Bino 2015 Készségfejlesztő kocka
15 690 Ft 9 200 Ft

Bino Készségfejlesztő kocka tökéletes választás 1 éves kor feletti gyermekek játékos formában való tanítására. Az elemeire bontható kreatív játék, segít megismerkedni a színek, formák és az óra alapvető tulajdonságaival. Anyaga főleg fa, melynek köszönhetően kellően masszív és strapabíró is.

Bino formaillesztő, fából készült kis ház
6 102 Ft 3 940 Ft

Ötletes formaillesztő nyílásokkal a tetején, amely az alakzatok osztályozására szolgál. A játék segít az értelem, a finom motoros készségek fejlesztésében és még sok másban.

Bino Nagy labirintus

Bino Nagy labirintus

Értékelés: 5
10 790 Ft 6 960 Ft

Nagy labirintus – multifunkciós játék a sokoldalú tanulásra! A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Bino Készségfejlesztő óra

Bino Készségfejlesztő óra

Értékelés: 4,5
5 250 Ft

Bino készségfejlesztő óra ideális választás otthoni, bölcsődei és óvodai használatra egyaránt. Segíti a gyerekek motorikus képességeinek javítását, fejleszti a logikus gondolkodást. Hozzászoktat a számok és az óra látványához, fogalmaihoz. Megjelenése színes és vidám, így kevesebb az esély arra, hogy a játékos tanulást a kicsik gyorsan elunják.

Viga Fa abakusz

Viga Fa abakusz

Értékelés: 5
7 190 Ft 3 670 Ft

Fa abakusz színes golyókkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik számolni, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Bino Motoros kocka 5-in-1

Bino Motoros kocka 5-in-1

Értékelés: 4,9
7 490 Ft 4 200 Ft

A multifunkciós motoros kocka jó minőségű fa játék az apró ezermestereknek. A sokféle tevékenységnek köszönhetően, amelyeket a gyermek a kocka minden oldalán végezhet, edzi a kezek finom motorikáját, a logikát és összpontosítást.

DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték
3 940 Ft

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat.

Viga Fa építőjáték, város
5 890 Ft 4 860 Ft

Fa építőkészlet – város. Hosszú időre lefoglalja a gyerekeket. A csomag 8 rudat, 4 mintát és 14 különböző kockát tartalmaz. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Plan Toys Az első fényképezőm
4 730 Ft

Készíts gyönyörű fényképeket a környezetedről ezzel a fényképező segítségével! Élesíts, koncentrálj, nyomd meg a fényképező gombot és figyeld a különböző képeket a kaleidoszkóp lencséjén keresztül.

Viga Fa menet

Viga Fa menet

Értékelés: 4,8
6 690 Ft 4 860 Ft

Fa menet, amely színes fa formákat és színes húrokat tartalmaz. Dobozban csomagolt, melyet tárolóként is használhatsz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Hape Motorikus labirintus

Hape Motorikus labirintus

Értékelés: 4,3
8 578 Ft 7 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Motorikus labirintus didaktikai játék végtelen lehetőségeket rejt magában, mint a golyókkal való mozgás spirálok mentén és a célba való eljuttatásuk. Az élénk színek a kisfiúk és a kislányok érdeklődését is felkeltik. A labirintus gyönyörű alsó részét színes illusztrációk és egy kisvonat díszítik.

Viga Fa óra

Viga Fa óra

Értékelés: 5
6 090 Ft 4 860 Ft

A játék a kivehető daraboknak köszönhetően javítja a kézügyességet és az ügyességet. A csomagolás 12 különböző formájú és színű, számokkal ellátott darabot tartalmaz, amelyek behelyezhetőek az órába.

Woody Összeadás és kivonás készségfejlesztő
2 490 Ft 2 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woody összeadás és kivonás készségfejlesztő játék szinte alapvető eszköz abban, hogy a gyerekek stresszmentesen elsajátítsák e két művelet fogalmát és helyes használatát. A benne lévő fa kockák egyik oldalán a feladat szerepel, másikon a megoldás. Ennek köszönhetően nem szükséges használatához szülői felügyelet, hiszen ellenőrizhetik magukat könnyedén.

Bino Golyóvezető labirintus játék
4 890 Ft 3 940 Ft

Golyóvezető labirintus játék, ami még a legkisebbeket is szórakoztatja. A golyók mozgatása oda-vissza segít a kéz finommotorikájának fejlesztésében. Egy játék, mely segítségével a gyerekek megtanulják a sorrend, az ellentétek (nagy/kicsi, fent/lent) felismerését, megtanulnak számolni és segít az intellektus fejlődédében, a logikus gondolkodásban.

