Viga Fa mágneses öltöztető - lány
4 130 Ft

Fa mágneses öltöztető lánnyal. Egy lányt tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.

SIMBA Multifunkciós fa kocka

SIMBA Multifunkciós fa kocka

Értékelés: 4,2
7 330 Ft

Multifunkcionális fa kocka kiváló minőségű fából a gyermekek számára vonzó mind a megjelenése, úgy a funkciói szempontjából is. A szórakoztató játékok mellett a gyermekek fejlesztik a finom motorikus készségüket, logikus gondolkodásukat és a fantáziájukat.

Teddies Memória játék, Első Állataim, 24 db-os
3 060 Ft

Teddies memória játék, első állataim, 24 db-os igazi szórakozást nyújt a kicsiknek, melyet akár szüleikkel együtt is élvezhetnek. 24 db természetes, jó minőségű fából készült állatos memóriakártyát tartalmaz a csomag, melynek hosszantartósága garantált. A játék során a gyerekek megtanulhatják hol élnek a kártyákon szereplő állatok, sőt a logikus gondolkodásukat is fejleszti.

Viga Fa pénztárgép

Viga Fa pénztárgép

Értékelés: 3,8
5 990 Ft

Fa pénztárgép, ami nem hiányozhat a szobából. Vegyél ki pénzt, és fizess a kasszánál készpénzzel vagy kártyával! Gyakorold az egyszerű számolást, de el ne felejts közben számlát adni minden vásárlónak.

Hape Zenélő golyópálya

Hape Zenélő golyópálya

Értékelés: 5
20 010 Ft

Zenélő golyópálya! Ez minden kis versenyző álma. Fa sínek és ügyesen elhelyezett zenélő pontokkal van felszerelve, amiknek köszönhetően ez játék rendkívüli szórakoztató lesz. A pálya különböző módokon szerelhető össze.

Hape Vár golyópálya

Hape Vár golyópálya

Értékelés: 3,8
19 610 Ft

kastélytoronytól való elmenekülés ezzel a négyszintes gömbpályával, két átlátszó lépcsővel nagyon izgalmas lesz! Amint a golyók áthaladnak a pályán, három felfüggesztett harang fog szólni. A golyópálya szórakoztatja az egész családot, és sok élményt nyújt.

Hape Robot dominó

Hape Robot dominó

Értékelés: 5
14 540 Ft

Hozz létre egy szórakoztató és színes utazást a dominóból. Használj minden tartozékot egy színes pálya létrehozásához. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Itt nincsenek szabályok, a dominó nem lehet jól vagy rosszul építeni.

Woody Torony 5 kockából Állatkák
3 320 Ft

A kockák egymásra, és egymás mellé rakhatók, és több funkcióval rendelkeznek. Minden kocka tartalmaz egy nyílást, amelybe egy megfelelő alakú és színű kockát lehet behelyezni. A többi oldalán képek vannak állatokkal, olyan mennyiségben, ami megfelel a számjegynek a kocka mellette való oldalán.

Bino Mik tartoznak össze? - képkirakó Fajáték
3 060 Ft

Bino Mik tartoznak össze? képkirakóval a gyerekek megtanulják az állatok, járművek, játékok, hétköznapi tárgyak és évszakok kategóriákba sorolását. A sor elejére kitehető kategóriakártya tartalmazza az összes többi oda tartozó képet, így könnyebb dolguk lesz a kicsiknek. 3 éves kortól aánlott.

Hape Xilofon egy labda pályához
5 690 Ft 5 330 Ft

Bővítő készlet Hape golyó pályákhoz. A xilofonnal rendelkező kockatömbök kis utat hoznak létre, amely visszhangzik, amikor a labda lecsúszik rajta. A készlet összesen 13 részt tartalmaz.

Woody Wardrobe "Öltöztesd fel a medvecsaládot"
3 460 Ft

Woody Wardrobe „Öltöztesd fel a medvecsaládot" a kirakós játékok új fajtáját képviseli: a gyermekek szabadjára engedhetik a képzelőerejüket és a saját fantáziájuk szerint öltöztethetik fel a medvéket az 54 elem felhasználásával.

DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték
3 770 Ft 3 720 Ft

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat.

