DBB Remond Pohár kekszekre, 300 ml
2 890 Ft

Praktikus pohár kekszeknek és más apró ételek számára, amelyek mind otthoni, mind utazási célokra alkalmasak. Az előnyei közé tartozik, hogy a keksz nem esik ki, és a gyermekednek egyedül kell kivennie, vagy „ki harcolnia”, és ezzel el fog szórakozni például az autóval való utazás során.

b.box Élelmiszer termosz

b.box Élelmiszer termosz

Értékelés: 4,5
7 690 Ft

Praktikus termosz, amely melegen tartja az ételt a kisbabádnak Köszönhetően az eltávolítható fogantyúnak és az alsó fedélnek alkalmas bármilyen korosztály számára. A termosz elég szélesek ahhoz, hogy a gyermekek elérhessék az utolsó falatkát is az alján.

Boon TRIP - Utazási edénytartó
5 990 Ft

TRIP Utazási edénytartó a Boon márkától. Ideális segítő utazásokhoz. Ez a készlet kefét tartalmaz cumisüvegek és cumik mosására, valamint gyep edénytartóval kiegészített. A szett egyszerűen bezárható egy praktikus tasakba, így bárhová magaddal viheted.

Skip hop G&Go Pohár készlet, 7 db
3 890 Ft 3 490 Ft

Skip Hop G&Go pohár készlet, 7 db -os 3 praktikus tároló készlet, ideális sétákhoz vagy kirándulásokhoz. A csészék egymásra rakhatóak, egyedi lezárással. Hasznát veszed szárított bébi tejporra vagy egyéb snack-ekre kisgyermekednek. BPA nélkül.

Skip hop Zoo Snack tartó - Kutya
3 690 Ft

Skip hop Zoo Snack tartó kekszekre – Kutya fedéllel, a tartalom kiszóródása ellen rugalmas lamella véd, amely beengedi a gyermek kezét, de nem engedi az ételt ki. Ügyes és vidám segédeszköz otthon és az utakon is!

DBB Remond Etetőcumi

DBB Remond Etetőcumi

Értékelés: 4,4
2 190 Ft

Az etetőcumi a különböző ételek felfedezésére szolgál még azelőtt, hogy kisbabád egyedül elkezdene rágni. Tegyél gyümölcs-, zöldség-, sajt- vagy kalácsdarabokat a hálóba vagy szilikon cumiba, a babák nyála feloldja őket és anélkül érezhetik az ízüket, hogy megfulladnának a nagyobb daraboktól.

b.box Baba etetőháló

b.box Baba etetőháló

Értékelés: 4,4
2 190 Ft

Etetőháló a legkisebb gyermeke számára. A háló főként a szilárd ételekre való áttérés időszakában hasznos. Csökkenti a nem megrágott élelmiszer darabokkal való fulladás kockázatát.

Skip hop Zoo Csúszágátló tányér és tál, gyakorló széllel, 2az1ben
3 890 Ft

A Skip Hop márkájú, edző széllel ellátott 2az1ben tányér és tál a gyermek önálló evésére szolgál. A készlet tartalmaz egy tányért rekesszel, valamint egy különálló átlátszó tálat, amely illeszkedik a tányér egy részéhez. A csúszásgátló felület véd a tányér elcsúszásával szemben. Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható. BPA, PVC és ftalát tartalom nélkül.

Skip hop Zoo Csúszásgátló tányérok 2 darab 6m+
3 890 Ft

Csúszásgátló tányérok a Skip Hop márkától, amelyek színesek és állatos mintával díszítettek. A szett motívummal ellátott áttetsző tányért és enyhe designú alsó tányért tartalmaz. A csúszásgátló felület véd a tányér elcsúszásával szemben. Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható. BPA, PVC és ftalát tartalom nélkül.

Beaba Tárolóedények élelmiszerekhez, 6x200 ml
4 090 Ft

** BEABA Tárolóedény élelmiszerekhez, 6×200 ml ** összekapcsolhatók ** egymással / egymás mellett. Címkézhető **, mosogatógéphez és mikrohullámú készülékhez alkalmas. Praktikus segitő *

DBB Remond Tartalék háló etetőhálóhoz
1 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tartalék nejlonháló etetőhálóhoz. Töltsd fel a hálót gyümölcs-, zöldség-, sajt- vagy kalácsdarabokkal és erősítsd a speciális cumihoz. Ízlelőbimbói segítségével gyermeked felfedezheti a különféle ételeket még azelőtt, hogy egyedül elkezdene rágni.

Nuk EL Uzsonnás doboz

Nuk EL Uzsonnás doboz

Értékelés: 4,6
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Praktikus társ utazásra NUK Easy Learning uzsonnás doboz. Az uzsonnás doboz ideális utazáshoz. Az uzsonna egyes darabjai a dobozban maradnak forgatás és rázás közben is.

Skip hop Zoo Csúszásgátló tálak 3 darab 6m+
3 890 Ft

Csúszásgátló tálak a Skip Hop márkától, amelyek színesek és állatos mintával díszítettek. A készlet 3 különböző méretű tálat és fedelet tartalmaz. A csúszásgátló felület véd a tál elcsúszásával szemben. Mikrohullámú sütőben és mosogatógépben is használható. BPA, PVC és ftalát tartalom nélkül.

DBB Remond 6 darabból álló tálka készlet tetővel
2 390 Ft

Praktikus színes dobozok tetővel gyermek ételek tárolására. Utazáshoz alkalmas, 120 ml űrtartalmú doboz, hűtőszekrénybe és mélyhűtőbe egyaránt alkalmas. Egyszerűen mikrohullámú sütőben melegíthető. Egyszerűen mosogatógépben tisztítható.

DBB Remond Szilikon cumi etetőhálóhoz, 2 db
1 290 Ft

Tartalék szilikon cumi etetőhálóhoz. Töltsd fel a cumit gyümölcs-, zöldség-, sajt- vagy kalácsdarabokkal és erősítsd a speciális cumihoz. Ízlelőbimbói segítségével gyermeked felfedezheti a különféle ételeket még azelőtt, hogy egyedül elkezdene rágni.

DBB Remond Tányér fedéllel, és kanál villával
3 890 Ft

A tányér eredeti döntött formával megkönnyíti a gyermekek étkezését. A csúszásgátló alap biztosítja, hogy a tányér ne csússzon. Kényelmes evés az ínyenceknek villával és kanállal.