Viga VIGA Facsúszda autókkal
6 890 Ft 6 160 Ft

Színes fa autópálya négy színes autóval, amelyek a lejtésnek köszönhetően könnyedén megbirkóznak a színes úttest kaszkádjával. Állítsd az autókat a pálya legmagasabb részére és figyeld, mi történik!

Viga Fa formaillesztő

Viga Fa formaillesztő

Értékelés: 4,3
7 144 Ft 3 890 Ft

Fa formaillesztő színes formákkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik beilleszteni a megfelelő formát, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Viga Fa abakusz

Viga Fa abakusz

Értékelés: 5
7 190 Ft 3 660 Ft

Fa abakusz színes golyókkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik számolni, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Hape Felfűzhető fa játékautók
2 590 Ft

A közlekedési eszközök és kiegészítők felfűzésével folyamatosan változó forgalmi helyzetet, formákat és történeteket alakíthatsz ki az úton.

Viga Fa ábécé és óra
5 590 Ft 5 370 Ft

Ez a fa ábécé és óra megtanítja a gyermekeket a színek, betűk és számok felismerésére. A gyermek így általános képet kap az órákról. Mindegyik betűnek van egy oldala a jobb memorizálás érdekében.

Viga Fa csúszda autókkal
7 090 Ft 6 680 Ft

Színes fa autópálya négy színes autóval, amelyek a dőlésnek köszönhetően könnyen legyőzik a színes utak szerpentinjeit. Helyezd a játékautót a pálya legmagasabb részére és nézd meg, mi történik!