Woody Színes Játék Center

Woody Színes Játék Center

Értékelés: 4,5
8 999 Ft

8 250 Ft

Woody Játék Center egy kivételesen jó minőségű készségfejlesztő játék. A termék rendkívüli módon képes lekötni a gyerekek figyelmét, hiszen minden oldalán más – más izgalmas játék található. A termék segítségével játszva taníthatja meg gyermekét az óra használatára, illetve az összeadást és a kivonást is gyakorolhatja a golyós számológépen. Remekül fejleszti a gyerekek a motorikus képességeket, illetve a logikai képességeket is. Gyönyörű és változatos színeivel, és figyelemfelkeltő formáival rabul ejti a kisgyerekeket, és minden egyes alkalommal új és új meglepetéseket okoz játék közben! Gyermeke ezzel a játékkal önfeledten játszhat, és közben fejlesztheti képességeit és tudását is! TOVÁBB OLVASOM->


BINO Traktor utánfutóval

BINO Traktor utánfutóval

Értékelés: 4,5
5 720 Ft

Bino traktor utánfutóval ideális játék 3 évnél idősebb gyermekeknek. A fából készült játékhoz az ABC betűit tartalmazó fakockák is tartoznak, melyek elősegítik gyermeke tanulását.


Brio Húzható hangya

Brio Húzható hangya

Értékelés: 5
5 950 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Hangyája** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában. A hangyán található egy hangyatojás is, ami a játék mozgatására mozog.


Plan Toys Rendezés formában és méretben
6 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plan Toys formarendező játék segíti a gyermekek készségeinek fejlődését, hiszen játék közben megismerhetik a különböző színeket, formákat és méreteket. A dombornyomott lemezbe egyetlen módon illeszkednek a fadarabok. Fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit, valamint a figyelmet és a koncentrációt is. A játék 2 éves kortól ajánlott.


Woody Mágneses torony játék
3 670 Ft

Woody összecsukható piramis szétválasztható, mágneses félkörökből áll. A játék remekül fejleszti a gyerekek finom motorikus készségeit, és közben szórakoztatva tanítja is őket. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 2 éves kortól ajánljuk.


BINO 2015 Készségfejlesztő kocka
9 260 Ft

Bino Készségfejlesztő kocka tökéletes választás 1 éves kor feletti gyermekek játékos formában való tanítására. Az elemeire bontható kreatív játék, segít megismerkedni a színek, formák és az óra alapvető tulajdonságaival. Anyaga főleg fa, melynek köszönhetően kellően masszív és strapabíró is.


Woody Színes fa vonat építőelemekkel
6 210 Ft

Woody színes fa vonat variálható építőelemeivel, fény és hang effektjeivel szórakoztató játékot biztosít a gyerekeknek, miközben fejleszti a finom motorikus készséget is. A csomag tartalmazz 2 db AAA elemet. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 2 éves kortól ajánljuk.


BINO Activity Járóka Fajáték
15 880 Ft

Bino Activity Járóka alapvető célja kisgyermeke első lépéseinek megkönnyítése, de ezen kívül remek fejlesztő játékok is találhatók rajta. Támogatja a gyermekek szem-kéz koordinációjának és pszichomotoros készségeinek fejlődését. Található rajta xilofon, labirintus, 3 gyöngyös drótpálya, fogaskerekek és lyukak az alakzatokhoz. Elefántos mintázatú, kék színű.


BINO Aktív kocka 7v1

BINO Aktív kocka 7v1

Értékelés: 5
14 822 Ft

9 520 Ft

A kis kíváncsi gyerekek élvezni fogják ezt a többfunkciós fa kockát ** játékos tevékenységekkel **. Ugyanakkor, ha játék közben fejleszti a ** motoros képességeket ** és javítja ** más készségeket **.


BINO Állatkerti vonat Fajáték
5 360 Ft

Magérkezett a Bino állatkerti vonat benne sok-sok vidám, színes állatfigurával. Az állatokat a kocsik oldalán található megfelelő alakú nyílásokon keresztül helyezketik be a gyerekek. Járék közben fejlődik az absztrakt gondolkodásuk és kéz-szem koordinációjuk. 3 éves kortól ajánlott játék.


