Fagyasztószekrények

A fagyasztószekrény olyan mélyhűtő, mely szerkezetét tekintve klasszikus hűtőszekrényre emlékeztet. Remekül passzol minden konyhába, a praktikus fiókoknak és fakkoknak köszönhetően pedig jól rendszerezhetők a fagyasztott élelmiszerek. Hogyan válasszuk ki a megfelelő fagyasztószekrényt?

Mutass többet

Miért fontos az energiaosztály?

A mélyhűtő napi 24 órában üzemel, így a hűtőszekrény mellett a fagyasztó fogyaszt a legtöbbet a háztartásban. Emiatt akadnak energiatakarékosabb fagyasztószekrények is a piacon. Mi a különbség az egyes energiaosztályok között, és mennyit fogyaszt egy fagyasztószekrény?

A + osztályú fagyasztószekrények

A legalacsonyabb energiaosztályba tartozó fagyasztószekrények.

 • Az A + osztályú fagyasztószekrény előnyei és hátrányai

  + alacsony ár - legmagasabb fogyasztás

A ++ osztályú fagyasztószekrények

Alacsonyabb energiaosztályba tartozó fagyasztószekrények.

 • Az A ++ osztályú fagyasztószekrény előnyei és hátrányai

  + általában alacsonyabb ár - magasabb fogyasztás

A +++ osztályú fagyasztószekrények

Magasabb energiaosztályba tartozó fagyasztószekrények

 • Az A +++ osztályú fagyasztószekrény előnyei és hátrányai

  + takarékos, alacsonyabb fogyasztás - magasabb beszerzési ár
Információ:

Nagy űrtartalmú mélyhűtőre van szüksége? Nézze meg fagyasztóláda kínálatunkat! Ha épp ellenkezőleg, kisebb űrtartalmú fagyasztót keres, összpontosítson a fagyasztóval kombinált hűtőszekrényekre. Kínálatunkban talál felülfagyasztós és alulfagyasztós szabadonálló kombinált hűtőket is.

A fagyasztószekrény fogyasztása

A fagyasztószekrény fogyasztása az energiaosztálytól függ, és kWh (kilowattórában) kerül megadásra.

A fagyasztószekrények hozzávetőleges fogyasztása:

Fagyasztószekrény energiaosztálya Napi fogyasztás
A+ 0,6 - 1,4 kWh
A++ 0,3 – 1,2 kWh
A+++ 0,2 – 1 kWh

* A táblázat csak tájékoztató jellegű. Az áramfogyasztás a fagyasztószekrény energiaosztályától és űrtartalmától függ.

A fagyasztószekrény űrtartalma

Érdemes kb. 25 l űrtartalommal számolni 1 személyre. Az űrtartalom nagyságát természetesen a fagyasztó kihasználásának függvényében válassza ki.

A fagyasztószekrények űrtartalma széles skálán mozog, 30 litertől kb. 350 literig bezárólag.

Tárolási idő áramszünet esetén

Az az idő, ameddig az áramkimaradás után a fagyasztószekrény mélyhűtve tartja az élelmiszert. A tárolási idő az egyes készülékek esetében 5 – 35 óra között mozog.

Fagyasztási teljesítmény

A fagyasztási teljesítmény megmutatja, hogy 24 óra alatt hány kg élelmiszert képes a készülék lefagyasztani. A fagyasztószekrények fagyasztási teljesítménye többynire 2 – 26 kg/ 24 óra.

A fiókok és fakkok száma

A fiókok és fakkok száma a fagyasztó űrtartalmának és belső szerkezetének függvényében változik. Általában 1 – 5 rekeszes fagyasztószekrények vannak forgalomban.

Fagyasztószekrények jegesedésgátló rendszerrel

Alacsonyabb és magasabb osztályú fagyasztók NoFrost funkcióval, ami megakadályozza a felesleges jégképződést.

A jegesedésgátló technológiával rendelkező fagyasztók előnyei és hátrányai:

+ nem kell leolvasztani
+ energiát és időt takarít meg

A fagyasztószekrények kiegészítő programjai és funkciói

A fagyasztók számos olyan praktikus kiegészítővel és funkcióval rendelkeznek, amik növelik a készülék használatának minőségét:

 • Szuper fagyasztás – gyorsan lefagyasztja a frissen elrakott élelmiszert
 • Figyelmeztető jelzés – hallható vagy látható, figyelmeztet, ha nincs rendesen becsukva az ajtó
 • Kétirányú ajtónyitás – szükség szerint megváltoztatható az ajtónyitás iránya
TIPP!

Minden vágya, hogy a fagyasztószekrényt elrejtse a konyhaszekrénybe, nem akarja, hogy feltűnő legyen? Vessen egy pillantást a beépíthető fagyasztószekrényekre.

Amica fiókos fagyasztó FZC 208.3 AA
34x

Amica fiókos fagyasztó FZC 208.3 AA

116 990 Ft
Ingyen szállítás

Szabadon álló fiókos fagyaszt, 125 cm magassággal az E energiaosztályban. Az Amica FZC 208.3 AA nettó fagyasztási térfogata 146 l, 4 fiókkal és összecsukható rekesszel az élelmiszerek tárolására.

