Woody Összeszerelő építőjáték - Konstruktőr 100 db
3 690 Ft

Kiárusítás

A vödörben kapható Konstruktőr összeszerelő építőjáték a kis ezermestereknek való. A készlet a különböző összerakható építmények végtelen lehetőségeit kínálja, gépektől és autóktól elkezdve házig, daurig és megannyi másig.

DINO FROZEN II 12 Fa kockák
3 390 Ft 3 160 Ft

A fa kockák a Jégvarázs 2 mese képeivel rendelkezik A csomagolás 12 darab kockát és képet tartalmaz, amelyek szerint a gyerekek összerakhatják a kockákat. Mindez kartondobozban van csomagolva.

Woody Kocsi kockákkal/ABC bélyegzővel
3 534 Ft 3 490 Ft

Fa kocsi természetes kivitelben piros kerekekkel és színes kockákkal. Minden kocka két oldalán színes és plasztikusan úgy tervezték, hogy bélyegzőként szolgáljon. A másik oldalán egyszínű számok, betűk, képek és egyéb gyermek motívumok szerepelnek.

Hape Golyó pálya Hold

Hape Golyó pálya Hold

Értékelés: 5
43 690 Ft 38 340 Ft
+ ingyen szállítás

Menj egy teljesen új dimenzióba ezzel a sötétben világító űrbéli golyós pályával. Engedd ki a golyókat a csillag pályára és figyeld az a golyót, ami a leggyorsabb. A golyó áthalad az űrbéli tárgyakon és a kupolán.

Bino Kockák vödörben, 100db-43%
6 126 Ft 3 490 Ft

Kiárusítás

A különféle színű 100 darab kockából álló szett biztosítja a végtelen szórakozást építéskor, melynek célja a méret, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerése, emellett más térbeli és számítási képesség fejlesztése. A játék segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban és a finommotorika fejlesztésében.

Marionette Fa építőkockák, 75 db
3 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Marionette fa építőkockával gyermeke szabadjára engedheti képzeletét! A különböző méretű, színű és formájú elemekből szinte bármit megépíthető, csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a **kreativitást és motorikus képességeket.

Woody Karla természetes építő, 200 darabos
10 040 Ft

Karla természetes építő 200 darabot tartalmaz. Nagyszerű fa építőjáték, amelyből bármit felépíthet, amit elképzel, például házat, várat, várost vagy mást. Elmélyíti a gyermek kreativitását.

Heros Heros Constructor Pojízdný jeřáb
6 018 Ft 5 670 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből darut, repülőgépet, helikoptert vagy triciklit készít?

Woody Fa Építőkocka Vödörben, 100 DB
8 850 Ft

Woody fából készült építőkocka színes és natúr darabokból áll, amelyek segítségével gyermeke kiélheti építő és alkotó kedvét. A kiváló minőségű kockák különböző méretekkel rendelkeznek, s használatával gyermeke nem csak remekül szórakozik, de egyúttal fejleszti vele képzelőerejét és motorikus képességeit is. Tárolása kifejezetten praktikus, mivel a hozzá adott vödörbe egyszerűen elpakolható. A kockák, hengerek és háromszögek körülbelül 3 cm nagyságúak, így 3 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott.

Bino Golyópálya 40db

Bino Golyópálya 40db

Értékelés: 4,5
7 639 Ft 6 600 Ft

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.

DETOA Fajáték építőkocka 100 db-os
4 620 Ft

Detoa Fa építőkocka 100 db különböző színű és formájú elemből áll, amelyek minden bizonnyal kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak minden gyermek számára. 3 éves kortól ajánlott. Cseh termék.

Woody Színes fa építőkocka, 50 db
3 950 Ft

Woody fa építőkocka színes, nyomtatott mintájával vidám perceket szerezhet gyermekének, miközben fejleszti a készségeit. A visszazárható, praktikus vödör tetején kivágott formákkal tovább fejleszthetjük a játékélményt. A tömör fára nyomtatott minták, kopásállóak, és orvosilag biztonságosak, nem mérgezőek. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

Woody Kiskocsi fa építőkockákkal
12 020 Ft

Woody Kiskocsi egy remek játék, ugyanis egyben tároló a hozzá tartozó fakockáknak és tologatás közben belekapszkodva segít kisgyermekének a járásban. Amint megunta a tologatást, kezdődhet az építkezés! A színes kockákból bármi építhető, csak a fantázia szabhat határt.

Woody Fajáték építőkocka készlet, 66 db-os
6 330 Ft

Kislányok számára készült, vidám élénk színű és különféle mintákkal díszített fa építőkocka készlet. A 66 db-os készlet sokféle színű és formájú eleme leköti gyermeke figyelmét és kiélheti alkotó, építő kedvét. A lekerekített élek gondoskodnak a biztonságos játékról minden kisgyermek számára.

