Bino formaillesztő, fából készült kis ház
6 102 Ft 3 920 Ft

Ötletes formaillesztő nyílásokkal a tetején, amely az alakzatok osztályozására szolgál. A játék segít az értelem, a finom motoros készségek fejlesztésében és még sok másban.

Bino 2015 Készségfejlesztő kocka
15 690 Ft 9 160 Ft

Bino Készségfejlesztő kocka tökéletes választás 1 éves kor feletti gyermekek játékos formában való tanítására. Az elemeire bontható kreatív játék, segít megismerkedni a színek, formák és az óra alapvető tulajdonságaival. Anyaga főleg fa, melynek köszönhetően kellően masszív és strapabíró is.

Bino Nagy labirintus

Bino Nagy labirintus

Értékelés: 5
10 790 Ft 6 930 Ft

Nagy labirintus – multifunkciós játék a sokoldalú tanulásra! A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Woody Beillesztős doboz - kicsi
3 390 Ft

Beillesztős doboz különböző színes alakokkal. Gyönyörű fa játék, amely fejleszti a finom motorikát. A gyerekek szórakoztató formában tanulják meg felismerni a geometriai formákat és a színeket.

SIMBA Multifunkciós fa kocka

SIMBA Multifunkciós fa kocka

Értékelés: 4,3
7 190 Ft

Multifunkcionális fa kocka kiváló minőségű fából a gyermekek számára vonzó mind a megjelenése, úgy a funkciói szempontjából is. A szórakoztató játékok mellett a gyermekek fejlesztik a finom motorikus készségüket, logikus gondolkodásukat és a fantáziájukat.

Viga Fa formaillesztő, kocka

Viga Fa formaillesztő, kocka

Értékelés: 4,8
5 390 Ft 4 570 Ft

Fa formaillesztő doboz különböző alakú és színű kockákhoz. Az adott forma csupán a megfelelő nyíláson nyomható át. Minden alakzat behelyezését követően a fedél egyszerűen felemelhető és újból kezdhető az illesztgetés.

Viga Fali játékrepülő fából elefánt
19 590 Ft 15 090 Ft

Fali játék elefánt motívummal fából. Játszhatsz a xilofonnal, a pálcákkal ütögetheted a falapokat,vagy forgathatod a kereket, amelyben gyöngyök vannak. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fali játékrepülő fából medve
19 290 Ft 15 390 Ft

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga 3az1-ben fapiramis

Viga 3az1-ben fapiramis

Értékelés: 5
6 990 Ft 5 880 Ft

Összerakós 3az1-ben fapiramis, amely biztosan minden gyermeket lenyűgöz A rudakat zsinór köti össze az alappal a gyermekek fokozott biztonsága érdekében abban az esetben, ha ráesnének a játékra. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

DETOA Fa vonat kisvakonddal és barátaival
4 490 Ft 3 650 Ft

Hárman utaznak a vonaton: a Kisvakond, az egér és a béka. A vonattal nemcsak utazni lehet, bizonyos fokig szédszethető, és összerakható. Ezzel a gyerekek kreativitását fejleszti. A nagyobb élmény érdekében az utasok is mozgathatóak.

Viga Fából készült labirintus - farmer
4 290 Ft 3 490 Ft

fa labirintus vidám, színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók két színes pályán. A labirintus egy része egy mágneses farmer figura. Az alakzatok mozgatásakor érezhetik a kezükben és fejlesztik a motoros készségeiket

Viga Fából készült vonat

Viga Fából készült vonat

Értékelés: 3,7
9 590 Ft 4 690 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,9
4 290 Ft 3 290 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Woody Fa építő torony

Woody Fa építő torony

Értékelés: 4,3
5 230 Ft

Woody fa építő torony oktató jellegű játék a legkisebbek számára. A három különböző torony felépítése elősegíti a gondolkodás és a kombinatorika fejlődését és segít a gyermekeknek a formák és színek megkülönböztetésében.

