Bino formaillesztő, fából készült kis ház
6 102 Ft 3 920 Ft

Ötletes formaillesztő nyílásokkal a tetején, amely az alakzatok osztályozására szolgál. A játék segít az értelem, a finom motoros készségek fejlesztésében és még sok másban.

Brio Mini hernyó

Brio Mini hernyó

Értékelés: 5
2 870 Ft

Brio Mini Hernyó-ja színes és szórakoztató kreatív játék kicsik számára. Pont akkora, hogy kényelmesen elférjen gyermeke kezében, de elég nagy ahhoz, hogy mély benyomást tegyen rá. A játék tolható és húzható, aminek köszönhetően a gyerekek még inkább átélhetik az igazi játék örömét.

Viga Fa abakusz

Viga Fa abakusz

Értékelés: 5
7 190 Ft 3 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa abakusz színes golyókkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik számolni, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Viga Fa formaillesztő, kocka

Viga Fa formaillesztő, kocka

Értékelés: 4,8
5 390 Ft 4 580 Ft

Fa formaillesztő doboz különböző alakú és színű kockákhoz. Az adott forma csupán a megfelelő nyíláson nyomható át. Minden alakzat behelyezését követően a fedél egyszerűen felemelhető és újból kezdhető az illesztgetés.

Bino Labirintus gyöngyökkel piros
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baba fűzős játék nagyon hasznos A színes gyöngyök egyik oldalról a másikra való elmozdítása, jó segítség a finom motorozás és a mozgás összehangolására. A gyermek játékokon és szórakozáson keresztül fejlődik.

Viga Fali játékrepülő fából elefánt
19 590 Ft 15 060 Ft

Fali játék elefánt motívummal fából. Játszhatsz a xilofonnal, a pálcákkal ütögetheted a falapokat,vagy forgathatod a kereket, amelyben gyöngyök vannak. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fali játékrepülő fából medve
19 290 Ft 15 390 Ft

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 490 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Bino Húzható Kisvakond

Bino Húzható Kisvakond

Értékelés: 5
3 920 Ft

húzható Kisvakond immáron sok generáció által kipróbált és szeretett játék. Ráadásul a Kisvakond alakjában. A húzható játék biztatja a gyermeket az első lépésekhez. 1 éves kortól ajánlott.

Bino Labirintus gyöngyökkel sárga
1 820 Ft

Baba fűzős játék nagyon hasznos A színes gyöngyök egyik oldalról a másikra való elmozdítása, jó segítség a finom motorozás és a mozgás összehangolására. A gyermek játékokon és szórakozáson keresztül fejlődik.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft 3 690 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fából készült labirintus - farmer
4 290 Ft 3 530 Ft

fa labirintus vidám, színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók két színes pályán. A labirintus egy része egy mágneses farmer figura. Az alakzatok mozgatásakor érezhetik a kezükben és fejlesztik a motoros készségeiket

Viga Fából készült vonat

Viga Fából készült vonat

Értékelés: 3,7
9 590 Ft 4 690 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,9
4 290 Ft 3 260 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Woody Kamion beilleszthető alakokkal - állatok
4 840 Ft

kamion beilleszthető alakokkal megtanítja a gyermeket az állatalakok felismerésére és azoknak a megfelelő nyílásba helyezésére. A játék a motorika fejlesztésére is ajánlott. Hozzá tartozik egy madzag is, amellyel húzni lehet, vagyis a gyerekek valóban eljátszhatnak vele.

Brio Húzható tacskó

Brio Húzható tacskó

Értékelés: 5
3 660 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Tacskója** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

Viga Fa kirakós pillangó

Viga Fa kirakós pillangó

Értékelés: 5
7 090 Ft 3 790 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.

Bino beillesztési formák a színe táblán
6 490 Ft 4 050 Ft

A többfunkciós játék alkalmas sokféle készség sokoldalú tanulására! Hagyja, hogy a gyermeke különböző formákat kombináljon és megtanulja mi hova illik. Hosszú délutáni szórakoztató tanulás.

Woody Felfűzhető szekrényajtó Lányka
2 480 Ft

Fa puzzle praktikus dobozban többszínű kivitelben. A doboz fedőlapján festett kislány nyílások vannak a testén, amelyek lehetővé teszik, hogy a fűzőket és a csipkéket. Elérhető az öltözék több variánsa.

