Bino Kalapálós teknős

Bino Kalapálós teknős

Értékelés: 4,7
8 130 Ft

Mókás teknős alakú, színes, kalapálós játék. A felhasznált színek speciálisan a fa játékok számára lett kifejlesztve, és ellenáll a gyermekek nyálának. Az ezeknek a játékokon felhasznált fa többnyire erdősítésben részt vevő erdészeti társaságoktól származik. Ez minden vevőnek megadja a lehetőséget, hogy hozzájáruljanak az erők természetes növekedéséhez.

Bino Nagy labirintus

Bino Nagy labirintus

Értékelés: 5
7 180 Ft

Nagy labirintus – multifunkciós játék a sokoldalú tanulásra! A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Bino 2015 Készségfejlesztő kocka
9 490 Ft

Bino Készségfejlesztő kocka tökéletes választás 1 éves kor feletti gyermekek játékos formában való tanítására. Az elemeire bontható kreatív játék, segít megismerkedni a színek, formák és az óra alapvető tulajdonságaival. Anyaga főleg fa, melynek köszönhetően kellően masszív és strapabíró is.

Bino Készségfejlesztő óra

Bino Készségfejlesztő óra

Értékelés: 4,5
5 490 Ft

Bino készségfejlesztő óra ideális választás otthoni, bölcsődei és óvodai használatra egyaránt. Segíti a gyerekek motorikus képességeinek javítását, fejleszti a logikus gondolkodást. Hozzászoktat a számok és az óra látványához, fogalmaihoz. Megjelenése színes és vidám, így kevesebb az esély arra, hogy a játékos tanulást a kicsik gyorsan elunják.

Woody Beillesztős doboz - kicsi
4 090 Ft 3 790 Ft

Beillesztős doboz különböző színes alakokkal. Gyönyörű fa játék, amely fejleszti a finom motorikát. A gyerekek szórakoztató formában tanulják meg felismerni a geometriai formákat és a színeket.

Woody Színes fa vonat építőelemekkel
7 590 Ft

Woody színes fa vonat variálható építőelemeivel, fény és hang effektjeivel szórakoztató játékot biztosít a gyerekeknek, miközben fejleszti a finom motorikus készséget is. A csomag tartalmazz 2 db AAA elemet. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 2 éves kortól ajánljuk.

Bino Húzható kutya fajáték

Bino Húzható kutya fajáték

Értékelés: 4,5
4 870 Ft

Bino Húzható kutya fajáték remek választás gyermekének! A fából készült kedves állat boldogan csóválja farkát, ahogyan gyermeke húzza. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Woody A világ képekben, 2 az 1-ben, Játssz és tanulj egyidejűleg
8 000 Ft

Tanulságos puzzle és társasjáték egyben! A gyerek a darabokat a mágneses táblán rakja össze. Folyamatosan tanul, hol találhatóak találhatóak az egyes földrészek. Az összerakható térképpel eljátszhat egy játékot, amely fejleszti az érzékeket és fejleszti a figyelmet. Design: Veronika Budiska.

Trefl Tanuló kocka, fa Wooden Toys
11 660 Ft

Engedd meg gyermekednek, hogy gyakorolja a finommotoros készségeit a labirintus segítségével. A kocka további tevékenységekre kínál lehetőséget a képességek fejlődése érdekében. A kocka minden oldala egy újabb különböző aktivitást kínál a gyerekeknek.

SIMBA Multifunkciós fa kocka

SIMBA Multifunkciós fa kocka

Értékelés: 4,2
7 190 Ft 5 550 Ft

Multifunkcionális fa kocka kiváló minőségű fából a gyermekek számára vonzó mind a megjelenése, úgy a funkciói szempontjából is. A szórakoztató játékok mellett a gyermekek fejlesztik a finom motorikus készségüket, logikus gondolkodásukat és a fantáziájukat.

Brio Bohóc karikás építő játék
5 420 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Bohóc karikás építő játéka** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus fajáték, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy a kicsi megtanulja a színeket és a formákat, miközben jól érzi magát.

Brio Mini hernyó

Brio Mini hernyó

Értékelés: 5
2 970 Ft

Brio Mini Hernyó-ja színes és szórakoztató kreatív játék kicsik számára. Pont akkora, hogy kényelmesen elférjen gyermeke kezében, de elég nagy ahhoz, hogy mély benyomást tegyen rá. A játék tolható és húzható, aminek köszönhetően a gyerekek még inkább átélhetik az igazi játék örömét.

Hape Noé bárkája húzó játék
11 930 Ft
+ ingyen szállítás

A Noé bárkája húzó játék az állatok minden kis szerelmesének tetszeni fog! Egyszerre húzó és készségfejlesztő játék. Némelyik állatot be tudod helyezni a kivágott ablakokon át.

