Bino formaillesztő, fából készült kis ház
6 102 Ft 3 920 Ft

Ötletes formaillesztő nyílásokkal a tetején, amely az alakzatok osztályozására szolgál. A játék segít az értelem, a finom motoros készségek fejlesztésében és még sok másban.

SIMBA Multifunkciós fa kocka

SIMBA Multifunkciós fa kocka

Értékelés: 4,3
7 190 Ft

Multifunkcionális fa kocka kiváló minőségű fából a gyermekek számára vonzó mind a megjelenése, úgy a funkciói szempontjából is. A szórakoztató játékok mellett a gyermekek fejlesztik a finom motorikus készségüket, logikus gondolkodásukat és a fantáziájukat.

Viga Fa abakusz

Viga Fa abakusz

Értékelés: 5
7 190 Ft 3 650 Ft

Fa abakusz színes golyókkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik számolni, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Viga VIGA Facsúszda autókkal
6 890 Ft 6 090 Ft

Színes fa autópálya négy színes autóval, amelyek a lejtésnek köszönhetően könnyedén megbirkóznak a színes úttest kaszkádjával. Állítsd az autókat a pálya legmagasabb részére és figyeld, mi történik!

Viga Fa formaillesztő, kocka

Viga Fa formaillesztő, kocka

Értékelés: 4,8
5 390 Ft 4 570 Ft

Fa formaillesztő doboz különböző alakú és színű kockákhoz. Az adott forma csupán a megfelelő nyíláson nyomható át. Minden alakzat behelyezését követően a fedél egyszerűen felemelhető és újból kezdhető az illesztgetés.

Viga Fali játékrepülő fából elefánt
19 590 Ft 15 090 Ft

Fali játék elefánt motívummal fából. Játszhatsz a xilofonnal, a pálcákkal ütögetheted a falapokat,vagy forgathatod a kereket, amelyben gyöngyök vannak. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fali játékrepülő fából medve
19 290 Ft 15 390 Ft

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 490 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fa húzható tyúk

Viga Fa húzható tyúk

Értékelés: 5
5 890 Ft 3 490 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Bino Labirintus gyöngyökkel sárga
1 790 Ft

Baba fűzős játék nagyon hasznos A színes gyöngyök egyik oldalról a másikra való elmozdítása, jó segítség a finom motorozás és a mozgás összehangolására. A gyermek játékokon és szórakozáson keresztül fejlődik.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft 3 690 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fából készült labirintus - farmer
4 290 Ft 3 490 Ft

fa labirintus vidám, színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók két színes pályán. A labirintus egy része egy mágneses farmer figura. Az alakzatok mozgatásakor érezhetik a kezükben és fejlesztik a motoros készségeiket

Viga Fából készült vonat

Viga Fából készült vonat

Értékelés: 3,7
9 590 Ft 4 690 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,9
4 290 Ft 3 290 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Woody Repülő papagáj - kicsi
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Masszív fából készült repülő papagáj, amely a zsinór meghúzásával hintázik és lengeti a szárnyát. A papagáj felakasztható például a csillárra, hogy vonzza a gyermekek figyelmét. Kiváló dekoráció a gyerekszobába.

Hape Összerakható bohóc

Hape Összerakható bohóc

Értékelés: 4,9
3 090 Ft

Ez a színes összerakható bohóc mosolygós arcú, hogy biztosan mosolyt csaljon a gyerekek arcára is! A kicsik megpróbálhatják összerakni a köröket legnagyobbtól a legkisebbig vagy fordítva. Alkalmas az alapszínek megtanulására.

Viga Fa kirakós pillangó

Viga Fa kirakós pillangó

Értékelés: 5
7 090 Ft 3 790 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.

Bino beillesztési formák a színe táblán
6 490 Ft 4 050 Ft

A többfunkciós játék alkalmas sokféle készség sokoldalú tanulására! Hagyja, hogy a gyermeke különböző formákat kombináljon és megtanulja mi hova illik. Hosszú délutáni szórakoztató tanulás.

Woody Repülő papagáj - nagy, 50 cm
5 307 Ft 5 090 Ft

Masszív fából készült repülő papagáj, amely a zsinór meghúzásával hintázik és lengeti a szárnyát. A papagáj felakasztható például a csillárra, hogy vonzza a gyermekek figyelmét. Kiváló dekoráció a gyerekszobába.

Viga Fa hengeres formaillesztő
6 890 Ft 3 650 Ft

Henger alakú fa formaillesztő. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű beszúrós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formát a megfelelő nyílásba, és szabadulj meg minden kockától.

