BOSCH Professional GEX 150 AC Excentercsiszoló (0601372768)
85 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Bosch GEX 150 AC Excentercsiszoló excentrikus mozgása és forgása biztosítja a nagyon finom csiszolatot nagy csiszolási teljesítménynél. Alumínium csapágy karimával rendelkezik a hosszú élettartam és csendes járás érdekében. A csiszolótányér-fék megóvja a munkadarabot a sérüléstől.

BOSCH PEX 220 A Excentercsiszoló
31 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bosch PEX 220 A excentercsiszoló. Kompakt és erőteljes (220 watt) megoldás csiszolási és polírozási munkákhoz: A Bosch PEX-elv excentrikus mozgással és forgással a legfinomabb csiszolási eredményt biztosítja magas csiszolási teljesítménnyel és a legjobb eredményekkel polírozásnál is. A Bosch mikroszűrő-rendszernek köszönhetően tisztán dolgozhat: a beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. Tépőzár a gyors és kényelmes csiszolólapcseréhez. Csiszolótányér-átmérő: 125 mm. Csatlakozás porszívóhoz. Egyszerű egykezes kezelés a fáradságmentes munkavégzés érdekében fej fölött és domború felületeken.

BOSCH Professional GEX 125-1 AE excentercsiszoló (0601387500)
34 990 Ft

3 év garancia

Bosch GEX 125–1 AE excenter csiszoló Bosch mikroszűrő-rendszerrel rendelkezik, mely nagyon effektív elszívást biztosít a munkavégzés során. Az anyagnak megfelelő munkavégzéshez a fordulatszám beállítása a fordulatszám-előválasztás funkcióval történik. Masszív, kézreálló készülék, gumírozott felületborítása révén nagyon kellemes vele a munkavégzés. Különböző fogantyúhelyzetek állíthatók be a készüléken a maximális felhasználói kényelem elérése érdekében. Az excentrikus mozgás és forgás még magas csiszolási teljesítménynél is nagyon precíz és finom csiszolatot készít. A munkadarab épségét a csiszolótányér-fék garantálja, mely megvédi a felületet pl. a karcolástól. A csiszolólapcseréje a tépőzár segítségével nagyon gyorsan és egyszerűen végrehajtható.