Woody 3 Szintes Parkolóház-16%

Woody 3 Szintes Parkolóház

Értékelés: 3,8
18 200 Ft 15 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.

Woody Garázs felvonóval és SIKU kisautóval
16 810 Ft 15 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiárusítás

garázs nagyszerű kiegészítő a vonatpálya rendszerhez. El vannak készítve a zárak a vonatpálya sínjének csatlakoztatására és működő felvonóval is el van látva. A Woody garázs tartozékai közé tartozik most egy 5 darabos minőségi fém SIKU márkájú kisautó készlet is.

Viga Fa garázs

Viga Fa garázs

Értékelés: 3,9
9 450 Ft

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.

Viga Fából készült garázs és benzinkút
20 820 Ft 17 140 Ft

Most már leparkoltathatod az összes autót ebben a gyönyörű garázsban egy benzinkút mellett. A csomag része 3 fa kisautó és egy fahelikopter. A garázsban lift is található.

Bino Fa parkoló lifttel

Bino Fa parkoló lifttel

Értékelés: 3,4
9 040 Ft

Parkoló fából két emeletes autókkal. A parkolás a legigényesebb manőverekhez tartozik az autóval. Főleg, amikor többemeletes parkolóban kell leparkolnia. Begyakoroltatja a parkolást, néhány színes autóval.

Melissa & Doug Épületek és autók egymásra rakása
9 890 Ft 9 590 Ft

Hat blokk építésre, egymásba rakásra és felsorakoztatásra, de egymásba iagzításra is , valamint hat közlekedési eszköz, amelyek behajthatnak az épületekbe, mint a garázsba. Ez a játék lehetővé teszi a gyermekek számára a toronyépítést illetve a városépítést kórházzal, tűzoltóállomással, iskolával, mindezt minden épülethez külön meghatározott fa közlekedési eszközzel.

Bino Tűzoltóállomás, 13 darabos
19 880 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű tűzoltóállomás kisfiúknak. Éld át a gyermekekkel a tűzoltó kalandokat ezzel a minőségi fa készlettel, amely tartalmaz tűzoltóállomást, tűzoltóautót, helikoptert és figurát és más kiegészítőt