Viga Fa rögzítőtábla - Farm
3 860 Ft

Fa rögzítőtábla tartalmaz 24 különböző darabot, parafa tábla egy kalapáccsal és szegekkel. Ennek a gyönyörű játékszettnek köszönhetően a gyermek motorikus képessége és a további képességi fejlődhetnek. Az ügyességi játék alkalmas fiúk és a lányok számára, ahol a fáradság nem tényező.

Woody Nagy puzzle fogantyúkkal
3 190 Ft

Beillesztési puzzle, mely nem csak a kisgyerekeket fogja szórakoztatni. Nagy puzzle fa deszkán kivehető képekkel, melyek állat, gyerekek, család és természeti motívumokkal rendelkeznek. Ezek közel állnak a gyerekekhez, így könnyebben megtanulják kifejezni érzéseiket, helyeket és a formákat.

DETOA Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték
3 720 Ft

Detoa Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték lényege, hogy a gyermekek megtanulják a tárgyak, állatok, ételek kategóriába sorolását. Fejlesztő játékok egyike, amely játszva tanítja a kicsiket a későbbiekben használható és szükséges tudásra. A játék 36 darab fából készült kockát tartalmaz. Színei kefejezett segítik a gyermekek koncentráló képességét.

Viga Fa mágneses öltöztető - fiú
3 720 Ft

Fa mágnese öltöztető fiúval. Egy fiút tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.

Viga Fa mágnesek 20 db - közlekedési eszköz
3 320 Ft

Fa mágnesek közlekedési eszköz. Díszítsd a hűtőt, vagy az autót, motrodat, rakd össze az a mágneses táblán, és szükséges hozzá feljegyezni, melyiket hogyan hívják.. Ez rajtad múlik, hogy hogyan játszol a mágnesekkel. A lehetőségek tárháza.

Hape Esős gyöngyök - kék

Hape Esős gyöngyök - kék

Értékelés: 4,2
3 190 Ft

A csörgő elfordításával a gyermek megfigyelheti az ugráló kék gyöngyöket, amelyek megnyugtató eső hanggal kiegészítettek. A tökéletes ´formának köszönhetően a termék könnyen megfogható a gyermek által, ha a gyöngyöket rázni szeretné.

Woody "Hihetetlen állatvilág" készségfejlesztő fajáték, kicsi
3 320 Ft

Woody „Hihetetlen állatvilág" készségfejlesztő fajáték megtanítja a gyermekeknek a logikus gondolkodást és segít a finommotoros mozgás fejlesztésében. A gyermekeknek át kell húzniuk a megfelelő állathoz a megfelelő helyet a falapon.

Viga Fa szerszámkészlet

Viga Fa szerszámkészlet

Értékelés: 4,5
4 580 Ft 4 530 Ft

Fa szerszámkészlet hordozóban. Ébreszd fel magadban a szerelőt és csavarozd össze a részeket, melyeket szükséges. Csavarokat és anyacsavarokat, mind megtalálhatod ebben az eredeti fából készült készletben! Tökéletes a motorika, formák és színek észlelésének fejlesztésére.

Viga Fa abakusz

Viga Fa abakusz

Értékelés: 5
3 990 Ft

Fa abakusz színes golyókkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik számolni, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Woody Kockajáték Fejtörő
2 520 Ft

Szórakoztató játék gyerekeknek a klasszikus Tetris játék alapján. A játék során a gyermekek fejlesztik a fantáziájukat és a logikai gondolkodásukat. A gyerekek dobnak a kockával, és a dobott színtől függően berakják a kirakós egyes darabjait a dobozba úgy, hogy azok megfelelően illeszkedjenek egymáshoz.

Woody Puzzle a fedélzeten - állatok a gazdaságban
1 990 Ft

Beilleszthető puzzle, mely nem csak a kisgazdákat fogja szórakoztatni. A nagy puzzle a fa lapon képekkel, bemutatja a kinti állatok és minden állat segítő életét. Az állatok minden kis gyereknek tetszeni fognak.

Woody Kubus 3x3 Színes állatok
2 420 Ft 2 390 Ft

A képekkel díszített fa kockák egy tradicionális játék minden kis építész számára. A nemcsak javítja a gyerekek finommotoros és építési képességeiket, hanem emellett még élvezhetik a szép képeket is. A kilenc kocka mindegyikének más-más nyomtatott minta található, ami a helyes elforgatás mellett a többi kockával együtt létrehozza a hat állatból készült kép egyikét.

