DETOA Mágneses puzzle Fajáték
3 290 Ft

3 040 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa mágneses puzzle segítségével! A 40, színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.


HASBRO Jenga Gold
6 752 Ft

2 640 Ft

Akár egy igazi aranymágnás, építs tornyot aranytömbökből! A világszerte ismert Jenga játékot most különleges arany tömbre emlékeztető játékelemekkel próbálhatod ki. Vágj bele a rendkívül izgalmas építkezésbe, de jól vigyázz, nehogy nálad dőljön le az aranytorony! Építésnél a jenga szabályait vedd figyelembe, csak a jengától eltérő elemekkel kell dolgoznod. Húzz ki egy elemet, majd helyezd a torony tetejére anélkül, hogy az eldőlne! Maradj Te legtovább a játékban, hogy nyerj!


BINO Képkereső Fajáték

BINO Képkereső Fajáték

Értékelés: 4,5
2 790 Ft
2 660 Ft

Bino képkereső fából készült játék 1 évnél idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, a Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.


DETOA Kisvakond utazásai Mágneses fajáték
3 970 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Kisvakond utazásai mágneses fajáték segítségével! A színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. Készítsd el mindenki kedvenc vakodja és barátja kalandos utazásait! A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Medvék Mágneses puzzle
3 180 Ft

Detoa Medvék olyan kirakós fajáték, amely 37 színes, mágneses fadarabból áll, valamint egy szintén mágneses asztali tartóból. A darabok felhasználásával medvéket lehet kirakni, illetve egyéb vidám formák is készíthetőek, a gyerekek fantáziájától függően. Gyerekeknek 3 éves kortól ideális választás, segíti fejleszteni a kreatív gondolkodást és a motoros készségeket.


BINO Nagy puzzle

BINO Nagy puzzle

Értékelés: 5
2 980 Ft

Bino nagy puzzle segítségével a gyerekek megismekedhetnek a farm állataival és különböző munkafolyamatokkal az etetéstől a betakarításig. A formákat a megfelelő alakú mélyedésekbe kell beilleszteni. A képek kezelését az apró fugantyúk teszik egyszerűbbé a kicsik számára. 3 éves kortól ajánlott.


Woody Háziállatos Bélyegek, Fajáték
2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Woody háziállatos bélyegek, fajáték tanúsított, rendkívül jó minőségű és biztonságos. Igazi élményt nyújt a kicsiknek, szórakozva tanulhatnak, hiszen a játék fejleszti az ügyességüket és kreativitásukat is egyben. 9 db kiszínezhető kisállatos bélyeg jár hozzá, melyek a megfelelő formákra ragaszthatóak, majd ezek a saját helyükre illeszthetőek, így egy látványos képet létrehozva.


Woody Csúsztatható Állatok a Farmon, Fajáték
3 550 Ft

Woody csúsztatható állatok a farmon, fajáték kiváló választás a kisgyermekek számára, hiszen az élénk színek és a vidám háziállatok vonzzák a gyermekek tekintetét. A tolgatható állatkáknak köszönhetően játék közben fejlődhetnek a kicsik, hiszen odafigyelést és koncentrációt igényel tőlük, ezáltal fejlesztve finom motoros készségeiket. A játék kiváló minőségű, természetes fából készült, biztosítva a biztonságos játék feltételeti és a hosszantartóságot.


Albi Színes, nagy kockás Jenga
3 290 Ft

2 640 Ft

A klasszikus Jenga építős játék egy újabb változata az Albitól. Az asztalon egy torony áll, amit fatéglák alkotnak. A játék célja, hogy úgy húzza ki a téglákat, hogy a torony ne dőljön le, majd a kihúzott téglát a torony tetejére kell helyezni. Nagyszerű fejlesztő játék gyermekek részére, illetve tökéletes szórakozás a felnőtteknek is.


BINO Golyópálya - 66 db Fajáték
9 340 Ft

Bino golyópálya 66 eleméből a gyerekek változatos labirintusokat hozhatnak létre. Fejleszti a gyermekek konstrukciós készségét, szem-kéz koordinációját és absztakt gondolkodását. 3 éves kortól ajánlott.


BINO Játék kalapáccsal, 243 darab
3 684 Ft

2 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A közkedvelt kalapácsos játék támogatja a gyermekek alkotó készségét és képzelőerejét. A különböző színű részekből rengeteg motívum alkotható, és a szögek és a kalapács segítségével a parafa alátéthez erősíthető. A készlet összesen 243 részt tartalmaz.


BINO Kalapácsos játék, farm
5 990 Ft

3 340 Ft

Építsen a gyerekekkel egy komplett farmot állatokkal együtt. A különféle tarka darabokból sok motívum építhető, a szögek a kalapács segítségével pedig a parafa alátéthez lehet őket erősíteni.


BINO „Mi hova tartozik”, árnyképek- Kisvakond
4 704 Ft

3 230 Ft

Az a vidám játék Kisvakondal és barátaival a párosításon alapul, színes mesebéli képeket kell hozzápárosítani a helyükre az árnyképük sziluettjei szerint . Nemcsak hogy órákig eljátszanak vele a gyerekek, de fejleszti a logikai gondolkodásukat, motorikájukat és ügyességüket.


