Bino Húzható kutya fajáték

Bino Húzható kutya fajáték

Értékelés: 4,4
6 890 Ft 3 920 Ft

Bino Húzható kutya fajáték remek választás gyermekének! A fából készült kedves állat boldogan csóválja farkát, ahogyan gyermeke húzza. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Brio 30187 Macska

Brio 30187 Macska

Értékelés: 4
5 631 Ft 4 840 Ft

A BRIO állatcsalád egy további házi kedvenccel bővült. Kedves fehér húzható macska, fekete szőrrel, felvidít minden kisállatot kedvelőt, ahogy a kis farkát csóválja.

Brio Mini hernyó

Brio Mini hernyó

Értékelés: 5
2 870 Ft

Brio Mini Hernyó-ja színes és szórakoztató kreatív játék kicsik számára. Pont akkora, hogy kényelmesen elférjen gyermeke kezében, de elég nagy ahhoz, hogy mély benyomást tegyen rá. A játék tolható és húzható, aminek köszönhetően a gyerekek még inkább átélhetik az igazi játék örömét.

DETOA Kisvakond és a helikopter Fajáték
7 290 Ft 5 240 Ft

Detoa Kisvakond és a helikopter fajátékot minden gyermek imádni fogja! Kedves, vidám színeinek köszönhetően minden sétát mókás kalandá varázsol. Kiváló minőségű anyagokból készült. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánlott.

DETOA Fa vonat kisvakonddal és barátaival
4 490 Ft 3 660 Ft

Hárman utaznak a vonaton: a Kisvakond, az egér és a béka. A vonattal nemcsak utazni lehet, bizonyos fokig szédszethető, és összerakható. Ezzel a gyerekek kreativitását fejleszti. A nagyobb élmény érdekében az utasok is mozgathatóak.

Viga Fa húzható tyúk

Viga Fa húzható tyúk

Értékelés: 5
5 890 Ft 3 530 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Bino Húzható Kisvakond

Bino Húzható Kisvakond

Értékelés: 5
3 920 Ft

húzható Kisvakond immáron sok generáció által kipróbált és szeretett játék. Ráadásul a Kisvakond alakjában. A húzható játék biztatja a gyermeket az első lépésekhez. 1 éves kortól ajánlott.

Bino Húzogatós krokodil Fajáték
6 890 Ft 4 710 Ft

Bino Húzogatós krokodil fajáték remek választás gyermeke számára. A krokodil egy veszélyes ragadozó, de most akár vidám barátja is lehet gyermekének. A forgó kerekeknek köszönhetően gyermeke bárhová magával viheti, így igazán élvezetes lesz a játék. A magas színvonalú kivitelezés garantálja a biztonságos játékot.

DETOA Kisvakond Fajáték, 55 cm
6 990 Ft 6 020 Ft

Detoa Kisvakond fajátékot kedves, vidám színeinek köszönhetően, az egy évesnél idősebb gyermekek egyszerűen imádni fogják, hiszen minden séta alkalmával bárhová magukkal vihetik. Ezentúl a Kisvakond lesz a gyermekek kedvenc pajtása, mely igazi vidámságot hoz az életükbe csilingelő csengettyűivel, és mindemellett a kretatív gondolkodást is fejleszti. Továbbá kiváló minőséget képvisel, mely minden EU-s előírásnak megfelel, biztosítva a gyerekek maximális biztonságát.

DETOA Kisvakondos fa mozdony
3 790 Ft 3 400 Ft

Detoa Kisvakondos fa mozdony élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.

Viga Húzható fa xilofon krokodil
5 490 Ft 5 110 Ft

A húzható fa xilofon krokodil motívumú. Zene már pici kortól segít a megfelelő fejlődésben. Természetes módja az érzelmek kifejezésére. Fejleszti a beszéd megfelelő fejlődését.

Woody Kamion beilleszthető alakokkal - állatok
4 840 Ft

kamion beilleszthető alakokkal megtanítja a gyermeket az állatalakok felismerésére és azoknak a megfelelő nyílásba helyezésére. A játék a motorika fejlesztésére is ajánlott. Hozzá tartozik egy madzag is, amellyel húzni lehet, vagyis a gyerekek valóban eljátszhatnak vele.

