Woody Összeszerelő építőjáték - Konstruktőr 100 db
3 990 Ft

A vödörben kapható Konstruktőr összeszerelő építőjáték a kis ezermestereknek való. A készlet a különböző összerakható építmények végtelen lehetőségeit kínálja, gépektől és autóktól elkezdve házig, daurig és megannyi másig.

Woody Építő kocka 100db

Woody Építő kocka 100db

Értékelés: 4,6
4 120 Ft

Ez egy különleges 2az1ben fejlesztő játék. Egyrészt építhet lehet belőle, másrészt a tároló dobozának tetején lévő lukak segítségével külön válogathatja az építőelemeket, így ismerkedhet a formákkal is. Összesen 100db összetevőből áll. Rengeteg dolgot tud építeni belőle gyermekünk. TOVÁBB OLVASOM->

Brio Builder építőszett, 270 db
22 550 Ft
+ ingyen szállítás

BRIO Builder építőszettel építhetnek, alkothatnak a gyerekek újra és újra. Megalkothatják saját tervezésű gépeiket, amelyekkel aztán játszhatnak. A készlet tartalmaz minden szükséges anygot és eszközt, csavarokat, csapokat, anyákat, fogót és kalapácsot.

DINO Kisvakond Fajáték építőkocka, 12 db
3 190 Ft

A DinoKisvakond Fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.

DINO FROZEN II 12 Fa kockák

DINO FROZEN II 12 Fa kockák

Értékelés: 4,3
2 790 Ft

A fa kockák a Jégvarázs 2 mese képeivel rendelkezik A csomagolás 12 darab kockát és képet tartalmaz, amelyek szerint a gyerekek összerakhatják a kockákat. Mindez kartondobozban van csomagolva.

Hape Vár golyópálya

Hape Vár golyópálya

Értékelés: 3,8
19 610 Ft

kastélytoronytól való elmenekülés ezzel a négyszintes gömbpályával, két átlátszó lépcsővel nagyon izgalmas lesz! Amint a golyók áthaladnak a pályán, három felfüggesztett harang fog szólni. A golyópálya szórakoztatja az egész családot, és sok élményt nyújt.

Hape Golyópálya Cliffhanger

Hape Golyópálya Cliffhanger

Értékelés: 4,6
17 210 Ft

Az oldalsó kockákon található három rovátkának köszönhetően a Cliffhanger golyópálya nagyon dinamikus. Ezek az elemek nem csak jól néznek ki, hanem meghosszabbítják a golyó útját a pályán.

Woody Építőkocka - natúr és színes
3 990 Ft

Klasszikus építőkocka színes fakockákból. A gyermek az építéssel megtanulja megragadni az tárgyakat és fejleszteni képzelőerejét. A festett kockák bükkfából készülnek, ártalmatlanok az egészségre.

Bino Fa építőjáték vödörben.
5 990 Ft

A fából készült javító készlet ideális a finom motoros készségek fejlesztéséhez. Játssz építőset és szereld össze a játékot csavarokkal, anyákkal, villáskulcsokkal és építőkockákkal és faszerkezetekkel!

Woody Fa Építőkocka Vödörben, 100 DB
6 130 Ft

Woody fából készült építőkocka színes és natúr darabokból áll, amelyek segítségével gyermeke kiélheti építő és alkotó kedvét. A kiváló minőségű kockák különböző méretekkel rendelkeznek, s használatával gyermeke nem csak remekül szórakozik, de egyúttal fejleszti vele képzelőerejét és motorikus képességeit is. Tárolása kifejezetten praktikus, mivel a hozzá adott vödörbe egyszerűen elpakolható. A kockák, hengerek és háromszögek körülbelül 3 cm nagyságúak, így 3 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott.

DETOA Fajáték építőkocka 100 db-os
3 990 Ft

Detoa Fa építőkocka 100 db különböző színű és formájú elemből áll, amelyek minden bizonnyal kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak minden gyermek számára. 3 éves kortól ajánlott. Cseh termék.

Viga 3az1-ben fapiramis

Viga 3az1-ben fapiramis

Értékelés: 5
6 200 Ft 6 130 Ft

Összerakós 3az1-ben fapiramis, amely biztosan minden gyermeket lenyűgöz A rudakat zsinór köti össze az alappal a gyermekek fokozott biztonsága érdekében abban az esetben, ha ráesnének a játékra. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Brio Szerszámosláda Fajáték
5 860 Ft

Brio Szerszámosláda Bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!

Woody Kocsi kockákkal/ABC bélyegzővel
3 990 Ft

Fa kocsi természetes kivitelben piros kerekekkel és színes kockákkal. Minden kocka két oldalán színes és plasztikusan úgy tervezték, hogy bélyegzőként szolgáljon. A másik oldalán egyszínű számok, betűk, képek és egyéb gyermek motívumok szerepelnek.

