Woody Kitchen Island – Trendy-44%
44 990 Ft 24 790 Ft

Kiárusítás

Woody Játék konyha – Trendy a kis szakácsok nagy örömére. A rózsaszín kis konyha bármelyik lány kedvencévé válhat. Minden kelléket megtalálnak benne a sütőtől a mikróig, ami csak kell a sütéshez, főzéshez. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. A játékkonyha összes ajtaja nyitható, csukaható. Már csak fel kell csapni a kukta sapkát és indulhat is a móka.

Woody Julia Konyha, Csíkos-24%

Woody Julia Konyha, Csíkos

Értékelés: 4
18 990 Ft 14 390 Ft

Kiárusítás

Woody Julia Játék konyha – a kis szakácsok nagy örömére. A csíkokkal ellátott konyha teljesen felszerelt a konyhai eszközökkel és edényekkel. A játékkonyhán lévő gombok elforgatás után olyan hangot adnak ki, mint az igazi konyhai felszerelések. Ajtajai nyithatóak és csukahatóak. Vidám színekben, kiváló minőségű, természetes faanyagból készült.

Woody Egyszarvú konyhasarok-41%
26 790 Ft 15 690 Ft

Kiárusítás

A konyhában sütő és mosogató is van, valamint számos kiegészítővel is fel van szerelve (fazék, serpenyő, sótartó, fűszertartó, szedőkanál, fedelek stb.). Nyitható ajtaja van, forgatható vezérlőgombjai és forgatható óramutatókkal is rendelkezik. A konyhasarkot nem összeszerelt állapotban szállítjuk.

Woody Sarokkonyha műanyag kosarakkal, fehér-42%
45 590 Ft 26 090 Ft

Kiárusítás

Elfogott konyhasarok hang- és fényhatásokkal minőségi kivitelezés a Woody márkától. Az edény feltöltése után a főzőlapot egy vörös fény világítja meg, és egy buborékos víz hallható. A füstölőszekrény gombjának megnyomása után a füstölőszekrény alján lévő fény kigyullad. Egyszerű kialakításával és fehér színével a konyhasarok minden gyermek szobájába belefér.

Aga4Kids gyerek konyha JASMINE
21 000 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aga4Kids gyermekek JASMINE fakonyhája, melyet minden kis háziasszony és barátjuk számára terveztek.

Bino Konyha, piros-59%

Bino Konyha, piros

Értékelés: 4,5
60 090 Ft 24 290 Ft

Kiárusítás

A kiskonyha nem hiányozhat egyetlen kis szakácsnak sem. Nagyon jól kidolgozott kiskonyha az utolsó részletig, piros színbe. A gyermekeidnek rengeteg kalandban és szórakozásban lesz részük. Játék közben szociális és kommunikációs készségeket is elsajátítanak.

Woody "Lily" Játékkonyha-22%

Woody "Lily" Játékkonyha

Értékelés: 5
35 550 Ft 27 390 Ft

Kiárusítás

Woody Kitchen „Lily“ játékonyha minden kis háziasszony álma, hiszen ebben a fantasztikus fából készült konyhában minden eszköz megtalálható, ami a sütéshez, vagy főzéshez szükséges. Beépített sütő, főzőlap és hűtőszekrény, akár csak az igazi konyhában. A nyitható szekrény mágneses gombokkal még hitelesebbé teszi a játékot. Felejthetetlen játékörömöt nyújt a gyermek számára, hiszen bevetheti az édesanyjától ellesett praktikákat a saját kis konyhájában.

Aga4Kids AMBER játékkonyha
24 700 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek fa játékkonyha AMBER az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszonynak és barátainak.

Lamps Fakonyhácska

Lamps Fakonyhácska

Értékelés: 4
31 390 Ft 21 520 Ft

Ez a fakonyhácska egy kis szakács felszereléséből sem hiányozhat. Fel van szerelve főzőlappal, sütővel, mosogatóval, mosógéppel és mikrohullámú sütővel. A csomagolásban 2 fazék és óra is található.

Aga4Kids gyerek konyha MAVIS
27 600 Ft
+ ingyen szállítás

A gyermekek fakonyhájának új modellje Mák az Aga4Kids-ből, minden kis háziasszony és barátja számára.

Bino Konyha, büfékocsival

Bino Konyha, büfékocsival

Értékelés: 5
60 090 Ft 53 820 Ft
+ ingyen szállítás

gyermek konyha, tartozékokkal és snack-kocsival, széles helyet kínál a gyermekek képzeletének és a végtelen fantáziának. Ez fejleszti gyermekei kreativitását, és nagyon sokféle ötletes játékot kínál.

Viga Természetes fa konyha
106 290 Ft 33 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa konyha tűzhellyel, sütővel, mikrohullámú sütővel és mosogatóval, ami nem hiányozhat egyetlen kis szakácsnak sem. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy te egy igazi mesterszakács vagy.

Bayer Chic Fa kiskonyha, szürke-fehér
45 610 Ft

Fa kiskonyha minden kis szakácsnak. Ezzel a remek gyerek konyhával a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy lehetsz a legjobb szakács. A kiskonyha felszerelt, ezért hosszú percekig elszórakoztatja a gyerekeket.

