DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték

Értékelés: 5 1 értékelés Márka: DETOA Katalógus száma: 938461

DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat. További információ

3770
5 1

3 770 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 938461

Leírás

Termékleírás

A Detoa Pexeso Frogalmi táblák memóriajáték jellemzői:

  • Gyermekek részére tervezett memória fejlesztő játék
  • Elemek száma: 36 darab kocka (4 × 4 × 0,6 cm)
  • Anyaga: Fa
  • Csomagolás mérete: 13 × 25 × 3,5 cm
  • A termék használata 3 éves kortól ajánlott

Tegye a kosárba!


Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott korosztály 3 éves kortól
Oktatási eszköz igen
Darabszám 36 Darab
Meghatározás unisex

Hasonló termékek

Brio Mini hernyó

Brio Mini hernyó

Értékelés: 5
3 510 Ft

Brio Mini Hernyó-ja színes és szórakoztató kreatív játék kicsik számára. Pont akkora, hogy kényelmesen elférjen gyermeke kezében, de elég nagy ahhoz, hogy mély benyomást tegyen rá. A játék tolható és húzható, aminek köszönhetően a gyerekek még inkább átélhetik az igazi játék örömét.

Hape Összerakható bohóc
3 510 Ft

Ez a színes összerakható bohóc mosolygós arcú, hogy biztosan mosolyt csaljon a gyerekek arcára is! A kicsik megpróbálhatják összerakni a köröket legnagyobbtól a legkisebbig vagy fordítva. Alkalmas az alapszínek megtanulására.

Woody Húzható egér xylofonnal
3 510 Ft

Hagyományos fajáték, húzható egér xylofonnal a legkisebbeknek. Ez a húzható játék az egyik kedvence a gyerekeknek és szüleiknek, akiknek így a saját gyermekkoruk is felelevenedik. Mozgás közben a kisegér játszik a xylofonon.

Brio Húzható tacskó

Brio Húzható tacskó

Értékelés: 5
3 510 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Tacskója** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.