Twistshake Szárított tej tárolására alkalmas edény Fehér

Twistshake Szárított tej tárolására alkalmas edény Fehér

Száma: 1367295001
Az 1700 ml űrtartalmú Twisthake edény a gyermeked tápszerének tökéletes tárolására szolgál. A termék higiénikus, légmentesen záródó fedéllel rendelkezik, amely egyszerűen, egyetlen kattintással nyitódik. Az edény belsejében mérőpohár és „intelligens él“ található, amely megkönnyíti a megfelelő mennyiségű táplálék adagolását. Nagyon fontos, hogy betartsd az egyes márkákra vonatkozó ajánlott adagolási utasításokat. Az ajánlottnál több, vagy kevesebb por használata dehidratációhoz, vagy pedig a gyermek helytelen táplálásához vezet. A mellékelt mérőpohár 9,4 ml-t tartalmaz (körülbelül 4,5 gramm por). További információ
Forgalmazó: MALL
8 290 Ft
Piaci ár ÁFA-val együtt
7 190 Ft
-13%

Raktáron 4 db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2022.1.24 prémium szállítással várhatóan
 
2022.1.24 - 2022.1.26 standard szállítással várhatóan

Száma: 1367295001

Leírás

Az 1700 ml űrtartalmú Twisthake edény a gyermeked tápszerének tökéletes tárolására szolgál. A termék higiénikus, légmentesen záródó fedéllel rendelkezik, amely egyszerűen, egyetlen kattintással nyitódik. Az edény belsejében mérőpohár és „intelligens él“ található, amely megkönnyíti a megfelelő mennyiségű táplálék adagolását. Nagyon fontos, hogy betartsd az egyes márkákra vonatkozó ajánlott adagolási utasításokat. Az ajánlottnál több, vagy kevesebb por használata dehidratációhoz, vagy pedig a gyermek helytelen táplálásához vezet. A mellékelt mérőpohár 9,4 ml-t tartalmaz (körülbelül 4,5 gramm por).

  • Kiváló minőségű, első osztályú élelmiszer minőségű AS és ABS műanyagból gyártva.
  • Higiénikus tárolás – ideális mesterséges tej és gyerekeknek készült kásák számára.
  • praktikus méret – 1700 ml-ig terjedő űrtartalom
  • egyszerűen nyitható – egyszerűen kattintással
  • intelligens fogás – mérőpoharad mindig kéznél van
  • BPA, BPS és BPF mentes – Biztonságos számodra és gyermeked számára is
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.