DINO Kisvakond és a vonat fa kirakós, 20 db
5 390 Ft 4 620 Ft

Dino Kisvakond és a vonat fa kirakós minden gyermek kedvence lesz. A 20 darab fa kocka kirakása után egy színes és vidám képet fog kapni gyermeke. A kirakós nem csak szórakoztat, gyermekét türelemre és kitartásra is neveli, valamint fejleszti a készségeit. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

Viga Fa építőjáték 50 kocka - állatkert
6 690 Ft 3 690 Ft

Fa építőjáték vödörben. Építsd fel a saját eredeti állatkertedet és gondoskodj az állatokról. Az 50 darab kockával rengeteg lehetőséged van, vagy követheted a mellékelt utasítást! Élvezd a remek szórakozást építés közben.

Brio Szerszámosláda Fajáték
5 810 Ft

Brio Szerszámosláda Bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!

Hape Golyó csapda-23%

Hape Golyó csapda

Értékelés: 5
3 244 Ft 2 490 Ft

Kiárusítás

Legyenek a golyók mindig kéznél! Ennek a praktikus tálcának hála már egy sem fog elveszni. Ez a csapda a legjobb megoldás arra, hogyan kapd el a golyót, amely már beért a célba.

Viga Fa építőkockák 6 db
6 190 Ft 5 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa építőkockák állatokkal, számokkal, gyümölcsökkel, közlekedési eszközökkel – a kockák minden oldalán. Piramisként egymásra rakhatóak. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Bino Fa kocka kirakó - Baribal (15 db-os)
2 390 Ft

Kiárusítás

Bino Fa kocka kirakó mesés módja a gyermekek képességeinek fejlesztésére! Játékos módon fejleszti a konstruktív gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.hatféle vidám, színes kép kirakása Baribal maci kedves figurájával igazi sikerélményt nyújthat gyermekének! Kirakható vízszintesen, függőlegesen, de kirakózás után akár torony is építhető belőle. Praktikus fa tároló doboz is jár hozzá! 3 éves kor felett ajánlott.

Woody Húzható kiskocsi fakockákkal, 34 részes
3 490 Ft 3 290 Ft

Woody Húzható kiskocsi fakockákkal, 34 részes kiszerelésben a kis építők számára ideális játék. A kocsit a megfelelő helyszínre húzva kezdődhet is az építés! A különböző színű és formájú kockák segítségével a gyerekek fejleszthetik a kreativitásukat. A játék 2 éves kortól ajánlott.

Bino Kiskocsi kockákkal, 19 ks
2 615 Ft 2 370 Ft

A természetes kivitelezésű vidám kerekű fa kiskocsi sokszínű kockákkal minden ifjú építőmester alapvető felszereléséhez tartozik. Nagyszerű segédeszköz az alkotó készség és motorika fejlesztéséhez.

Viga fa farm

Viga fa farm

Értékelés: 4
8 614 Ft 4 150 Ft

Fa farm tartalmazza a fa puzzlet a fa tábla összerakásához, fa darabok a ház összetételéhez, ólak, kerítések, fák, farmer, traktor és az állatok. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent, a saját elképzelésed szerint.

DINO Állatos mesekocka

DINO Állatos mesekocka

Értékelés: 4
3 190 Ft

Teddies Állatos mesekocka fejleszti a gyerekek készségeit. A fából készült kockák minden oldalán aranyos rajzok láthatók, melyekből összesen 6 fajta kép állítható össze a 12 darab fakockából. A kirakó nagyszerű szórakozás a gyermekeknek, miközben fejlődik képzelőerejük, kreativitásuk és koordinációjuk. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Woody Fajáték építőkocka készlet, 50 db
3 560 Ft

A woody fa építőkocka készlet 50 natúr színű fakockát tartalmaz. A kockákból gyeremeke szinte bármit megépíthet, a játéknak csak képzelete szabhat határt. Már 1 éves kortól ajánlott.

Viga Fa építőjáték
8 690 Ft 4 620 Ft

Fa építőjáték vödörben. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent a saját elképzelésed szerint a sok darabnak köszönhetően. Csatold össze és csavard be. Minden egyes darab eredeti.

Viga Fakockák 9 db - farm

Viga Fakockák 9 db - farm

Értékelés: 5
3 990 Ft 3 560 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a farmon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Bino Farm utazó bőröndben-41%

Bino Farm utazó bőröndben

Értékelés: 4,5
5 239 Ft 3 090 Ft

Kiárusítás

Bőrönd figurákkal és állatokkal a farmról. A gyerekek szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a farmon található élettel és átélhetnek egy különleges délutánt. 13 darab állatot tartalmaz.

Heros Constructor Tartozékok
4 450 Ft 3 560 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Ez a készlet ** lehetővé teszi a Constructor sorozat és az önálló kivitelezés ** bővítését saját elképzelése szerint.

DINO Kisvakond és barátja fa építőkocka játék, 12 db
2 630 Ft

A Dino Kisvakond és barátja fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.

Woody Emma építőjáték természetes/festett, 200 db
3 490 Ft

Az Emma építőjáték együtt nő a gyerekekkel. A legkisebb gyerekek sok egyszerű dolgot tudnak belőle összerakni. Eközben tökéletesítik a finom motorikus képességeiket és a mozgáskoordinációjukat. Az idősebb gyerekek pedig már tényleg impozáns, fantáziadús és néha elképesztő formájú építményeket tudnak belőle létrehozni.