Woody Összeszerelhető betonkeverő
3 530 Ft

összeszerelhető betonkeverő olyan alkatrészekből van összeállítva, amelyeket szét lehet szedni, majd újra összerakni. Kisebb gyerekek használhatják húzható autóként is. Nagyszerű játék, amely fejleszti a gyermek motorikáját.

Woody Repülő papagáj - kicsi
3 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Masszív fából készült repülő papagáj, amely a zsinór meghúzásával hintázik és lengeti a szárnyát. A papagáj felakasztható például a csillárra, hogy vonzza a gyermekek figyelmét. Kiváló dekoráció a gyerekszobába.

Viga Fa húzható hernyó

Viga Fa húzható hernyó

Értékelés: 5
6 290 Ft 3 530 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Bino Húzogatós hernyó

Bino Húzogatós hernyó

Értékelés: 4
5 990 Ft 3 660 Ft

Bino Húzogatós hernyó aranyos fa játék, ami hamar a kisgyermekek kedvencévé válhat, hiszen bárhová könnyedén magukkall vihetik. Élénk színeivel és formájával azonnal felkelti az érdeklődését. A kerekek biztosítják a könnyű húzhatóságot, a márka pedig a magas színvonalú kivitelezést. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Bino Húzogatós zsiráf

Bino Húzogatós zsiráf

Értékelés: 4,7
6 890 Ft 4 450 Ft

Bino Húzogatós zsiráf aranyos barátja lehet a gyermekeknek. Vicces formájával és kedves színével hamar a gyermekek szívébe lopja magát. A magas színvonalú kivitelezés biztosítja a biztonságos játékot.

Brio Húzható tacskó

Brio Húzható tacskó

Értékelés: 5
3 660 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Tacskója** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

Woody Repülő papagáj - nagy, 50 cm
5 307 Ft 5 110 Ft

Masszív fából készült repülő papagáj, amely a zsinór meghúzásával hintázik és lengeti a szárnyát. A papagáj felakasztható például a csillárra, hogy vonzza a gyermekek figyelmét. Kiváló dekoráció a gyerekszobába.

Woody Húzható egér xylofonnal
3 530 Ft

Hagyományos fajáték, húzható egér xylofonnal a legkisebbeknek. Ez a húzható játék az egyik kedvence a gyerekeknek és szüleiknek, akiknek így a saját gyermekkoruk is felelevenedik. Mozgás közben a kisegér játszik a xylofonon.

Bino Állatkerti vonat Fajáték
9 890 Ft 6 020 Ft

Magérkezett a Bino állatkerti vonat benne sok-sok vidám, színes állatfigurával. Az állatokat a kocsik oldalán található megfelelő alakú nyílásokon keresztül helyezketik be a gyerekek. Járék közben fejlődik az absztrakt gondolkodásuk és kéz-szem koordinációjuk. 3 éves kortól ajánlott játék.

Bino Vonta két vagonnal

Bino Vonta két vagonnal

Értékelés: 4,5
4 990 Ft 3 270 Ft

Fa vonat – vontató játék, ami segít a gyerekek első lépéseinél és az egyensúly gyakorlásában. A kockák úgy vannak tervezve, hogy a kis kezek számára biztonságosak és alkalmasak legyenek. Ennek köszönhetően biztosítja a végtelen szórakozást építéskor, a vonat vezetésekor, a méret, a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerésekor és számoláskor.

Brio Húzható hangya

Brio Húzható hangya

Értékelés: 5
6 940 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Hangyája** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában. A hangyán található egy hangyatojás is, ami a játék mozgatására mozog.

Bino Pinokkió xilofonnal

Bino Pinokkió xilofonnal

Értékelés: 4,2
4 190 Ft 3 400 Ft

Miva Vacov Pinokkió típusa mindenkinek ismerős lehet gyerekkorából. Húzás közben a figura az előtte lévő xilofonon játszik. Gyerekeknek már 12 hónapos kortól vidám és szórakoztató játszási lehetőséget nyújthat. Anyaga masszív, strapabíró, kiváló minőségű fa.

