Plan Toys Gyerek autó
5 260 Ft

Ez a színes kisautó rugalmas ″testtel″ rendelkezik, ami reagál a kicsi érintéseire. Segít a vizuális és mozgási készségek fejlesztésére. Játék közben az egyes elemek szépen mozgásba lendülnek, ami a gyerekeknek tetszik és szórakoztatja őket.

Hape Kettős golyóvezető labirintust
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A golyóvezető szórakoztató játék a legkisebbeknek! A színes golyók első pillantásra vonzzák a gyerekeket. A játék célja, hogy alakzatokat mozgassunk oda-vissza.

Plan Toys Érzékelő golyók
7 500 Ft

Három különböző fajta érzékelő gömb a látás, hallás és tapintás képességének javítására. A könnyebb megkülönböztetésért a gömbök különböző színűek. Fejleszd a kicsi érzékszerveit.

Plan Toys Formázható csörgő - Triangle
7 500 Ft

Rugalmas formázható csörgő háromszög alakban. Szabadon mozgatható, ennek köszönhetően nagyon kellemes a kis gyermek kezeknek. A csörgő belsejében fa golyó található, amely két tónusú.

Plan Toys Sípoló labda
4 470 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

labda arra ösztönzi a gyerekeket, hogy fedezzék fel a hangot, javítják a finom motoros készségeket, amikor megragadják és szorítják. Amikor megnyomja a gombokat, a labda olyan hangot fog hallatni, amely ösztönzi a baba hangját.

Plan Toys Színes henger

Plan Toys Színes henger

Értékelés: 5
4 490 Ft

A színes fa henger segít a gyermek fejlődésében. Nyomásra hangot ad ki, ami a kicsi hallását, a színes fa válaszfalak pedig a látást stimulálja .