Teddies Az első állataim kockakirakó
3 290 Ft
3 220 Ft

Teddies Az első állataim kockakirakó ideális választás 3 évnél idősebb gyermekének. A barátságos állatfigurákkal dekorált kirakó minőségi fából készült. A 15 darabos játék nemcsak kiváló szórakozást nyújt, de gyermeke készségeit is fejleszti.


BINO Építőjáték Fajáték

BINO Építőjáték Fajáték

Értékelés: 4,5
3 580 Ft

Bino építőjáték fából készült játék 18 hónapos kornál idősebb gyermekeknek. A formabedobóval kombinált tető gyermeke készségfejlesztését is segíti. A Kisvakond és barátai kedves karakterei még szórakóztatóbbá teszik az építés élményét.


DINO Kisvakond és a vonat fa kirakós, 20 db
5 390 Ft

3 610 Ft

Dino Kisvakond és a vonat fa kirakós minden gyermek kedvence lesz. A 20 darab fa kocka kirakása után egy színes és vidám képet fog kapni gyermeke. A kirakós nem csak szórakoztat, gyermekét türelemre és kitartásra is neveli, valamint fejleszti a készségeit. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.


Heros Constructor építőjáték, 100 db Fajáték
8 090 Ft

6 260 Ft

Heros Constructor építőjáték kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A fa elemekből *hat különböző jármű** építhető össze, például mozdony, autó vagy repülőgép, de az építésnek csak a képzelet szabhat határokat. A játék támogatja és erősíti a térbeli gondolkodást és finommechanikát.


Woody Fa színes építőkocka formaválogató dobozban, 45db
3 970 Ft

Építkezz ezekkel a remek fa kockákkal, amiknek nem lehet ellenállni. A kis kezekben is remekül használhatóak ezek a színes építőelemek, melyeknek tárolódoboza is egy plusz funkcióval bővült. A teteje ugyanis formaválogatós lyukakkal van ellátva, így a gyerekek gyakorolhatják formafelismerő képességüket. Játssz és fejlődj egyszerre!


Woody Fa Építőkocka Vödörben, 100 DB
6 990 Ft

6 500 Ft

Woody fából készült építőkocka színes és natúr darabokból áll, amelyek segítségével gyermeke kiélheti építő és alkotó kedvét. A kiváló minőségű kockák különböző méretekkel rendelkeznek, s használatával gyermeke nem csak remekül szórakozik, de egyúttal fejleszti vele képzelőerejét és motorikus képességeit is. Tárolása kifejezetten praktikus, mivel a hozzá adott vödörbe egyszerűen elpakolható. A kockák, hengerek és háromszögek körülbelül 3 cm nagyságúak, így 3 éves kor feletti gyermekeknek ajánlott.


Woody Fajáték építőkocka készlet, 66 db-os
5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kislányok számára készült, vidám élénk színű és különféle mintákkal díszített fa építőkocka készlet. A 66 db-os készlet sokféle színű és formájú eleme leköti gyermeke figyelmét és kiélheti alkotó, építő kedvét. A lekerekített élek gondoskodnak a biztonságos játékról minden kisgyermek számára.


BINO Fa kocka kirakó - Baribal (15 db-os)
2 610 Ft

Bino Fa kocka kirakó mesés módja a gyermekek képességeinek fejlesztésére! Játékos módon fejleszti a konstruktív gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.hatféle vidám, színes kép kirakása Baribal maci kedves figurájával igazi sikerélményt nyújthat gyermekének! Kirakható vízszintesen, függőlegesen, de kirakózás után akár torony is építhető belőle. Praktikus fa tároló doboz is jár hozzá! 3 éves kor felett ajánlott.


BINO Fa vonat állatokkal 8ks
5 698 Ft

3 740 Ft

Színes fa vonat két vagonnal, amelyeken tehenek és lovak utaznak, gyönyörű játék a kisebb gyerekeknek. Húzhatják, feltehetik az állatokat a vagonokba vagy csak úgy játszhatnak vele


BINO Golyópálya 40db

BINO Golyópálya 40db

Értékelés: 4,5
7 639 Ft

5 910 Ft

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.