Baby Einstein Felhalmozható fajáték Balancing Cal HAPE 12m+
4 990 Ft 4 220 Ft

Magas, magasabb és még magasabb! Építhető, egyensúlyozó hernyó, amely rengeteg szórakozást nyújt a kicsiknek. Az öt különböző színnel a gyerekek megpróbálhatják megtalálni a tökéletes egyensúlyt. A játék ösztönzi a kihívások leküzdését, amelynek nemcsak gyermeked fog örülni.

Brio Builder építőszett, 210 db
19 300 Ft

BRIO Builder építőszettel építhetnek, alkothatnak a gyerekek újra és újra. Megalkothatják saját tervezésű gépeiket, amelyekkel aztán játszhatnak. A készlet tartalmaz minden szükséges anygot és eszközt, csavarokat, csapokat, anyákat, fogót és kalapácsot.

DETOA Fajáték kirakós, Kastyél
5 390 Ft 5 280 Ft

Detoa fa kirakós játékkal gyermeke igazi építésznek érezheti magát. A 120 darab építőelemből a legkülönbféle építmények születhetnek meg, csak a képzelet szab határt alkotásoknak. Gyermekek számára 5 éves kortól ajánlott.

DETOA Fakockák XL 45 darab

DETOA Fakockák XL 45 darab

Értékelés: 5
4 367 Ft 3 290 Ft

A fakockákkal való játék során a gyerekek fejlesztik a fantáziájukat és a finommotorikájuk. A csomag 45 különböző formájú darabot tartalmaz érdekes színekben. Ezzel az építőjátékkal a gyerekek igazán kreatívan szórakozhatnak.

Heros Heros Constructor Sík
4 330 Ft 3 680 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből helikoptert vagy repülőgépet készít?

Plan Toys Építőkocka 40 db. pasztell
8 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy egyszerű építőkészlet, amely nagyszerű a gyermekek kreativitásának és képzeletének fejlesztésére. Minden gyermeknek az egyik alapvető didaktikai játékának szánjuk.

Woody Domino MAXI-29%

Woody Domino MAXI

Értékelés: 4,5
6 067 Ft 4 290 Ft

Kiárusítás

Hozz létre változatos utakat a fa dominóból. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Ezzel a játékkal terep kap a gyermekek fantáziája és képzelőereje.

Bino Fa vonat állatokkal 8ks

Bino Fa vonat állatokkal 8ks

Értékelés: 4,5
5 698 Ft 3 950 Ft

Színes fa vonat két vagonnal, amelyeken tehenek és lovak utaznak, gyönyörű játék a kisebb gyerekeknek. Húzhatják, feltehetik az állatokat a vagonokba vagy csak úgy játszhatnak vele

Brio Építőkészlet

Brio Építőkészlet

Értékelés: 5
16 390 Ft 12 690 Ft

Brio Építőkészlet 135 db-os szett bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!

Hape Fa kockák - napos völgy
10 190 Ft 8 450 Ft

Ezek a színes kockák ideálisak a Pepe & Friends világ felfedezésére és felépítésére! Arra ösztönöznek, hogy különböző történeteket mesélj el és játssz. Bármikor megváltoztathatod a történetet játék közben, különböző feladatokat oszthatsz ki az egyes figuráknak.

Hape Kis építkező készlet Master
13 622 Ft 11 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az építőszett 62 darabból áll, így ideális segítőtárs a gyermekek képzelőerejének fejlesztésében. A készlet minden szükséges szerszámot tartalmaz, csavarokat, anyákat, csavarhúzót és további segédeszközöket. Minden gyerekben ott rejtőzik a szerelő, és ezt a képességüket ennek az építőszettnek köszönhetően még tovább fejleszthetik.

Heros Heros Constructor Motocykl
3 847 Ft 3 290 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből motorkeréprát vagy repülőgépet készít?

Viga 3az1-ben fapiramis

Viga 3az1-ben fapiramis

Értékelés: 5
6 990 Ft 6 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Összerakós 3az1-ben fapiramis, amely biztosan minden gyermeket lenyűgöz A rudakat zsinór köti össze az alappal a gyermekek fokozott biztonsága érdekében abban az esetben, ha ráesnének a játékra. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Teddies Az első állataim kockakirakó
3 290 Ft 3 190 Ft

Teddies Az első állataim kockakirakó ideális választás 3 évnél idősebb gyermekének. A barátságos állatfigurákkal dekorált kirakó minőségi fából készült. A 15 darabos játék nemcsak kiváló szórakozást nyújt, de gyermeke készségeit is fejleszti.

Woody Frog Építőkocka hordozó kiskocsi Fajáték
9 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woody Frog építőkocka hordozó építőkockák hordozására lett kitalálva, de csak a gyermek képzelete szab határt neki, hogy mit pakol bele. Kifejezetten apró léptű, fiatalabb gyerekekre méretezték. A csomag tartalmaz még 24 db színes építőkockát, amely plusz szórakozást nyújt a gyerkőcnek. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánljuk.