Bino Kalapálós teknős-56%

Bino Kalapálós teknős

Értékelés: 4,8
9 990 Ft 4 390 Ft

Kiárusítás

Mókás teknős alakú, színes, kalapálós játék. A felhasznált színek speciálisan a fa játékok számára lett kifejlesztve, és ellenáll a gyermekek nyálának. Az ezeknek a játékokon felhasznált fa többnyire erdősítésben részt vevő erdészeti társaságoktól származik. Ez minden vevőnek megadja a lehetőséget, hogy hozzájáruljanak az erők természetes növekedéséhez.

Bino Piramis a Kisvakonddal

Bino Piramis a Kisvakonddal

Értékelés: 4,9
5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Üreges fakockák a Kisvakond motívumával az apró matematikusoknak. Minden újabb kockával nő a jelek száma, amelyek rajtuk ábrázolva vannak és a számjelek megfelelnek az emelet számának – nagyszerű segédeszköz az első számolásokhoz és a finom motorika fejlesztéséhez.

Bino Készségfejlesztő óra

Bino Készségfejlesztő óra

Értékelés: 4,4
3 990 Ft

Bino készségfejlesztő óra ideális választás otthoni, bölcsődei és óvodai használatra egyaránt. Segíti a gyerekek motorikus képességeinek javítását, fejleszti a logikus gondolkodást. Hozzászoktat a számok és az óra látványához, fogalmaihoz. Megjelenése színes és vidám, így kevesebb az esély arra, hogy a játékos tanulást a kicsik gyorsan elunják.

Bino 2015 Készségfejlesztő kocka
8 390 Ft

Kiárusítás

Bino Készségfejlesztő kocka tökéletes választás 1 éves kor feletti gyermekek játékos formában való tanítására. Az elemeire bontható kreatív játék, segít megismerkedni a színek, formák és az óra alapvető tulajdonságaival. Anyaga főleg fa, melynek köszönhetően kellően masszív és strapabíró is.

Hape Robot dominó
17 190 Ft 13 720 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hozz létre egy szórakoztató és színes utazást a dominóból. Használj minden tartozékot egy színes pálya létrehozásához. Így elegendő egy darabot meglökni, és figyelni, hogyan dől le a többi. Itt nincsenek szabályok, a dominó nem lehet jól vagy rosszul építeni.

Plan Toys Úszó sziget
8 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az úszás még szórakoztatóbb ezzel az úszó szigettel. Tökéletes fürdés közben vagy medencében. A pálmafákkal rendelkező homokos sziget tökéletesen kiegészíti a rákot, a teknős és a kagylót, amellyel a gyermek merülhet.

Hape Összerakható zenélő Pepe
5 320 Ft

Ez a színes összerakható kiskutyus, akit Pepének hívnak segít a gyerekeknek a különböző színek és formák megtanulásában. – A játék fejleszti a finommotorikát és a logikai gondolkodást. Ha megkopogtatják a fejét, a kutyus ugatni kezd.

Plan Toys Gyűrűzött bárány
7 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyerekek összeilleszthetik a megfelelő színeket, hogy bárányt alkossanak. A juhok több darabra vannak osztva, a fő része pedig a feje.

Plan Toys Összerakható rakéta
7 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy sor színes darab, amely a lábakkal az alsó részre hajlik, és így rakétát hoz létre. A játék fejleszti a fantáziát, a finom motorikát és színeket és formákat tanít.

Miva Vacov Húzós játék doboló figurával
4 250 Ft

Miva Vacov húzós játék mindenkinek ismerős lehet gyerekkorából. Mozgatás közben a kutyus az előtte lévő dobon játszik, ezzel szórakoztatva a kicsiket. Gyerekeknek már 12 hónapos kortól vidám kikapcsolódást nyújthat. Anyaga masszív, strapabíró, kiváló minőségű fa.

Plan Toys Az első fényképezőm
4 650 Ft

Készíts gyönyörű fényképeket a környezetedről ezzel a fényképező segítségével! Élesíts, koncentrálj, nyomd meg a fényképező gombot és figyeld a különböző képeket a kaleidoszkóp lencséjén keresztül.

Teddies Fa mozaik labda 63db
4 920 Ft

A fából készült interaktív játék egy színes labda mozaik formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Plan Toys Sípoló labda
4 390 Ft

labda arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fedezzék fel a hangot, javítják a finom motoros készségeket, amikor megragadják és szorítják. Amikor megnyomja a gombokat, a labda olyan hangot fog hallatni, amely ösztönzi a baba hangját.

Bino  Fa vonatkocsik Fajáték

Bino Fa vonatkocsik Fajáték

Értékelés: 4,7
6 520 Ft

Kiárusítás

Bino fa vonatkocsi idális ajándék a gyermekek számára. A játék nagyon szórakoztató, ugyanakkor az élénk színek és formák fejlesztik a kicsik képességeit. A kiegészítő kockáknak és házaknak köszönhetően a gyermekek kreítivitása is fejlődik. A vonat minőségi fából készült, amely ártalmatlan az egészségre.

Bino Kisvonat Fajáték

Bino Kisvonat Fajáték

Értékelés: 4,7
6 990 Ft 5 720 Ft

Bino kisvonat fából készült játék 18 hónapnál idősebb gyermekeknek. A kisvonattal és a hozzá tartozó építőkockákkal való játéknak csak a képzelet és a kreativitás szab határt. Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.

Miva Vacov Húzós játék doboló katonával
3 050 Ft

Miva Vacov húzós játék mindenkinek ismerős lehet gyerekkorából. Mozgatás közben a katona az előtte lévő dobon játszik, ezzel szórakoztatva a kicsiket. Gyerekeknek már 12 hónapos kortól vidám kikapcsolódást nyújthat. Anyaga masszív, strapabíró, kiváló minőségű fa.

Bino Húzható Kisvakond

Bino Húzható Kisvakond

Értékelés: 5
2 650 Ft

húzható Kisvakond immáron sok generáció által kipróbált és szeretett játék. Ráadásul a Kisvakond alakjában. A húzható játék biztatja a gyermeket az első lépésekhez. 1 éves kortól ajánlott.

Bino „Találd meg a helyes utat”- Kisvakond
4 066 Ft 2 650 Ft

A motorikus labirintus Kisvakond motívummal remek szórakozás, fejleszti a képzelőerőt, logikai gondolkodást és a kézi motorikát. A feladat hozzárendelni az egyes Kisvakond és barátai képeihez az adott futókat.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 450 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Bino Bella Florina Fajáték

Bino Bella Florina Fajáték

Értékelés: 4,6
3 590 Ft

Bino Bella Florina fajáték szórakoztató és fejlesztó elfogaltságot nyújt a gyermekek számára. A játék segít a színek és formák megismerésében és a megfelelő helyre történő illesztésében. Az elemek egy dobozban találhatók, amelyek a csúszó panelnek köszönhetően könnyen hozzáférhetők. A játék fejleszti a fantáziát és a motoros készségeket.

Woody Összerakható fa játékvonat
4 674 Ft 3 850 Ft

Összerakható fa játék tehervonat 2 vagónnal és színes kockákkal. Az egész vonat szétszedhető és mint játékkocka használható, összerakáskor serkenti a gyermekek logikai gondolkodását. A képzelőerejüket fejleszti, hogy úgy rakják össze, hogy különböző módokban közlekedhessen.

Bino Fa kocka kirakó - Baribal (15 db-os)
3 720 Ft

Kiárusítás

Bino Fa kocka kirakó mesés módja a gyermekek képességeinek fejlesztésére! Játékos módon fejleszti a konstruktív gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.hatféle vidám, színes kép kirakása Baribal maci kedves figurájával igazi sikerélményt nyújthat gyermekének! Kirakható vízszintesen, függőlegesen, de kirakózás után akár torony is építhető belőle. Praktikus fa tároló doboz is jár hozzá! 3 éves kor felett ajánlott.

DETOA Fa vonat kisvakonddal és barátaival
3 320 Ft

Kiárusítás

Hárman utaznak a vonaton: a Kisvakond, az egér és a béka. A vonattal nemcsak utazni lehet, bizonyos fokig szédszethető, és összerakható. Ezzel a gyerekek kreativitását fejleszti. A nagyobb élmény érdekében az utasok is mozgathatóak.

Woody Puzzle - emberi test AJ
2 532 Ft 2 390 Ft

Kiárusítás

Interaktív és oktatási fából készült beillesztő. Az emberi test anatómiája a legkisebbeknek angolul. A puzzle képes felének megfordítása után (bőr), a gyermek látja a hátoldalán a szerveket és alatta a csontokat, melyek ezen a helyen rejtőznek. Minden leírással és alapnevekkel rendelkezik.

