Bino Babaház 5-51%

Bino Babaház 5

Értékelés: 4,5
53 690 Ft 26 090 Ft

Kiárusítás

Ez a tágas teljesen felszerelt ház minden kislány babájának megálmodott otthona. A három emeleten minden helyiség egy igazihoz hasonlít, a ház erkéllyel és lifttel rendelkezik.

Woody Villa Anna-Marie-22%

Woody Villa Anna-Marie

Értékelés: 4,5
14 480 Ft 11 190 Ft

Kiárusítás

Villa Anne-Marie egy pontosan kidolgozott termék, rengeteg dizájnos és működőképes elemmel. Levehető mágneses balkonnal, variábilis lépcsőkkel, működő pántos ajtóval. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. -A csomagolásban 2 figura és tartozékok találhatók.

Bino Babaház Natalie-58%

Bino Babaház Natalie

Értékelés: 5
30 190 Ft 12 490 Ft

Kiárusítás

A lánybaba és a fiúbaba végre kényelmesen élhetnek. Nagy faház babáknak egy ízléses játék, amelyet a gyerekek nem unnak meg. A babaház balkonnal és sok szükséges kiegészítővel rendelkezik.

Woody Emeletes babaház lifttel
31 990 Ft 30 400 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Woody emeletes, lifttel felszerelt babaház remek időtöltést ígér a kislányoknak. A Woody termékek kitűnő minőségűek és biztonságosak, segítik a gyermeket a fejlődésben. A bútorok különböző anyagok kombinációja.

Aga4Kids babaház ARMANI + Kerti szett INGYEN
12 500 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház ARMANI, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszására.

Aga4Kids babaház HILARY

Aga4Kids babaház HILARY

Értékelés: 5
39 000 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház HILARY, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok kedvére.

Bino Fa babaház bútorral, 17 db
44 990 Ft 29 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bino 3 emeletes babaház lesz gyerekei játékbábáinak álomotthona! Ideális helyszín számos szerepjáték számára. A babaház 3 emeletes, beépített lépcsőházzal és számos szobával rendelkezik, mint a nappali és a fürdőszoba, a konyha és az étkező, valamint a hálószoba a tetőtérben. Gyerekei élvezhetik a szobák be- és újrarendezését a készlet bútoraival, saját ízlésüknek megfelelő játékot kitalálva. Ezzel a babaházzal gyerekei létrehozhatják babáik számára a saját varázsvilágukat.

Woody Ház, kicsi, tartozékokkal
9 487 Ft 8 580 Ft

A babaház aprólékosan kidolgozott. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát, bútorozott. Egyszerű szerelés 10 csavarral.

Aga4Kids babaház LESLIE

Aga4Kids babaház LESLIE

Értékelés: 5
21 000 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház LESLIE, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszására.

Hape Nagy családi ház garázzsal-31%
57 390 Ft 39 090 Ft

Kiárusítás

Ez a gyönyörű háromemeletes ház biztosan minden lánynak örömet szerez. A gyönyörű kivitelezésnek, mozgatható lámpáknak és az ajtócsengőnek hála a lakás igazán élethű. A ház két terasszal, garázzsal és medencés kerttel rendelkezik.

Aga4Kids babaház BECKY
22 500 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aga4Kids gyerek faházának új modellje, ahol a lányok játszhatnak babákkal.

Aga4Kids babaház MADISON

Aga4Kids babaház MADISON

Értékelés: 2
26 600 Ft
+ ingyen szállítás

Ez egy új modell gyerekeknek a fából készült MADISON babaház az AGA4kids gyártótól.

Bino Baba házikó-20%

Bino Baba házikó

Értékelés: 5
13 090 Ft 10 390 Ft

Kiárusítás

A babalányoknak és babafiúknak végre kényelmes lakhelye lesz. A nagy fa babaház egy ízléses játék, amit gyermeke sohase fog megunni. A babaháznak terasza és 14 darab tartozéka is van.