DETOA Kisvakond útközben mágneses fajáték
3 110 Ft 3 060 Ft

A Detoa mágneses fajátéka, a Kisvakond útközben fémlemezkéi segítségével gyermekünk megtanulja képekben összerakni a Kisvakondnak és Barátainak kalandjait utazásuk során. A játék maximálisan támogatja a kicsi képzeletének és kézügyességének fejlődését. 3 éves kortól ajánlott.

Bino „Találd meg a helyes utat”- Kisvakond
3 060 Ft

A motorikus labirintus Kisvakond motívummal remek szórakozás, fejleszti a képzelőerőt, logikai gondolkodást és a kézi motorikát. A feladat hozzárendelni az egyes Kisvakond és barátai képeihez az adott futókat.

Woody Kubus 2x2 Farm
2 290 Ft

Kubus fa kockák 2 × 2 állatokkal a farmról. A képek egy cseh tervező műhelyéből származnak. A kockákat úgy alakították ki, hogy a helyes összerakásukat megkönnyítse az egyes képek háttérének összehangolát színe.

Woody Árnyék képkereső Szerelvény
2 700 Ft 2 660 Ft

Újdonság

Fából készült képkereső játék színes képekkel, amelyeket a fekete sziluettekre kell helyezni. Ily módon a gyerekek megtanulják, hogy szórakoztató módon felismerjék a különböző állatokat és dolgokat, és gyakorolják a motorikus képességeket is. Minden praktikus fadobozba van csomagolva.

Woody Domino MAXI

Woody Domino MAXI

Értékelés: 4,6
5 330 Ft

Hozz létre változatos utakat a fa dominóból. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Ezzel a játékkal terep kap a gyermekek fantáziája és képzelőereje.

Goki Golyópálya - Éneklő Pagoda
11 470 Ft

A gyönyörű szivárvány pagoda nemcsak a gyerekeket fogja lenyűgözni. A kicsik élvezik az ismétlődő mozgást és a hanghatásokat,a nagyobbak különböző anyagú, sebességű és hangú golyókat próbálhatnak ki. A felnőttek sem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy legalább egy golyót ne dobjanak el. A pagoda komplett építmény, amely fából készült és egy szobácska is díszíti, amelyben a rendetlenség a szülőket sem fogja bántani.

Goki Fa memória játék - erdő, 32 darab
5 730 Ft

Egy fából készült memóriajáték, mely érdekes erdei témákkal rendelkezik a játékhoz és a memória edzéséhez. A játék célja, hogy minél több azonos párt találj. A készlet 32 5 × 5 cm-es, kiváló minőségű és tartós rétegelt fa lemezből készült lapbetétet tartalmaz A lemezek sarkai gyönyörűen lekerekítettek és a képek kinyomtathatók.

Hape Dinamikus dominó

Hape Dinamikus dominó

Értékelés: 5
8 800 Ft

Hozz létre változatos utakat a 100 darab fa dominóból. Csengővel, sínekkel és egyéb kiegészítőkkel ellátott. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Ezzel a játékkal terep kap a gyermekek fantáziája és képzelőereje.

Goki Tapintást fejlesztő játék II - különböző felületek pamutzsákban
14 540 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Helyezd mind a 32 db 4 cm-es fa görgőt a pamutzsákba, és jól keverd össze. A gyermek csukot szemmel húzzon ki egy hengert a zsákból és tapogassa meg a felületét. Ezután ismét eléri a zsákot, és megpróbál egy második, azonos felületű görgőt találni érintéssel. Ha megtalálja az azonos párt, azt tartsa meg a gyermek és játsszon tovább. A gyermek tapintás érzékét fejleszti. A látássérülteknél is használják.

Plan Toys Rendszerező csészék
7 600 Ft

Ezekkel a csészékkel és a zsetonokkal a gyerekek megtanulhatják, hogy a zsetonokat színben rendezzék, számolják és megpróbálják megütni a zsetonokat ugyanazon színes csészékben. Tartalmaz egy pamutzsákot is.

