BOSCH Professional GEX 150 AC Excentercsiszoló (0601372768)
87 990 Ft

73 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Bosch GEX 150 AC Excentercsiszoló excentrikus mozgása és forgása biztosítja a nagyon finom csiszolatot nagy csiszolási teljesítménynél. Alumínium csapágy karimával rendelkezik a hosszú élettartam és csendes járás érdekében. A csiszolótányér-fék megóvja a munkadarabot a sérüléstől.


BOSCH PEX 220 A Excentercsiszoló
23 490 Ft

Bosch PEX 220 A excentercsiszoló. Kompakt és erőteljes (220 watt) megoldás csiszolási és polírozási munkákhoz: A Bosch PEX-elv excentrikus mozgással és forgással a legfinomabb csiszolási eredményt biztosítja magas csiszolási teljesítménnyel és a legjobb eredményekkel polírozásnál is. A Bosch mikroszűrő-rendszernek köszönhetően tisztán dolgozhat: a beépített porszívóelem a port közvetlenül a géphez mellékelt mikroszűrő-dobozba szívja. Tépőzár a gyors és kényelmes csiszolólapcseréhez. Csiszolótányér-átmérő: 125 mm. Csatlakozás porszívóhoz. Egyszerű egykezes kezelés a fáradságmentes munkavégzés érdekében fej fölött és domború felületeken.


BOSCH Professional GEX 125-1 AE excentercsiszoló (0601387500)
43 890 Ft
+ ingyen szállítás

Bosch GEX 125–1 AE excenter csiszoló Bosch mikroszűrő-rendszerrel rendelkezik, mely nagyon effektív elszívást biztosít a munkavégzés során. Az anyagnak megfelelő munkavégzéshez a fordulatszám beállítása a fordulatszám-előválasztás funkcióval történik. Masszív, kézreálló készülék, gumírozott felületborítása révén nagyon kellemes vele a munkavégzés. Különböző fogantyúhelyzetek állíthatók be a készüléken a maximális felhasználói kényelem elérése érdekében. Az excentrikus mozgás és forgás még magas csiszolási teljesítménynél is nagyon precíz és finom csiszolatot készít. A munkadarab épségét a csiszolótányér-fék garantálja, mely megvédi a felületet pl. a karcolástól. A csiszolólapcseréje a tépőzár segítségével nagyon gyorsan és egyszerűen végrehajtható.


PowerPlus POWE40030 Elektromos excentercsiszoló
14 290 Ft

2 év garancia

PowerPlus elektromos excentercsiszoló könnyen kezelhető, kompakt kialakítású, ugyanakkor nagy teljesítményű csiszológép. Otthoni hobbi, illetve ház körüli felhasználásra ajánlott. Az elektronikus sebességszabályozásnak köszönhetően a csiszolási teljesítmény a megmunkálandó anyaghoz idomul. Az állítható pótfogantyút mindig az Önnek megfelelő pozícióba állíthatja, így garantált a kényelmes és biztos fogás. A tépőzáras rögzítésnek köszönhetően a korongcsere gyors és egyszerű. A porelszívó csonk és a tartozék porzsák biztosítja, hogy a munkafelület és a munkavégzés mindig tiszta legyen.