Woody 3 Szintes Parkolóház
16 360 Ft

Woody 3 Szintes parkolóház jó minőségű fából készült játék, mely nagy játékterületet biztosít a gyermekek számára. A játék könnyen megépíthető, ráadásul több kiegészítővel van ellátva, emiatt könnyen gyermeke kedvence lehet. A különböző kisautókkal és figurákkal ellátott garázs használata 3 éves kortól ajánlott.


Viga Fa garázs
17 490 Ft

8 500 Ft

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.


Hape Többszintes garázs autókkal és helikopterrel
17 880 Ft
+ ingyen szállítás

A garázs négy parkolószinttel, leszállópályával a tetőn, lifttel és elektromos jármű töltőhellyel is rendelkezik. A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt és a gyerekek fantáziáját.


Viga Fa autódaru
8 890 Ft

4 430 Ft

Fadaru rakománnyal és mágneses emelőkarral. Egészítsd ki fa kotrógépeid és daruid gyűjteményét egy újabb darabbal. Szerezd be ezt a gépet, hogy a dolgok áthelyezése még egyszerűbb legyen.


Hape Négyemeletes űrrakéta
34 880 Ft
+ ingyen szállítás

Utazz egy másik világba ezzel a teljes leszállási rendszerrel ellátott rakétával. Szervezz saját hadjáratot az űrbe és válj űrhajóssá. A rakéta teljes űrhajós háttérrel és gazdag tartozékokkal rendelkezik.


BINO Fa parkoló lifttel
12 553 Ft

7 600 Ft

Parkoló fából két emeletes autókkal. A parkolás a legigényesebb manőverekhez tartozik az autóval. Főleg, amikor többemeletes parkolóban kell leparkolnia. Begyakoroltatja a parkolást, néhány színes autóval.


Woody Nagy tűzoltóállomás autóval
17 116 Ft

14 450 Ft

Ez a mobil tűzoltóállomás számos tartozékkal ellátott, amelyek lehetővé teszik, hogy a gyerekek a lehető leg élethűbben játszanak tűzoltósat. Nagy tűzoltósági kijárat, amelyen a tömlővel felszerelt tűzoltóautó is kifér, helikopter, amely habbal és vízzel egyaránt képes oltani.


Plan Toys Parkolóház kiegészítőkkel
27 900 Ft

A kiváló minőségű fából készült Plan Toys parkolóház végtelen szórakozást nyújt gyermekének. A kisautókkal tankolhat a benzinkúton és a liftet használva akár a harmadik szinten is megállhat. A parkolóőr vigyáz a rendre az őrtornya előtt állva. Masszív szerkezetének köszönhetően gyermeke sokáig játszat vele.


BINO Tűzoltóállomás, 13 darabos
24 790 Ft

12 880 Ft

Gyönyörű tűzoltóállomás kisfiúknak. Éld át a gyermekekkel a tűzoltó kalandokat ezzel a minőségi fa készlettel, amely tartalmaz tűzoltóállomást, tűzoltóautót, helikoptert és figurát és más kiegészítőt