Viga Fa mágneses öltöztető - lány
6 290 Ft 4 780 Ft

Fa mágneses öltöztető lánnyal. Egy lányt tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.

Woody Hal pecabottal - mágneses játék
4 110 Ft

Fa pálca egy zsinóron ráakasztott mágnessel, amellyel ki kell fogni a halakat. A játék két fázisban fejleszti a gyermeket. Egyrészt egy versenyjátékról van szó, az győz, aki több halat fog a pecabot végén levő mágnessel, de emellett gondolkozásra is sarkallja a gyermeket, amikor úgy kell összeraknia a halakat, hogy újra egymásba illeszkedjenek.

Viga Fából készült puzzle - Közlekedés
5 890 Ft 3 310 Ft

Fából készült puzzle a legkisebbeknek, ami javítja a motoros képességek fejlesztését a tapintás érzést, hogy színérzékelést. Megtanulják felismerni az összes állatot a képek alapján és a megfelelő nevüket.

DETOA Mágneses puzzle Fajáték
3 310 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa mágneses puzzle segítségével! A 40, színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.

Albi Színes, nagy kockás Jenga
3 290 Ft 2 650 Ft

A klasszikus Jenga építős játék egy újabb változata az Albitól. Az asztalon egy torony áll, amit fatéglák alkotnak. A játék célja, hogy úgy húzza ki a téglákat, hogy a torony ne dőljön le, majd a kihúzott téglát a torony tetejére kell helyezni. Nagyszerű fejlesztő játék gyermekek részére, illetve tökéletes szórakozás a felnőtteknek is.

Teddies Memória játék, Első Állataim, 24 db-os
2 910 Ft

Teddies memória játék, első állataim, 24 db-os igazi szórakozást nyújt a kicsiknek, melyet akár szüleikkel együtt is élvezhetnek. 24 db természetes, jó minőségű fából készült állatos memóriakártyát tartalmaz a csomag, melynek hosszantartósága garantált. A játék során a gyerekek megtanulhatják hol élnek a kártyákon szereplő állatok, sőt a logikus gondolkodásukat is fejleszti.

Viga Fa szerszámkészlet

Viga Fa szerszámkészlet

Értékelés: 5
8 390 Ft 5 440 Ft

Fa szerszámkészlet hordozóban. Ébreszd fel magadban a szerelőt és csavarozd össze a részeket, melyeket szükséges. Csavarokat és anyacsavarokat, mind megtalálhatod ebben az eredeti fából készült készletben! Tökéletes a motorika, formák és színek észlelésének fejlesztésére.

DETOA Kisvakond memóriajáték, 40 db-os
4 640 Ft

Detoa memóriajáték 40 db festett falapocskából áll, melyeken Kisvakond található. Használatával játékosan fejleszthető a gyerekek memóriája, és mivel párokat kell megtalálni, így nem unják el gyorsan magukat. Minden falap széle lekerekített, megelőzendő a sérüléseket.

DETOA Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték
3 580 Ft

Detoa Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték lényege, hogy a gyermekek megtanulják a tárgyak, állatok, ételek kategóriába sorolását. Fejlesztő játékok egyike, amely játszva tanítja a kicsiket a későbbiekben használható és szükséges tudásra. A játék 36 darab fából készült kockát tartalmaz. Színei kefejezett segítik a gyermekek koncentráló képességét.

DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték
3 450 Ft

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat.

DETOA Kisvakond utazásai Mágneses fajáték
3 890 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Kisvakond utazásai mágneses fajáték segítségével! A színes, fából készült darabokkal szabadjára engedheted a fantáziádat. Készítsd el mindenki kedvenc vakodja és barátja kalandos utazásait! A praktikus asztali tartóval még jobban mutatnak alkotásaid. Ösztönzi a kreativitást, fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. Gyermekek számára 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Mágneses kastély színház
3 180 Ft

Detoa Mágneses Kastély Színház minden korosztály számára kiváló szórakozási lehetőséget nyújt. Repülj vissza az időben és játszd el a királyi családok mindennapjait! Az ötféle mágneses figurát a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudja irányítani, így a karakterek maguktól mozognak a színpadon.