Woody Húzható egér xylofonnal
3 530 Ft

Hagyományos fajáték, húzható egér xylofonnal a legkisebbeknek. Ez a húzható játék az egyik kedvence a gyerekeknek és szüleiknek, akiknek így a saját gyermekkoruk is felelevenedik. Mozgás közben a kisegér játszik a xylofonon.

Viga Fa hengeres formaillesztő
6 890 Ft 3 660 Ft

Henger alakú fa formaillesztő. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű beszúrós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formát a megfelelő nyílásba, és szabadulj meg minden kockától.

Woody Színes kocka nyomtatással 26 db
3 154 Ft 3 000 Ft

Klasszikus építőkocka színes fakockákból. A kockák nyomtatott mintával lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy tovább fejlesszék a kockákkal való játékot, létrehozva különféle állatokat, és különböző szerepeket játszhatnak velük. A gyermek megtanul különbséget tenni a színek és az alakzatok között.

Viga Fa formaillesztő

Viga Fa formaillesztő

Értékelés: 4,3
7 144 Ft 3 890 Ft

Fa formaillesztő színes formákkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik beilleszteni a megfelelő formát, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Viga Fali játékrepülő fából
51 090 Ft 42 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fali játék repülő motívummal fából. A játék öt darabból készült. Tartalma huzalgyöngy, hengeres tárcsa hanggal, labirintus kirakó, mágneses nyom és pályajáték, óra mozgó mutatókkal és fordulatokkal.

Hape Húzó teknős
6 590 Ft 5 230 Ft

Tito nevű teknős a folyadékkal megtöltött páncéljával mozog, és szép efektusokat hoz létre. A játék segítségével a gyerekek megtanulnak járni és megtartani az egyensúlyt. A vízáramlás irányát befolyásolhatja a teknős mozatásával előre vagy hátra.

Goki Építőelemek és egy kirakós játék
6 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az építőjáték, amelyben az alap formákon kívül akár 3D-s kockát is készíthetsz… ez ám a kihívás! Ideális a készségek gyakorlására és különösen a türelme fejlesztéséért. Szükséged lesz a kreativitásodra, az előrelátás tehetségére és ez után úgy megy mint a karikacsapás!

Goki Hangszer - Esőcsináló hangszer
7 720 Ft

Ez a hangszer a zuhogó eső hangját hozza létre, ami nagyon megnyugtató. A csörgő forgatásával a baba figyeli a pattogó fémgolyókat és meghallja nyugtató hangjukat. – Kiváló az érzékszervi fejlődéshez.

Goki Tapintást fejlesztő játék II - különböző felületek pamutzsákban
14 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Helyezd mind a 32 db 4 cm-es fa görgőt a pamutzsákba, és jól keverd össze. A gyermek csukot szemmel húzzon ki egy hengert a zsákból és tapogassa meg a felületét. Ezután ismét eléri a zsákot, és megpróbál egy második, azonos felületű görgőt találni érintéssel. Ha megtalálja az azonos párt, azt tartsa meg a gyermek és játsszon tovább. A gyermek tapintás érzékét fejleszti. A látássérülteknél is használják.

Goki Érzéki pexeszó
8 110 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szövet pexeszó a memória és az érintés gyakorlására. A 20 párnázott kispárna el van rejtve táskában a játékosok előtt. A játék célja, hogy két azonos módon töltött párnát vegyél ki a táskából csak az érintés és az érzékek alapján. Érdekes játék, amelynek köszönhetően nagyon sok mókában lesz részed.

Goki Kirakós - alapformák

Goki Kirakós - alapformák

Értékelés: 5
7 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan játék, amelyben a legfiatalabb gyerekek már jó motorikus készségeket mutatnak, és megismerkednek az alapvető alakzatokkal, mint például a szív, a háromszög, a csillag, a kör vagy a négyzet. Ez a kirakós ideális egy éves gyermekek számára. A kirakós fából készült.

Goki Tapintható játék - Ismerd meg a keret alakját
5 190 Ft

Minden képhez negatív keretkontúr tartozik. Csak érintéssel keresheted meg ezeket a darabokat. Ez a játék több játékmódot kínál, de mindegyikben egy közös dolog előfordul – nagyszerűek az érintés gyakorlásához.