BINO Fa kocka kirakó - Baribal (15 db-os)
2 610 Ft

Bino Fa kocka kirakó mesés módja a gyermekek képességeinek fejlesztésére! Játékos módon fejleszti a konstruktív gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.hatféle vidám, színes kép kirakása Baribal maci kedves figurájával igazi sikerélményt nyújthat gyermekének! Kirakható vízszintesen, függőlegesen, de kirakózás után akár torony is építhető belőle. Praktikus fa tároló doboz is jár hozzá! 3 éves kor felett ajánlott.


BINO  Fa vonatkocsik Fajáték
5 210 Ft

Bino fa vonatkocsi idális ajándék a gyermekek számára. A játék nagyon szórakoztató, ugyanakkor az élénk színek és formák fejlesztik a kicsik képességeit. A kiegészítő kockáknak és házaknak köszönhetően a gyermekek kreítivitása is fejlődik. A vonat minőségi fából készült, amely ártalmatlan az egészségre.


BINO Farm állatokkal, 49 darab
14 990 Ft

10 050 Ft

Fedezd fel a gyerekekkel a fa farmot az állatokkal és segíts a farmernek és farmerlánynak. A csomag tartalmaz istállót, kerítést és rengeteg állatot. A farm alátétet a gyermek nagy darabos kirakóból rakja össze.


BINO Húzható kutya fajáték
4 700 Ft

Bino Húzható kutya fajáték remek választás gyermekének! A fából készült kedves állat boldogan csóválja farkát, ahogyan gyermeke húzza. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.


BINO Húzogatós krokodil Fajáték
4 990 Ft

Bino Húzogatós krokodil fajáték remek választás gyermeke számára. A krokodil egy veszélyes ragadozó, de most akár vidám barátja is lehet gyermekének. A forgó kerekeknek köszönhetően gyermeke bárhová magával viheti, így igazán élvezetes lesz a játék. A magas színvonalú kivitelezés garantálja a biztonságos játékot.


BINO Játék kalapáccsal, 243 darab
3 684 Ft

2 900 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A közkedvelt kalapácsos játék támogatja a gyermekek alkotó készségét és képzelőerejét. A különböző színű részekből rengeteg motívum alkotható, és a szögek és a kalapács segítségével a parafa alátéthez erősíthető. A készlet összesen 243 részt tartalmaz.


BINO Kalapácsos játék, farm
5 990 Ft

3 320 Ft

Építsen a gyerekekkel egy komplett farmot állatokkal együtt. A különféle tarka darabokból sok motívum építhető, a szögek a kalapács segítségével pedig a parafa alátéthez lehet őket erősíteni.


BINO Kalapácsos ütögető játék házacska
5 311 Ft

3 880 Ft

Szórakoztató fa ütögetős játék kis gyermekeknek. A kalapácsos ütögetős játék támogatja a gyermek motorikáját és mozgáskoordinációját a formák leütése során. Evvel a játékkal a gyermek garantáltan szórakozik.


BINO Kalapálós Fajáték

BINO Kalapálós Fajáték

Értékelés: 4,5
3 910 Ft

Bino kalapálós játék fából készült játék 18 hónapos kornál idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, Kisvakond barátságos karakterével.


BINO Készségfejlesztő óra
3 360 Ft

Bino készségfejlesztő óra ideális választás otthoni, bölcsődei és óvodai használatra egyaránt. Segíti a gyerekek motorikus képességeinek javítását, fejleszti a logikus gondolkodást. Hozzászoktat a számok és az óra látványához, fogalmaihoz. Megjelenése színes és vidám, így kevesebb az esély arra, hogy a játékos tanulást a kicsik gyorsan elunják.


BINO Kisvakond doboz alakzatokkal
6 106 Ft

3 990 Ft

Kisvakond népszerű gyermekhősének motívumaival készült dobozos formák nagyszerűen szórakoztatják a gyerekeket, feladatuk a megfelelő lyukakba helyezi a formákat. Ezzel finomítja a motoros készségeket és a logikus gondolkodást. Minőségi fából készült játék, színes és szórakoztató módon megismerteti az alakzatokat a gyermekekkel.


BINO Kisvonat Fajáték

BINO Kisvonat Fajáték

Értékelés: 4,5
6 990 Ft

5 380 Ft

Bino kisvonat fából készült játék 18 hónapnál idősebb gyermekeknek. A kisvonattal és a hozzá tartozó építőkockákkal való játéknak csak a képzelet és a kreativitás szab határt. Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.


