Teddies Fa szerszámkészlet dobozban, 25 db-os
7 410 Ft

Gyermeke igazi kis ezermesterré válhat a Teddies fa szerszámkészlet használatával. Játékosan megtanulja használni az eszközöket, megismerheti a barkácsolás és szerelés rejtelmeit. A szerszámos doboz tartalmaz kulcsokat, fogót, fűrészt, kalapácsokat és csavarokat. A táskában mindennek megvan a helye akárcsak egy műhelyben. 3 éves kortól ajánlott.


BINO Fa játékasztal

BINO Fa játékasztal

Értékelés: 4,5
8 810 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, telefonnal, órával és sok-sok kiegészítővel felszerelt Bino fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek, akik a telefon és az óra használatával igazán fontosnak érezhetik magukat.


DETOA Játékasztal

DETOA Játékasztal

Értékelés: 5
4 240 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, szögekkel, csavarokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt Detoa fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és ügyességi játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.


Woody Fa munkapad

Woody Fa munkapad

Értékelés: 4,5
4 010 Ft

Vidám színű, élethű szerszámokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt fa munkapad. A szerszámok alkalmasak a valóságos faipari munkálatok eljátszására. Rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.


Hape Gyerek pénztárgép
9 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Készpénzzel vagy kártyával fizetsz? Ezzel a játék a gyerekek gyakorolhatják a kommunikációs készséget, a kézügyességet és a számolás alapjait. Szkenneld be az árut a pénztárnál és a pénzt rakd el a pénztárgép fiókjába. Az ügyfelek a terminálon keresztül kártyával is fizethetnek.


Hape Szeletelés - séf készlet
7 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kenyér, sajt, zöldségek és képzelőerő. Mi más kéne még? A képzelet és a fantázia támogatja a kreativitás, a játékot és a szociális készségeket. A kommunikáció alapjai, az együttműködés; elősegíti a barátság és a bizalom kialakulását, a nyelvi fejlődést.


Marionette Fatábla kalapáccsal, szögekkel
3 590 Ft

2 640 Ft

A Marionette fatáblával gyermeke a szögek beverését gyakorolhatja színes formákkal. Az elemek közepén kis lyuk segít a szögelésben. A kis ezermester néhány ütéssel szilárdan tudja rögzíteni azokat az általa megálmodott alakzatban.


Marionette Munkaasztal 20 részes, fa
8 477 Ft

7 590 Ft

A munkaasztal minden kis barkácsolóknak örömet okoz! A műhelyasztal gazdag tartozékkal rendelkezik, tehát a kis kezek, amelyek állandóan tettre készek, határozottan megtalálják, amire szükségük van. A gyerekek kalapálhatnak, csavarozhatnak a csavarhúzóval, kulcs segítségével csavarokat huzogathatnak ki. A munkaasztal speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyekbe a szerszámok belehelyezhetők. A játszás fejleszti a finom motorikát és a gyerek technikai felfogását. Minden rész minőségi kemény fából készült.


Teddies Asztal/munkapad szerszámokkal, fa 38db
14 430 Ft

Fából készült munkapad kis kézműveseknek. Gazdag felszereletséggel ellátott, beleértve a szerszámokat, a telefont és az órát. Praktikus méret a gyerekszobába. A csomagolás 37 db-ot tartalmaz.


Woody Munkás táska
5 434 Ft

4 770 Ft

Egyetlen kis szerelő sem létezhet munkaeszköz nélkül. Csavar, anya, kalapács és még sok más. Minden egy praktikus táskában van tárolva.


Hape Házi pizza készítés
6 630 Ft

Kérsz ​​egy pizzát? Ezzel a játékkal bármikor ehetsz egyet! Nemcsak mint kiegészítő a konyhába, hanem a színek megtanulásában, számolásban és a finommotorikus képességek fejlesztésében is segít. Készíts el a saját pizzád! Evőeszközök segítségével könnyen a tányérodra helyezheted a szeletet.


Hape Kis építő szett Basic
7 300 Ft

Ez a készlet ideális segédeszköz gyerekek fantáziájának fejlesztésére. Mindent megtalálsz benne, amire csak szükséged lehet – csavarokat, anyákat, csavarhúzókat és még sok mást. Minden gyerekben egy rejtett tervező lakozik – ezzel az építőkészlettel tökéletesre tudod fejleszteni.


Hape Kozmetikai táska
5 970 Ft

Elegáns táskában egy rózsaszín szépségkészlet található a kis babának tartalmaz 11 kiegészítő – hajgumit, tükröt, fésűt és sok mást. A játék a szépségszalonban elkezdődhet!


Hape Nagy fa munkapad szerszámokkal
29 180 Ft

Ez a munkapad igazi profiknak való! Polcok és tároló rekeszek tartják a különböző eszközöket a gyerekek elérhető távolságába. A játék tartalmaz szerszámokat, csatlakozó elemeket, hátlapot a csavarok becsavarozására, összesen 35 darabból áll.


Hape Szerelődoboz szerszámokkal
5 370 Ft

Szerszámkészlet – a kis építészek és szerelők mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet! Csavar, anya, kalapács és még sok más. Minden egy praktikus ládában kapott helyet.


Lamps Fa készlet orvos
5 790 Ft

3 040 Ft

Fa orvos a bőröndben. Végre egy tökéletes szett az elsősegélynyújtáshoz. Találsz itt mindent, amire szükség van a kezelés során a különböző sérüléseknél és tüneteknél. Kérem a következőt. Az emberek már ülnek a váróban. Ne várj, a recept kiírására.


Woody Maxi fa munkapad - új dizájnnal
15 838 Ft

12 250 Ft

Szerezz a kis ezermesterednek örömet az új fa munkapaddal, amely fel lesz szerelve mindennel, amire szüksége lesz a csavarozásnál, fúrásnál, vagy kalapálásnál. A fa munkapadot ezután tudod használni úgy is, mint munkaasztalt a barkácsolásodnál.