Bino Kalapálós teknős

Bino Kalapálós teknős

Értékelés: 4,7
9 990 Ft 6 020 Ft

Mókás teknős alakú, színes, kalapálós játék. A felhasznált színek speciálisan a fa játékok számára lett kifejlesztve, és ellenáll a gyermekek nyálának. Az ezeknek a játékokon felhasznált fa többnyire erdősítésben részt vevő erdészeti társaságoktól származik. Ez minden vevőnek megadja a lehetőséget, hogy hozzájáruljanak az erők természetes növekedéséhez.

Bino formaillesztő, fából készült kis ház
6 102 Ft 3 920 Ft

Ötletes formaillesztő nyílásokkal a tetején, amely az alakzatok osztályozására szolgál. A játék segít az értelem, a finom motoros készségek fejlesztésében és még sok másban.

SIMBA Multifunkciós fa kocka

SIMBA Multifunkciós fa kocka

Értékelés: 4,3
7 210 Ft

Multifunkcionális fa kocka kiváló minőségű fából a gyermekek számára vonzó mind a megjelenése, úgy a funkciói szempontjából is. A szórakoztató játékok mellett a gyermekek fejlesztik a finom motorikus készségüket, logikus gondolkodásukat és a fantáziájukat.

Bino Farm állatokkal, 49 darab
13 790 Ft 9 830 Ft

Fedezd fel a gyerekekkel a fa farmot az állatokkal és segíts a farmernek és farmerlánynak. A csomag tartalmaz istállót, kerítést és rengeteg állatot. A farm alátétet a gyermek nagy darabos kirakóból rakja össze.

Viga Fa formaillesztő, kocka

Viga Fa formaillesztő, kocka

Értékelés: 4,8
5 390 Ft 4 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa formaillesztő doboz különböző alakú és színű kockákhoz. Az adott forma csupán a megfelelő nyíláson nyomható át. Minden alakzat behelyezését követően a fedél egyszerűen felemelhető és újból kezdhető az illesztgetés.

Bino Labirintus gyöngyökkel piros
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baba fűzős játék nagyon hasznos A színes gyöngyök egyik oldalról a másikra való elmozdítása, jó segítség a finom motorozás és a mozgás összehangolására. A gyermek játékokon és szórakozáson keresztül fejlődik.

Viga Fali játék Krokodil fából 91 cm.
17 290 Ft 12 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fali játék krokodil motívummal fából. A játék kockákat és különböző fajtájú útvesztőket tartalmaz. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fali játékrepülő fából elefánt
19 590 Ft 15 090 Ft

Fali játék elefánt motívummal fából. Játszhatsz a xilofonnal, a pálcákkal ütögetheted a falapokat,vagy forgathatod a kereket, amelyben gyöngyök vannak. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fából készült vonat
9 590 Ft 4 690 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Viga Fali játékrepülő fából medve
19 290 Ft 15 490 Ft

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Bino Kalapálós Fajáték

Bino Kalapálós Fajáték

Értékelés: 4,7
3 920 Ft

Bino kalapálós játék fából készült játék 18 hónapos kornál idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, Kisvakond barátságos karakterével.

Bino Labirintus gyöngyökkel sárga
1 790 Ft

Baba fűzős játék nagyon hasznos A színes gyöngyök egyik oldalról a másikra való elmozdítása, jó segítség a finom motorozás és a mozgás összehangolására. A gyermek játékokon és szórakozáson keresztül fejlődik.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 490 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft 3 690 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fából készült labirintus - farmer
4 290 Ft 3 490 Ft

fa labirintus vidám, színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók két színes pályán. A labirintus egy része egy mágneses farmer figura. Az alakzatok mozgatásakor érezhetik a kezükben és fejlesztik a motoros készségeiket

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,9
4 290 Ft 3 290 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fa kirakós pillangó

Viga Fa kirakós pillangó

Értékelés: 5
7 090 Ft 3 790 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.

Bino beillesztési formák a színe táblán
6 490 Ft 4 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A többfunkciós játék alkalmas sokféle készség sokoldalú tanulására! Hagyja, hogy a gyermeke különböző formákat kombináljon és megtanulja mi hova illik. Hosszú délutáni szórakoztató tanulás.

Woody Golyópálya 26 darab

Woody Golyópálya 26 darab

Értékelés: 3
5 054 Ft 4 190 Ft

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.

Bino Kalapácsos ütögető játék házacska
6 290 Ft 5 370 Ft

Szórakoztató fa ütögetős játék kis gyermekeknek. A kalapácsos ütögetős játék támogatja a gyermek motorikáját és mozgáskoordinációját a formák leütése során. Evvel a játékkal a gyermek garantáltan szórakozik.