Woody Kamion beilleszthető alakokkal - állatok
4 790 Ft

kamion beilleszthető alakokkal megtanítja a gyermeket az állatalakok felismerésére és azoknak a megfelelő nyílásba helyezésére. A játék a motorika fejlesztésére is ajánlott. Hozzá tartozik egy madzag is, amellyel húzni lehet, vagyis a gyerekek valóban eljátszhatnak vele.

Viga Fa építőjáték, város
5 890 Ft 4 830 Ft

Fa építőkészlet – város. Hosszú időre lefoglalja a gyerekeket. A csomag 8 rudat, 4 mintát és 14 különböző kockát tartalmaz. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Woody Favonat építőkockákkal Fajáték
3 920 Ft

Woody favonat egy nagy rakomány építőkockával érkezik, amelyek színesek, változatosak, inspirálják a gyerekek kreativitását. A játék rendszeres használata fejleszti a motoros készségeket, valamint fizikai alapismereteket is szerezhetnek, ahogy egyre magasabb és egyre stabilabb építményeket hoznak létre. A vonat és az építőelemek anyaga fa, az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. 2 éves kortól ajánlott.

Viga Fa építőkockák 6 db
6 190 Ft 4 960 Ft

Fa építőkockák állatokkal, számokkal, gyümölcsökkel, közlekedési eszközökkel – a kockák minden oldalán. Piramisként egymásra rakhatóak. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Hape Összerakható bohóc

Hape Összerakható bohóc

Értékelés: 4,9
3 090 Ft

Ez a színes összerakható bohóc mosolygós arcú, hogy biztosan mosolyt csaljon a gyerekek arcára is! A kicsik megpróbálhatják összerakni a köröket legnagyobbtól a legkisebbig vagy fordítva. Alkalmas az alapszínek megtanulására.

Viga Fa fogaskerék

Viga Fa fogaskerék

Értékelés: 4,6
5 890 Ft 5 360 Ft

Fa fogaskerék. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Hape Bogaras formaegyeztető

Hape Bogaras formaegyeztető

Értékelés: 4,7
3 490 Ft 3 290 Ft

Ezzel a formaegyeztetővel a gyermekek sok új készséget tanulhatnak meg – formák felismerését, finommotorikát, számolást, színek neveit és még sok mást. Ideális szórakozás** kis felfedezők számára.

Viga Fa kirakós pillangó

Viga Fa kirakós pillangó

Értékelés: 5
7 090 Ft 3 790 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.

Bino beillesztési formák a színe táblán
6 490 Ft 4 050 Ft

A többfunkciós játék alkalmas sokféle készség sokoldalú tanulására! Hagyja, hogy a gyermeke különböző formákat kombináljon és megtanulja mi hova illik. Hosszú délutáni szórakoztató tanulás.

Woody Felfűzhető szekrényajtó Lányka
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa puzzle praktikus dobozban többszínű kivitelben. A doboz fedőlapján festett kislány nyílások vannak a testén, amelyek lehetővé teszik, hogy a fűzőket és a csipkéket. Elérhető az öltözék több variánsa.

Bino Kisvakond doboz alakzatokkal
6 106 Ft 3 890 Ft

Kisvakond népszerű gyermekhősének motívumaival készült dobozos formák nagyszerűen szórakoztatják a gyerekeket, feladatuk a megfelelő lyukakba helyezi a formákat. Ezzel finomítja a motoros készségeket és a logikus gondolkodást. Minőségi fából készült játék, színes és szórakoztató módon megismerteti az alakzatokat a gyermekekkel.

Bino Állatkerti vonat Fajáték
9 890 Ft 6 010 Ft

Magérkezett a Bino állatkerti vonat benne sok-sok vidám, színes állatfigurával. Az állatokat a kocsik oldalán található megfelelő alakú nyílásokon keresztül helyezketik be a gyerekek. Járék közben fejlődik az absztrakt gondolkodásuk és kéz-szem koordinációjuk. 3 éves kortól ajánlott játék.