BINO Kockák vödörben, 100db
6 126 Ft

4 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különféle színű 100 darab kockából álló szett biztosítja a végtelen szórakozást építéskor, melynek célja a méret, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerése, emellett más térbeli és számítási képesség fejlesztése. A játék segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban és a finommotorika fejlesztésében.


Brio Builder építőszett, 210 db
17 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BRIO Builder építőszettel építhetnek, alkothatnak a gyerekek újra és újra. Megalkothatják saját tervezésű gépeiket, amelyekkel aztán játszhatnak. A készlet tartalmaz minden szükséges anygot és eszközt, csavarokat, csapokat, anyákat, fogót és kalapácsot.


Brio Builder építőszett, 270 db
23 870 Ft
+ ingyen szállítás

BRIO Builder építőszettel építhetnek, alkothatnak a gyerekek újra és újra. Megalkothatják saját tervezésű gépeiket, amelyekkel aztán játszhatnak. A készlet tartalmaz minden szükséges anygot és eszközt, csavarokat, csapokat, anyákat, fogót és kalapácsot.


Brio Építőkészlet

Brio Építőkészlet

Értékelés: 5
16 390 Ft

10 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Építőkészlet 135 db-os szett bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!


DETOA Fajáték építőkocka 100 db-os
3 890 Ft
3 780 Ft

Detoa Fa építőkocka 100 db különböző színű és formájú elemből áll, amelyek minden bizonnyal kiváló szórakozási lehetőséget nyújtanak minden gyermek számára. 3 éves kortól ajánlott. Cseh termék.


DETOA Fajáték kirakós, Kastyél
5 390 Ft
5 260 Ft

Detoa fa kirakós játékkal gyermeke igazi építésznek érezheti magát. A 120 darab építőelemből a legkülönbféle építmények születhetnek meg, csak a képzelet szab határt alkotásoknak. Gyermekek számára 5 éves kortól ajánlott.


DETOA Fakockák XL 45 darab
4 367 Ft

2 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fakockákkal való játék során a gyerekek fejlesztik a fantáziájukat és a finommotorikájuk. A csomag 45 különböző formájú darabot tartalmaz érdekes színekben. Ezzel az építőjátékkal a gyerekek igazán kreatívan szórakozhatnak.


DINO Kisvakond és barátja fa építőkocka játék, 12 db
2 400 Ft

A Dino Kisvakond és barátja fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.


DINO Kisvakond Fajáték építőkocka, 12 db
2 480 Ft

A DinoKisvakond Fa építőkocka játékosan fejleszti a gyermek logikai készségeit úgy, hogy közben kiváló szórakozást nyújt. A szett 12 építőelemet tartalmaz, melyek fából készültek. 3 éves kortól ajánlott.


Hape Golyó csapda-35%

Hape Golyó csapda

Értékelés: 5
3 244 Ft

2 090 Ft

Akció

Legyenek a golyók mindig kéznél! Ennek a praktikus tálcának hála már egy sem fog elveszni. Ez a csapda a legjobb megoldás arra, hogyan kapd el a golyót, amely már beért a célba.


Hape Golyó pálya Hold
43 690 Ft

38 510 Ft
+ ingyen szállítás

Menj egy teljesen új dimenzióba ezzel a sötétben világító űrbéli golyós pályával. Engedd ki a golyókat a csillag pályára és figyeld az a golyót, ami a leggyorsabb. A golyó áthalad az űrbéli tárgyakon és a kupolán.


Hape Pókháló
10 090 Ft

7 950 Ft

Dobd el a pókot egy nagy, csodálatos pókhálóba! Minél közelebb van a pókháló központja, annál több pontot ér! Nagyszerű játék az izmok erősítésére és motoros ismeretek fejlesztésére. Nem könnyű eltalálni, de a gyakorlás teszi a mestert.


