Bino Készségfejlesztő óra

Bino Készségfejlesztő óra

Értékelés: 4,5
5 250 Ft

Bino készségfejlesztő óra ideális választás otthoni, bölcsődei és óvodai használatra egyaránt. Segíti a gyerekek motorikus képességeinek javítását, fejleszti a logikus gondolkodást. Hozzászoktat a számok és az óra látványához, fogalmaihoz. Megjelenése színes és vidám, így kevesebb az esély arra, hogy a játékos tanulást a kicsik gyorsan elunják.

Bino Húzható kutya fajáték

Bino Húzható kutya fajáték

Értékelés: 4,4
6 890 Ft 3 890 Ft

Bino Húzható kutya fajáték remek választás gyermekének! A fából készült kedves állat boldogan csóválja farkát, ahogyan gyermeke húzza. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Trefl Tanuló kocka, fa Wooden Toys
12 690 Ft 11 040 Ft

Engedd meg gyermekednek, hogy gyakorolja a finommotoros készségeit a labirintus segítségével. A kocka további tevékenységekre kínál lehetőséget a képességek fejlődése érdekében. A kocka minden oldala egy újabb különböző aktivitást kínál a gyerekeknek.

Viga Fa abakusz

Viga Fa abakusz

Értékelés: 5
7 190 Ft 3 670 Ft

Fa abakusz színes golyókkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik számolni, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Viga Fakockák 9 db - farm

Viga Fakockák 9 db - farm

Értékelés: 4,9
3 990 Ft 3 540 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a farmon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga Fa húzható tyúk

Viga Fa húzható tyúk

Értékelés: 5
5 890 Ft 3 490 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Teddies Fa mozaik labda 63db

Teddies Fa mozaik labda 63db

Értékelés: 4,7
4 330 Ft

A fából készült interaktív játék egy színes labda mozaik formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Bino Húzható Kisvakond

Bino Húzható Kisvakond

Értékelés: 5
3 890 Ft

húzható Kisvakond immáron sok generáció által kipróbált és szeretett játék. Ráadásul a Kisvakond alakjában. A húzható játék biztatja a gyermeket az első lépésekhez. 1 éves kortól ajánlott.

Bino Húzogatós krokodil Fajáték
6 890 Ft 4 720 Ft

Bino Húzogatós krokodil fajáték remek választás gyermeke számára. A krokodil egy veszélyes ragadozó, de most akár vidám barátja is lehet gyermekének. A forgó kerekeknek köszönhetően gyermeke bárhová magával viheti, így igazán élvezetes lesz a játék. A magas színvonalú kivitelezés garantálja a biztonságos játékot.

DETOA Húzós játék fekete pókkal
3 290 Ft 2 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Detoa fajátéka igazi klasszikus. Ahogy a gyerek maga után húzza, a fekete pók lábai a kerekeken mozognak. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Számláló 100 golyó
4 990 Ft 3 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Korunk fejlett technológiájának ellenére, a számláló továbbra is része a tanszereknek és alapvető segítőknek a számolással való megismerkedés során. Támogatja a logikus gondolkodást, segít az első feladatok kiszámításánál és dekoratív kivitelű.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 540 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft 3 670 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fa húzható hernyó

Viga Fa húzható hernyó

Értékelés: 5
6 290 Ft 3 540 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Bino Húzogatós hernyó

Bino Húzogatós hernyó

Értékelés: 4
5 990 Ft 3 690 Ft

Bino Húzogatós hernyó aranyos fa játék, ami hamar a kisgyermekek kedvencévé válhat, hiszen bárhová könnyedén magukkall vihetik. Élénk színeivel és formájával azonnal felkelti az érdeklődését. A kerekek biztosítják a könnyű húzhatóságot, a márka pedig a magas színvonalú kivitelezést. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Viga Fa menet

Viga Fa menet

Értékelés: 4,8
6 690 Ft 4 850 Ft

Fa menet, amely színes fa formákat és színes húrokat tartalmaz. Dobozban csomagolt, melyet tárolóként is használhatsz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fakockák 9 db - vadon

Viga Fakockák 9 db - vadon

Értékelés: 4,9
3 990 Ft 3 540 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a vadon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Bino Húzogatós zsiráf

Bino Húzogatós zsiráf

Értékelés: 4,7
6 890 Ft 4 490 Ft

Bino Húzogatós zsiráf aranyos barátja lehet a gyermekeknek. Vicces formájával és kedves színével hamar a gyermekek szívébe lopja magát. A magas színvonalú kivitelezés biztosítja a biztonságos játékot.