DETOA Kisvakond útközben mágneses fajáték
3 050 Ft

A Detoa mágneses fajátéka, a Kisvakond útközben fémlemezkéi segítségével gyermekünk megtanulja képekben összerakni a Kisvakondnak és Barátainak kalandjait utazásuk során. A játék maximálisan támogatja a kicsi képzeletének és kézügyességének fejlődését. 3 éves kortól ajánlott.

Woody Lap ráüthető alakokkal - Autók
4 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Parafa lap rákalapálható alakokkal. Játékos formában mélyíti el a kézügyességet és a képzelőerőt. A gyermek a mellékelt alakok segítségével bármilyen képet kimodellezhet, minden alakzatot a laphoz kell erősítenie gömbölyű fejű szögek segítségével.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 490 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fából készült vonat
9 590 Ft 5 040 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

DETOA Dinoszauruszok mágneses puzzle
4 242 Ft 3 580 Ft

A Dinoszauruszok mágneses puzzle mágneses táblát, állványt és mágnessel ellátott fából készült 44 színes darabot tartalmaz. A mágnesekből saját fantázia szerint lehet képeket alkotni.

DETOA Mágneses Piroska és a Farkas színház
3 890 Ft

Detoa mágneses Piroska és a Farkas meseszínház minden korosztály számára ajánlott, vidám és szórakoztató játék. A mágneses játék figuráival előadható a Piroska és a Farkas meséje barátaitoknak, szüleiteknek! A *négyféle mágneses figurát** a színpad alatt a mozgató pálcákkal tudod irányítani, így a karakterek látszólag maguktól mozognak a színpadon.

DETOA Medvék Mágneses puzzle
3 310 Ft

Detoa Medvék olyan kirakós fajáték, amely 37 színes, mágneses fadarabból áll, valamint egy szintén mágneses asztali tartóból. A darabok felhasználásával medvéket lehet kirakni, illetve egyéb vidám formák is készíthetőek, a gyerekek fantáziájától függően. Gyerekeknek 3 éves kortól ideális választás, segíti fejleszteni a kreatív gondolkodást és a motoros készségeket.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft 3 110 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fa húzható tyúk

Viga Fa húzható tyúk

Értékelés: 5
5 890 Ft 2 910 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fa mágneses öltöztető - fiú
6 290 Ft 3 710 Ft

Fa mágnese öltöztető fiúval. Egy fiút tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.

DETOA Pexeso Memóriajáték, 40 darabos
4 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Detoa Pexeso40 db festett lapocskából álló memóriajáték. A fa lapokon különböző figurák, állatok, gyümölcsök, járművek láthatóak, melyek kézzel festettek. A játék kiválóan fejleszti a gyermekek memóriáját, és hosszabb időre képes lekötni a figyelmet. Nem alkalmas 3 év alatt a lapok kis mérete miatt.

Woody Összerakós színes torony - fejtörő
3 390 Ft

Összerakós színes torony fejtörő új kivitelezésben. A torony különféle színű darabokból áll, amelyek alakjukban is különböznek, de ha helyesen rakjuk őket össze, összeillenek és együtt egy tornyot alkotnak. Fejleszti a képzeletet és a logikus gondolkodást.

Viga Fa húzható hernyó

Viga Fa húzható hernyó

Értékelés: 5
6 290 Ft 3 050 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fa kirakós pillangó

Viga Fa kirakós pillangó

Értékelés: 5
7 090 Ft 3 850 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.

Woody Nagy Fa társasjáték szett
6 110 Ft

Könnyen válhat a nagy családok nagy kedvencévé a Woody társasjáték szett, amely a legkisebbektől a legnagyobbakig minden korosztályt képes lekötni. A szettel összesen 8 játék játszható, amelyek különböző nehézségűek, de egyik sem egyszemélyes, így a barátok vagy családtagok közül csak a megfelelő partnert kell kiválasztani hozzá. A Woody társasjáték kiváló minőségű fából készült, a praktikus dobozban remekül tárolható, sőt utazások alkalmával is kiváló, hiszen kis helyet foglal, mégis nagy játékélményt nyújt.

