Woody Kitchen Island – Trendy
30 260 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Játék konyha – Trendy a kis szakácsok nagy örömére. A rózsaszín kis konyha bármelyik lány kedvencévé válhat. Minden kelléket megtalálnak benne a sütőtől a mikróig, ami csak kell a sütéshez, főzéshez. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. A játékkonyha összes ajtaja nyitható, csukaható. Már csak fel kell csapni a kukta sapkát és indulhat is a móka.

Bino Lets cook gyermekkonyha
51 990 Ft 29 850 Ft

Csodaszép fehér színű fakonyhácska minden kis szakács számára. A gyermekek megmutathatják mi mindenre képesek a változatos gasztronómia világában. Fel van szerelve sütővel, mosogatóval, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, főzéshez szükséges segédeszközökkel és két fazékkal. Az égőfej valós hangokat ad ki és világít. Ezáltal valóban működő főzőlap benyomását kelti főzés közben, ami felkelti a gyermekek érdeklődését.

Woody Julia Konyha, Csíkos

Woody Julia Konyha, Csíkos

Értékelés: 4,3
17 640 Ft
+ ingyen szállítás

Woody Julia Játék konyha – a kis szakácsok nagy örömére. A csíkokkal ellátott konyha teljesen felszerelt a konyhai eszközökkel és edényekkel. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. Ajtajai nyithatóak és csukahatóak. Vidám színekben, kiváló minőségű, természetes faanyagból készült.

Woody "Lily" Játékkonyha

Woody "Lily" Játékkonyha

Értékelés: 4,7
37 730 Ft 32 570 Ft

Woody Kitchen „Lily“ játékonyha minden kis háziasszony álma, hiszen ebben a fantasztikus fából készült konyhában minden eszköz megtalálható, ami a sütéshez, vagy főzéshez szükséges. Beépített sütő, főzőlap és hűtőszekrény, akár csak az igazi konyhában. A nyitható szekrény mágneses gombokkal még hitelesebbé teszi a játékot. Felejthetetlen játékörömöt nyújt a gyermek számára, hiszen bevetheti az édesanyjától ellesett praktikákat a saját kis konyhájában.

Woody Játékkonyha, Piros

Woody Játékkonyha, Piros

Értékelés: 4,3
31 830 Ft 29 850 Ft

Az élethű Woody játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá méretes munkafelületén akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Számos rekesszel, valamint sütővel, és mikróval is rendelkezik, mindemellett sok apróbb részletgazdag tartozékot tartalmaz, melyek garantálja a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.

Lamps Fakonyhácska

Lamps Fakonyhácska

Értékelés: 4
22 510 Ft 20 620 Ft

Ez a fakonyhácska egy kis szakács felszereléséből sem hiányozhat. Fel van szerelve főzőlappal, sütővel, mosogatóval, mosógéppel és mikrohullámú sütővel. A csomagolásban 2 fazék és óra is található.

Woody Sarokkonyha műanyag kosarakkal, fehér
32 570 Ft

Elfogott konyhasarok hang- és fényhatásokkal minőségi kivitelezés a Woody márkától. Az edény feltöltése után a főzőlapot egy vörös fény világítja meg, és egy buborékos víz hallható. A füstölőszekrény gombjának megnyomása után a füstölőszekrény alján lévő fény kigyullad. Egyszerű kialakításával és fehér színével a konyhasarok minden gyermek szobájába belefér.

Woody Egyszarvú konyhasarok

Woody Egyszarvú konyhasarok

Értékelés: 4,2
21 300 Ft
+ ingyen szállítás

A konyhában sütő és mosogató is van, valamint számos kiegészítővel is fel van szerelve (fazék, serpenyő, sótartó, fűszertartó, szedőkanál, fedelek stb.). Nyitható ajtaja van, forgatható vezérlőgombjai és forgatható óramutatókkal is rendelkezik. A konyhasarkot nem összeszerelt állapotban szállítjuk.

Bayer Chic Fa kiskonyha, zöld-fehér
54 830 Ft
+ ingyen szállítás

Fa kiskonyha minden kis szakácsnak. Ezzel a remek gyerek konyhával a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy lehetsz a legjobb szakács. A kiskonyha felszerelt, ezért hosszú percekig elszórakoztatja a gyerekeket.

Aga4Kids fa kiskonyha LILY
25 100 Ft

Az Aga4Kids cég új, fából készült konyhai LILY modellje, amelyet minden kis háziasszony és baráta számára terveztek.