BINO „Találd meg a helyes utat”- Kisvakond
4 066 Ft

2 860 Ft

A motorikus labirintus Kisvakond motívummal remek szórakozás, fejleszti a képzelőerőt, logikai gondolkodást és a kézi motorikát. A feladat hozzárendelni az egyes Kisvakond és barátai képeihez az adott futókat.


DETOA Dinoszauruszok mágneses puzzle
4 242 Ft

3 970 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Dinoszauruszok mágneses puzzle mágneses táblát, állványt és mágnessel ellátott fából készült 44 színes darabot tartalmaz. A mágnesekből saját fantázia szerint lehet képeket alkotni.


DETOA Fa mágneses ábécé
3 090 Ft

Akció

Új oktatási játék, amelynek köszönhetően a gyermekek szórakoztató módon tanulják meg a betűket, valamint a szavak, mondatok képzését. A termék megfelel az EU játékok biztonságáról szóló követelményeinek.


DETOA Kisvakond memóriajáték, 40 db-os
4 040 Ft

Detoa memóriajáték 40 db festett falapocskából áll, melyeken Kisvakond található. Használatával játékosan fejleszthető a gyerekek memóriája, és mivel párokat kell megtalálni, így nem unják el gyorsan magukat. Minden falap széle lekerekített, megelőzendő a sérüléseket.


DETOA Kisvakond útközben mágneses fajáték
2 640 Ft

A Detoa mágneses fajátéka, a Kisvakond útközben fémlemezkéi segítségével gyermekünk megtanulja képekben összerakni a Kisvakondnak és Barátainak kalandjait utazásuk során. A játék maximálisan támogatja a kicsi képzeletének és kézügyességének fejlődését. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Mágneses kastély színház
3 040 Ft

Detoa Mágneses Kastély Színház minden korosztály számára kiváló szórakozási lehetőséget nyújt. Repülj vissza az időben és játszd el a királyi családok mindennapjait! Az ötféle mágneses figurát a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudja irányítani, így a karakterek maguktól mozognak a színpadon.


DETOA Mágneses Piroska és a Farkas színház
4 440 Ft

Detoa mágneses Piroska és a Farkas meseszínház minden korosztály számára ajánlott, vidám és szórakoztató játék. A mágneses játék figuráival előadható a Piroska és a Farkas meséje barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.


DETOA Mágneses puzzle ZOO

DETOA Mágneses puzzle ZOO

Értékelés: 5
3 290 Ft
3 220 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Mágneses puzzle ZOO segítségével. Egy nagyon népszerű állatos játék gyerekeknek, ami fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. A játék tartalmaz egy mágneses táblát és 44 darab fa alkatrészt mágnesekkel, amivel összeállíthatóak az egyes állatkerti állatok és épületek. A játék 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Mágneses számolás a Kisvakonddal
1 990 Ft

Akció

Új oktatási játék, ahol a gyermekek szórakoztató módon tanulnak meg számolni. Mindezt a népszerű Kisvakond karakterrel és kisegér segítőjével. A termék megfelel az EU játékok biztonságáról szóló követelményeinek.


DETOA Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték
3 280 Ft

Detoa Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték lényege, hogy a gyermekek megtanulják a tárgyak, állatok, ételek kategóriába sorolását. Fejlesztő játékok egyike, amely játszva tanítja a kicsiket a későbbiekben használható és szükséges tudásra. A játék 36 darab fából készült kockát tartalmaz. Színei kefejezett segítik a gyermekek koncentráló képességét.


DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték
2 800 Ft

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat.


Hape Autók - útvesztő mágneses pálcával
5 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mágneses pálca segítségével mozoghatod a golyókat az útvesztőben. Rendezd hozzá a golyókat a színes képekhez. Egyszerű útvesztő, ami ösztönözi a független játékra, ami egy fontos képesség és fontos elsajátítani.


Hape Esős gyöngyök - kék

Hape Esős gyöngyök - kék

Értékelés: 3,5
3 520 Ft

A csörgő elfordításával a gyermek megfigyelheti az ugráló kék gyöngyöket, amelyek megnyugtató eső hanggal kiegészítettek. A tökéletes ´formának köszönhetően a termék könnyen megfogható a gyermek által, ha a gyöngyöket rázni szeretné.


Hape Formaegyeztető
3 970 Ft

Ezzel a formaegyeztetővel a gyermekek sok új készséget tanulhatnak meg – formák felismerését, finommotorikát, számolást, színek neveit és még sok mást. Amikor megtöltötted a gömböt nézd, hogy forog.


Hape Mozdony - útvesztő mágneses pálcával
3 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Útvesztő fa mozdony formájában, ami remek szórakozást nyújt a kis ügyes gyerekeknek! Vezesd a labdát biztonságosan a célba. Élvezd szórakozást és mutasd meg mit tudsz.