Bino Kisvonat Fajáték

Bino Kisvonat Fajáték

Értékelés: 4,7
6 990 Ft 5 500 Ft

Bino kisvonat fából készült játék 18 hónapnál idősebb gyermekeknek. A kisvonattal és a hozzá tartozó építőkockákkal való játéknak csak a képzelet és a kreativitás szab határt. Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.

Bino Golyóvezető labirintus játék
4 890 Ft 3 920 Ft

Golyóvezető labirintus játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Bino Zenedoboz Fajáték

Bino Zenedoboz Fajáték

Értékelés: 4,9
6 680 Ft

Bino zenedoboz tetején ülő Kisvakond és barátai figurák különleges hangulatot adnak a játékhoz. A fából készült zenedoboz a soba dísze is lehet, de a gyerekek a lejátszható dallam miatt is kedvelni fogják.

Bino Traktor utánfutóval

Bino Traktor utánfutóval

Értékelés: 4,6
8 690 Ft 5 110 Ft

Bino traktor utánfutóval ideális játék 3 évnél idősebb gyermekeknek. A fából készült játékhoz az ABC betűit tartalmazó fakockák is tartoznak, melyek elősegítik gyermeke tanulását.

Viga Fa hengeres formaillesztő
6 890 Ft 3 660 Ft

Henger alakú fa formaillesztő. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű beszúrós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formát a megfelelő nyílásba, és szabadulj meg minden kockától.

Bino Bella Florina Fajáték

Bino Bella Florina Fajáték

Értékelés: 4,6
3 790 Ft

Bino Bella Florina fajáték szórakoztató és fejlesztó elfogaltságot nyújt a gyermekek számára. A játék segít a színek és formák megismerésében és a megfelelő helyre történő illesztésében. Az elemek egy dobozban találhatók, amelyek a csúszó panelnek köszönhetően könnyen hozzáférhetők. A játék fejleszti a fantáziát és a motoros készségeket.

Bino  Fa vonatkocsik Fajáték

Bino Fa vonatkocsik Fajáték

Értékelés: 4,7
7 890 Ft 5 370 Ft

Bino fa vonatkocsi idális ajándék a gyermekek számára. A játék nagyon szórakoztató, ugyanakkor az élénk színek és formák fejlesztik a kicsik képességeit. A kiegészítő kockáknak és házaknak köszönhetően a gyermekek kreítivitása is fejlődik. A vonat minőségi fából készült, amely ártalmatlan az egészségre.

Viga Fa formaillesztő

Viga Fa formaillesztő

Értékelés: 4,3
7 144 Ft 3 890 Ft

Fa formaillesztő színes formákkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik beilleszteni a megfelelő formát, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Viga Fali játékrepülő fából
51 090 Ft 41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fali játék repülő motívummal fából. A játék öt darabból készült. Tartalma huzalgyöngy, hengeres tárcsa hanggal, labirintus kirakó, mágneses nyom és pályajáték, óra mozgó mutatókkal és fordulatokkal.

Woody Számlaló természetes anyagból készült színes gyöngyökkel.
3 787 Ft 3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fából készült számláló fa kerettel kedvenc játék minden olyan gyermek számára, aki szeret számolni vagy ép számolni tanul. A színes golyók segítenek nekik a számolásban és így a tanulás is szórakoztató lesz.

Woody Színes kocka nyomtatással 26 db
3 154 Ft 3 010 Ft

Klasszikus építőkocka színes fakockákból. A kockák nyomtatott mintával lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy tovább fejlesszék a kockákkal való játékot, létrehozva különféle állatokat, és különböző szerepeket játszhatnak velük. A gyermek megtanul különbséget tenni a színek és az alakzatok között.

Plan Toys Rendezés formában és méretben
7 490 Ft

Plan Toys formarendező játék segíti a gyermekek készségeinek fejlődését, hiszen játék közben megismerhetik a különböző színeket, formákat és méreteket. A dombornyomott lemezbe egyetlen módon illeszkednek a fadarabok. Fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit, valamint a figyelmet és a koncentrációt is. A játék 2 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Puzzle család - kutyák
6 090 Ft 5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a kutya családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a kutyákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a kutyákkal, és stimulálhatják fantáziájukat.

Plan Toys Mini búgócsiga
3 090 Ft 2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csomagolás 4 különböző színű és alakú búgócsigát tartalmaz. Mindegyik búgócsiga eltérő alakú, és a gyerekek különböző színeket figyelhetnek meg forgás közben. A finom motoros képességek fejlesztésére szolgáló játék szórakozást kínál a gyermekek számára.