Woody Motorika 3D Fajáték

Woody Motorika 3D Fajáték

Értékelés: 4,5
4 460 Ft

Woody Motorika 3D-s játék kiváló választás a 2 évnél idősebb gyermekek számára. A készlet színes és izgalmas formáival azonnal felhívja magára a gyermek figyelmét, emellett pedig rengeteg fejlesztő hatással rendelkezik. Célja, hogy a motorikus képességeket és a térbeli tudatosságot már a legkisebb korban fejleszteni tudja, ezt pedig a különböző nehézségi fokokkal teremti meg. Hosszú ideig leköti a figyelmet, s nem foglal nagy helyet, így tökéletes választás minden gyermek számára.

Bino Állatos ábécé, Angol
6 151 Ft 3 940 Ft

A kedvelt játék alkalmas különböző készségek sokoldalú tanulására! Tanítsd meg fokozatosan gyermekednek az ábécét és az állatokat angolul. Ezzel a játéktáblával úgy megy majd, mint kés a vajban.

Hape Verdák lábbal hajtós autó, piros
22 190 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a kiegyensúlyozott lábbal hajtós autó, nagyon könnyű haladást biztosít a gyerekeknek a szilárd vázának és az egyedi dizájnjának köszönhetően. A mozgó gombok, fogaskerekek és a színes golyók biztosítják az élénk szórakozást és segítenek a finommotorikus képességek fejlődésében.

Viga Fa mágneses betűk és számok
4 890 Ft 4 730 Ft

Fa mágneses betűk és számok halmaza. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan. A játék sokáig lefoglalja a gyerekeket, és tanulni is fognak vele.

Woody Számlaló természetes anyagból készült színes gyöngyökkel.
3 787 Ft 3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fából készült számláló fa kerettel kedvenc játék minden olyan gyermek számára, aki szeret számolni vagy ép számolni tanul. A színes golyók segítenek nekik a számolásban és így a tanulás is szórakoztató lesz.

Bino Multifunkciós motorikus kocka
8 090 Ft 4 460 Ft

A multifunkciós motorikus kocka egy minőségi fa játék gyerekeknek. A változatos tevékenységeknek köszönhetően, amelyeket a gyerekek elvégezhetnek a kocka bármely oldalán, gyakorolják a finom motoros képességeket, a logikát és a koncentrációt.

Plan Toys Puzzle család - kutyák
6 090 Ft 5 910 Ft

Szórakozz együtt a kutya családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a kutyákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a kutyákkal, és stimulálhatják fantáziájukat.

Hape Baby Einstein Aktív fakocka játék Innovation Station
35 090 Ft 28 420 Ft

Öt oldal szórakozás vár kis tudósodra. Figyeld hogy fedezi fel és örül minden oldalnak, amelyet ez az innovatív aktív kocka nyújt. Meglepő lesz, hogy mindent meglehet fogni, forgatni, húzni, átrendezni és aktiválni.

Plan Toys Óra

Plan Toys Óra

Értékelés: 4,5
13 150 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Színes óra az ökologikus Plan Toys vállalattól. Az óra kártyákat is tartalmaz, amik a felső részébe helyezhetők, hogy a gyerekek megtanulhassák a saját tevékenységeit megadott időkkel tudja párosítani.

Plan Toys Puzzle család - macskák
6 090 Ft 5 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a macska családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a macskákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a macskákkal és stimulálhatják fantáziájukat.

Goki Tanuljunk számolni - lemezek, 36 rész
7 750 Ft

Első találkozáskor a számok absztrakt világa nagyon távoli a gyerekektől. Ezzel a vonzóan színes játékkal a gyerekek megtanulnak számolni. A lemezeket mindkét oldalra nyomtatják, és egy minőségi fadobozban szállítják, amely a játék tárolására szolgál. A lemezek építésre is alkalmasak. Ez csupán rajtad múlik, hogy hogyan használod azokat.

Hape Kettős golyóvezető labirintust
4 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A golyóvezető szórakoztató játék a legkisebbeknek! A színes golyók első pillantásra vonzzák a gyerekeket. A játék célja, hogy alakzatokat mozgassunk oda-vissza.

Hape Összerakható zenélő Pepe
5 041 Ft 3 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a színes összerakható kiskutyus, akit Pepének hívnak segít a gyerekeknek a különböző színek és formák megtanulásában. – A játék fejleszti a finommotorikát és a logikai gondolkodást. Ha megkopogtatják a fejét, a kutyus ugatni kezd.