Hape Szivárványos abakusz

Hape Szivárványos abakusz

Értékelés: 4,9
5 190 Ft

Az abakusz ideális egyszerű számolási feladatokra. Az abakusz 10 sorból áll 5 színben és ideális az összeadás és kivonás megértéséhez.

Viga Fából készült vonat

Viga Fából készült vonat

Értékelés: 4,2
5 390 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Woody Egyensúly játék Fa

Woody Egyensúly játék Fa

Értékelés: 4,5
3 420 Ft 3 060 Ft

Gyönyörű játék és didaktikai eszköz egyben. A játékos feladata, hogy egy színes zsetont tegyen a fára, hogy ne essen le, és ne döntse el a már elhelyezett zsetonokat. A fa designja fa sziluettjébe formázott.

Bino Golyópálya - 66 db Fajáték
11 470 Ft

Bino golyópálya 66 eleméből a gyerekek változatos labirintusokat hozhatnak létre. Fejleszti a gyermekek konstrukciós készségét, szem-kéz koordinációját és absztakt gondolkodását. 3 éves kortól ajánlott.

Bino Képkereső Fajáték

Bino Képkereső Fajáték

Értékelés: 4,8
3 590 Ft

Bino képkereső fából készült játék 1 évnél idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, a Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.

DETOA Pexeso Memóriajáték, 40 darabos
3 690 Ft

A Detoa Pexeso40 db festett lapocskából álló memóriajáték. A fa lapokon különböző figurák, állatok, gyümölcsök, járművek láthatóak, melyek kézzel festettek. A játék kiválóan fejleszti a gyermekek memóriáját, és hosszabb időre képes lekötni a figyelmet. Nem alkalmas 3 év alatt a lapok kis mérete miatt.

Woody Tedd, ahová tartozik, kicsi (3x6) Harry csikóhal
2 420 Ft 2 390 Ft

A játék alapelve az, hogy a gyerekek a tömeges képhez öt logikailag kapcsolódó másik képet adnak. Kitűnő segédeszköz a gyerekek logikai gondolkodásának fejlesztéséhez. A fa képek minőségi kidolgozásúak és szép színes kivitelezésűek.

Woody Fűzős játék Sajt az egérrel
3 060 Ft

Újdonság

Fűzős játék, amely a manuális készségek fejlesztését támogatja, a gyermekeket a valódi varrásra készíti fel. A gyermekek az egeret felkötik a fűzőre, amelyet a lyukas sajton kell átfűzni, és így a finommotoros készségeiket fejleszthetik.

Woody Kubus 3x3 - egzotikus állatok
3 060 Ft

Kubus fa kockák 3 × 3 egzotikus állatok. A képek a cseh tervező műhelyéből származnak. A kockák úgy lettek tervezve, hogy megfelelő illeszkedésük megkönnyítse az egyes képek hátterének színbeállítását.

Woody Memória játék zászlós
2 660 Ft

Klasszikus memória játék fából 22 színes képpel az országok zászlajaival. A játéknak az egész család örül majd. Játék közben a gyerekek megtornáztatják a memóriájukat. Gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas.

Bino Nagy puzzle

Bino Nagy puzzle

Értékelés: 4,9
3 460 Ft

Bino nagy puzzle segítségével a gyerekek megismekedhetnek a farm állataival és különböző munkafolyamatokkal az etetéstől a betakarításig. A formákat a megfelelő alakú mélyedésekbe kell beilleszteni. A képek kezelését az apró fugantyúk teszik egyszerűbbé a kicsik számára. 3 éves kortól ajánlott.

Hape Bogaras formaegyeztető

Hape Bogaras formaegyeztető

Értékelés: 4,7
3 460 Ft

Ezzel a formaegyeztetővel a gyermekek sok új készséget tanulhatnak meg – formák felismerését, finommotorikát, számolást, színek neveit és még sok mást. Ideális szórakozás** kis felfedezők számára.

Hape Esős gyöngyök - piros

Hape Esős gyöngyök - piros

Értékelés: 4,9
3 590 Ft

A csörgő elfordításával a gyermek megfigyelheti az ugráló kék gyöngyöket, amelyek megnyugtató eső hanggal kiegészítettek. A tökéletes ´formának köszönhetően a termék könnyen megfogható a gyermek által, ha a gyöngyöket rázni szeretné.