BINO Nagy labirintus

Márka: BINO Katalógus száma: 1195135

BINO Nagy labirintus

Nagy labirintus – multifunkciós játék a sokoldalú tanulásra! A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban. További információ

7630

7 630 Ft ÁFA-val együtt Piaci ár: 9 890 Ft, Megtakarítás: 2 260 Ft (22 %)
Átmenetileg nem vásárolható
Bővebben

Ismeretlen elérhetőség

Ezen terméknek sajnos nem tudjuk garantálni a pontos szállítási időpontját.
Amennyiben szeretné, ha tájékoztatnánk a pontosabb beszerzési időről, használja a Termékfigyelő opciót.

Ebben az esetben amint a termék szállításáról több információ áll rendelkezésre, tájékoztatni fogjuk.

Leírás

Termékleírás

Specifikációk:

  • Az átgondolt dizájnnak és a játék céljának köszönhetően a gyerekek megtanulják megkülönböztetni az alapszíneket, alakokat, állatokat, számokat és tárgyakat is.
  • A labirintus alapján golyók vannak elhelyezve, melyek miniszámológépként szolgálnak. A pályán az állatok és más tárgyak tudnak mozogni. Ez biztos felhívja a gyerekek kíváncsiságát és hosszú időre leköti a figyelmüket.
  • Méret: 20,5 × 36,5 × 20,5 cm.
  • 18 hónapos kortól ajánlott.

Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 18 hónapos kortól
Oktatási eszköz igen
Meghatározás unisex
Felismerhető formák igen

Hasonló termékek

BINO Golyópálya - 66 db Fajáték
9 090 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Bino golyópálya 66 eleméből a gyerekek változatos labirintusokat hozhatnak létre. Fejleszti a gyermekek konstrukciós készségét, szem-kéz koordinációját és absztakt gondolkodását. 3 éves kortól ajánlott.


Vilac Vilac fa autó

Vilac Vilac fa autó

Értékelés: 4,5
8 120 Ft

Vilac fa autó szórakoztató, kreatív játék. Gyönyörű didaktikai fajáték, ami kihagyhatatlan a kisautók kis rajongói számára! Az autók segítségével a kicsik megtanulhatják a különböző formákat és a színeket.


Plan Toys Formaválogató játék
10 190 Ft

7 580 Ft

A Plan Toys formaválogató játék használatával a gyerekek szem- és kézkoordinációja fejlődik. A színes formák vonzzák a tekintetet, helyes nyílásba illesztésük pedig sikerélményt okoz. A kiváló minőségű fa kivitelezés tartós használatot tesz lehetővé.


Hape Semino
8 490 Ft

7 230 Ft

Semino egy stratégiai játék, amiben az a játékos győz, aki leggyorsabb növeszti meg a növényeket. Még mielőtt elkezdtek játszani, döntsétek el, hogy a játék melyik verziójával szeretnétek játszani. Szeretnétek versenyezni, hogy a növények több magból nőjenek vagy csak szín szerint szeretnétek választani?


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.