Bino Bella Florina Fajáték

Bino Bella Florina Fajáték

Értékelés: 4,6
3 790 Ft

Bino Bella Florina fajáték szórakoztató és fejlesztó elfogaltságot nyújt a gyermekek számára. A játék segít a színek és formák megismerésében és a megfelelő helyre történő illesztésében. Az elemek egy dobozban találhatók, amelyek a csúszó panelnek köszönhetően könnyen hozzáférhetők. A játék fejleszti a fantáziát és a motoros készségeket.

Viga Fa hengeres formaillesztő
6 890 Ft 3 650 Ft

Henger alakú fa formaillesztő. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű beszúrós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formát a megfelelő nyílásba, és szabadulj meg minden kockától.

Woody Motorika 3D Fajáték

Woody Motorika 3D Fajáték

Értékelés: 4,5
5 360 Ft

Woody Motorika 3D-s játék kiváló választás a 2 évnél idősebb gyermekek számára. A készlet színes és izgalmas formáival azonnal felhívja magára a gyermek figyelmét, emellett pedig rengeteg fejlesztő hatással rendelkezik. Célja, hogy a motorikus képességeket és a térbeli tudatosságot már a legkisebb korban fejleszteni tudja, ezt pedig a különböző nehézségi fokokkal teremti meg. Hosszú ideig leköti a figyelmet, s nem foglal nagy helyet, így tökéletes választás minden gyermek számára.

Woody Színes kocka nyomtatással 26 db
3 154 Ft 3 000 Ft

Klasszikus építőkocka színes fakockákból. A kockák nyomtatott mintával lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy tovább fejlesszék a kockákkal való játékot, létrehozva különféle állatokat, és különböző szerepeket játszhatnak velük. A gyermek megtanul különbséget tenni a színek és az alakzatok között.

Viga Fa formaillesztő

Viga Fa formaillesztő

Értékelés: 4,3
7 144 Ft 3 890 Ft

Fa formaillesztő színes formákkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik beilleszteni a megfelelő formát, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Bino Állatos ábécé, Angol
6 151 Ft 3 920 Ft

A kedvelt játék alkalmas különböző készségek sokoldalú tanulására! Tanítsd meg fokozatosan gyermekednek az ábécét és az állatokat angolul. Ezzel a játéktáblával úgy megy majd, mint kés a vajban.

Bino Golyóvezető labirintus játék
4 890 Ft 3 920 Ft

Golyóvezető labirintus játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Viga Fa mágneses betűk és számok
4 890 Ft 4 700 Ft

Fa mágneses betűk és számok halmaza. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan. A játék sokáig lefoglalja a gyerekeket, és tanulni is fognak vele.

Woody ABC Puzzle
4 090 Ft

Woody ABC Puzzle segítségével nagyon könnyen meg lehet ismertetni a gyerekekkel a betűket. Ezáltal a gyerekek játékos formában tanulhatják a betűket. A készlet összesen 26 betűt tartalmaz az angol ABC-ből. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Rendezés formában és méretben
7 490 Ft

Plan Toys formarendező játék segíti a gyermekek készségeinek fejlődését, hiszen játék közben megismerhetik a különböző színeket, formákat és méreteket. A dombornyomott lemezbe egyetlen módon illeszkednek a fadarabok. Fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit, valamint a figyelmet és a koncentrációt is. A játék 2 éves kortól ajánlott.

Plan Toys Kocka darabok
5 880 Ft

Ez a színes törött kocka szett a kezdőknek segít a gyerekekkel, hogy felfedezzék és hasonlítsák össze az egyes részeket. A gyerekek megtanulják a részleges és a teljes közötti arányos viszonyt .

Plan Toys Puzzle család - kutyák
6 090 Ft 5 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a kutya családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a kutyákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a kutyákkal, és stimulálhatják fantáziájukat.