Heros Constructor építőjáték, 50 db Fajáték-47%
5 490 Ft

2 890 Ft

Akció

Heros Constructor építőjáték kiváló szórakozást nyújt a gyermekeknek. A fa elemekből *három különböző jármű** építhető össze, de az építésnek csak a képzelet szab határokat. A játék támogatja és erősíti a térbeli gondolkodást és finommechanikát.


Heros Constructor Tartozékok
4 450 Ft

3 740 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Ez a készlet ** lehetővé teszi a Constructor sorozat és az önálló kivitelezés ** bővítését saját elképzelése szerint.


Heros Heros Constructor Motocykl
3 847 Ft

3 280 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből motorkeréprát vagy repülőgépet készít?


Heros Heros Constructor Pojízdný jeřáb
6 018 Ft

5 290 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből darut, repülőgépet, helikoptert vagy triciklit készít?


Heros Heros Constructor Sík
4 330 Ft

4 070 Ft

Minden kis építész sok szórakozásban részesül miközben gyakorolja a motorikus készségeket a fa építők és a műanyag rögzítők összerakásánál. Az építőkből helikoptert vagy repülőgépet készít?


Lamps Fa daru
10 690 Ft

5 230 Ft

A mozgatható fa daru egy ideális segítőtárs a játékok mozgatására a szobádban. Rakodj fel, válaszd ki a megfelelő magasságot, és tedd le a terhet, ott ahol szükséged van rá! Egészítsd ki a gyűjteményed ezzel a nagyszerű játékkal.


Lamps Fa építőjáték
8 690 Ft

5 160 Ft

Fa építőjáték vödörben. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent a saját elképzelésed szerint a sok darabnak köszönhetően. Csatold össze és csavard be. Minden egyes darab eredeti.


Lamps fa farm
8 614 Ft

4 170 Ft

Fa farm tartalmazza a fa puzzlet a fa tábla összerakásához, fa darabok a ház összetételéhez, ólak, kerítések, fák, farmer, traktor és az állatok. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent, a saját elképzelésed szerint.


Marionette Fa építőkockák, 75 db
2 790 Ft
2 730 Ft

Marionette fa építőkockával gyermeke szabadjára engedheti képzeletét! A különböző méretű, színű és formájú elemekből szinte bármit megépíthető, csak a képzelet szabhat határt. Fejleszti a **kreativitást és motorikus képességeket.


BINO Farm utazó bőröndben
5 239 Ft

3 700 Ft

Bőrönd figurákkal és állatokkal a farmról. A gyerekek szórakoztató formában ismerkedhetnek meg a farmon található élettel és átélhetnek egy különleges délutánt. 13 darab állatot tartalmaz.


Plan Toys Kockák
4 370 Ft

kockák készlet 15 darabot tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek a geometria, a formák és a törtek tanulásában, miközben különböző alakzatokat hoznak létre. A gyermekek szórakozhatnak, miközben saját fantáziájuk alapján hoznak létre formákat.


DINO Állatos mesekocka

DINO Állatos mesekocka

Értékelés: 4
2 790 Ft

2 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teddies Állatos mesekocka fejleszti a gyerekek készségeit. A fából készült kockák minden oldalán aranyos rajzok láthatók, melyekből összesen 6 fajta kép állítható össze a 12 darab fakockából. A kirakó nagyszerű szórakozás a gyermekeknek, miközben fejlődik képzelőerejük, kreativitásuk és koordinációjuk. A játék 3 éves kortól ajánlott.


Topa Kockakirakó fajáték - Állatos, 20db-os
2 290 Ft
2 190 Ft

Az állatos Topa Kockakirakó remek elfoglaltságot és szórakozást nyújt gyermekének, közben megismerheti az állatokat. A kirakós közben fejlődik gyermeke kézügyessége és kreativitása. Nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban.


Woody Domino MAXI
6 067 Ft

5 430 Ft

Hozz létre változatos utakat a fa dominóból. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Ezzel a játékkal terep kap a gyermekek fantáziája és képzelőereje.


