Bino Nagy labirintus

Bino Nagy labirintus

Értékelés: 5
10 790 Ft 6 940 Ft

Nagy labirintus – multifunkciós játék a sokoldalú tanulásra! A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Brio Bohóc karikás építő játék
5 240 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Bohóc karikás építő játéka** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus fajáték, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy a kicsi megtanulja a színeket és a formákat, miközben jól érzi magát.

Viga Fali játékrepülő fából elefánt
19 590 Ft 15 090 Ft

Fali játék elefánt motívummal fából. Játszhatsz a xilofonnal, a pálcákkal ütögetheted a falapokat,vagy forgathatod a kereket, amelyben gyöngyök vannak. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fából készült vonat
9 590 Ft 4 690 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Viga Fali játékrepülő fából medve
19 290 Ft 15 490 Ft

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Bino Kalapálós Fajáték

Bino Kalapálós Fajáték

Értékelés: 4,7
3 890 Ft

Bino kalapálós játék fából készült játék 18 hónapos kornál idősebb gyermekeknek. Kiváló készségfejlesztő játék kisgyermekek számára, Kisvakond barátságos karakterével.

Viga Fa húzható tyúk

Viga Fa húzható tyúk

Értékelés: 5
5 890 Ft 3 490 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fából készült labirintus - farmer
4 290 Ft 3 490 Ft

fa labirintus vidám, színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók két színes pályán. A labirintus egy része egy mágneses farmer figura. Az alakzatok mozgatásakor érezhetik a kezükben és fejlesztik a motoros készségeiket

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,9
4 290 Ft 3 290 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Húzható fa xilofon krokodil
5 490 Ft 5 110 Ft

A húzható fa xilofon krokodil motívumú. Zene már pici kortól segít a megfelelő fejlődésben. Természetes módja az érzelmek kifejezésére. Fejleszti a beszéd megfelelő fejlődését.

Viga Fa építőjáték, város
5 890 Ft 4 840 Ft

Fa építőkészlet – város. Hosszú időre lefoglalja a gyerekeket. A csomag 8 rudat, 4 mintát és 14 különböző kockát tartalmaz. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Viga Fa húzható hernyó

Viga Fa húzható hernyó

Értékelés: 5
6 290 Ft 3 530 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fa fogaskerék

Viga Fa fogaskerék

Értékelés: 4,6
5 890 Ft 5 370 Ft

Fa fogaskerék. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Brio Húzható tacskó

Brio Húzható tacskó

Értékelés: 5
3 660 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Tacskója** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

Bino Kisvonat Fajáték

Bino Kisvonat Fajáték

Értékelés: 4,7
6 990 Ft 5 500 Ft

Bino kisvonat fából készült játék 18 hónapnál idősebb gyermekeknek. A kisvonattal és a hozzá tartozó építőkockákkal való játéknak csak a képzelet és a kreativitás szab határt. Kisvakond és barátai kedves karaktereivel.

Bino Kisvakond doboz alakzatokkal
6 106 Ft 3 890 Ft

Kisvakond népszerű gyermekhősének motívumaival készült dobozos formák nagyszerűen szórakoztatják a gyerekeket, feladatuk a megfelelő lyukakba helyezi a formákat. Ezzel finomítja a motoros készségeket és a logikus gondolkodást. Minőségi fából készült játék, színes és szórakoztató módon megismerteti az alakzatokat a gyermekekkel.

Teddies Játékasztal oktatási rakéta fából
26 490 Ft 19 410 Ft

Gyönyörű fából készült interaktív segítő asztal formájában színes rakéta kivitelezésben. Az asztal számos tevékenységre kínál lehetőséget, amelyek biztosan lekötik és szórakoztatják a gyermekeket. A tevékenységek segítségével a gyermekek fejlesztik képességeiket.

Bino Golyóvezető labirintus játék
4 890 Ft 3 920 Ft

Golyóvezető labirintus játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Bino Bella Florina Fajáték

Bino Bella Florina Fajáték

Értékelés: 4,6
3 790 Ft

Bino Bella Florina fajáték szórakoztató és fejlesztó elfogaltságot nyújt a gyermekek számára. A játék segít a színek és formák megismerésében és a megfelelő helyre történő illesztésében. Az elemek egy dobozban találhatók, amelyek a csúszó panelnek köszönhetően könnyen hozzáférhetők. A játék fejleszti a fantáziát és a motoros készségeket.