Aga4Kids RAINBOW játékkonyha

Aga4Kids RAINBOW játékkonyha

Értékelés: 4,2
35 500 Ft 34 000 Ft

Új modern kialak´tású játszókonyha RAINBOW az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszony részére és azok barátainak.

Aga4Kids LENORA játékkonyha
6 300 Ft 5 200 Ft

Gyermek konyhai fa Lenora az Aga4Kids gyártótól szánt valamennyi fiatal szakácsok és szakácsnők részére..

Aga4Kids gyerek konyha JASMINE

Aga4Kids gyerek konyha JASMINE

Értékelés: 4,8
21 700 Ft

Az Aga4Kids gyermekek JASMINE fakonyhája, melyet minden kis háziasszony és barátjuk számára terveztek.

Aga4Kids ALEXIS konyha
25 100 Ft 23 600 Ft

Gyerek fa játszókonyha az AGA4kids gyártótól, minden kis háziasszonynak.

Aga4Kids FELICIA játékkonyha
26 600 Ft

Gyermek konyhai Felicia Aga4Kids gyártótól szánt valamennyi fiatal háziasszonyok és a barátok számára.

Aga4Kids AMBER játékkonyha
25 900 Ft

Gyerek fa játékkonyha AMBER az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszonynak és barátainak.

Aga4Kids gyerek konyha WONDER
24 700 Ft

Az Aga4Kids WONDER gyermek fakonyhájának új modellje, amelyet minden kicsi háziasszony és barátja számára terveztek.

Bino Gyermek konyha Provence fehér
28 500 Ft
+ ingyen szállítás

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, fából készült konyhában, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.

Bino Gyermek konyha kiegészítőkkel 5db
20 350 Ft
+ ingyen szállítás

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, piros-fehér konyhába, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.

Bayer Chic Fa kiskonyha, szürke-fehér
46 010 Ft

Fa kiskonyha minden kis szakácsnak. Ezzel a remek gyerek konyhával a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy lehetsz a legjobb szakács. A kiskonyha felszerelt, ezért hosszú percekig elszórakoztatja a gyerekeket.

Bino Fából készült konyha Amélia tartozékokkal
23 550 Ft 23 070 Ft

Szerezd meg a kis szakácsnődnek ezt a gyönyörű, fából készült konyhát modern fehér kivitelben. A konyha teljesen felszerelt – tűzhellyel, sütővel, mosogatóval, beépített mikrohullámú sütővel és konyhai eszközökkel.

Viga Fa kiskonyha fehér

Viga Fa kiskonyha fehér

Értékelés: 4,3
26 020 Ft 21 710 Ft
+ ingyen szállítás

Ebben a gyönyörű fakonyhában tűzhely, szekrény és mosogató található. Egy kis szakács sem hagyhatja ki ezt a fából készült kiskonyhát, és ez ideális kiegészítő lesz a gyermekszoba számára is.

Viga Mini fa konyha
18 080 Ft 13 560 Ft

Ez a mini fa konyha tartalmaz egy főzőlapot, sütőt, mosogatót és órát. Az óra mutatói mozgathatók. A csomagolás része egy fakanál, kanál, edény fedéllel, serpenyő fedéllel és 2 fűszer. Kiváló kiegészítő a gyerekszobába.

Wonderworld Gyerek fa tűzhely
10 710 Ft 6 230 Ft

Egy kisméretű, fából készült főzőlap mosogatóval és fallal, minőségi faanyagból minden kis szakácsnőt vagy apró szakácsot megihlet. Ez a gyermekek konyha különösen alkalmas kisebb helyiségekbe. A csomag tartalmaz egy edényt fedéllel és egy spatulával.

Woody Kisszék játékkonyha
10 710 Ft 8 540 Ft

Kisszék tárolóval a játékok számára egyben egy forgógombokkal felszerelt tűzhely is. Ideális játékkonyha kisebb gyermekszobákba. A szék egy része szövet tároló doboz is. Méretei: 34 × 31,5 × 56 cm.

Woody Pad játékkonyha
18 080 Ft 14 380 Ft

A játékok tárolására alkalmas pad egyben forgógombokkal és vízcsappal ellátott játékkonyha, amely mágnes segítségével van rögzítve a felső lemezhez. A pad részét képezik a szövet tároló dobozok is. Méretei: 59 × 31,5 × 58 cm.