Woody 3 Szintes Parkolóház

Woody 3 Szintes Parkolóház

Értékelés: 3,9
16 160 Ft

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Verseny meredek lejtőn
16 890 Ft 14 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa autópálya három színes autóval. Indítsd el az autókat, és meglátod, hogy melyik lesz a leggyorsabb. Újraindíthatod az autókat, és megfigyelheted, hogy melyik ér le a legelőször.

Bino Tűzoltóállomás, 13 darabos
24 790 Ft 14 860 Ft

Gyönyörű tűzoltóállomás kisfiúknak. Éld át a gyermekekkel a tűzoltó kalandokat ezzel a minőségi fa készlettel, amely tartalmaz tűzoltóállomást, tűzoltóautót, helikoptert és figurát és más kiegészítőt

Plan Toys Parkolóház
18 100 Ft
+ ingyen szállítás

Már kezdődhet is a száguldás az autókkal! A többszintes parkolóház parkolókkal autók számára és heliporttal a felső részén. A garázs fekete színe ideális a kreativitás fejlesztéséhez, már csak egy fekete krétát kell használni hozzá. A gyerekek több parkolót, irányjelző nyilakat is berajzolhatnak, eloszthatják a sávokat, megszámozhatják a helyeket, stb.

Bino Fa parkoló lifttel

Bino Fa parkoló lifttel

Értékelés: 3,1
14 390 Ft 8 140 Ft

Parkoló fából két emeletes autókkal. A parkolás a legigényesebb manőverekhez tartozik az autóval. Főleg, amikor többemeletes parkolóban kell leparkolnia. Begyakoroltatja a parkolást, néhány színes autóval.

Viga Fa garázs

Viga Fa garázs

Értékelés: 3,5
17 490 Ft 9 040 Ft

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.

Hape Négyemeletes űrrakéta
32 448 Ft 22 620 Ft

Utazz egy másik világba ezzel a teljes leszállási rendszerrel ellátott rakétával. Szervezz saját hadjáratot az űrbe és válj űrhajóssá. A rakéta teljes űrhajós háttérrel és gazdag tartozékokkal rendelkezik.

Hape Tűzoltó állomás

Hape Tűzoltó állomás

Értékelés: 5
33 790 Ft 23 790 Ft

Ez a háromszintes fa tűzoltó állomás felkészült bármilyen vészhelyzetre! Itt teljesen felszerelt létesítményeket találhatsz, mint például egy étkező és hálószoba is megtalálható. A tetőn egy helikopter leszálló található, ahonnan bármikor felszállhatsz. A földszinten tűzoltóautók parkolnak. A tűzoltó a rúd segítségével gyorsan elérheti a földszintet.