Bino Összerakható torony

Bino Összerakható torony

Értékelés: 5
3 090 Ft

Didaktikus játék – Összerakható torony színes fa darabokkal minden ügyes gyerek számára. A játék egy ovális alapból áll öt fa rúddal, amelyekre fokozatosan a darabokat helyezzük. Fejleszti a képzelőerőt és a kombinációs képességet.

Bino Színek és számolás

Bino Színek és számolás

Értékelés: 5
4 690 Ft 3 930 Ft

Didaktikus játék – színek és számolás színes fa darabokkal. A játék egy ovális alapból áll öt fa rúddal, amelyekre fokozatosan a darabokat helyezzük. A gyerekek megtanulják megkülönböztetni a színeket.

Brio Húzható tacskó

Brio Húzható tacskó

Értékelés: 5
3 670 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Tacskója** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

Viga Fa óra

Viga Fa óra

Értékelés: 5
6 090 Ft 4 850 Ft

A játék a kivehető daraboknak köszönhetően javítja a kézügyességet és az ügyességet. A csomagolás 12 különböző formájú és színű, számokkal ellátott darabot tartalmaz, amelyek behelyezhetőek az órába.

Bino Fa kocka kirakó - Baribal (15 db-os)
4 330 Ft

Bino Fa kocka kirakó mesés módja a gyermekek képességeinek fejlesztésére! Játékos módon fejleszti a konstruktív gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.hatféle vidám, színes kép kirakása Baribal maci kedves figurájával igazi sikerélményt nyújthat gyermekének! Kirakható vízszintesen, függőlegesen, de kirakózás után akár torony is építhető belőle. Praktikus fa tároló doboz is jár hozzá! 3 éves kor felett ajánlott.

Teddies Játékasztal oktatási rakéta fából
26 490 Ft 19 450 Ft
+ ingyen szállítás

Gyönyörű fából készült interaktív segítő asztal formájában színes rakéta kivitelezésben. Az asztal számos tevékenységre kínál lehetőséget, amelyek biztosan lekötik és szórakoztatják a gyermekeket. A tevékenységek segítségével a gyermekek fejlesztik képességeiket.

Teddies Fűzőcske, Háziállatok
4 720 Ft

Teddies fűzőcske kreatív játék, mely fejleszti a gyerekek készségeit. A játékban található 12 darab fa figura tanyasi környezetet és állatokat mintáz. A figurák egy zsinórra felfűzhetők különböző sorrendben, ami fejleszti a gyermekek szem-kéz koordinációját. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Teddies Fából készült fogaskerekek játék 14db
4 330 Ft

Fából készült interaktív játék egy élénk színű kirakós játék formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Woody Húzható egér xylofonnal
3 540 Ft

Hagyományos fajáték, húzható egér xylofonnal a legkisebbeknek. Ez a húzható játék az egyik kedvence a gyerekeknek és szüleiknek, akiknek így a saját gyermekkoruk is felelevenedik. Mozgás közben a kisegér játszik a xylofonon.

Woody Számlaló természetes anyagból készült színes gyöngyökkel.
3 787 Ft 3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fából készült számláló fa kerettel kedvenc játék minden olyan gyermek számára, aki szeret számolni vagy ép számolni tanul. A színes golyók segítenek nekik a számolásban és így a tanulás is szórakoztató lesz.

Plan Toys Készlet - Állatok a farmról
7 490 Ft 6 960 Ft

Az állatok a farmról készlet nagyszerű kiegészítő a legkisebb gyermekek játékához. Az aranyos fa állatok tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe, és velük való játék segít fejleszteni gyermeked fantáziáját és motoros képességeit.

Plan Toys Készlet - Tengeri állatok
7 490 Ft 7 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

tengeri állatok készlet nagyszerű kiegészítő a legkisebb gyermekek játékához. Az aranyos fa állatok tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe, és velük való játék segít fejleszteni gyermeked fantáziáját és motoros képességeit.

Viga Fa húzható süni tevékenységekkel 5az1ben
13 590 Ft 10 250 Ft

Fa húzható süni tevékenységekkel 5az1ben. Számolás, állatos labirintus, golyós labirintus, fogaskerekek és tanító játékok kombinációjáról van szó. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Plan Toys Összerakható rakéta
7 480 Ft

Egy sor színes darab, amely a lábakkal az alsó részre hajlik, és így rakétát hoz létre. A játék fejleszti a fantáziát, a finom motorikát és színeket és formákat tanít.

