Bino Kalapálós teknős

Bino Kalapálós teknős

Értékelés: 4,7
9 990 Ft 6 050 Ft

Mókás teknős alakú, színes, kalapálós játék. A felhasznált színek speciálisan a fa játékok számára lett kifejlesztve, és ellenáll a gyermekek nyálának. Az ezeknek a játékokon felhasznált fa többnyire erdősítésben részt vevő erdészeti társaságoktól származik. Ez minden vevőnek megadja a lehetőséget, hogy hozzájáruljanak az erők természetes növekedéséhez.

Bino Kalapálós Fajáték

Bino Kalapálós Fajáték

Értékelés: 4,7
3 940 Ft

Bino kalapálós játék fából készült játék 18 hónapos kornál idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, Kisvakond barátságos karakterével.

Bino Kalapácsos ütögető játék házacska
6 290 Ft 5 390 Ft

Szórakoztató fa ütögetős játék kis gyermekeknek. A kalapácsos ütögetős játék támogatja a gyermek motorikáját és mozgáskoordinációját a formák leütése során. Evvel a játékkal a gyermek garantáltan szórakozik.

Woody Készségfejlesztő fajáték
3 410 Ft

Woody készségfejlesztő fajáték kiváló eszköz gyermeke kézügyességének fejlesztésére. A kicsik megtanulhatják megkülönböztetni a színeket az élénk színű hengerek megfelelő elhelyezésével a falapon és növelhetik a motoros készségeiket a hengerek kiütésével.

Viga Fa logikai játék - Noé bárkája
3 390 Ft 3 280 Ft

Noé bárkája fajáték gyermekek számára. Amikor egy gyerek eltalál egy állatot, az állat kiugrik. Gyerekekben javul a finom motoros készség és a mozgások koordinációja.

Viga Fából készült kalapács
3 490 Ft 3 280 Ft

Fa kalapácsos készségfejlesztő játék állványból, színes rudakból, és kalapácsból tevődik össze. A fa kalapács segítségével a gyerekek a rudakat a lyukakba ütik. A színes kivitelű játék leköti gyermeked figyelmét és fejleszti képzelőerejét. Ezzel a játékkal a gyermek nagyszerűen fog szórakozni.

Marionette Kalapácsos játék 10 darabos
2 490 Ft

fa kalapácsos játék egy ideális képességfejlesztő játék. A szett összesen 8 hengert, egy kalapácsot és egy munkaasztalt tartalmaz. Minőségi fából készült. Nincsenek éles élei

Woody Kalapálós asztal Up and down
3 540 Ft

A hagyományos fa kalapálós játék új, jobb változata, ezúttal a fa és a műanyag kombinációjában. A felhasznált anyagok és színek új kombinációján kívül itt elsősorban a rendszer újult meg, amelynek alapján ez a kalapálós játék működik. A rudak párokban, egymással szemben vannak elhelyezve, egy műanyag „hintára“ erősítve. Az egyik rúd leütésével a vele szemben álló rúd automatikusan kibújik és készen áll a leütésre.