Bino Fa játékasztal

Bino Fa játékasztal

Értékelés: 4,4
8 030 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, telefonnal, órával és sok-sok kiegészítővel felszerelt Bino fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek, akik a telefon és az óra használatával igazán fontosnak érezhetik magukat.

Bino Gyermek munkapad eszközökkel
8 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minőségi fából készült szerszámkészlet ideális kis otthoni javításhoz! Játssz egy szerelőt vagy fejleszd a DIY készségeidet az eszközök széles választékával!

Teddies Fa szerszámkészlet dobozban, 25 db-os
9 810 Ft 8 030 Ft

Gyermeke igazi kis ezermesterré válhat a Teddies fa szerszámkészlet használatával. Játékosan megtanulja használni az eszközöket, megismerheti a barkácsolás és szerelés rejtelmeit. A szerszámos doboz tartalmaz kulcsokat, fogót, fűrészt, kalapácsokat és csavarokat. A táskában mindennek megvan a helye akárcsak egy műhelyben. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Játékasztal

DETOA Játékasztal

Értékelés: 5
5 390 Ft

Szereljük meg az elromlott tárgyakat! Ez a vidám színű, élethű szerszámokkal, szögekkel, csavarokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt Detoa fa játékasztal munkapadként, szerelőasztalként és ügyességi játékként is funkcionál. A szerszámok alkalmasak a valóságos kispari munkálatok eljátszására és a barkácsolásra. Az izgalmas szett rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.

Woody Fém szerszámok fa dobozban
8 700 Ft

A Woody fém szerszámok remek szórakozást nyújtanak a kis ezermestereknek! A natúr fából készült dobozban 14 darab fém szerszám található. A márka nagy jelentőséget tulajdonít a kiváló minőség és biztonság mellett a játékok segítségével történő pszichológiai és pedagógiai fejlesztésnek is.

Woody Fa munkapad

Woody Fa munkapad

Értékelés: 4,4
4 550 Ft

Vidám színű, élethű szerszámokkal és sok-sok kiegészítővel felszerelt fa munkapad. A szerszámok alkalmasak a valóságos faipari munkálatok eljátszására. Rengeteg élményt tartogat a kis ezermestereknek.

Teddies Asztal/munkapad szerszámokkal, fa 38db
14 600 Ft

Fából készült munkapad kis kézműveseknek. Gazdag felszereletséggel ellátott, beleértve a szerszámokat, a telefont és az órát. Praktikus méret a gyerekszobába. A csomagolás 37 db-ot tartalmaz.

Hape Nagy fa munkapad szerszámokkal
27 070 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a munkapad igazi profiknak való! Polcok és tároló rekeszek tartják a különböző eszközöket a gyerekek elérhető távolságába. A játék tartalmaz szerszámokat, csatlakozó elemeket, hátlapot a csavarok becsavarozására, összesen 35 darabból áll.

Hape Szerelődoboz szerszámokkal
5 390 Ft

Szerszámkészlet – a kis építészek és szerelők mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet! Csavar, anya, kalapács és még sok más. Minden egy praktikus ládában kapott helyet.

Woody Munkás táska

Woody Munkás táska

Értékelés: 4,7
4 410 Ft

Egyetlen kis szerelő sem létezhet munkaeszköz nélkül. Csavar, anya, kalapács és még sok más. Minden egy praktikus táskában van tárolva.

Marionette Munkaasztal 20 részes, fa
7 490 Ft

A munkaasztal minden kis barkácsolóknak örömet okoz! A műhelyasztal gazdag tartozékkal rendelkezik, tehát a kis kezek, amelyek állandóan tettre készek, határozottan megtalálják, amire szükségük van. A gyerekek kalapálhatnak, csavarozhatnak a csavarhúzóval, kulcs segítségével csavarokat huzogathatnak ki. A munkaasztal speciális nyílásokkal rendelkezik, amelyekbe a szerszámok belehelyezhetők. A játszás fejleszti a finom motorikát és a gyerek technikai felfogását. Minden rész minőségi kemény fából készült.

Melissa & Doug Fából készült autós építőjáték
12 690 Ft 9 100 Ft

Ez a fából készült kétrészes teherautó készen áll az építkezésre. Maga a pótkocsi pedig egy mozgó építkezés. 22 fa részekkel van megrakva. A gyerekek megszámolhatják a darabokat, megnevezhetik, szín szerint rendezhetik, csatlakoztathatják a csavart és az anyához, és az egyes alkatrészeket a teherautóhoz.

Woody Fém szerszámok fadobozban - nagy
9 370 Ft

Kitűnő fémszerszámok, amik a valódi felnőtt szerszámok másolatai. A szerszám elhelyezésére szolgáló, praktikus fa doboz, zsanérokkal, fém csatokkal és fogantyúval van felszerelve. A táska belsejében a reteszek és a speciális nyílások találhatók, ami a szerszámokat rögzítik, hogy azok ne essenek ki a táska mozgatása során.

Woody Ezermester asztal és doboz körfűrésszel
7 760 Ft

Az ezermester asztal egy játék, amely fejleszti a gyermek kézi készségeit. A gyerekek kipróbálhatják a csavarokkal és anyákkal való munkát, a kalapácsolást, a körfűrészelést, stb. Az ezermester asztal a következő szerszámokat tartalmazza: fűrész, csavarkulcs, kalapács, csavar, csavarhúzó, anyák és csavarok, laposabb, körfűrész.

Woody Szerszámok fadobozban

Woody Szerszámok fadobozban

Értékelés: 4,5
8 030 Ft 7 230 Ft

szerszámok fadobozban természetes színben kínál 25 darab szerszámot az ifjú ezermestereknek! Minden prktikusan el van helyezve egy csukható dobozban és a fogantyúnak köszönhetően a kis mester bárhova magával viheti a készletet.