Forgalmazó: MALL
Amica GS 15600 W Fagyasztószekrény
83x

Amica GS 15600 W Fagyasztószekrény

102 990 Ft
Ingyen szállítás

Az Amica GS 15600 W Fagyasztószekrény egy tágas, ám pratikus méretű fagyasztószekrény. Öt kihúzható fiókja és két dönthető tálcája megóvja élelmiszereit a baktériumoktól, nagyobb mennyiséget is hatékonyan tárolva. A mechanikus termosztátnak és nagy teljesítményének hála áramkimaradás esetén még 13 órán keresztül működik. Az ajtó nyílásának iránya megváltoztatható, így alkalmazkodik az Ön és lakása igényeihez.

Forgalmazó: MALL
Gorenje FN6191DHX Fagyasztó
36x

Gorenje FN6191DHX Fagyasztó

184 990 Ft
Ingyen szállítás

Gorenje FN6191DHX Fagyasztó F-os energiaosztályú, évi 294 kWh-os energiafogyasztású, így hihetetlen takarékos készülék. Kapacitása 243 literes, és 7 rekesszel látták el. NoFrost technológiájának hála nem keletkezik jég sem az élelmiszerek felületén, sem a készülék belső falain. Működése rendkívül csendes, mindössze 42 dB-os zajszinttel.

Forgalmazó: MALL
Gorenje FN6191DHW Fagyasztó
68x

Gorenje FN6191DHW Fagyasztó

164 990 Ft
Ingyen szállítás

Gorenje FN6191DHW Fagyasztó F-os energiaosztályú, évi 294 kWh-os energiafogyasztású, így hihetetlen takarékos készülék. Kapacitása 243 literes, és 7 rekesszel látták el. NoFrost technológiájának hála nem keletkezik jég sem az élelmiszerek felületén, sem a készülék belső falain. Működése rendkívül csendes, mindössze 42 dB-os zajszinttel.

Forgalmazó: MALL
CANDY CCTUS 542 WH Fagyasztószekrény
36x

CANDY CCTUS 542 WH Fagyasztószekrény

82 490 Ft
Ingyen szállítás

Candy CCTUS 542 WH Fagyasztószekrény az F energiaosztály tartozik, térfogata 91 liter. Ajtónyitási iránya megfordítható, ezért a készülék bárhol kényelmesen elhelyezhető. 4 átlátszó fiókjában kényelmesen kategorizálhatóak a különféle élelmiszerek, melyeket áramszünet esetén akár 16 órán át képes fagyott állapotban tartani. A méretét meghazudtolóan hatékony készülék bárhol könnyen elhelyezhető.

Forgalmazó: MALL
-12%
Goddess FSC0143TW8F

Goddess FSC0143TW8F

118 990 Ft
103 990 Ft
Ingyen szállítás

Szabadonálló polcos fagyasztó, F energiaosztályban, fehér kivitelben, 180 l űrtartalommal, mechanikus vezérléssel és 6 fiókkal. A Goddess FSC0143TW8F hőszabályzóval, magasságban állítható elülső lábakkal, és az ajtónyitódási irány módosításának lehetőségével.

Forgalmazó: MALL
Goddess fiókos fagyasztó FSD0142TW8AF

Goddess fiókos fagyasztó FSD0142TW8AF

102 990 Ft
97 990 Ft
Ingyen szállítás

Szabadonálló fagyasztó F energiaosztályban, fehér kialakításban, 160 l térfogattal és 5 fiókkal és mechanikus vezérléssel. A Goddess FSD0142TW8AF hűtőszekrénynél lehetőség van az ajtó nyitási irányának megváltoztatására és az elülső lábak magasságának beállítására. 

Forgalmazó: MALL
-20%
Whirlpool UW8 F2C XBI N 2
6x

Whirlpool UW8 F2C XBI N 2

237 790 Ft
188 990 Ft
Ingyen szállítás

Szabadon álló fagyasztó E energiaosztályban 6. érzék NO FROST felfagyást gátló technológiával. A Whirlpool UW8 F2C XBI N 2 lenyűgöz majd a nagy fagyasztási 26 kg/24órah teljesítményével, és alkalmas a Whirlpool SW8 AM2C WR hűtőszekrénnyel való kombinációra.

Forgalmazó: MALL
Amica FZ133.3AA Fagyasztószekrény 1170498

Amica FZ133.3AA Fagyasztószekrény 1170498

59 900 Ft
Ingyen szállítás
Utolsó darab ezen az áron!

Kialakítás Szabadonálló Típus Fagyasztószekrény Nettó űrtartalom 80 l Éves energiafogyasztás 163 kWh/év Energiaosztály (A-G) E Fagyasztási teljesítmény 11 kg/nap Szélesség 55 cm Magasság 85 cm Mélység 57 cm Visszamelegedési idő 14 óra Megfordítható ajtónyitás Van Zajszint 38 dB

Partnerünktől: Mall Partner HU

Fagyasztószekrények

Praktikus fiókos fagyasztószekrényt szeretne? Válogasson a Mall.hu oldalán! Különböző űrtartalmú és dizájnú jegesedésgátló fagyasztószekrények széles választékával várjuk.

Olyan ismert minőségi gyártók termékeit forgalmazzuk, mint a Gorenje, a Bosch, a Candy, a Severin, az Amica, az ECG, a Liebherr, a Whirlpool, az Zanussi, a GUZZANTI stb.

Ez is érdekelheti

Legolcsóbb termékeinket áruk alapján rendezve itt találja: Olcsó Fagyasztószekrények.