Woody Építő kocka 100db

Woody Építő kocka 100db

Értékelés: 4,5
4 090 Ft

3 840 Ft

Ez egy különleges 2az1ben fejlesztő játék. Egyrészt építhet lehet belőle, másrészt a tároló dobozának tetején lévő lukak segítségével külön válogathatja az építőelemeket, így ismerkedhet a formákkal is. Összesen 100db összetevőből áll. Rengeteg dolgot tud építeni belőle gyermekünk. TOVÁBB OLVASOM->


Woody Fajáték építőkocka készlet, 50 db
3 330 Ft

A woody fa építőkocka készlet 50 natúr színű fakockát tartalmaz. A kockákból gyeremeke szinte bármit megépíthet, a játéknak csak képzelete szabhat határt. Már 1 éves kortól ajánlott.


Woody Színes fa építőkocka, 50 db
3 890 Ft

Woody fa építőkocka színes, nyomtatott mintájával vidám perceket szerezhet gyermekének, miközben fejleszti a készségeit. A visszazárható, praktikus vödör tetején kivágott formákkal tovább fejleszthetjük a játékélményt. A tömör fára nyomtatott minták, kopásállóak, és orvosilag biztonságosak, nem mérgezőek. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánljuk.


Woody Felfűzhető Kubus - háziállatok
3 166 Ft

2 610 Ft

Klasszikus kockákból álló gyerek kubus képekkel, melynek ráadásul olyan funkciója, hogy a gyerekek felfűzhetik a kockákat a nyelekre. A képek és a termék dizájnja a cseh tervező által lettek kifejlesztve. A nyeleknek biztonsági funkciójuk van, és ha a gyerek ráesik a nyelekre, azok meghajlanak.


Woody Frog Építőkocka hordozó kiskocsi Fajáték
9 220 Ft

Woody Frog építőkocka hordozó építőkockák hordozására lett kitalálva, de csak a gyermek képzelete szab határt neki, hogy mit pakol bele. Kifejezetten apró léptű, fiatalabb gyerekekre méretezték. A csomag tartalmaz még 24 db színes építőkockát, amely plusz szórakozást nyújt a gyerkőcnek. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánljuk.


Woody Golyópálya 26 darab

Woody Golyópálya 26 darab

Értékelés: 3
5 054 Ft

3 970 Ft

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.


Woody Húzható kiskocsi fakockákkal, 34 részes
3 490 Ft

3 120 Ft

Woody Húzható kiskocsi fakockákkal, 34 részes kiszerelésben a kis építők számára ideális játék. A kocsit a megfelelő helyszínre húzva kezdődhet is az építés! A különböző színű és formájú kockák segítségével a gyerekek fejleszthetik a kreativitásukat. A játék 2 éves kortól ajánlott.


Woody Kubus 3x3 - egzotikus állatok
3 166 Ft

2 760 Ft

Kubus fa kockák 3 × 3 egzotikus állatok. A képek a cseh tervező műhelyéből származnak. A kockák úgy lettek tervezve, hogy megfelelő illeszkedésük megkönnyítse az egyes képek hátterének színbeállítását.


Woody Színes kocka nyomtatással 26 db
3 154 Ft

2 910 Ft

Klasszikus építőkocka színes fakockákból. A kockák nyomtatott mintával lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy tovább fejlesszék a kockákkal való játékot, létrehozva különféle állatokat, és különböző szerepeket játszhatnak velük. A gyermek megtanul különbséget tenni a színek és az alakzatok között.


Woody Színes kockák betűkkel és számokkal, 40 db
4 580 Ft

Woody építőjáték megismerteti gyermekével a betűk és a számok világát. A színes fakockák segítségével játékosan megtanulhatja az ábécét és a számokat 1-től 10-ig. Különféle tornyokat építhet a fantáziáját használva. Elősegíti a finommotoros készségek fejlődését. Minőségi fából készült, nem tartalmaz mérgező anyagokat.


Brio Szerszámosláda Fajáték
5 790 Ft
5 720 Ft

Brio Szerszámosláda Bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!