Hape Semino
8 490 Ft
8 160 Ft

Semino egy stratégiai játék, amiben az a játékos győz, aki leggyorsabb növeszti meg a növényeket. Még mielőtt elkezdtek játszani, döntsétek el, hogy a játék melyik verziójával szeretnétek játszani. Szeretnétek versenyezni, hogy a növények több magból nőjenek vagy csak szín szerint szeretnétek választani?


Hape Zenélő golyópálya

Hape Zenélő golyópálya

Értékelés: 5
23 900 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Zenélő golyópálya! Ez minden kis versenyző álma. Fa sínek és ügyesen elhelyezett zenélő pontokkal van felszerelve, amiknek köszönhetően ez játék rendkívüli szórakoztató lesz. A pálya különböző módokon szerelhető össze.


Hape Zöldség jenga
6 670 Ft

Építs a tornyot zöldségekből! Szép színes zöldség darabokat, amik minden gyermek szemébe mosolyt csalnak és játék közben sok újat is tanulhatnak.


HASBRO Jenga Pass-34%
10 037 Ft

6 590 Ft

Akció

Élvezd a feszültséget a klasszikus Jenga játékban a játékasztalon kívül is az új Jenga Pass játékkal. Tartsd a kezedben a torony lényegét! Légy óvatos a kockák eltávolításakor, hogy a torony ne pont neked dőljön össze, és az egészet tovább add az ellenfeleidnek, és ez valóban nyugodt kezet igényel!


Lamps Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft

3 450 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.


Lamps Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft

3 450 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.


Lamps Fa húzható hernyó
6 290 Ft

3 100 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.


Lamps Fa húzható tyúk
5 890 Ft

2 980 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.


Lamps Fa kirakós pillangó
7 090 Ft

3 920 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.


Lamps Fa mágneses öltöztető - fiú
6 290 Ft

3 710 Ft

Fa mágnese öltöztető fiúval. Egy fiút tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.


Lamps Fa pénztárgép
10 190 Ft

5 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa pénztárgép, ami nem hiányozhat a szobából. Vegyél ki pénzt, és fizess a kasszánál készpénzzel vagy kártyával! Gyakorold az egyszerű számolást, de el ne felejts közben számlát adni minden vásárlónak.


Lamps Fa rögzítőtábla - Farm
6 290 Ft

3 310 Ft

Fa rögzítőtábla tartalmaz 24 különböző darabot, parafa tábla egy kalapáccsal és szegekkel. Ennek a gyönyörű játékszettnek köszönhetően a gyermek motorikus képessége és a további képességi fejlődhetnek. Az ügyességi játék alkalmas fiúk és a lányok számára, ahol a fáradság nem tényező.


Lamps Fa szerszámkészlet
8 390 Ft

4 170 Ft

Fa szerszámkészlet hordozóban. Ébreszd fel magadban a szerelőt és csavarozd össze a részeket, melyeket szükséges. Csavarokat és anyacsavarokat, mind megtalálhatod ebben az eredeti fából készült készletben! Tökéletes a motorika, formák és színek észlelésének fejlesztésére.


Lamps Fából készült puzzle - Közlekedés
5 890 Ft

3 300 Ft

Fából készült puzzle a legkisebbeknek, ami javítja a motoros képességek fejlesztését a tapintás érzést, hogy színérzékelést. Megtanulják felismerni az összes állatot a képek alapján és a megfelelő nevüket.


Lamps Fából készült vonat
9 590 Ft

4 980 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.


Lamps Jenga színes
2 860 Ft

Színes kivitelezésű Jenga asztali játék, amely rengeteg szórakozási lehetőséget kínál. A játékban egy toronyt kell építeni, a játékosok pedig felváltva kockákat húznak ki belőle úgy, hogy a felépített torony ne essen le. A játék 30 kockából áll, a torony magassága pedig 30 cm. A játék 3 éves kortól ajánlott.


Lamps Zsákdobás céltáblára
8 790 Ft

4 620 Ft

A szórakoztató dobós játék minden gyermek számára örömet okoz, akik szeretnek versenyezni, és szerit kihívni a barátaikat vagy a szüleiket! A játék lényege, hogy a színes homokzsákokat egyes kivágásokba kell dobni. Mindegyik pontszámokkal van ellátva.


Marionette Fából készült összerakós játék Állatkert + Jószág
4 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Képes puzzle állat motívumokkal, mely minőségi fából készült. A darabok állat motívumokkal rendelkeznek az állatkertből és a gazdaságból. Minden egyes darabnak megvan a pontos kivágott helye a fából készült lapon. A színes kirakós játékkal a gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük.


Marionette Fából készült összerakós játék Tenger + Közlekedés
4 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Képes puzzle különböző motívumokkal, mely minőségi fából készült. A darabok tengeri és közlekedési motívumokkal rendelkeznek. Minden egyes darabnak megvan a pontos kivágott helye a fából készült lapon. A színes kirakós játékkal a gyerekeknek rengeteg szórakozásban lesz részük.