Viga Fali játék Krokodil fából 91 cm.
15 730 Ft

Fali játék krokodil motívummal fából. A játék kockákat és különböző fajtájú útvesztőket tartalmaz. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga 3az1-ben fapiramis

Viga 3az1-ben fapiramis

Értékelés: 5
6 200 Ft 5 690 Ft

Összerakós 3az1-ben fapiramis, amely biztosan minden gyermeket lenyűgöz A rudakat zsinór köti össze az alappal a gyermekek fokozott biztonsága érdekében abban az esetben, ha ráesnének a játékra. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Woody Kamion beilleszthető alakokkal - állatok
4 820 Ft 4 470 Ft

kamion beilleszthető alakokkal megtanítja a gyermeket az állatalakok felismerésére és azoknak a megfelelő nyílásba helyezésére. A játék a motorika fejlesztésére is ajánlott. Hozzá tartozik egy madzag is, amellyel húzni lehet, vagyis a gyerekek valóban eljátszhatnak vele.

Viga Fakockák 9 db - farm

Viga Fakockák 9 db - farm

Értékelés: 4,8
3 790 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a farmon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga Húzható fa xilofon krokodil
5 280 Ft

A húzható fa xilofon krokodil motívumú. Zene már pici kortól segít a megfelelő fejlődésben. Természetes módja az érzelmek kifejezésére. Fejleszti a beszéd megfelelő fejlődését.

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,7
4 060 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Plan Toys Az első telefonom

Plan Toys Az első telefonom

Értékelés: 4,2
4 600 Ft

Telefonálj egyet! A nagyító kijelző és a színes gyöngyök a számlapon kitűnő játékot varázsolnak ebből a telefonból interaktív játékhoz. Segít a kicsi ügyességének és kognitív készségeinek fejlesztésében. 

Viga Fából készült vonat

Viga Fából készült vonat

Értékelés: 4,2
6 190 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

DETOA Kisvakond Fajáték, 55 cm
5 890 Ft 5 690 Ft

Detoa Kisvakond fajátékot kedves, vidám színeinek köszönhetően, az egy évesnél idősebb gyermekek egyszerűen imádni fogják, hiszen minden séta alkalmával bárhová magukkal vihetik. Ezentúl a Kisvakond lesz a gyermekek kedvenc pajtása, mely igazi vidámságot hoz az életükbe csilingelő csengettyűivel, és mindemellett a kretatív gondolkodást is fejleszti. Továbbá kiváló minőséget képvisel, mely minden EU-s előírásnak megfelel, biztosítva a gyerekek maximális biztonságát.

Bino Kalapálós Fajáték

Bino Kalapálós Fajáték

Értékelés: 4,7
4 330 Ft

Bino kalapálós játék fából készült játék 18 hónapos kornál idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, Kisvakond barátságos karakterével.

Woody Kocsi kockákkal/ABC bélyegzővel
4 060 Ft

Fa kocsi természetes kivitelben piros kerekekkel és színes kockákkal. Minden kocka két oldalán színes és plasztikusan úgy tervezték, hogy bélyegzőként szolgáljon. A másik oldalán egyszínű számok, betűk, képek és egyéb gyermek motívumok szerepelnek.

DETOA Számláló 100 golyó
4 060 Ft

Korunk fejlett technológiájának ellenére, a számláló továbbra is része a tanszereknek és alapvető segítőknek a számolással való megismerkedés során. Támogatja a logikus gondolkodást, segít az első feladatok kiszámításánál és dekoratív kivitelű.

Woody Torony 5 kockából Állatkák
3 380 Ft

A kockák egymásra, és egymás mellé rakhatók, és több funkcióval rendelkeznek. Minden kocka tartalmaz egy nyílást, amelybe egy megfelelő alakú és színű kockát lehet behelyezni. A többi oldalán képek vannak állatokkal, olyan mennyiségben, ami megfelel a számjegynek a kocka mellette való oldalán.

Viga Fali játékrepülő fából medve
16 190 Ft

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fa formaillesztő, kocka

Viga Fa formaillesztő, kocka

Értékelés: 4,8
4 870 Ft

Fa formaillesztő doboz különböző alakú és színű kockákhoz. Az adott forma csupán a megfelelő nyíláson nyomható át. Minden alakzat behelyezését követően a fedél egyszerűen felemelhető és újból kezdhető az illesztgetés.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
4 190 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték
4 060 Ft

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat.

Viga Fa húzható tyúk

Viga Fa húzható tyúk

Értékelés: 5
3 970 Ft 3 790 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

DETOA Kisvakondos fa mozdony
3 290 Ft

Detoa Kisvakondos fa mozdony élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.

Viga Fa fűzős játék - állatok
4 220 Ft 3 790 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fali játékrepülő fából elefánt
15 690 Ft

Fali játék elefánt motívummal fából. Játszhatsz a xilofonnal, a pálcákkal ütögetheted a falapokat,vagy forgathatod a kereket, amelyben gyöngyök vannak. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Woody Összeszerelhető betonkeverő
3 790 Ft

összeszerelhető betonkeverő olyan alkatrészekből van összeállítva, amelyeket szét lehet szedni, majd újra összerakni. Kisebb gyerekek használhatják húzható autóként is. Nagyszerű játék, amely fejleszti a gyermek motorikáját.