Woody Fürdőszoba babaház kiegészítő
3 790 Ft 3 190 Ft

Woody Fürdőszoba babaház kiegészítő nem hiányozhat egyetlen babaházból sem, ahol újszülöttek is vannak. A kis család mindent megtalál a kényemles berendezési tárgyak között, amire a bébinek szüksége lehet. A készlet tartalmaz egy mosdót, kádat, WC-t és egy széket. A bútorok minőségi hársfából készültek, kék színre festettek.

Woody Babaház bútorok, Konyha
3 690 Ft 3 590 Ft

Woody Babaház bútorai tökéletesen alkalmasak egy szép, takaros konyha berendezéséhez. A szett tartalmaz egy nagyobb, kerek asztalt négy székkel, tűzhelyet, páraelszívót és kisszekrényt az ételeknek. A bútorok kiváló minőségű hársfából készültek. Ha szeretnénk fejleszteni gyermekünk kreativitását, lakberendező vénáját, ez a bútorszett tökéletes választás. Nem csak igazi élményt nyújt, de a régi idők természetes játékainak emlékét is idézi.

Woody Hálószoba bútorok

Woody Hálószoba bútorok

Értékelés: 5
4 490 Ft

Woody Hálószoba bútorok kiváló minőségi fa anyagokból készültek a narancssárga és természetes színek kombinációjában. A játékot teljessé és élethűvé teszik. A készlet a szekrénytől kezdve az ágyon át az asztali lámpáig minden lényeges darabot tartalmaz.

Woody Babaház bútorok fajáték, Nappali
4 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woody Babaház bútorokkal komfortosan berendezhető egy nappali a babáknak. A szett tartalmaz egy kanapét, asztalt, lámpát és dohányzóasztalt, két széket és egy televíziót. Minden bútor kiváló minőségű hársfából készült. Gyermekünk így kicsit kiélheti lakberendezési szenvedélyét, sőt, akár azt is gyakorolhatja, hogyan rendezné be saját szobáját, nappaliját, így fejlesztve kreativitását. Színes, kedves, meseszerű szoba szerelhető fel a készlettel.

Wader Babaház-35%

Wader Babaház

Értékelés: 4,5
9 990 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

Wader Babaház biztonságos, tartós műanyagból készült. A színes ház nemcsak kialakításában élethű, de berendezésében is. Hálószobával, fürdőszobával és nappalival biztosítja a felhőtlen szórakozást. A házikó minden sarka könnyedén elérhető és bebútorozható, így nagyszerű játékélményt nyújt kislányunknak, valamint fejleszti kreativitását.

Aga4Kids babaház TRACY

Aga4Kids babaház TRACY

Értékelés: 4,5
28 400 Ft
+ ingyen szállítás

Az új modell a gyermekek fából készült baba ház Tracy, az Aga4Kids gyártótól, célja minden kislány és a barátok játszásár

Plan Toys Kreatív babaház
44 950 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Válj építésszé és építsd meg a babaházat a saját elképzeléseid szerint. A ház három részből áll, amiket a saját ötleted szerint állíthatsz össze. Akár 10 különböző házat is felépíthetsz belőlük. A ház egy mozgatható lépcsővel, két tetőelemmel és napelemekkel rendelkezik.

Aga4Kids babaház NAOMI
28 500 Ft
+ ingyen szállítás

Az új fából készült Naomi babaház az Aga4Kids gyártótól ideális ajándék bármilyen alkalomra.

Plan Toys Kreatív babaház kislányok számára
52 090 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Állítsd össze a babaházat kislányok számára az ötleteid alapján. A ház három egységből áll, amelyeket különböző módon lehet elhelyezni a váltással és beállítással. Tartalmaz: összesen 20 darabot.

Bayer Chic Faházikó 3-emeletes 29301
43 290 Ft 41 390 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű háromemeletes házikó babák részére, fából készült nagy játékkészlet lányoknak. A házikó gazdag kellékekkel együtt van kiszállítva. A házikóban 5 szoba és egy tetőablak van

Aga4Kids babaház kastély CASTLE
16 500 Ft
+ ingyen szállítás

A kislányok imádnak hercegnőset játszani. Ezzel afából készült Aga4Kids Castle kastéllyal kezdődhet a hetedhét országra szóló szórakozás.