Plan Toys Színes henger

Plan Toys Színes henger

Értékelés: 5
4 460 Ft

A színes fa henger segít a gyermek fejlődésében. Nyomásra hangot ad ki, ami a kicsi hallását, a színes fa válaszfalak pedig a látást stimulálja .

Teddies Egyensúlyozós fajáték
5 690 Ft 4 730 Ft

Teddies Egyensúlyozós fajáték fejleszti a gyermekek készségeit. A játék során a színes fa elemeket úgy kell a tartóra rakni, hogy az ne dőljön el és közben a mellékelt kártya színkombinációi is egyezzenek. A játék által a gyermekek ügyességi és koncentrációs képessége fejlődik. A játék apró alkatrészeket tartalmaz, így két éves kortól ajánlott.

DETOA Számláló 100 golyó
4 990 Ft 3 940 Ft

Korunk fejlett technológiájának ellenére, a számláló továbbra is része a tanszereknek és alapvető segítőknek a számolással való megismerkedés során. Támogatja a logikus gondolkodást, segít az első feladatok kiszámításánál és dekoratív kivitelű.

Bino Járássegítő

Bino Járássegítő

Értékelés: 4,4
21 710 Ft
+ ingyen szállítás

Bino járássegítő élénk színvilága és a rajta található kiegészítők arra ösztönzik gyermekét, hogy belekapaszkodjon, ezzel elősegítve a saját lábra állást. A kis kiegszítők, mint például a xilofon, a formaválógató, a tekerhető figurás játék min-mind a finommotors mozgást fejlesztik.

Hape Puzzle Ábécé

Hape Puzzle Ábécé

Értékelés: 5
5 903 Ft 5 650 Ft

Ábécé! Az ábécé tanulása szórakoztató! Vajon megtanulhatóak az ábécé betűi A-tól Z-ig játék formájában? Ez a kiváló játék megismerteti a gyermekekkel a kisbetűket, megtéve így az első lépéseket az olvasás és írás felé.

Hape Motor készségfejlesztő kocka labirintussal
45 790 Ft

A motor készségfejlesztő kocka labirintussal akár több éves korig is elszórakoztatja a gyerekeket. Labirintus, formák behelyezése és egyéb tevékenységeket változtatják ezt a kockát a szórakozás központjává.

Hape Puzzle táblán - Földművesek
2 490 Ft

Gyermeked szereti az állatokat és a természetet? Ennek a kirakósnak köszönhetően megismerkedhet az állatokkal s azok lakóhelyével. Kiváló kiegészítő a formák és a különböző tárgyak felismerésének megtanulásához.

Woody Kis oktatató kocka varázslatos kerekekkel
5 590 Ft 5 250 Ft

Oktatási segédeszköz a logika és a finommotorikus készségek fejlesztéséhez. Tartalma: egymásba fonódó forgó kerekek rendszere, billenő tányérok képekkel, labirintus állatokkal, beillesztési formák és a tetején 3D drót labirintus gyöngyökkel, amelyek ennek a szerkezetnek a spiráljai és kanyarjai mentén mozgathatók.

Woody Puzzle ABC betűk keretben
3 290 Ft 3 010 Ft

Fa interaktív oktató játék kisgyerekek számára. A gyerekek szórakoztató módon tanulják meg felismerni a betűket és azok alakját. A betűk szép színes kidolgozása felkelti a gyerekek figyelmét. Gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas.

Woody A világ képekben, 2 az 1-ben, Játssz és tanulj egyidejűleg
9 642 Ft 7 750 Ft

Tanulságos puzzle és társasjáték egyben! A gyerek a darabokat a mágneses táblán rakja össze. Folyamatosan tanul, hol találhatóak találhatóak az egyes földrészek. Az összerakható térképpel eljátszhat egy játékot, amely fejleszti az érzékeket és fejleszti a figyelmet. Design: Veronika Budiska.

Bino Kisvakond számláló

Bino Kisvakond számláló

Értékelés: 4,8
5 490 Ft 4 730 Ft

Számláló az első százig elszámoláshoz a kedvelt Kisvakond motívummal. A gyöngyök tízesével vannak elosztva. Elmaradhatatlan kelléke minden kisiskolásnak a matematika alapjainak gyakorlásához!