BINO „Mi hova tartozik”, árnyképek- Kisvakond
4 704 Ft

3 220 Ft

Az a vidám játék Kisvakondal és barátaival a párosításon alapul, színes mesebéli képeket kell hozzápárosítani a helyükre az árnyképük sziluettjei szerint . Nemcsak hogy órákig eljátszanak vele a gyerekek, de fejleszti a logikai gondolkodásukat, motorikájukat és ügyességüket.


BINO Motoros kocka 5-in-1

BINO Motoros kocka 5-in-1

Értékelés: 5
6 290 Ft

4 820 Ft

A multifunkciós motoros kocka jó minőségű fa játék az apró ezermestereknek. A sokféle tevékenységnek köszönhetően, amelyeket a gyermek a kocka minden oldalán végezhet, edzi a kezek finom motorikáját, a logikát és összpontosítást.


BINO Puzzle PIZZA

BINO Puzzle PIZZA

Értékelés: 5
2 811 Ft

1 970 Ft

Gyerek kirakó fából, pizza formájú. A pizza díszítésére szolgáló kiegészítőket egyszerűen felhelyezheti a tetejére, vagy a pizza speciális kivágásába helyezheti. A szett része egy fa pizza szeletelő. A helyes részek kombinálásával és a darabok egésszé való összerakásával, a helyes rész megtalálásával a gyerekek az összpontosítást, figyelmet és a döntési képességeiket gyakorolják.


BINO „Találd meg a helyes utat”- Kisvakond
4 066 Ft

2 850 Ft

A motorikus labirintus Kisvakond motívummal remek szórakozás, fejleszti a képzelőerőt, logikai gondolkodást és a kézi motorikát. A feladat hozzárendelni az egyes Kisvakond és barátai képeihez az adott futókat.


BINO Többfunkciós kocka Fajáték
9 260 Ft

Bino többfunkciós kocka ideális fejlesztő játék gyermekek számára. A kocka oldalain található színes elemek és formák tartósan lekötik a gyermekek figyelmét. Remekül fejleszti a motorikus és logikai képességeket. Az önfeledt játék közben megismerkedhetnek a közúti közlekedés szabályaival és az óratanulással.


BINO Zenedoboz Fajáték

BINO Zenedoboz Fajáték

Értékelés: 5
4 750 Ft

Bino zenedoboz tetején ülő Kisvakond és barátai figurák különleges hangulatot adnak a játékhoz. A fából készült zenedoboz a soba dísze is lehet, de a gyerekek a lejátszható dallam miatt is kedvelni fogják.


Brio 30185 Motorikus torony
8 204 Ft

7 010 Ft

Ideális játék a legkisebbek számára a BRIO márkától. Színes műanyag körök és fa hengerek remekül fejlesztik főleg a kisebb gyerekek motorikáját.


Brio 30187 Macska
5 631 Ft

4 890 Ft

A BRIO állatcsalád egy további házi kedvenccel bővült. Kedves fehér húzható macska, fekete szőrrel, felvidít minden kisállatot kedvelőt, ahogy a kis farkát csóválja.


Brio 30240 Húzható vonat-29%
8 043 Ft

5 690 Ft

Akció

Készen állsz, hogy először légy masiniszta? Ez a színes fa vonat tökéletes a kezdeteidhez. Húzd magad után, és meglátod, hogyan forog tetején a tölcsér amikor a vonat mozog. Izgalmas első vonatos kaland.


Brio 30245 Mágneses vonat-50%
9 726 Ft

4 790 Ft

Akció

Állítsd össze a saját vonatodat és megint építsd újra. Változtasd meg a színes fadobozok helyzetét a belsejében levő mágnessel és egy új vonatod van. Hagyd a fantáziádra, hogyan fog a vonat kinézni. És válaszd magad a vonat útját egyedül, sínekre nincs szükség.


Brio 30436 Érzékelő kockák
8 043 Ft

5 910 Ft

A kockák ellenállhatatlanok, különösen azok, amelyek elindítják az érzékeidet. Átváltoztatni őket a végétől és felfedezni különböző szerkezeteket, anyagokat, formákat, színeket és hangokat. Ezután felépítheted és újra ledöntheted!


Brio 30519 Labdák ütögetése
9 726 Ft

7 390 Ft

Szórakoztató fa ütögetős játék kis gyermekeknek. Azok a dolgok, melyek „bum”-ot csinálnak! üsd be a színes labdát a vödörbe, hallgass és figyelj, a három lyuk melyikéből fog véletlenül kijönni. Kapd el! És akkor mindent újra és újra fogunk csinálni!