Woody Fa építő torony

Woody Fa építő torony

Értékelés: 4,3
5 690 Ft

Woody fa építő torony oktató jellegű játék a legkisebbek számára. A három különböző torony felépítése elősegíti a gondolkodás és a kombinatorika fejlődését és segít a gyermekeknek a formák és színek megkülönböztetésében.

DETOA Kisvakond, ne öntsd ki! Ügyességi játék
4 940 Ft 4 600 Ft

Detoa Kisvakond, ne öntsd ki! ügyességi játékkal az Ön gyermeke is játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját! A játék menete: először a legfiatalabb játékos dob egy színt, majd egy ennek megfelelő hengert helyez a játék tetejére – a cél, hogy az egyensúly megmaradjon és a hengerek ne guruljanak le! 2–4 személy részére ajánlott, de egyedül is jó szórakozás. A termék fából készült, mellőzi a veszélyes anyagokat. 4 éves kortól ajánlott.

Woody Formaválogató kocka - megújult külső
4 110 Ft 3 650 Ft

Ez a formaválogató kocka úgy lett kialakítva, hogy a gyermek az adott alakzatot csakis a megfelelő nyíláson keresztül tudja átnyomni a kockába. A kocka tartalmát alkotó alakzatok egyike sem megy át más nyíláson, csak a neki meghatározott alakún. A gyermek segítségére lesznek a színek is. Minden nyílás ugyanis a hozzá tartozó alakzat színével van elhatárolva.

DETOA Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték
4 600 Ft

Detoa Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték lényege, hogy a gyermekek megtanulják a tárgyak, állatok, ételek kategóriába sorolását. Fejlesztő játékok egyike, amely játszva tanítja a kicsiket a későbbiekben használható és szükséges tudásra. A játék 36 darab fából készült kockát tartalmaz. Színei kefejezett segítik a gyermekek koncentráló képességét.

Plan Toys Járássegítő Fajáték
34 840 Ft 31 590 Ft

Plan Toys járássegítő kiváló készségfejlesztő játék. A fogantyú magassága állítható a gyermek méretéhez igazítva, segíti őt a stabil járás fenntartásában. A járássegítő tartalmaz 16 darab színes fakockákat, amiből a kicsik építkezhetnek, ezáltal fejlesztve kreativitásukat és képzelőerejüket. Amint a járássegítő elindul, az elején két szórakoztató papagáj lép működésbe. A játék 10 hónapos kortól ajánlott.

Teddies Fa mozaik labda 63db

Teddies Fa mozaik labda 63db

Értékelés: 4,7
5 130 Ft 4 330 Ft

A fából készült interaktív játék egy színes labda mozaik formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Bino Húzható Kisvakond

Bino Húzható Kisvakond

Értékelés: 5
4 090 Ft

húzható Kisvakond immáron sok generáció által kipróbált és szeretett játék. Ráadásul a Kisvakond alakjában. A húzható játék biztatja a gyermeket az első lépésekhez. 1 éves kortól ajánlott.

Bino Labirintus gyöngyökkel sárga
2 490 Ft

Baba fűzős játék nagyon hasznos A színes gyöngyök egyik oldalról a másikra való elmozdítása, jó segítség a finom motorozás és a mozgás összehangolására. A gyermek játékokon és szórakozáson keresztül fejlődik.

Woody Repülő papagáj - kicsi
3 690 Ft

Masszív fából készült repülő papagáj, amely a zsinór meghúzásával hintázik és lengeti a szárnyát. A papagáj felakasztható például a csillárra, hogy vonzza a gyermekek figyelmét. Kiváló dekoráció a gyerekszobába.

Bino Húzogatós krokodil Fajáték
4 870 Ft

Bino Húzogatós krokodil fajáték remek választás gyermeke számára. A krokodil egy veszélyes ragadozó, de most akár vidám barátja is lehet gyermekének. A forgó kerekeknek köszönhetően gyermeke bárhová magával viheti, így igazán élvezetes lesz a játék. A magas színvonalú kivitelezés garantálja a biztonságos játékot.

Brio 30185 Motorikus torony
7 190 Ft

Ideális játék a legkisebbek számára a BRIO márkától. Színes műanyag körök és fa hengerek remekül fejlesztik főleg a kisebb gyerekek motorikáját.

Viga Fából készült labirintus - farmer
4 190 Ft

fa labirintus vidám, színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók két színes pályán. A labirintus egy része egy mágneses farmer figura. Az alakzatok mozgatásakor érezhetik a kezükben és fejlesztik a motoros készségeiket

Plan Toys Egyensúlyozó hajó
7 050 Ft

Dobd el úgy a kockát, hogy lásd, milyen színt dobtál. Aztán válaszd ki a a megegyező színű állatot. A játékos, aki úgy teszi le a csipesszel az állatot, hogy a hajó nem borul fel, az nyer. Az egyensúlyozó hajó segít a finommotorika fejlesztésében.