Bino Állatos ábécé, Angol
6 151 Ft 3 930 Ft

A kedvelt játék alkalmas különböző készségek sokoldalú tanulására! Tanítsd meg fokozatosan gyermekednek az ábécét és az állatokat angolul. Ezzel a játéktáblával úgy megy majd, mint kés a vajban.

Plan Toys Puzzle család - kutyák
6 090 Ft 5 910 Ft

Szórakozz együtt a kutya családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a kutyákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a kutyákkal, és stimulálhatják fantáziájukat.

Hape Baby Einstein Puzzle fajáték Submarine Adventure
6 690 Ft 6 390 Ft

A klasszikus fa puzzle hatalmas kalandot alkot a játékból a gyerekeknek. A szép tenger alatti minta vonzani fogja a gyereket, hogy újra és újra játsszon vele. A keresés és merülés, hogy melyik elem a megfelelő, elősegíti a baba kíváncsiságát és fejleszti a finom motoros képességeket.

Goki Tapintható játék - különböző felületek
9 060 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Tíz különböző típusú anyagot készíthetsz tíz 4 cm átmérőjű fa görgőkben, valamint egy fából készült alátétben. A csukott szemmel meg kell tapintani az egyes anyagokat, és fel kell ismernie a megfelelő lyukakban lévő fa görgőket. Ez a játék, amely alkalmas a 3 éves korú gyermekek számára, nagymértékben fejleszti a gyermekek tapintható érzékeit. A látássérülteknél is használják.

Plan Toys Puzzle család - macskák
6 090 Ft 5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a macska családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a macskákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a macskákkal és stimulálhatják fantáziájukat.

Hape Baby Einstein Fa puzzle játék Friendy Safari Faces
4 090 Ft 3 930 Ft

A klasszikus fa puzzle hatalmas kalandot alkot a játékból a gyerekeknek. A szép tenger alatti minta vonzani fogja a gyereket, hogy újra és újra játsszon vele. A keresés és merülés, hogy melyik elem a megfelelő, elősegíti a baba kíváncsiságát és fejleszti a finom motoros képességeket.

Hape Kreatív fa puzzle

Hape Kreatív fa puzzle

Értékelés: 4,3
6 040 Ft

Kreatív puzzle a legkisebbeknek! Kitűnik minőségi kidolgozásával és élénk színeivel. Négy puzzle darab, amelyek egymáshoz van illesztve és mindegyiken egy fa cölöp található. Az egyes formák és cölöpök barázdáltak. Ezekre helyezhetik el a gyerekek a darabokat. Választhatnak a színek, az alakzatok és a képzeletük szerint is.

Hape Puzzle Ábécé

Hape Puzzle Ábécé

Értékelés: 5
5 903 Ft 5 640 Ft

Ábécé! Az ábécé tanulása szórakoztató! Vajon megtanulhatóak az ábécé betűi A-tól Z-ig játék formájában? Ez a kiváló játék megismerteti a gyermekekkel a kisbetűket, megtéve így az első lépéseket az olvasás és írás felé.

Hape Puzzle táblán - Földművesek
2 490 Ft

Gyermeked szereti az állatokat és a természetet? Ennek a kirakósnak köszönhetően megismerkedhet az állatokkal s azok lakóhelyével. Kiváló kiegészítő a formák és a különböző tárgyak felismerésének megtanulásához.

Woody A világ képekben, 2 az 1-ben, Játssz és tanulj egyidejűleg
9 642 Ft 7 750 Ft

Tanulságos puzzle és társasjáték egyben! A gyerek a darabokat a mágneses táblán rakja össze. Folyamatosan tanul, hol találhatóak találhatóak az egyes földrészek. Az összerakható térképpel eljátszhat egy játékot, amely fejleszti az érzékeket és fejleszti a figyelmet. Design: Veronika Budiska.

Bino Akvárium horgászbottal puzzle kirakó
2 490 Ft

Mágneses kirakó gyerekeknek fából, akvárium formájú vidám képekkel a tengeri világból. A gyerek a formák és alakok szerint megpróbálja megtalálni a megfelelő képet (képzelet és a logikus gondolkodás fejlődése), majd a megfelelő helyre illeszti (finom motorika fejlődése).

Hape Puzzle számok

Hape Puzzle számok

Értékelés: 4,9
5 568 Ft 4 200 Ft

Egy, kettő, három! A számolás szórakoztató! Ezekkel a színes puzzle számokkal a gyermekek megtanulnak húszig számolni. A mellékelt plusz, mínusz és egyenlő szimbólumoknak köszönhetően a gyermekek egyszerű matematikai feladatok megoldására is képesek lesznek. A játék számos felhasználási módot kínál, kiváló tanulási segédeszköz.

Woody ABC Puzzle
4 060 Ft

Woody ABC Puzzle segítségével nagyon könnyen meg lehet ismertetni a gyerekekkel a betűket. Ezáltal a gyerekek játékos formában tanulhatják a betűket. A készlet összesen 26 betűt tartalmaz az angol ABC-ből. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Hape Gyerk puzzle, óra

Hape Gyerk puzzle, óra

Értékelés: 5
5 190 Ft 5 120 Ft

Óra állvánnyal gyerek puzzle. Nélkülözhetetlen segítőtárs, ami segít a gyerekeknek az órák, a percek és a színek tanulásában. Az óra számjegyei kivehetők. Minden szám más formájú- Ezzel a játékkal könnyebb lesz a gyerekeknek elképzelni, mikor menjenek aludni, mikor van itt az ideje az ebédnek vagy, hogy mikor mehetnek játszani.