Bino Vonta két vagonnal

Bino Vonta két vagonnal

Értékelés: 4,5
4 990 Ft 3 270 Ft

Fa vonat – vontató játék, ami segít a gyerekek első lépéseinél és az egyensúly gyakorlásában. A kockák úgy vannak tervezve, hogy a kis kezek számára biztonságosak és alkalmasak legyenek. Ennek köszönhetően biztosítja a végtelen szórakozást építéskor, a vonat vezetésekor, a méret, a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerésekor és számoláskor.

Bino  Fa vonatkocsik Fajáték

Bino Fa vonatkocsik Fajáték

Értékelés: 4,7
7 890 Ft 5 370 Ft

Bino fa vonatkocsi idális ajándék a gyermekek számára. A játék nagyon szórakoztató, ugyanakkor az élénk színek és formák fejlesztik a kicsik képességeit. A kiegészítő kockáknak és házaknak köszönhetően a gyermekek kreítivitása is fejlődik. A vonat minőségi fából készült, amely ártalmatlan az egészségre.

Brio Húzható hangya

Brio Húzható hangya

Értékelés: 5
6 940 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Hangyája** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában. A hangyán található egy hangyatojás is, ami a játék mozgatására mozog.

Bino Állatos ábécé, Angol
6 151 Ft 3 920 Ft

A kedvelt játék alkalmas különböző készségek sokoldalú tanulására! Tanítsd meg fokozatosan gyermekednek az ábécét és az állatokat angolul. Ezzel a játéktáblával úgy megy majd, mint kés a vajban.

Viga Fali játékrepülő fából
51 090 Ft 41 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fali játék repülő motívummal fából. A játék öt darabból készült. Tartalma huzalgyöngy, hengeres tárcsa hanggal, labirintus kirakó, mágneses nyom és pályajáték, óra mozgó mutatókkal és fordulatokkal.

Plan Toys Összerakható rakéta
7 470 Ft

Egy sor színes darab, amely a lábakkal az alsó részre hajlik, és így rakétát hoz létre. A játék fejleszti a fantáziát, a finom motorikát és színeket és formákat tanít.

Hape Baby Einstein Puzzle fajáték Submarine Adventure
6 690 Ft 6 390 Ft

A klasszikus fa puzzle hatalmas kalandot alkot a játékból a gyerekeknek. A szép tenger alatti minta vonzani fogja a gyereket, hogy újra és újra játsszon vele. A keresés és merülés, hogy melyik elem a megfelelő, elősegíti a baba kíváncsiságát és fejleszti a finom motoros képességeket.

Viga Fa húzható kutya
4 790 Ft 4 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fa húzható kutya kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a kutyus halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Plan Toys Kockák

Plan Toys Kockák

Értékelés: 4,5
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

kockák készlet 15 darabot tartalmaz, amelyek segítenek a gyermekeknek a geometria, a formák és a törtek tanulásában, miközben különböző alakzatokat hoznak létre. A gyermekek szórakozhatnak, miközben saját fantáziájuk alapján hoznak létre formákat.

Hape Baby Einstein Fajáték Discovery Train
10 090 Ft 9 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hagyd, hogy kis felfedeződ használja a fantáziáját, amikor útnak indul a Discovery Team vonattal. A vonat kisállat utasokkal van feltöltve és bátorítja a gyermeket a felderítetlen területek felfedezésére. A szórakoztató formák és fénylő színek ösztönzik a motoros képességek fejlesztését.

Plan Toys Csattogó

Plan Toys Csattogó

Értékelés: 3
7 470 Ft

A csattogó egy fa hangszer a Plan Toys márkától. Ez a szórakoztató hangszer csattogó hangot ad ki, aminek a gyorsaságát a kicsi a kézmozgásának gyorsaságával szabályozhatja. Színes kialakítású, minőségi kaucsuk fából készült.

Viga Fa húzható ló
4 790 Ft 4 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fa húzható ló kerekekkel ellátott, amelyek forognak, ha a paci halad. A húr hossza 65 cm. A játék javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Viga Fából készült labirintus, nagy
10 890 Ft 10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A színes fa labirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatóak a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Woody Színes összerakható piramis - búgócsiga
4 690 Ft 3 790 Ft

A színes fa körök a legnagyobbtól a legkisebbig húzhatók fel a rúdra. Ezt a színes összerakható piramist aztán megforgathatod, mint egy búgócsigát. A játék célja a kicsi motorikájának fejlesztése.