Woody Játszószoba babaház kiegészítő
4 790 Ft

A Woody Játszóház babaház kiegészítő nem hiányozhat egyetlen babaházból sem, ahol újszülöttek is vannak. A kis család mindent megtalál a kényemles berendezési tárgyak között, amire a bébinek szüksége lehet. A készlet tartalmaz egygyermekágyat, étkezőszéket, babakocsit és egy emeletes ágyat. A bútorok minőségi hársfából készültek.

Woody Modern villa - kocka-44%

Woody Modern villa - kocka

Értékelés: 1
13 920 Ft 7 790 Ft

Kiárusítás

Modern tégla babaház északi stílusban. Sok aprólékosan átgondolt elemet tartalmaz. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát. Egyszerű szerelés 8 fa csavarral.

Woody Kétemeletes házikó erkéllyel
17 086 Ft 15 590 Ft

Kiárusítás

Dizájnos házikó műanyag erkéllyel és nagy terasszal a felső emeleten kihangsúlyozza az első köztársasági városi villák eleganciáját. A nyitott tereknek köszönhetően könnyű megközelíteni minden szobát.

Woody Rózsaszín ház felvonóval "Malibu"
40 190 Ft 35 690 Ft

A cseh tervezők által készített nagy méretű, jó minőségű háromszintes ház fa/magas minőségű farostlemez kombinációjából készül. A Barbie babaházat kiegészítőkkel szállítjuk. A ház lifttel ellátott. A ház nem tartalmaz babákat!

Woody Baba család, 4 db

Woody Baba család, 4 db

Értékelés: 4,5
3 690 Ft

Woody Baba család két szülőből és két gyermekből áll. Szépen kidolgozott ruhákban, fából és minőségi anyagokból készültek. Babaházak remek kiegészítői, velük válik a játék teljessé.

Woody Wisteria babaház

Woody Wisteria babaház

Értékelés: 3,5
23 990 Ft 21 150 Ft

Viktoriánus stílusú babaház, melynek minden emelete be van rendezve bútorral. A ház részét képezi két baba is, amelyek a házban laknak. A ház minden része elérhető, nyitható szárnyasajtaja és mozgólépcsője van.

Woody "Provence" nagy ház

Woody "Provence" nagy ház

Értékelés: 5
36 528 Ft 34 590 Ft

Cseh tervezőktől származó kiváló minőségű, nagy, háromemeletes ház, mely fa/kiváló minőségű tartós faforgácslap kombinációjából készült. A modern design lágy romantikus színekkel kiegészített. A ház Barbie babáknak alkalmas, az ábrázolt kellékek tartozékok.

Hape Színes emeletes ház

Hape Színes emeletes ház

Értékelés: 5
53 490 Ft 39 660 Ft

Gyönyörű színes ház, amely játékra hív! Gyere költözz be a családoddal, hozd minden bútorod, és alakíts ki egy szép és hangulatos otthont.

Plan Toys Babák a "Család" babaházba
5 280 Ft

Egy babaháznak sem hiányozhatnak a lakói. Ez a babakészlet 4 babából áll – anyu, apu, kislány és kisfiú. A babák lábai mozgathatók, hogy természetes legyen a mozgásuk.

Woody Baba család, 6 db babával
3 490 Ft

Woody Baba család hat tagú, így a három generáció, papa-mama-gyerekek és nagyszülők együtt élhetnek egy kedves mesevilágban. A fából készült babák végtagjai mozgathatók, így ülni, térdelni is tudnak, még élménydúsabbá varázsolva ezzel gyermekünk játékélményét. A hat karakternek egyedi formája és jópofa öltözéke a régi idők játékainak emlékét idézi, ha valami értékeset szeretnénk csemeténknek adni, a Woody család szépen megmunkált játékai tökéletes választás.

Woody Baba család, 4 db babával
2 990 Ft

Woody Baba család két szülőből és két gyermekből áll. Szépen kidolgozott ruhákban, fából és minőségi anyagokból készültek. Babaházak remek kiegészítői, velük válik a játék teljessé.