Hape Felfűzhető pillangó

Márka: Hape Katalógus száma: 980488

Hape Felfűzhető pillangó

A járóka ideális segítő az első lépésekhez. A gyerekek motiváltak további lépések megtételére, mivel minden mozgással a lepkék táncolnak. A játék fejleszti a fizikai képességeket, logikus gondolkodást és a durva motorikus képességeket. További információ

5660

5 660 Ft ÁFA-val együtt

Katalógus száma: 980488

Leírás

Termékleírás

Jellemzők:

  • Színesítsd gyermekeinek az első lépéseit egy vicces húzható játékkal pillangóval, amely élvezetessé teszi a használatát.

A lepke mozgatja a szárnyait, attól függően, hogy a kicsi tolja vagy húzza a fogantyút.

  • A játék fejleszti a fizikai képességeket és a mozgáskoordinációt.
  • Minőségi és tartós faanyagból készült.
  • A fogantyú magassága: 56,5 cm.
  • Csomag méretei: 18 × 18 × 24 cm.
  • 12 hónapos kortól ajánlott.

BINO márka 1992-ben lett piacra véve mint a fa játékskála, reklám és ajándéktárgyak és óvodák felszerelésének megjelölése. A BINO márka filozófiájának mottója a „Gyermekeink a legértékesebbek számunkra“. A márka építőanyagjainak alapja a minőség, biztonság és az egészségre ártalmatlan. A termékek elsősorban a gyermekek szórakoztatására és fejlesztésére tervezték a legkisebbektől az iskolásokig. A legtöbb játék ötvözi a szórakozást az oktatási funkcióval. A termékcsalád elősegíti a durva vagy finom motorikus készségeket, játék formájában segít az érzékszervek fejlesztésében és az intelligencia többségének fejlesztésében. A vállalat rendelkezik FSC tanúsítvánnyal, amelyet csak a környezetbarát hozzáállással rendelkező vállalatok számára adnak.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 10 hónapos kortól
A Legkissebbeknek igen
Meghatározás unisex
Húzós játék igen
Zúzó nem
Puzzle nem
Felismerhető formák nem

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.