Bino Nagy puzzle

Bino Nagy puzzle

Értékelés: 5
2 910 Ft

Bino nagy puzzle segítségével a gyerekek megismekedhetnek a farm állataival és különböző munkafolyamatokkal az etetéstől a betakarításig. A formákat a megfelelő alakú mélyedésekbe kell beilleszteni. A képek kezelését az apró fugantyúk teszik egyszerűbbé a kicsik számára. 3 éves kortól ajánlott.

Bino „Találd meg a helyes utat”- Kisvakond
4 066 Ft 2 650 Ft

A motorikus labirintus Kisvakond motívummal remek szórakozás, fejleszti a képzelőerőt, logikai gondolkodást és a kézi motorikát. A feladat hozzárendelni az egyes Kisvakond és barátai képeihez az adott futókat.

Woody Mikádó MAXI

Woody Mikádó MAXI

Értékelés: 4,5
3 166 Ft 2 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Maxi fa mikádó egy szórakoztató játék gyerekeknek és felnőtteknek is. Egy mikádó pálca mérete ráadásul 90 cm. Ez a mikádó megfelelő a kertbe és a gyerekszobába is. Már csak el kell kezdeni a játékot!

DETOA Mágneses puzzle ZOO

DETOA Mágneses puzzle ZOO

Értékelés: 4,5
3 450 Ft

Rakj ki minél több formát a Detoa Mágneses puzzle ZOO segítségével. Egy nagyon népszerű állatos játék gyerekeknek, ami fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. A játék tartalmaz egy mágneses táblát és 44 darab fa alkatrészt mágnesekkel, amivel összeállíthatóak az egyes állatkerti állatok és épületek. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Hape Pallina Ocean
11 737 Ft 8 490 Ft

Szabadítsd ki a teknősöket és a bálnákat, akik beleakadtak a halászhálóba! ** A bambusz rudak kihúzásával** tudod őket megmenteni, ám ezt anélkül kell megtenned, hogy a bálna kicsúszna. A játékot többféleképpen is játszhatod különböző nehézségi szinteken.

Hape Pallina társasjáték

Hape Pallina társasjáték

Értékelés: 4,5
9 890 Ft 9 170 Ft

Kitudod úgy húzni a fa rudacskákat anélkül, hogy a golyók leesnének? Ezt a szórakoztató játékot 3 féle képen is játszhatod, úgy, hogy a legjobban megfeleljen az ügyességi szintednek. Mulass jól a barátaiddal!

Viga Zsákdobás céltáblára

Viga Zsákdobás céltáblára

Értékelés: 4,5
8 790 Ft 4 640 Ft

A szórakoztató dobós játék minden gyermek számára örömet okoz, akik szeretnek versenyezni, és szerit kihívni a barátaikat vagy a szüleiket! A játék lényege, hogy a színes homokzsákokat egyes kivágásokba kell dobni. Mindegyik pontszámokkal van ellátva.

Woody Állatos zenélő puzzle
3 992 Ft 3 310 Ft

Woody Zenés Állatos Puzzle szórakoztató és hasznos a gyermekek számára: nem csak játékos módon tanulják meg az kakas, kutya, cica, kacsa, tehén vagy a malac hangját, de játék közben fejlődik a mozgáskoordinációjuk is.

Hape Bogaras formaegyeztető

Hape Bogaras formaegyeztető

Értékelés: 4,5
3 490 Ft 3 310 Ft

Ezzel a formaegyeztetővel a gyermekek sok új készséget tanulhatnak meg – formák felismerését, finommotorikát, számolást, színek neveit és még sok mást. Ideális szórakozás** kis felfedezők számára.

Viga Fa gyöngyök - Farm

Viga Fa gyöngyök - Farm

Értékelés: 5
5 890 Ft 3 690 Ft

Fa gyöngyök Farm Fűzd fel a húrra az összes formát! Tanuld meg helyesen azonosítani, és ne csak az eltérő színeket vedd észre. A húr elég hosszú, hogy az összes 12 blokk felférjen.