Hape Összerakható béka

Hape Összerakható béka

Értékelés: 4
4 090 Ft

színes fából készült körökből a kicsik békát rakhatnak ki. A játék fejleszti a gyerekek motorikáját és a logikai gondolkodást. A békának köszönhetően a kicsik megtanulhatják felismerni a méretet, színeket és más készségeket is szerezhetnek. A játéknak gyönyörű színe van.

Goki Építőelemek és egy kirakós játék
6 670 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az építőjáték, amelyben az alap formákon kívül akár 3D-s kockát is készíthetsz… ez ám a kihívás! Ideális a készségek gyakorlására és különösen a türelme fejlesztéséért. Szükséged lesz a kreativitásodra, az előrelátás tehetségére és ez után úgy megy mint a karikacsapás!

Goki Hangszer - Esőcsináló hangszer
7 710 Ft

Ez a hangszer a zuhogó eső hangját hozza létre, ami nagyon megnyugtató. A csörgő forgatásával a baba figyeli a pattogó fémgolyókat és meghallja nyugtató hangjukat. – Kiváló az érzékszervi fejlődéshez.

Goki Tapintást fejlesztő játék II - különböző felületek pamutzsákban
14 260 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Helyezd mind a 32 db 4 cm-es fa görgőt a pamutzsákba, és jól keverd össze. A gyermek csukot szemmel húzzon ki egy hengert a zsákból és tapogassa meg a felületét. Ezután ismét eléri a zsákot, és megpróbál egy második, azonos felületű görgőt találni érintéssel. Ha megtalálja az azonos párt, azt tartsa meg a gyermek és játsszon tovább. A gyermek tapintás érzékét fejleszti. A látássérülteknél is használják.

Plan Toys Puzzle család - macskák
6 090 Ft 5 880 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a macska családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a macskákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a macskákkal és stimulálhatják fantáziájukat.

Goki Érzéki pexeszó
8 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szövet pexeszó a memória és az érintés gyakorlására. A 20 párnázott kispárna el van rejtve táskában a játékosok előtt. A játék célja, hogy két azonos módon töltött párnát vegyél ki a táskából csak az érintés és az érzékek alapján. Érdekes játék, amelynek köszönhetően nagyon sok mókában lesz részed.

Goki Kirakós - alapformák

Goki Kirakós - alapformák

Értékelés: 5
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan játék, amelyben a legfiatalabb gyerekek már jó motorikus készségeket mutatnak, és megismerkednek az alapvető alakzatokkal, mint például a szív, a háromszög, a csillag, a kör vagy a négyzet. Ez a kirakós ideális egy éves gyermekek számára. A kirakós fából készült.

Goki Tapintható játék - különböző felületek
9 020 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Tíz különböző típusú anyagot készíthetsz tíz 4 cm átmérőjű fa görgőkben, valamint egy fából készült alátétben. A csukott szemmel meg kell tapintani az egyes anyagokat, és fel kell ismernie a megfelelő lyukakban lévő fa görgőket. Ez a játék, amely alkalmas a 3 éves korú gyermekek számára, nagymértékben fejleszti a gyermekek tapintható érzékeit. A látássérülteknél is használják.

Plan Toys Kockák

Plan Toys Kockák

Értékelés: 4,5
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

kockák készlet 15 darabot tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek a geometria, a formák és a törtek tanulásában, miközben különböző alakzatokat hoznak létre. A gyermekek szórakozhatnak, miközben saját fantáziájuk alapján hoznak létre formákat.

Hape Baby Einstein Fa puzzle játék Friendy Safari Faces
4 090 Ft 3 920 Ft

A klasszikus fa puzzle hatalmas kalandot alkot a játékból a gyerekeknek. A szép tenger alatti minta vonzani fogja a gyereket, hogy újra és újra játsszon vele. A keresés és merülés, hogy melyik elem a megfelelő, elősegíti a baba kíváncsiságát és fejleszti a finom motoros képességeket.