Hape Verdák lábbal hajtós autó, piros
22 090 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a kiegyensúlyozott lábbal hajtós autó, nagyon könnyű haladást biztosít a gyerekeknek a szilárd vázának és az egyedi dizájnjának köszönhetően. A mozgó gombok, fogaskerekek és a színes golyók biztosítják az élénk szórakozást és segítenek a finommotorikus képességek fejlődésében.

Viga Fa formaillesztő

Viga Fa formaillesztő

Értékelés: 4,3
7 144 Ft 3 890 Ft

Fa formaillesztő színes formákkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik beilleszteni a megfelelő formát, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Bino Állatos ábécé, Angol
6 151 Ft 3 920 Ft

A kedvelt játék alkalmas különböző készségek sokoldalú tanulására! Tanítsd meg fokozatosan gyermekednek az ábécét és az állatokat angolul. Ezzel a játéktáblával úgy megy majd, mint kés a vajban.

Plan Toys Puzzle család - kutyák
6 090 Ft 5 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a kutya családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a kutyákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a kutyákkal, és stimulálhatják fantáziájukat.

Hape Összerakható béka

Hape Összerakható béka

Értékelés: 4
4 090 Ft

színes fából készült körökből a kicsik békát rakhatnak ki. A játék fejleszti a gyerekek motorikáját és a logikai gondolkodást. A békának köszönhetően a kicsik megtanulhatják felismerni a méretet, színeket és más készségeket is szerezhetnek. A játéknak gyönyörű színe van.

Plan Toys Csörgő kulcsokkal
4 440 Ft

Világos és színes kulcsok csörgőn, amik fejlesztik a kicsi finom motorikáját a rázással. A karika könnyen tartható a gyermeki kézben.

Hape Húzó teknős
6 790 Ft

Tito nevű teknős a folyadékkal megtöltött páncéljával mozog, és szép efektusokat hoz létre. A játék segítségével a gyerekek megtanulnak járni és megtartani az egyensúlyt. A vízáramlás irányát befolyásolhatja a teknős mozatásával előre vagy hátra.

Hape Baby Einstein Aktív fakocka játék Innovation Station
35 090 Ft 29 190 Ft

Öt oldal szórakozás vár kis tudósodra. Figyeld hogy fedezi fel és örül minden oldalnak, amelyet ez az innovatív aktív kocka nyújt. Meglepő lesz, hogy mindent meglehet fogni, forgatni, húzni, átrendezni és aktiválni.

Goki Építőelemek és egy kirakós játék
6 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az építőjáték, amelyben az alap formákon kívül akár 3D-s kockát is készíthetsz… ez ám a kihívás! Ideális a készségek gyakorlására és különösen a türelme fejlesztéséért. Szükséged lesz a kreativitásodra, az előrelátás tehetségére és ez után úgy megy mint a karikacsapás!

Goki Hangszer - Esőcsináló hangszer
7 710 Ft

Ez a hangszer a zuhogó eső hangját hozza létre, ami nagyon megnyugtató. A csörgő forgatásával a baba figyeli a pattogó fémgolyókat és meghallja nyugtató hangjukat. – Kiváló az érzékszervi fejlődéshez.

Viga Fa húzható kutya
4 790 Ft 4 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fa húzható kutya kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a kutyus halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Goki Tapintást fejlesztő játék II - különböző felületek pamutzsákban
14 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Helyezd mind a 32 db 4 cm-es fa görgőt a pamutzsákba, és jól keverd össze. A gyermek csukot szemmel húzzon ki egy hengert a zsákból és tapogassa meg a felületét. Ezután ismét eléri a zsákot, és megpróbál egy második, azonos felületű görgőt találni érintéssel. Ha megtalálja az azonos párt, azt tartsa meg a gyermek és játsszon tovább. A gyermek tapintás érzékét fejleszti. A látássérülteknél is használják.

Plan Toys Puzzle család - macskák
6 090 Ft 5 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a macska családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a macskákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a macskákkal és stimulálhatják fantáziájukat.

Goki Érzéki pexeszó
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szövet pexeszó a memória és az érintés gyakorlására. A 20 párnázott kispárna el van rejtve táskában a játékosok előtt. A játék célja, hogy két azonos módon töltött párnát vegyél ki a táskából csak az érintés és az érzékek alapján. Érdekes játék, amelynek köszönhetően nagyon sok mókában lesz részed.

Goki Kirakós - alapformák

Goki Kirakós - alapformák

Értékelés: 5
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan játék, amelyben a legfiatalabb gyerekek már jó motorikus készségeket mutatnak, és megismerkednek az alapvető alakzatokkal, mint például a szív, a háromszög, a csillag, a kör vagy a négyzet. Ez a kirakós ideális egy éves gyermekek számára. A kirakós fából készült.