Brio Bohóc karikás építő játék
5 510 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Bohóc karikás építő játéka** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus fajáték, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy a kicsi megtanulja a színeket és a formákat, miközben jól érzi magát.


DETOA Fa vonat kisvakonddal és barátaival
3 320 Ft

Hárman utaznak a vonaton: a Kisvakond, az egér és a béka. A vonattal nemcsak utazni lehet, bizonyos fokig szédszethető, és összerakható. Ezzel a gyerekek kreativitását fejleszti. A nagyobb élmény érdekében az utasok is mozgathatóak.


DETOA Húzós játék fekete pókkal
2 705 Ft

2 500 Ft

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, a fekete pók lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Julie hernyó Húzós játék
4 402 Ft

3 920 Ft

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, Julie hernyó lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakond és a helikopter Fajáték
5 280 Ft

Detoa Kisvakond és a helikopter fajátékot minden gyermek imádni fogja! Kedves, vidám színeinek köszönhetően minden sétát mókás kalandá varázsol. Kiváló minőségű anyagokból készült. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakond Fajáték, 55 cm
4 930 Ft

Detoa Kisvakond fajátékot kedves, vidám színeinek köszönhetően, az egy évesnél idősebb gyermekek egyszerűen imádni fogják, hiszen minden séta alkalmával bárhová magukkal vihetik. Ezentúl a Kisvakond lesz a gyermekek kedvenc pajtása, mely igazi vidámságot hoz az életükbe csilingelő csengettyűivel, és mindemellett a kretatív gondolkodást is fejleszti. Továbbá kiváló minőséget képvisel, mely minden EU-s előírásnak megfelel, biztosítva a gyerekek maximális biztonságát.


DETOA Kisvakond, ne öntsd ki! Ügyességi játék
4 490 Ft

Detoa Kisvakond, ne öntsd ki! ügyességi játékkal az Ön gyermeke is játszva fejlesztheti egyensúlyérzékét, mozgáskoordinációját! A játék menete: először a legfiatalabb játékos dob egy színt, majd egy ennek megfelelő hengert helyez a játék tetejére – a cél, hogy az egyensúly megmaradjon és a hengerek ne guruljanak le! 2–4 személy részére ajánlott, de egyedül is jó szórakozás. A termék fából készült, mellőzi a veszélyes anyagokat. 4 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakondos Fa-autó
5 110 Ft

A Detoa Kisvakondos Fa-autó élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Az autó szétszedhető alkatrészekből áll, így fejleszti a kicsi kézügyességét, logikai készségét és kreativitását egyaránt. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Kisvakondos fa mozdony
3 190 Ft

2 640 Ft

Detoa Kisvakondos fa mozdony élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.


DETOA Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték
3 270 Ft

Detoa Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték lényege, hogy a gyermekek megtanulják a tárgyak, állatok, ételek kategóriába sorolását. Fejlesztő játékok egyike, amely játszva tanítja a kicsiket a későbbiekben használható és szükséges tudásra. A játék 36 darab fából készült kockát tartalmaz. Színei kefejezett segítik a gyermekek koncentráló képességét.


DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték
2 790 Ft

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat.


Fisher-Price Állatos puzzle, 4 kocka Fajáték
3 390 Ft

1 870 Ft

Újdonság

Ezzel az aranyos mintájú Fischer Price állatos puzzle-lel a gyerekek nem csak hosszú időt tölthetnek önfeledt játékba merülve, de kreatív és kognitív képességeik is fejlődnek. Fejleszti a logikai gondolkodást, és a motoros készségeket. A játék fából készült, a festék anyaga nem tartalmaz káros összetevőket.


Hape Autók - útvesztő mágneses pálcával
5 420 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mágneses pálca segítségével mozoghatod a golyókat az útvesztőben. Rendezd hozzá a golyókat a színes képekhez. Egyszerű útvesztő, ami ösztönözi a független játékra, ami egy fontos képesség és fontos elsajátítani.


Hape Bogarak játszókocka
5 035 Ft

4 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kirakójátékkal gyermeke megkedveli a színek, alakok, és finommotorika megismerését és elsajátítását. A Bogaras témát nemcsak a kislányok de a fiúk is megkedvelik. Könnyen összecsomagolható, utakra egyaránt praktikus.