Bino Állatkert utazó bőröndben
3 740 Ft 3 590 Ft

Bőrönd állatkerti állatokkal. A gyerekek szórakoztató formában ismerkedhetnek meg az állatok életével és átélhetnek egy különleges délutánt. 12 darab állatformájú kockát tartalmaz.

Woody Húzható kiskocsi fakockákkal, 34 részes
3 460 Ft

Woody Húzható kiskocsi fakockákkal, 34 részes kiszerelésben a kis építők számára ideális játék. A kocsit a megfelelő helyszínre húzva kezdődhet is az építés! A különböző színű és formájú kockák segítségével a gyerekek fejleszthetik a kreativitásukat. A játék 2 éves kortól ajánlott.

DETOA Fajáték kirakós, Kastyél
5 330 Ft

Detoa fa kirakós játékkal gyermeke igazi építésznek érezheti magát. A 120 darab építőelemből a legkülönbféle építmények születhetnek meg, csak a képzelet szab határt alkotásoknak. Gyermekek számára 5 éves kortól ajánlott.

Viga Fakockák 9 db - farm

Viga Fakockák 9 db - farm

Értékelés: 4,8
3 720 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a farmon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga Fa építőjáték 50 kocka - állatkert
4 070 Ft 3 990 Ft

Fa építőjáték vödörben. Építsd fel a saját eredeti állatkertedet és gondoskodj az állatokról. Az 50 darab kockával rengeteg lehetőséged van, vagy követheted a mellékelt utasítást! Élvezd a remek szórakozást építés közben.

Bino Kiskocsi kockákkal, 19 ks
3 060 Ft

A természetes kivitelezésű vidám kerekű fa kiskocsi sokszínű kockákkal minden ifjú építőmester alapvető felszereléséhez tartozik. Nagyszerű segédeszköz az alkotó készség és motorika fejlesztéséhez.

Woody Színes fa építőkocka, 50 db
3 990 Ft

Woody fa építőkocka színes, nyomtatott mintájával vidám perceket szerezhet gyermekének, miközben fejleszti a készségeit. A visszazárható, praktikus vödör tetején kivágott formákkal tovább fejleszthetjük a játékélményt. A tömör fára nyomtatott minták, kopásállóak, és orvosilag biztonságosak, nem mérgezőek. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

Woody Karla természetes építő, 200 darabos
9 200 Ft

Karla természetes építő 200 darabot tartalmaz. Nagyszerű fa építőjáték, amelyből bármit felépíthet, amit elképzel, például házat, várat, várost vagy mást. Elmélyíti a gyermek kreativitását.

Viga Fakockák 9 db - vadon

Viga Fakockák 9 db - vadon

Értékelés: 4,6
3 590 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a vadon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

DINO Állatos mesekocka

DINO Állatos mesekocka

Értékelés: 4,2
2 790 Ft

Teddies Állatos mesekocka fejleszti a gyerekek készségeit. A fából készült kockák minden oldalán aranyos rajzok láthatók, melyekből összesen 6 fajta kép állítható össze a 12 darab fakockából. A kirakó nagyszerű szórakozás a gyermekeknek, miközben fejlődik képzelőerejük, kreativitásuk és koordinációjuk. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Woody Golyópálya 26 darab

Woody Golyópálya 26 darab

Értékelés: 3
4 390 Ft

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.

Viga Fa építőkockák 6 db
5 060 Ft

Fa építőkockák állatokkal, számokkal, gyümölcsökkel, közlekedési eszközökkel – a kockák minden oldalán. Piramisként egymásra rakhatóak. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Brio Építőkészlet

Brio Építőkészlet

Értékelés: 4
12 750 Ft 11 870 Ft

Brio Építőkészlet 135 db-os szett bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!

Viga Fa daru

Viga Fa daru

Értékelés: 3,8
5 930 Ft 5 790 Ft

Akció

A mozgatható fa daru egy ideális segítőtárs a játékok mozgatására a szobádban. Rakodj fel, válaszd ki a megfelelő magasságot, és tedd le a terhet, ott ahol szükséged van rá! Egészítsd ki a gyűjteményed ezzel a nagyszerű játékkal.

Bino Farm utazó bőröndben

Bino Farm utazó bőröndben

Értékelés: 4,8
3 990 Ft

Bőrönd figurákkal és állatokkal a farmról. A gyerekek szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a farmon található élettel és átélhetnek egy különleges délutánt. 13 darab állatot tartalmaz.

Woody Kubus 3x3 - egzotikus állatok
3 060 Ft

Kubus fa kockák 3 × 3 egzotikus állatok. A képek a cseh tervező műhelyéből származnak. A kockák úgy lettek tervezve, hogy megfelelő illeszkedésük megkönnyítse az egyes képek hátterének színbeállítását.

Brio Builder építőszett, 210 db
19 320 Ft 17 210 Ft

BRIO Builder építőszettel építhetnek, alkothatnak a gyerekek újra és újra. Megalkothatják saját tervezésű gépeiket, amelyekkel aztán játszhatnak. A készlet tartalmaz minden szükséges anygot és eszközt, csavarokat, csapokat, anyákat, fogót és kalapácsot.

