Medela eldobható táskák anyatej tárolására, 180 ml, 25 db

Márka: Medela Katalógus száma: 100041471938

Közvetlenül partnerünktől

Medela eldobható táskák anyatej tárolására, 180 ml, 25 db

Az anyatej tároló zsebek nagyon praktikus segítők minden olyan anyának, aki az anyatejet tárolja. A vízszintes elrendezés lehetőségével rendelkező zsebek helymegtakarítást garantálnak tárolás közben. Segítik a rend fenntartását és a tisztaság fenntartását. A táska lapos alakja garantálja a gyors További információ

3640

3 640 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 100041471938

Leírás

Termékleírás

Az anyatej tároló zsebek nagyon praktikus segítők minden olyan anyának, aki az anyatejet tárolja. A vízszintes elrendezés lehetőségével rendelkező zsebek helymegtakarítást garantálnak tárolás közben. Segítik a rend fenntartását és a tisztaság fenntartását. A táska lapos alakja garantálja a gyors kiolvasztást. Az anyatejet higiéniai körülmények között lezárják. Szűk, dupla kupakú, szilárd anyag, amely egyértelmű célt szolgál, azaz az anyatej tárolására. Nagy címke, hely a leíráshoz. Lehetőség van állni, ami megkönnyíti a használatát. Töltse fel 180 ml-ig. 25 darabos csomagban.


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.