Bino Vonta két vagonnal-43%

Bino Vonta két vagonnal

Értékelés: 4,5
4 653 Ft 2 650 Ft

Kiárusítás

Fa vonat – vontató játék, ami segít a gyerekek első lépéseinél és az egyensúly gyakorlásában. A kockák úgy vannak tervezve, hogy a kis kezek számára biztonságosak és alkalmasak legyenek. Ennek köszönhetően biztosítja a végtelen szórakozást építéskor, a vonat vezetésekor, a méret, a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerésekor és számoláskor.

Viga Fali játék Krokodil fából 91 cm.
18 520 Ft
+ ingyen szállítás

Fali játék krokodil motívummal fából. A játék kockákat és különböző fajtájú útvesztőket tartalmaz. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekeket.

Bino Golyóvezető labirintus játék
3 990 Ft

Kiárusítás

Golyóvezető labirintus játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Bino Aktív kocka 7v1

Bino Aktív kocka 7v1

Értékelés: 4,3
14 822 Ft 8 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kis kíváncsi gyerekek élvezni fogják ezt a többfunkciós fa kockát ** játékos tevékenységekkel **. Ugyanakkor, ha játék közben fejleszti a ** motoros képességeket ** és javítja ** más készségeket **.

Teddies Játékasztal oktatási rakéta fából
19 720 Ft

Gyönyörű fából készült interaktív segítő asztal formájában színes rakéta kivitelezésben. Az asztal számos tevékenységre kínál lehetőséget, amelyek biztosan lekötik és szórakoztatják a gyermekeket. A tevékenységek segítségével a gyermekek fejlesztik képességeiket.

Goki Golyópálya - Éneklő Pagoda
10 790 Ft 10 390 Ft

A gyönyörű szivárvány pagoda nemcsak a gyerekeket fogja lenyűgözni. A kicsik élvezik az ismétlődő mozgást és a hanghatásokat,a nagyobbak különböző anyagú, sebességű és hangú golyókat próbálhatnak ki. A felnőttek sem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy legalább egy golyót ne dobjanak el. A pagoda komplett építmény, amely fából készült és egy szobácska is díszíti, amelyben a rendetlenség a szülőket sem fogja bántani.

Hape Ringo-70%
10 347 Ft 3 050 Ft

Kiárusítás

Tanulj meg gyorsan és könnyen gondolkozni ez a szórakoztató és gyors bambuszkörös játékkal.

Bino Kalapácsos játék, farm-49%

Bino Kalapácsos játék, farm

Értékelés: 4,7
5 990 Ft 3 050 Ft

Kiárusítás

Építsen a gyerekekkel egy komplett farmot állatokkal együtt. A különféle tarka darabokból sok motívum építhető, a szögek a kalapács segítségével pedig a parafa alátéthez lehet őket erősíteni.

Bino Autópálya

Bino Autópálya

Értékelés: 4,5
4 650 Ft

Kiárusítás

Fa autópálya három színes kis autóval, amelyek hála a dőlésnek könnyedén megküzdenek a színes utak akadályaival. Állítsa be az autót a pálya legmagasabb pontjára és csak nézze mit csinál!

Bino Zenedoboz Fajáték

Bino Zenedoboz Fajáték

Értékelés: 4,9
6 120 Ft

Kiárusítás

Bino zenedoboz tetején ülő Kisvakond és barátai figurák különleges hangulatot adnak a játékhoz. A fából készült zenedoboz a soba dísze is lehet, de a gyerekek a lejátszható dallam miatt is kedvelni fogják.

Woody A világ képekben, 2 az 1-ben, Játssz és tanulj egyidejűleg
9 642 Ft 7 860 Ft

Tanulságos puzzle és társasjáték egyben! A gyerek a darabokat a mágneses táblán rakja össze. Folyamatosan tanul, hol találhatóak találhatóak az egyes földrészek. Az összerakható térképpel eljátszhat egy játékot, amely fejleszti az érzékeket és fejleszti a figyelmet. Design: Veronika Budiska.

Bino Játék kalapáccsal, 243 darab
3 684 Ft 3 450 Ft

A közkedvelt kalapácsos játék támogatja a gyermekek alkotó készségét és képzelőerejét. A különböző színű részekből rengeteg motívum alkotható, és a szögek és a kalapács segítségével a parafa alátéthez erősíthető. A készlet összesen 243 részt tartalmaz.

