Plan Toys Összecsukható fa

Márka: Plan Toys Katalógus száma: 1038127

Plan Toys Összecsukható fa

Minden fából készült darab különböző formájú és típusú fává csukható össze. Segít a gyerekeknek a színek, az arányok és a méretek tanulásában, valamint megtanítja őket saját fantázia alapján készíteni dolgokat. További információ

4990

4 990 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

  • Ideális a térbeli képzelőerő fejlesztésére.
  • 2 éves kortól ajánlott.

PlanToys több, mint 30 éve sikeresen működő vállalat, amely kiváló minőségű öko játékokat gyárt. Ezek a kaucsuk fából készült játékok támogatják a játékot, a kreatív gondolkodást és tanítják a gyermekeket.


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 2 éves kortól
Meghatározás unisex
Környezetbarát igen

Hasonló termékek

Plan Toys Osztályozó hajó
4 690 Ft

Helyezd el és osztályozd az alakzatok a hajót megfelelő lyukaiba. Ez a szórakoztató játék segít a gyermekeknek az alakzatok és színek felismerésében, valamit tökéletesíti a kéz-szem koordinációt.


Lamps Fa pénztárgép
10 190 Ft

5 890 Ft

Fa pénztárgép, ami nem hiányozhat a szobából. Vegyél ki pénzt, és fizess a kasszánál készpénzzel vagy kártyával! Gyakorold az egyszerű számolást, de el ne felejts közben számlát adni minden vásárlónak.


Hape Doboz geometriai formák belehelyezésére
6 190 Ft

Doboz geometriai formák belehelyezésére, a hozzátartózó formákban golyócskákkal. Ennek a játéknak köszönhetően a játszás új értelmet nyer!


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.