Goki Hangszer - Esőcsináló hangszer
7 730 Ft

Ez a hangszer a zuhogó eső hangját hozza létre, ami nagyon megnyugtató. A csörgő forgatásával a baba figyeli a pattogó fémgolyókat és meghallja nyugtató hangjukat. – Kiváló az érzékszervi fejlődéshez.

Plan Toys Puzzle család - macskák
6 090 Ft 5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a macska családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a macskákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a macskákkal és stimulálhatják fantáziájukat.

Goki Kirakós- Kocka

Goki Kirakós- Kocka

Értékelés: 5
3 920 Ft

A készlet 4 külön kockát és 26 eredeti példányt tartalmaz. A kockák tömör fából készültek és minőségi és tartós rétegelt lemezből készülnek. Az előre kinyomtatott fából készült táblák azt mutatják, hogy a 4 db-os kocka színei és formái megegyezzenek a sablonnal. Hidd el, hogy nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

Goki Tapintható játék - Ismerd meg a keret alakját
5 190 Ft

Minden képhez negatív keretkontúr tartozik. Csak érintéssel keresheted meg ezeket a darabokat. Ez a játék több játékmódot kínál, de mindegyikben egy közös dolog előfordul – nagyszerűek az érintés gyakorlásához.

Goki Tapintható játék - különböző felületek
9 040 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Tíz különböző típusú anyagot készíthetsz tíz 4 cm átmérőjű fa görgőkben, valamint egy fából készült alátétben. A csukott szemmel meg kell tapintani az egyes anyagokat, és fel kell ismernie a megfelelő lyukakban lévő fa görgőket. Ez a játék, amely alkalmas a 3 éves korú gyermekek számára, nagymértékben fejleszti a gyermekek tapintható érzékeit. A látássérülteknél is használják.

Plan Toys Óra

Plan Toys Óra

Értékelés: 4,5
13 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes óra az ökologikus Plan Toys vállalattól. Az óra kártyákat is tartalmaz, amik a felső részébe helyezhetők, hogy a gyerekek megtanulhassák a saját tevékenységeit megadott időkkel tudja párosítani.

Goki Építőelemek és egy kirakós játék
6 680 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az építőjáték, amelyben az alap formákon kívül akár 3D-s kockát is készíthetsz… ez ám a kihívás! Ideális a készségek gyakorlására és különösen a türelme fejlesztéséért. Szükséged lesz a kreativitásodra, az előrelátás tehetségére és ez után úgy megy mint a karikacsapás!

Goki Érzéki pexeszó
8 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szövet pexeszó a memória és az érintés gyakorlására. A 20 párnázott kispárna el van rejtve táskában a játékosok előtt. A játék célja, hogy két azonos módon töltött párnát vegyél ki a táskából csak az érintés és az érzékek alapján. Érdekes játék, amelynek köszönhetően nagyon sok mókában lesz részed.

Goki Kirakós - alapformák

Goki Kirakós - alapformák

Értékelés: 5
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan játék, amelyben a legfiatalabb gyerekek már jó motorikus készségeket mutatnak, és megismerkednek az alapvető alakzatokkal, mint például a szív, a háromszög, a csillag, a kör vagy a négyzet. Ez a kirakós ideális egy éves gyermekek számára. A kirakós fából készült.

Goki Memória játék súlya, 12 rész
12 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különböző súlyú memóriát edző pexeso nem csak a memóriát fejleszti, hanem a tapintást is. A játékosoknak klasszikusan meg kell találniuk egy pár kockát, amelyek egyforma súlyúak. Tömeg összehasonlítás esetén azonban ez egy nagyon igényes feladat, amely még felnőtteket is megedz.

Goki Tanuljunk számolni - lemezek, 36 rész
7 690 Ft

Első találkozáskor a számok absztrakt világa nagyon távoli a gyerekektől. Ezzel a vonzóan színes játékkal a gyerekek megtanulnak számolni. A lemezeket mindkét oldalra nyomtatják, és egy minőségi fadobozban szállítják, amely a játék tárolására szolgál. A lemezek építésre is alkalmasak. Ez csupán rajtad múlik, hogy hogyan használod azokat.

Hape Mini autópálya
7 539 Ft 6 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Figyeld, ahogy játékautóid kielőzik egymást! Ez a mini autópálya nagyon rövid idő alatt a gyermekek kedvencévé válik. Melyik a gyorsabb verda? Versenyezz, jegyezd fel a futamidőket és a helyezéseket! A játék nagyban a gyerekek fizikai tudását fejleszti.

Plan Toys Színes henger

Plan Toys Színes henger

Értékelés: 5
4 490 Ft

A színes fa henger segít a gyermek fejlődésében. Nyomásra hangot ad ki, ami a kicsi hallását, a színes fa válaszfalak pedig a látást stimulálja .