Woody Összeszerelhető autó

Woody Összeszerelhető autó

Értékelés: 4,2
4 060 Ft

Az összeszerelhető autó olyan alkatrészekből van összeállítva, amelyeket szét lehet szedni, majd újra összerakni. Kisebb gyerekek használhatják húzható autóként is. Nagyszerű játék, amely fejleszti a gyermek motorikáját.

Woody Húzható százlábú

Woody Húzható százlábú

Értékelés: 4,9
4 690 Ft 3 920 Ft

Hagyományos fa játék Húzható százlábú, amely mozgás közben vidáman hullámzik. Ennek hála a gyerekek húzni fogják akarni.

Plan Toys Happy Puppy Fajáték, Kutya
7 470 Ft

A Plan Toys kutya Happy Puppy húzható fajáték remek választás gyermekének! A kedves kiskutya boldogan csóválja farkát és mozgatja a testét, mintha táncolna, ha a ráerősített húzókötél segítségével húzzuk. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Miva Vacov Húzható kutya xilofonnal
4 190 Ft 3 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Miva Vacov húzható kutya xilofonnal remek szórakozást biztosít a gyerekeknek. A fa játékot zsinóron húzva, a kiskocsin ülő kutya a xilofonon játszik. A kicsik érdeklődését a játék működése biztosan fel fogja kelteni és akár már 12 hónapos koruktól is játszhatnak vele.

Viga Fa húzható kutya
4 790 Ft 4 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fa húzható kutya kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a kutyus halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Hape Húzó teknős
6 590 Ft 5 240 Ft

Tito nevű teknős a folyadékkal megtöltött páncéljával mozog, és szép efektusokat hoz létre. A játék segítségével a gyerekek megtanulnak járni és megtartani az egyensúlyt. A vízáramlás irányát befolyásolhatja a teknős mozatásával előre vagy hátra.

Miva Vacov Favonat+ 2 kocsival

Miva Vacov Favonat+ 2 kocsival

Értékelés: 4,8
4 790 Ft 3 790 Ft

A Miva Vacov Favonat+ 2 vagonnal kiváló ajándék a kicsiknek. A játék 43 cm hosszú, egy mozdonyt és két vagont tartalmaz, amelyek leválaszthatóak. Húzókával és fa kerekekkel felszerelt. Egy éves kortól ajánlott.

Plan Toys Helikopter
4 710 Ft

Ez a kis helikopter az ökologikus Plan Toys vállalattól úgy lett megtervezve, hogy a kisgyerekek is könnyedén kézbe vehessék, bökdöshessék és játszhassanak vele. Ebbe a szériába egy mentőautó és egy tűzoltóautó is tartozik.

Plan Toys Versenyző - csirke
4 450 Ft

Élvezd a szórakozást ezzel az állat versenyzővel. Egy, kettő, három, start …a verseny elkezdődhet! Az autó görbéi a jobb tapadás és kezelés érdekében kidolgozottak. A legnépszerűbbek közé tartoznak a lovas fa játékok.

Miva Vacov Húzós játék doboló katonával
4 190 Ft 3 400 Ft

Miva Vacov húzós játék mindenkinek ismerős lehet gyerekkorából. Mozgatás közben a katona az előtte lévő dobon játszik, ezzel szórakoztatva a kicsiket. Gyerekeknek már 12 hónapos kortól vidám kikapcsolódást nyújthat. Anyaga masszív, strapabíró, kiváló minőségű fa.

Miva Vacov Húzós játék doboló figurával
4 190 Ft 3 400 Ft

Miva Vacov húzós játék mindenkinek ismerős lehet gyerekkorából. Mozgatás közben a kutyus az előtte lévő dobon játszik, ezzel szórakoztatva a kicsiket. Gyerekeknek már 12 hónapos kortól vidám kikapcsolódást nyújthat. Anyaga masszív, strapabíró, kiváló minőségű fa.

