HMS ZM1801 Mágneses evezőgép
80 990 Ft

78 990 Ft
+ ingyen szállítás

HMS ZM1801 evezőgép egy sokoldalú szerkezet, mely lehetővé teszi a felső és alsó izomcsoportok megmozgatását, a test izmainak akár 84% -os bevonásával. Egyedülálló szerkezet a komplex erőnléti edzésre. Az evezés javítja a szív- és érrendszer működését, segíti a zsírégetést és növeli a szervezet oxigénelnyelő képességét.


BH Fitness Vario Evezőgép
300 000 Ft

292 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness Vario evezőgép formatervezése egyedülálló és lenyűgöző. A Vario evezőgép aerob- és anaerob edzéshez egyaránt a legjobb választás. Igény szerint állítható *fix és mozgó ülés, az edzés típusától függően, így lehetőség nyílik **különböző izomcsoportok edzésére.


BROTHER BR2400 evezőgép
70 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Brother BR2400 mágnese evezőgép kézi terhelésszabályozással és alumínium szerkezettel. 8 szint a súlykényelmes beállítása érdekében. A pedálok biztonsági szíjjal ellátottak, amelyek megakadályozzák, hogy edzés közben kilépj belőlük.


BH Fitness Aquo Evezőgép
128 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness Aquo evezőgép letisztult formája és egyszerűsége könnyed használatot biztosít. Az Aquo evezőgép LCD monitora és mágneses fékrendszere további segítségünkre van az evezőgép kényelmes és egyszerű használatában. Az oszcilláló pedálok követik a láb természetes mozgását az evezés során.