Goki Kirakós- Kocka
3 920 Ft

A készlet 4 külön kockát és 26 eredeti példányt tartalmaz. A kockák tömör fából készültek és minőségi és tartós rétegelt lemezből készülnek. Az előre kinyomtatott fából készült táblák azt mutatják, hogy a 4 db-os kocka színei és formái megegyezzenek a sablonnal. Hidd el, hogy nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

Goki Memória játék súlya, 12 rész
12 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különböző súlyú memóriát edző pexeso nem csak a memóriát fejleszti, hanem a tapintást is. A játékosoknak klasszikusan meg kell találniuk egy pár kockát, amelyek egyforma súlyúak. Tömeg összehasonlítás esetén azonban ez egy nagyon igényes feladat, amely még felnőtteket is megedz.

Goki Tanuljunk számolni - lemezek, 36 rész
7 720 Ft

Első találkozáskor a számok absztrakt világa nagyon távoli a gyerekektől. Ezzel a vonzóan színes játékkal a gyerekek megtanulnak számolni. A lemezeket mindkét oldalra nyomtatják, és egy minőségi fadobozban szállítják, amely a játék tárolására szolgál. A lemezek építésre is alkalmasak. Ez csupán rajtad múlik, hogy hogyan használod azokat.

Marionette Kalapácsos játék 10 darabos
2 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

fa kalapácsos játék egy ideális képességfejlesztő játék. A szett összesen 8 hengert, egy kalapácsot és egy munkaasztalt tartalmaz. Minőségi fából készült. Nincsenek éles élei

Plan Toys Színes henger

Plan Toys Színes henger

Értékelés: 5
4 440 Ft

A színes fa henger segít a gyermek fejlődésében. Nyomásra hangot ad ki, ami a kicsi hallását, a színes fa válaszfalak pedig a látást stimulálja .

Viga Fából készült labirintus, nagy
10 890 Ft 10 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A színes fa labirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatóak a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fali játék Krokodil fából 91 cm.
17 290 Ft 12 830 Ft

Fali játék krokodil motívummal fából. A játék kockákat és különböző fajtájú útvesztőket tartalmaz. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekeket.

DETOA Húzós játék fekete pókkal
3 290 Ft 2 740 Ft

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, a fekete pók lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Julie hernyó Húzós játék
5 290 Ft 4 050 Ft

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, Julie hernyó lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.

Hape Motor készségfejlesztő kocka labirintussal
43 770 Ft

A motor készségfejlesztő kocka labirintussal akár több éves korig is elszórakoztatja a gyerekeket. Labirintus, formák behelyezése és egyéb tevékenységeket változtatják ezt a kockát a szórakozás központjává.

Goki Forgass meg! - építőjáték fogaskerekekkel, 8 darab
4 310 Ft

Csak a kék fogaskerék és a hurok elhelyezése után láthatod, hogy az egész gépezet forogni fog. És milyen irányba fordul majd? A kerekek mindkét oldalra nyomtatott mintával rendelkeznek, és ez a játék nem csak szórakoztató és színes, hanem nagyszerű élmény a gyerekek számára. Hol találnak gyermekeid a környezetedben hasonló kerekeket?

Goki Golyópálya - Éneklő Pagoda
11 260 Ft

A gyönyörű szivárvány pagoda nemcsak a gyerekeket fogja lenyűgözni. A kicsik élvezik az ismétlődő mozgást és a hanghatásokat,a nagyobbak különböző anyagú, sebességű és hangú golyókat próbálhatnak ki. A felnőttek sem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy legalább egy golyót ne dobjanak el. A pagoda komplett építmény, amely fából készült és egy szobácska is díszíti, amelyben a rendetlenség a szülőket sem fogja bántani.

Goki Fa memória játék - erdő, 32 darab
5 620 Ft

Egy fából készült memóriajáték, mely érdekes erdei témákkal rendelkezik a játékhoz és a memória edzéséhez. A játék célja, hogy minél több azonos párt találj. A készlet 32 5 × 5 cm-es, kiváló minőségű és tartós rétegelt fa lemezből készült lapbetétet tartalmaz A lemezek sarkai gyönyörűen lekerekítettek és a képek kinyomtathatók.

Hape Húzható kutyus kerekeken
8 380 Ft

Az aranyos kiskutya készen áll a sétára a legjobb barátjával! A gyerekek imádni fogják a sétáltatást.

Hape Mini autópálya
7 539 Ft 6 930 Ft

Figyeld, ahogy játékautóid kielőzik egymást! Ez a mini autópálya nagyon rövid idő alatt a gyermekek kedvencévé válik. Melyik a gyorsabb verda? Versenyezz, jegyezd fel a futamidőket és a helyezéseket! A játék nagyban a gyerekek fizikai tudását fejleszti.