Plan Toys Összerakható drágakövek
8 890 Ft 8 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

fa drágakövek készlet sokféle lehetőséget kínál a szórakoztató végtelen játékhoz. A gyermekek egymásra helyezhetik a drágaköveket, hogy egyedi tornyokat és tájakat építhessenek. A kövek egymásba rakhatók, így hidakat lehet létrehozni, és ezzel érzékelni az egyensúly alapjait.

Plan Toys Felfűzhető pasztell gyöngyök
5 910 Ft

Fűzd fel a húrra az összes formát! A gyerekeknek rengeteg szórakozásra van szükségük. Ösztönzik a gyermekeket a motoros készségek, a kreativitás, a koncentráció és a türelem fejlesztésére.

Plan Toys Készlet - Dinoszauruszok
7 490 Ft 7 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Üdvözöljük az őskori világban. A dinoszauruszok kiváló kiegészítők a legkisebb gyermeke számára. Az aranyos fa állatok tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe, és velük való játék segít fejleszteni gyermeked fantáziáját és motoros képességeit.

Hape Húzó teknős
6 590 Ft 5 250 Ft

Tito nevű teknős a folyadékkal megtöltött páncéljával mozog, és szép efektusokat hoz létre. A játék segítségével a gyerekek megtanulnak járni és megtartani az egyensúlyt. A vízáramlás irányát befolyásolhatja a teknős mozatásával előre vagy hátra.

Plan Toys Gyűrűzött bárány
7 480 Ft

A gyerekek összeilleszthetik a megfelelő színeket, hogy bárányt alkossanak. A juhok több darabra vannak osztva, a fő része pedig a feje.

Plan Toys Óra

Plan Toys Óra

Értékelés: 4,5
13 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes óra az ökologikus Plan Toys vállalattól. Az óra kártyákat is tartalmaz, amik a felső részébe helyezhetők, hogy a gyerekek megtanulhassák a saját tevékenységeit megadott időkkel tudja párosítani.

Goki Memória játék hangokra, 12 rész
12 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A memóriajáték hangokkal nemcsak a memóriát, hanem a hallást is javítja. A kis játékosoknak meg kell találniuk a hasonló hangzású kockákat. És ez egyáltalán nem egyszerű. A memóriajáték fából készült.

Goki Memória játék súlya, 12 rész
12 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különböző súlyú memóriát edző pexeso nem csak a memóriát fejleszti, hanem a tapintást is. A játékosoknak klasszikusan meg kell találniuk egy pár kockát, amelyek egyforma súlyúak. Tömeg összehasonlítás esetén azonban ez egy nagyon igényes feladat, amely még felnőtteket is megedz.

Goki Tanuljunk számolni - lemezek, 36 rész
7 790 Ft

Első találkozáskor a számok absztrakt világa nagyon távoli a gyerekektől. Ezzel a vonzóan színes játékkal a gyerekek megtanulnak számolni. A lemezeket mindkét oldalra nyomtatják, és egy minőségi fadobozban szállítják, amely a játék tárolására szolgál. A lemezek építésre is alkalmasak. Ez csupán rajtad múlik, hogy hogyan használod azokat.

Hape Mini autópálya
7 539 Ft 6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Figyeld, ahogy játékautóid kielőzik egymást! Ez a mini autópálya nagyon rövid idő alatt a gyermekek kedvencévé válik. Melyik a gyorsabb verda? Versenyezz, jegyezd fel a futamidőket és a helyezéseket! A játék nagyban a gyerekek fizikai tudását fejleszti.

Plan Toys Járóka kocsival
23 790 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Járóka és tároló játékokra egyben. Gyakoroljátok a kisgyermeked járását könnyedén, biztonságosan és játszva. A járóka két állítható magassággal rendelkezik, így a gyermekeddel együtt nőhet. Koordináció, motoros készségek és társadalmi észlelési tréning, mindez ezzel a nagyszerű kerekes járókával.

Plan Toys Összerakható műanyag karikák
4 490 Ft

A pasztell karika készlet segít a gyerekeknek a méretek és színek megismerésében. A gyermekek megtanulják, hogy színes karikákat felhúzzák a rúdra és egy gyűrűvel lezárják azt. A karikák lágy pasztell színűek.

Plan Toys Színes henger

Plan Toys Színes henger

Értékelés: 5
4 490 Ft

A színes fa henger segít a gyermek fejlődésében. Nyomásra hangot ad ki, ami a kicsi hallását, a színes fa válaszfalak pedig a látást stimulálja .

Viga Fa húzható kutya
4 790 Ft 4 590 Ft

A fa húzható kutya kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a kutyus halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fa húzható ló
4 790 Ft 4 590 Ft

A fa húzható ló kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a paci halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.