Bino Gyermek konyha kiegészítőkkel 5db
28 290 Ft 20 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, piros-fehér konyhába, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.

Aga4Kids eladópult FRUIT SHOP
11 200 Ft
+ ingyen szállítás

Fából készült ponyvás eladópult segíti a kicsiket a boltosos, piacos játékban.

Aga4Kids OLIVE játékkonyha
24 100 Ft
+ ingyen szállítás

Új model játékkonyha OLIVE az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszonynak.

Aga4Kids LENORA játékkonyha
6 400 Ft
+ ingyen szállítás

Gyermek konyhai fa Lenora az Aga4Kids gyártótól szánt valamennyi fiatal szakácsok és szakácsnők részére..

Aga4Kids NELLA játékkonyha
4 900 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek fából készült játtékkonyha NELLA az Aga4Kids gyártótól, minden kis háziasszonynak és barátaik részére.

Plan Toys Játékkonyha
12 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez az elegáns dizájnú fa főzőlap és kiegészítői tökéletesen illenek minden gyerekszobába. A játékkonyha kétlapos főzőlappal lábassal és merőkanállal van felszerelve. A könnyű vázának köszönhetően a gyerekek is áthelyezhetik oda, ahol éppen szükségük van rá.

Plan Toys Mosogató és hűtőszekrény
24 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Egészítsd ki a kis szakácsod konyhasarkát mosogatóval és hűtőszekrénnyel ezzel az ökologikusan kitermelt fából készült készlettel a Plan Toys vállalattól. A könnyű vázának köszönhetően a készlet mindig áthelyezhető oda, ahol szükség van rá.

Aga4Kids gyerek konyha WONDER
28 500 Ft
+ ingyen szállítás

Az Aga4Kids WONDER gyermek fakonyhájának új modellje, amelyet minden kicsi háziasszony és barátja számára terveztek.

Bino Fából készült grill gyermekeknek
22 775 Ft 13 450 Ft

A kerti grill magas színvonalú és hűséges másolata lehetővé teszi, hogy a gyerekek játszhassanak egy „igazi” grillezést. A grill fából készült, és tartalmaz minden szükséges tartozékot, amire a gyereknek szüksége van, hogy grillezhessen. Kiváló szórakozás a kis szakácsoknak!

Woody Játékkonyha, Piros-19%

Woody Játékkonyha, Piros

Értékelés: 4,5
30 280 Ft 24 290 Ft

Kiárusítás

Az élethű Woody játékkonyhában minden konyhai műveletet elvégezhetsz, továbbá méretes munkafelületén akár egyszerre ketten is tevékenykedhettek. Számos rekesszel, valamint sütővel, és mikróval is rendelkezik, mindemellett sok apróbb részletgazdag tartozékot tartalmaz, melyek garantálja a sütés-főzés élményét. A különleges fa és műanyag kombinációja egyszerre időtálló és elegáns.

Lamps Fa játékkonyha-51%

Lamps Fa játékkonyha

Értékelés: 4
39 090 Ft 18 890 Ft

Kiárusítás

A fa játékkonyha nem hiányozhat egyetlen kis szakácsnak sem. Fel van szerelve tűzhellyel, sütővel, mosogatóval, mosógéppel és mikrohullámú sütővel. A csomagolás része még 2 fazék, 2 konyhai eszköz és óra.

Bino Gyermek konyha Provence fehér
42 190 Ft 26 900 Ft

Vidd el a kis szakácsodat ebben a gyönyörű, fából készült konyhában, ahol elkészíthetittek a kulináris ötleteidet. A konyha tartalmaz egy ** kályhát sütővel, mosdót, mikrohullámú sütőt **, konyhai ** edényeket ** és telefont.

Bino Fából készült konyha Amélia tartozékokkal
39 090 Ft 22 870 Ft

Szerezd meg a kis szakácsnődnek ezt a gyönyörű, fából készült konyhát modern fehér kivitelben. A konyha teljesen felszerelt – tűzhellyel, sütővel, mosogatóval, beépített mikrohullámú sütővel és konyhai eszközökkel.

Bayer Chic Fa kiskonyha, zöld-fehér
54 360 Ft

Fa kiskonyha minden kis szakácsnak. Ezzel a remek gyerek konyhával a gyerekek rengeteg szórakozást élnek át. Hívd meg barátaidat ebédre vagy vendégségbe és mutasd meg nekik, hogy lehetsz a legjobb szakács. A kiskonyha felszerelt, ezért hosszú percekig elszórakoztatja a gyerekeket.

Hape Konyha grillező

Hape Konyha grillező

Értékelés: 4,5
11 690 Ft

Játssz szakácsra ezzel a valósághű 2 az 1-ben konyhával és grillezővel, amiben összesen 6 db kiegészítőt találsz. A gombok forgathatók és az óra beállítható. A játék fejleszti a gyermek fantáziáját és a képzelőerejét. Fejleszti a finommotorikát és a szem-kéz koordinációt.

Hape - multifunkciós konyha
52 490 Ft

Többfunkciós konyha minden kis szakács számára! Tartalmaz egy kályhát sütővel, mosogatóval és a megfelelő konyha egyéb fontos elemeivel. A széles tartozéknak köszönhetően mindent megtalálsz a főzéshez