Viga fa farm

Viga fa farm

Értékelés: 4,3
5 990 Ft

Fa farm tartalmazza a fa puzzlet a fa tábla összerakásához, fa darabok a ház összetételéhez, ólak, kerítések, fák, farmer, traktor és az állatok. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent, a saját elképzelésed szerint.

Woody Felfűzhető Kubus - háziállatok
3 060 Ft

Klasszikus kockákból álló gyerek kubus képekkel, melynek ráadásul olyan funkciója, hogy a gyerekek felfűzhetik a kockákat a nyelekre. A képek és a termék dizájnja a cseh tervező által lettek kifejlesztve. A nyeleknek biztonsági funkciójuk van, és ha a gyerek ráesik a nyelekre, azok meghajlanak.

Woody Kocka puzzle, Állatok, 3 x 4
2 590 Ft

WOODY kocka puzzle a legkisebbek számára készült játék, amelynek segítségével hat színes képet rakhatnak ki kedvenc állataikról. A nagy, színes kockákat a kisebb gyerekek is könnyedén meg tudják fogni, hogy garantáltan sikerélmény koronázza próbálkozásaikat. A puzzle biztosnágos játék taúsítvánnyal rendelkezik.

Woody Szerelő készlet Fajáték
10 530 Ft
+ ingyen szállítás

Woody szerelő készlet kizárólag fa anyagból készült szerelőjáték, ami egy praktikus tárolódobozban található. Rengeteg variációs lehetőség van az összeállítására, amihez a gyerekek kreativitására van szükség. A gyártó emellett nagy hangsúlyt fektett a minőségre és a biztonságra.

Bino Golyópálya 40db

Bino Golyópálya 40db

Értékelés: 4,7
6 290 Ft 6 130 Ft

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.

DINO Kisvakond és a vonat fa kirakós, 20 db
4 120 Ft

Dino Kisvakond és a vonat fa kirakós minden gyermek kedvence lesz. A 20 darab fa kocka kirakása után egy színes és vidám képet fog kapni gyermeke. A kirakós nem csak szórakoztat, gyermekét türelemre és kitartásra is neveli, valamint fejleszti a készségeit. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.

Woody Domino MAXI

Woody Domino MAXI

Értékelés: 4,6
5 330 Ft

Hozz létre változatos utakat a fa dominóból. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Ezzel a játékkal terep kap a gyermekek fantáziája és képzelőereje.

Bino Fa kocka kirakó - Baribal (15 db-os)
4 390 Ft

Bino Fa kocka kirakó mesés módja a gyermekek képességeinek fejlesztésére! Játékos módon fejleszti a konstruktív gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.hatféle vidám, színes kép kirakása Baribal maci kedves figurájával igazi sikerélményt nyújthat gyermekének! Kirakható vízszintesen, függőlegesen, de kirakózás után akár torony is építhető belőle. Praktikus fa tároló doboz is jár hozzá! 3 éves kor felett ajánlott.

Viga Fa építőjáték

Viga Fa építőjáték

Értékelés: 4,5
4 660 Ft

Fa építőjáték vödörben. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent a saját elképzelésed szerint a sok darabnak köszönhetően. Csatold össze és csavard be. Minden egyes darab eredeti.

Woody Színes kocka nyomtatással 26 db
3 320 Ft

Klasszikus építőkocka színes fakockákból. A kockák nyomtatott mintával lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy tovább fejlesszék a kockákkal való játékot, létrehozva különféle állatokat, és különböző szerepeket játszhatnak velük. A gyermek megtanul különbséget tenni a színek és az alakzatok között.

Bino Kockák vödörben, 100db

Bino Kockák vödörben, 100db

Értékelés: 4,6
6 390 Ft

A különféle színű 100 darab kockából álló szett biztosítja a végtelen szórakozást építéskor, melynek célja a méret, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerése, emellett más térbeli és számítási képesség fejlesztése. A játék segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban és a finommotorika fejlesztésében.

DINO Kisvakond és barátja fa építőkocka játék, 12 db
2 790 Ft

A Dino Kisvakond és barátja fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.

Hape Fa kockák - napos völgy
8 590 Ft

Ezek a színes kockák ideálisak a Pepe & Friends világ felfedezésére és felépítésére! Arra ösztönöznek, hogy különböző történeteket mesélj el és játssz. Bármikor megváltoztathatod a történetet játék közben, különböző feladatokat oszthatsz ki az egyes figuráknak.

Woody Emma építőjáték természetes/festett, 200 db
4 140 Ft 3 790 Ft

Az Emma építőjáték együtt nő a gyerekekkel. A legkisebb gyerekek sok egyszerű dolgot tudnak belőle összerakni. Eközben tökéletesítik a finom motorikus képességeiket és a mozgáskoordinációjukat. Az idősebb gyerekek pedig már tényleg impozáns, fantáziadús és néha elképesztő formájú építményeket tudnak belőle létrehozni.