Bino Nagy labirintus

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: Bino Katalógus száma: 1195135

Bino Nagy labirintus

Nagy labirintus – multifunkciós játék a sokoldalú tanulásra! A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban. További információ

7700
5 3

10 790 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
7 700 Ft
-28%

Katalógus száma: 1195135

Leírás

Termékleírás

Specifikációk:

  • Az átgondolt dizájnnak és a játék céljának köszönhetően a gyerekek megtanulják megkülönböztetni az alapszíneket, alakokat, állatokat, számokat és tárgyakat is.
  • A labirintus alapján golyók vannak elhelyezve, melyek miniszámológépként szolgálnak. A pályán az állatok és más tárgyak tudnak mozogni. Ez biztos felhívja a gyerekek kíváncsiságát és hosszú időre leköti a figyelmüket.
  • Méret: 20,5 × 36,5 × 20,5 cm.
  • 18 hónapos kortól ajánlott.

Paraméterek

%1% %2% paraméterei

Ajánlott korosztály 18 hónapos kortól
Oktatási eszköz igen
Meghatározás unisex
Felismerhető formák igen

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.