Teddies Egyensúlyozós fajáték

Értékelés: 5 3 értékelés Márka: Teddies Katalógus száma: 757004

Teddies Egyensúlyozós fajáték

Teddies Egyensúlyozós fajáték fejleszti a gyermekek készségeit. A játék során a színes fa elemeket úgy kell a tartóra rakni, hogy az ne dőljön el és közben a mellékelt kártya színkombinációi is egyezzenek. A játék által a gyermekek ügyességi és koncentrációs képessége fejlődik. A játék apró alkatrészeket tartalmaz, így két éves kortól ajánlott. További információ

3490
5 3

3 490 Ft ÁFA-val együtt

Leírás

Termékleírás

Teddies Egyensúlyozós fajáték jellemzõi:

  • Ajánlott korcsoport: 2 éves kortól
  • Apró alkatrészeket tartalmaz
  • Doboz méretei: 30×7×11,1 cm
  • A készlet 26 elemből áll

****Tegye a kosárba**


Paraméterek

%2% paraméterei

Ajánlott korosztály 2 éves kortól
Oktatási eszköz igen
Meghatározás unisex
Felismerhető formák igen

Hasonló termékek

BINO Készségfejlesztő óra
3 490 Ft

Bino készségfejlesztő óra ideális választás otthoni, bölcsődei és óvodai használatra egyaránt. Segíti a gyerekek motorikus képességeinek javítását, fejleszti a logikus gondolkodást. Hozzászoktat a számok és az óra látványához, fogalmaihoz. Megjelenése színes és vidám, így kevesebb az esély arra, hogy a játékos tanulást a kicsik gyorsan elunják.


DETOA Fa mágneses ábécé
3 390 Ft

Új oktatási játék, amelynek köszönhetően a gyermekek szórakoztató módon tanulják meg a betűket, valamint a szavak, mondatok képzését. A termék megfelel az EU játékok biztonságáról szóló követelményeinek.


Woody Készségfejlesztő fajáték
3 390 Ft

Woody készségfejlesztő fajáték kiváló eszköz gyermeke kézügyességének fejlesztésére. A kicsik megtanulhatják megkülönböztetni a színeket az élénk színű hengerek megfelelő elhelyezésével a falapon és növelhetik a motoros készségeiket a hengerek kiütésével.


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.11 pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.