Teddies Oktatási kocka MAXI fa
19 990 Ft

Színes fa interaktív segítő oktatási Maxi kocka formájában. Engedd meg gyermekednek, hogy gyakorolja a finommotoros készségeit a labirintus segítségével. A kocka további tevékenységekre kínál lehetőséget a képességek fejlődése érdekében.

Woody Fa építő torony

Woody Fa építő torony

Értékelés: 4
5 320 Ft

Woody fa építő torony oktató jellegű játék a legkisebbek számára. A három különböző torony felépítése elősegíti a gondolkodás és a kombinatorika fejlődését és segít a gyermekeknek a formák és színek megkülönböztetésében.

Woody Favonat építőkockákkal Fajáték
3 720 Ft

Woody favonat egy nagy rakomány építőkockával érkezik, amelyek színesek, változatosak, inspirálják a gyerekek kreativitását. A játék rendszeres használata fejleszti a motoros készségeket, valamint fizikai alapismereteket is szerezhetnek, ahogy egyre magasabb és egyre stabilabb építményeket hoznak létre. A vonat és az építőelemek anyaga fa, az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. 2 éves kortól ajánlott.

Woody Felfűzhető Kubus - háziállatok
3 166 Ft 2 650 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klasszikus kockákból álló gyerek kubus képekkel, melynek ráadásul olyan funkciója, hogy a gyerekek felfűzhetik a kockákat a nyelekre. A képek és a termék dizájnja a cseh tervező által lettek kifejlesztve. A nyeleknek biztonsági funkciójuk van, és ha a gyerek ráesik a nyelekre, azok meghajlanak.

Woody Színes Játék Center

Woody Színes Játék Center

Értékelés: 4,3
12 120 Ft

Woody Játék Center egy kivételesen jó minőségű készségfejlesztő játék. A termék rendkívüli módon képes lekötni a gyerekek figyelmét, hiszen minden oldalán más – más izgalmas játék található. A termék segítségével játszva taníthatja meg gyermekét az óra használatára, illetve az összeadást és a kivonást is gyakorolhatja a golyós számológépen. Remekül fejleszti a gyerekek a motorikus képességeket, illetve a logikai képességeket is. Gyönyörű és változatos színeivel, és figyelemfelkeltő formáival rabul ejti a kisgyerekeket, és minden egyes alkalommal új és új meglepetéseket okoz játék közben! Gyermeke ezzel a játékkal önfeledten játszhat, és közben fejlesztheti képességeit és tudását is! TOVÁBB OLVASOM->

Bino Kisvakond és Panda: Játék kalapáccsal
4 890 Ft 3 450 Ft

Multifunkció játék Kisvakond és Panda mintával, ami kitűnő a különböző készségek sokoldalú fejlesztésére! Az egyes puzzle darabok megfogása és összerakása nagy segítség a finom motorikus és koordinációs mozgás gyakorlásában.

Brio Húzható tacskó

Brio Húzható tacskó

Értékelés: 5
3 590 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Tacskója** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

Hape Vidám didaktikus háromszög aktivitással
10 690 Ft 9 190 Ft

Boldog didatikus háromszög – Ez egy végtelen számú aktivitás a gyermekeid számára! A háromszögnek öt oldala van, ahol különféle szórakozási lehetőségek találhatók: labirintus, szín, tükör vagy kisállat.

Plan Toys Csörgő kulcsokkal
4 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Világos és színes kulcsok csörgőn, amik fejlesztik a kicsi finom motorikáját a rázással. A karika könnyen tartható a gyermeki kézben.

Plan Toys Érzékelő golyók
7 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Három különböző fajta érzékelő gömb a látás, hallás és tapintás képességének javítására. A könnyebb megkülönböztetésért a gömbök különböző színűek. Fejleszd a kicsi érzékszerveit.

Teddies Fából készült fogaskerekek játék 14db
4 390 Ft

Fából készült interaktív játék egy élénk színű kirakós játék formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Woody Kocsi kockákkal/ABC bélyegzővel
3 534 Ft 3 320 Ft

Fa kocsi természetes kivitelben piros kerekekkel és színes kockákkal. Minden kocka két oldalán színes és plasztikusan úgy tervezték, hogy bélyegzőként szolgáljon. A másik oldalán egyszínű számok, betűk, képek és egyéb gyermek motívumok szerepelnek.