Goki Tapintható játék - különböző felületek
9 020 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Tíz különböző típusú anyagot készíthetsz tíz 4 cm átmérőjű fa görgőkben, valamint egy fából készült alátétben. A csukott szemmel meg kell tapintani az egyes anyagokat, és fel kell ismernie a megfelelő lyukakban lévő fa görgőket. Ez a játék, amely alkalmas a 3 éves korú gyermekek számára, nagymértékben fejleszti a gyermekek tapintható érzékeit. A látássérülteknél is használják.

Plan Toys Csörgő kulcsokkal
4 390 Ft

A kézi csörgő kisebb gyűrűvel, gyöngyökkel, amelyek óvatosan kefélnek mozgás közben. Ez a játék elősegíti a gyermekek pszichomotoros fejlődését, a fogási reflexeket és a célzott fogást.

Hape Baby Einstein Felhalmozható fajáték Balancing Cal
5 290 Ft 5 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Magas, magasabb és még magasabb! Építhető, egyensúlyozó hernyó, amely rengeteg szórakozást nyújt a kicsiknek. Az öt különböző színnel a gyerekek megpróbálhatják megtalálni a tökéletes egyensúlyt. A játék ösztönzi a kihívások leküzdését, amelynek nemcsak gyermeked fog örülni.

Goki Kirakós- Kocka
3 920 Ft

A készlet 4 külön kockát és 26 eredeti példányt tartalmaz. A kockák tömör fából készültek és minőségi és tartós rétegelt lemezből készülnek. Az előre kinyomtatott fából készült táblák azt mutatják, hogy a 4 db-os kocka színei és formái megegyezzenek a sablonnal. Hidd el, hogy nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

Goki Memória játék hangokra, 12 rész
12 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A memóriajáték hangokkal nemcsak a memóriát, hanem a hallást is javítja. A kis játékosoknak meg kell találniuk a hasonló hangzású kockákat. És ez egyáltalán nem egyszerű. A memóriajáték fából készült.

Goki Memória játék súlya, 12 rész
12 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különböző súlyú memóriát edző pexeso nem csak a memóriát fejleszti, hanem a tapintást is. A játékosoknak klasszikusan meg kell találniuk egy pár kockát, amelyek egyforma súlyúak. Tömeg összehasonlítás esetén azonban ez egy nagyon igényes feladat, amely még felnőtteket is megedz.

Goki Tapintható játék - Ismerd meg a keret alakját
5 190 Ft

Minden képhez negatív keretkontúr tartozik. Csak érintéssel keresheted meg ezeket a darabokat. Ez a játék több játékmódot kínál, de mindegyikben egy közös dolog előfordul – nagyszerűek az érintés gyakorlásához.

Goki Ügyességi játék - Csacsi
4 590 Ft

A játék célja, hogy minél több rakományt rakjál a csacsira, amely színes fa botokból van összeállítva. Minden játékosnak egy szín áll rendelkezésére. Ezután rendszeresen váltakoznak a fa botok elhelyezésében a szamár hátára. Az a játékos, akinek a saját botjának elhelyezésénél leesik egy korábban elhelyezett bot, minden leesett botot magához kell vinnie. Aki elsőnek szabadul meg az összes botjától, az lesz a nyertes

Plan Toys Csattogó

Plan Toys Csattogó

Értékelés: 3
7 450 Ft

A csattogó egy fa hangszer a Plan Toys márkától. Ez a szórakoztató hangszer csattogó hangot ad ki, aminek a gyorsaságát a kicsi a kézmozgásának gyorsaságával szabályozhatja. Színes kialakítású, minőségi kaucsuk fából készült.

Plan Toys Érzékelő golyók
7 450 Ft

Három különböző fajta érzékelő gömb a látás, hallás és tapintás képességének javítására. A könnyebb megkülönböztetésért a gömbök különböző színűek. Fejleszd a kicsi érzékszerveit.

Plan Toys Formázható csörgő - Triangle
7 450 Ft

Rugalmas formázható csörgő háromszög alakban. Szabadon mozgatható, ennek köszönhetően nagyon kellemes a kis gyermek kezeknek. A csörgő belsejében fa golyó található, amely két tónusú.

Plan Toys Mini búgócsiga
3 090 Ft 2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csomagolás 4 különböző színű és alakú búgócsigát tartalmaz. Mindegyik búgócsiga eltérő alakú, és a gyerekek különböző színeket figyelhetnek meg forgás közben. A finom motoros képességek fejlesztésére szolgáló játék szórakozást kínál a gyermekek számára.

Plan Toys Sípoló labda
4 440 Ft

labda arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fedezzék fel a hangot, javítják a finom motoros készségeket, amikor megragadják és szorítják. Amikor megnyomja a gombokat, a labda olyan hangot fog hallatni, amely ösztönzi a baba hangját.