Viga Fali játék Krokodil fából 91 cm.
17 290 Ft 12 850 Ft

Fali játék krokodil motívummal fából. A játék kockákat és különböző fajtájú útvesztőket tartalmaz. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga VIGA Facsúszda autókkal
6 890 Ft 6 190 Ft

Színes fa autópálya négy színes autóval, amelyek a lejtésnek köszönhetően könnyedén megbirkóznak a színes úttest kaszkádjával. Állítsd az autókat a pálya legmagasabb részére és figyeld, mi történik!

Viga Fa járóka

Viga Fa járóka

Értékelés: 4,7
17 390 Ft 13 380 Ft

Fa járóka játékelemekkel a gyermek járását és motorikáját fejleszti. Tartalma különböző átfűzős részek, útvesztők és forgatható játékok. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Hape Kreatív fa puzzle

Hape Kreatív fa puzzle

Értékelés: 4,3
6 020 Ft

Kreatív puzzle a legkisebbeknek! Kitűnik minőségi kidolgozásával és élénk színeivel. Négy puzzle darab, amelyek egymáshoz van illesztve és mindegyiken egy fa cölöp található. Az egyes formák és cölöpök barázdáltak. Ezekre helyezhetik el a gyerekek a darabokat. Választhatnak a színek, az alakzatok és a képzeletük szerint is.

Hape Mini autópálya
7 539 Ft 6 890 Ft

Figyeld, ahogy játékautóid kielőzik egymást! Ez a mini autópálya nagyon rövid idő alatt a gyermekek kedvencévé válik. Melyik a gyorsabb verda? Versenyezz, jegyezd fel a futamidőket és a helyezéseket! A játék nagyban a gyerekek fizikai tudását fejleszti.

Hape Vidám összerakható kisvonat vagonokkal
7 590 Ft

A vidám összerakható kisvonat vagonokkal a legjobb eszközöket, a gyermek fantáziájának fejlesztésére! Nincs jó vagy rossz összeszerelési mód, hogy miként állítsd össze a vonat és a kockákat.

Plan Toys Összerakható karikák
5 890 Ft

Színes fa összerakható karika készlet az ökologikus Plan Toys vállalattól. A játék segít a gyerekeknek a színek és a méretek megtanulásában. Biztonsági okokból a közepén található rúd összerakható.

Viga Fa logikai játék - Noé bárkája
3 390 Ft 3 270 Ft

Noé bárkája fajáték gyermekek számára. Amikor egy gyerek eltalál egy állatot, az állat kiugrik. Gyerekekben javul a finom motoros készség és a mozgások koordinációja.

Brio Húzható kacsa
6 390 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Kacsája** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

Bino Színes gyűrűpiramis

Bino Színes gyűrűpiramis

Értékelés: 3
3 990 Ft 3 390 Ft

Színes gyűrűpiramis, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja, és sokoldalú tanulásra alkalmas! A gyűrűk állványra fűzése segít a finommotorika fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Plan Toys Nagyító - levél
4 450 Ft

  • Kiváló falevél formájú minőségi fából készült játék. Fedezd fel a világot egy nagyítóval. Ez a nagyító ideális otthoni és szabadtéri felfedezésre. A játék könnyen beleillik a baba kezébe.
Hape Felfűzhető fa játékautók
2 590 Ft

A közlekedési eszközök és kiegészítők felfűzésével folyamatosan változó forgalmi helyzetet, formákat és történeteket alakíthatsz ki az úton.

Plan Toys Rendszerező csészék
7 470 Ft

Ezekkel a csészékkel és a zsetonokkal a gyerekek megtanulhatják, hogy a zsetonokat színben rendezzék, számolják és megpróbálják megütni a zsetonokat ugyanazon színes csészékben. Tartalmaz egy pamutzsákot is.

Viga Fa járóka, rózsaszín
14 890 Ft 14 290 Ft

A játékos elemekkel kiegészített fa járóka fejleszti a gyermek járását és motorikáját. Különböző átfűzős részeket, útvesztőket és forgatható játékokat tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.