Woody Színes Játék Center

Woody Színes Játék Center

Értékelés: 4,2
8 999 Ft 7 890 Ft

Woody Játék Center egy kivételesen jó minőségű készségfejlesztő játék. A termék rendkívüli módon képes lekötni a gyerekek figyelmét, hiszen minden oldalán más – más izgalmas játék található. A termék segítségével játszva taníthatja meg gyermekét az óra használatára, illetve az összeadást és a kivonást is gyakorolhatja a golyós számológépen. Remekül fejleszti a gyerekek a motorikus képességeket, illetve a logikai képességeket is. Gyönyörű és változatos színeivel, és figyelemfelkeltő formáival rabul ejti a kisgyerekeket, és minden egyes alkalommal új és új meglepetéseket okoz játék közben! Gyermeke ezzel a játékkal önfeledten játszhat, és közben fejlesztheti képességeit és tudását is! TOVÁBB OLVASOM->

Bino Aktív kocka 7v1

Bino Aktív kocka 7v1

Értékelés: 4,6
16 190 Ft 9 730 Ft

A kis kíváncsi gyerekek élvezni fogják ezt a többfunkciós fa kockát ** játékos tevékenységekkel **. Ugyanakkor, ha játék közben fejleszti a ** motoros képességeket ** és javítja ** más készségeket **.

Hape Puzzle számok

Hape Puzzle számok

Értékelés: 4,9
5 568 Ft 4 200 Ft

Egy, kettő, három! A számolás szórakoztató! Ezekkel a színes puzzle számokkal a gyermekek megtanulnak húszig számolni. A mellékelt plusz, mínusz és egyenlő szimbólumoknak köszönhetően a gyermekek egyszerű matematikai feladatok megoldására is képesek lesznek. A játék számos felhasználási módot kínál, kiváló tanulási segédeszköz.

Woody ABC Puzzle
4 070 Ft

Woody ABC Puzzle segítségével nagyon könnyen meg lehet ismertetni a gyerekekkel a betűket. Ezáltal a gyerekek játékos formában tanulhatják a betűket. A készlet összesen 26 betűt tartalmaz az angol ABC-ből. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Hape Gyerk puzzle, óra

Hape Gyerk puzzle, óra

Értékelés: 5
5 190 Ft 5 120 Ft

Óra állvánnyal gyerek puzzle. Nélkülözhetetlen segítőtárs, ami segít a gyerekeknek az órák, a percek és a színek tanulásában. Az óra számjegyei kivehetők. Minden szám más formájú- Ezzel a játékkal könnyebb lesz a gyerekeknek elképzelni, mikor menjenek aludni, mikor van itt az ideje az ebédnek vagy, hogy mikor mehetnek játszani.

Hape Szivárványos abakusz

Hape Szivárványos abakusz

Értékelés: 4,8
5 120 Ft

Az abakusz ideális egyszerű számolási feladatokra. Az abakusz 10 sorból áll 5 színben és ideális az összeadás és kivonás megértéséhez.

Viga Fa ábécé és óra
5 590 Ft 5 380 Ft

Ez a fa ábécé és óra megtanítja a gyermekeket a színek, betűk és számok felismerésére. A gyermek így általános képet kap az órákról. Mindegyik betűnek van egy oldala a jobb memorizálás érdekében.

Woody Abakusz számoló, piros
3 490 Ft 3 280 Ft

Faabakusz piros kerettel. Ez a játék kiváló segédeszköz azoknak a gyerekeknek, akik kezdenek számolni tanulni. Tökéletes módja annak, hogy játékosan rávezesd gyermekedet a számrendszerek megértésére. Ahogy a gyermek ujjaival mozgatja az abakusz golyócskáit, az ujja együttműködik az agyával és ezáltal kialakul a képmemóriája. A gyermek vizualizálja elméjében a képet és ezzel tovább számol.

Woody Európa mágneses térképe, társasjáték 3 az 1-ben angol nyelven
10 790 Ft 10 120 Ft

Tanulságos puzzle, tanszer és társasjáték egyben! A célja az, hogy a gyermek az Európát úgy észlelje, mint egy egységet tele érdekességekkel. A gyermek az államokat, vagy azok részeit ábrázoló darabokat a mágneses felületre helyezik. Ezzel megtanulják, hova tartoznak az egyes darabok. Az egyes darabokra helyezett képeknek köszönhetően a gyerekek azonnal tudatosítsák, hogy mi jellemzi az egyes országokat, mit termesztenek, termelnek, bányásznak ott, és hol és milyen állatok élnek.

Woody Fa puzzle A béka fejlődése
2 790 Ft 2 620 Ft

Fa, többrétegű puzzle. Az egyes részeket úgy kell összerakni, hogy a következő réteg alját képezze. A képek a béka fejlődését mutatják a petéktől az ebihalon át a felnőtt, kifejlett békáig. A fejlődős puzzle nem csak egy fa játék, hanem kiváló oktatási segédlet.