Plan Toys Minigolf

Márka: Plan Toys Katalógus száma: 664123

Plan Toys Minigolf

Játssz minigolfot a gyerekszobádban vagy az udvaron ezzel a teljes készlettel az ökologikus Plan Toys vállalattól. A készlet 2 gyerekeknek készült lyukat, 2 fa ütőt, 3 különböző pályát és egy lyukat tartalmaz. Egy táska is része a csomagolásnak. További információ

8350

8 350 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 664123

Leírás

Termékleírás

  • Méretei 3 × 7,3 × 53,4 cm.
  • Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.
  • A termék készítése során kizárólag PlanToys színezékeket használtak.

„Fa, amely nyugalmat biztosít.“

Heuréka

  • Minden PlanToys játék csupán természetes kaucsuk fából készül. A fa gumijából, amelyből latex készül.
  • A kaucsuk „tisztán“ tartása azt jelenti, hogy három éven át nem kerül műtrágya a fa közelébe.
  • A PlanToys fa megerősítésére speciális, kémiai anyagokat nem tartalmazó folyamatot használnak, ami nem más, mint a mesterséges szárítás.

Plan Toys vállalat úgy tervezi meg működési folyamatát, hogy csökkentse a hulladék keletkezését és a lehető legtöbb energiát takarítsa meg. Újrahasznosítják a papírt és más termékeket. Folyamatosan új módszerek után kutat környezetünk javítása és védelme érdekében.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Meghatározás unisex
Környezetbarát igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.