Miva Vacov Kukac alakú fajáték
3 690 Ft 2 870 Ft

A Miva Vacov Kukac alakú fajáték kiváló ajándék kicsik számára. A játék 27 cm hosszú. **Húzókával és fa kerekekkel felszerelt. Egy éves kortól ajánlott.

Miva Vacov Zenélő bohóc fából
4 190 Ft 3 270 Ft

Ez a Miva Vacov zenélő bohóc fából készült, kifejezetten kicsi gyerekeknek. A gyereket mozgásra készteti, hiszen ahhoz, hogy zenéljen a bohóc, húzni kell a kocsiját. Ezzel fejleszti a gyerek egyensúlyérzékét. A zenét meg élvezik az 1 év körüli gyerekek.

Miva Vacov Zenélő egér játék
4 190 Ft 3 400 Ft

Ez a fából készült zenélő egér játék kifejezetetten azoknak a pici gyerekeknek ajánlott, akik már felfedezték a helyváltoztás örömét. Az egér csak akkor zenél, ha húzzák a kocsiját. Ezzel, hogy mozgásra ösztönzik a gyereket, fejlődik az egyensúlyérzéke. A zenét meg kifejezetten élvezik.

Plan Toys Pingvin kerekeken
4 450 Ft

Ez a kis pingvin ideális kisgyermekek számára. Mozgasd a pingvint a kerekeken, és a szárnyaival integetve üdvözöl. A guruló állatka örömet okoz a gyermekeknek.

Viga Fa húzható ló
4 790 Ft 4 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fa húzható ló kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a paci halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Bino Xilofonozó Kacsa

Bino Xilofonozó Kacsa

Értékelés: 4,8
4 190 Ft 3 530 Ft

A Miva Vacov Xilofonozó Kacsa fajáték játszva ismerteti meg a különbözőhangokkal és dallamokkal gyermkét. A termék egy éves kortól ajánlott, könnyedén mozgatható a műanyag kerekeknek köszönhetően.

DETOA Julie hernyó Húzós játék
5 290 Ft 4 060 Ft

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, Julie hernyó lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Húzós játék fekete pókkal
3 290 Ft 2 740 Ft

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, a fekete pók lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakondos Fa-autó
6 790 Ft 5 760 Ft

A Detoa Kisvakondos Fa-autó élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Az autó szétszedhető alkatrészekből áll, így fejleszti a kicsi kézügyességét, logikai készségét és kreativitását egyaránt. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Járássegítő Fajáték
34 110 Ft

Plan Toys járássegítő kiváló készségfejlesztő játék. A fogantyú magassága állítható a gyermek méretéhez igazítva, segíti őt a stabil járás fenntartásában. A járássegítő tartalmaz 16 darab színes fakockákat, amiből a kicsik építkezhetnek, ezáltal fejlesztve kreativitásukat és képzelőerejüket. Amint a járássegítő elindul, az elején két szórakoztató papagáj lép működésbe. A játék 10 hónapos kortól ajánlott.

Hape Csiga készségfejlesztő húzójáték
8 650 Ft

Ez a multifunkciós csiga egy ideális segítőtárs a gyerekek képességeinek fejlesztésébe. A játékot húzójátékként vagy mint készségfejlesztő játék is használható. A kicsik így javíthatják a járásukat és megtanulhatnak felismerni a 3 formát (háromszög, négyzet és kör).

Hape Ralph bohóc

Hape Ralph bohóc

Értékelés: 4
3 190 Ft 2 740 Ft

Ralphnak, a vidám színes bohócnak nyomkodható arca van. Ugyanakkor mindig visszanyeri formáját és kész a további mókára! A színes golyók, melyek az átlátszó műanyag körben vannak, csörgő hangokat adnak.

Viga Fa húzható süni tevékenységekkel 5az1ben
13 590 Ft 10 230 Ft

Fa húzható süni tevékenységekkel 5az1ben. Számolás, állatos labirintus, golyós labirintus, fogaskerekek és tanító játékok kombinációjáról van szó. Hosszú időre leköti a gyerekeket.