Hape Autók - útvesztő mágneses pálcával

Márka: Hape Katalógus száma: 674559

Hape Autók - útvesztő mágneses pálcával

A mágneses pálca segítségével mozoghatod a golyókat az útvesztőben. Rendezd hozzá a golyókat a színes képekhez. Egyszerű útvesztő, ami ösztönözi a független játékra, ami egy fontos képesség és fontos elsajátítani. További információ

5240

5 240 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 674559

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • A játék fejleszti a finommotorikát, az ügyességet és a szem-kéz koordinációt.
  • Kiváló minőségű és tartós anyagból készült.
  • Csomag méretei: 24,4 × 24,4 × 2,1 cm.
  • Gyermekek számára megfelelő 24 hónapos kortól.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 2 éves kortól
Meghatározás unisex

Hasonló termékek

Baby Einstein Felhalmozható fajáték Balancing Cal HAPE 12m+
4 980 Ft

Magas, magasabb és még magasabb! Építhető, egyensúlyozó hernyó, amely rengeteg szórakozást nyújt a kicsiknek. Az öt különböző színnel a gyerekek megpróbálhatják megtalálni a tökéletes egyensúlyt. A játék ösztönzi a kihívások leküzdését, amelynek nemcsak gyermeked fog örülni.


Woody Fa gyöngyfűző készlet
4 980 Ft

Felfűzhetős fából készült gyöngyök, melyeket könnyen használnak a gyermekek. Fejleszti a kézügyességüket, a gondolkodásukat és a koordinált mozgásukat. A játék megvásárlásával az 5 csepp alapítványt támogatja. TOVÁBB OLVASOM->


BINO Bella Florina Fajáték

BINO Bella Florina Fajáték

Értékelés: 4,5
4 980 Ft

Bino Bella Florina fajáték szórakoztató és fejlesztó elfogaltságot nyújt a gyermekek számára. A játék segít a színek és formák megismerésében és a megfelelő helyre történő illesztésében. Az elemek egy dobozban találhatók, amelyek a csúszó panelnek köszönhetően könnyen hozzáférhetők. A játék fejleszti a fantáziát és a motoros készségeket.


Plan Toys Egyensúlyozó torony
4 980 Ft

Az Egyensúlyozó torony kiváló tanulási eszköz. A rudakat és a tornyokat a szín alapján helyezd el, viszont akár többféle mintát is készíthetsz, a torony ne dőljön el.


Plan Toys Kocka darabok
4 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a színes törött kocka szett a kezdőknek segít a gyerekekkel, hogy felfedezzék és hasonlítsák össze az egyes részeket. A gyerekek megtanulják a részleges és a teljes közötti arányos viszonyt .


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.