Bino Golyópálya - 66 db Fajáték
8 770 Ft

Bino golyópálya 66 eleméből a gyerekek változatos labirintusokat hozhatnak létre. Fejleszti a gyermekek konstrukciós készségét, szem-kéz koordinációját és absztakt gondolkodását. 3 éves kortól ajánlott.

Bino „Mi hova tartozik”, árnyképek- Kisvakond
4 910 Ft

Az a vidám játék Kisvakondal és barátaival a párosításon alapul, színes mesebéli képeket kell hozzápárosítani a helyükre az árnyképük sziluettjei szerint . Nemcsak hogy órákig eljátszanak vele a gyerekek, de fejleszti a logikai gondolkodásukat, motorikájukat és ügyességüket.

Viga Fa mágnesek 20 db - közlekedési eszköz
5 490 Ft 4 640 Ft

Fa mágnesek közlekedési eszköz. Díszítsd a hűtőt, vagy az autót, motrodat, rakd össze az a mágneses táblán, és szükséges hozzá feljegyezni, melyiket hogyan hívják.. Ez rajtad múlik, hogy hogyan játszol a mágnesekkel. A lehetőségek tárháza.

Viga Fa ügyességi játék közlekedés - hang
8 290 Ft 4 510 Ft

Fa ügyességi játék közlekedési eszközökkel, amely javítja a motoros képességeket és fejleszti a tapintást érzést, hogy színérzékelést. Tanuld meg felismerni az autóktól egészen a hajókig. A megfelelő alakzat behelyezése után, megszólal az adott eszköz hangja

Woody "Hihetetlen állatvilág" készségfejlesztő fajáték, kicsi
3 180 Ft

Woody „Hihetetlen állatvilág" készségfejlesztő fajáték megtanítja a gyermekeknek a logikus gondolkodást és segít a finommotoros mozgás fejlesztésében. A gyermekeknek át kell húzniuk a megfelelő állathoz a megfelelő helyet a falapon.

Woody Wardrobe "Öltöztesd fel a medvecsaládot"
3 090 Ft

Woody Wardrobe „Öltöztesd fel a medvecsaládot" a kirakós játékok új fajtáját képviseli: a gyermekek szabadjára engedhetik a képzelőerejüket és a saját fantáziájuk szerint öltöztethetik fel a medvéket az 54 elem felhasználásával.

Teddies Mágneses puzzle, Farm Fajáték
3 980 Ft

Rakj ki minél több formát a Teddies mágneses puzzle segítségével. A népszerű farmos játék fejleszti a kézügyességet és a motorikus képességeket. A kétoldalas mágneses tábla fából készült, melyen a mágnesekkel különböző motívumokat lehet kirakni a megadott kártyák alapján vagy akár a saját képzeletet használva. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Woody Domino MAXI-29%

Woody Domino MAXI

Értékelés: 4,5
6 067 Ft 4 290 Ft

Kiárusítás

Hozz létre változatos utakat a fa dominóból. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Ezzel a játékkal terep kap a gyermekek fantáziája és képzelőereje.

Bino Színes favonat, MAXI-47%
9 817 Ft 5 190 Ft

Kiárusítás

Húzogatós játék, amely segít a gyermekeknek első lépéseik megtételében és az egyensúly fejlesztésében. A kockák úgy lettek tervezve, hogy biztonságosak legyenek és jól passzoljanak a kis kezekbe. Ezeknek a kockáknak köszönhetően végtelen szórakozási lehetőséget kínál a vonat építése és vezetése közben.

Woody Háziállatos Bélyegek, Fajáték
3 050 Ft

A Woody háziállatos bélyegek, fajáték tanúsított, rendkívül jó minőségű és biztonságos. Igazi élményt nyújt a kicsiknek, szórakozva tanulhatnak, hiszen a játék fejleszti az ügyességüket és kreativitásukat is egyben. 9 db kiszínezhető kisállatos bélyeg jár hozzá, melyek a megfelelő formákra ragaszthatóak, majd ezek a saját helyükre illeszthetőek, így egy látványos képet létrehozva.