Casadeco NANGARA NAMADGI 06 tapéta a NANGARA kollekcióból

Casadeco NANGARA NAMADGI 06 tapéta a NANGARA kollekcióból

Száma: 27187008
Közvetlenül partnerünktől
Finom geometrikus mintázatú tapéta. Az ár 10,05 mx 53 cm-es tekercsre értendő. További információ
56 580 Ft
Partnerünktől: À la Maison

Közvetlenül partnerünktől

2023.11.02 - 2023.11.07 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: À la Maison

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 27187008

Leírás

Az őslakos művészet nagyon elegáns és időtlen. A falakon egyedülálló atmoszférát teremthet, amelyet az ősi kultúrák és hagyományok befolyásolnak.

Az etnikai és törzsi motívumok a NANGARA kollekcióban található kiváló minőségű papírra kerülnek, és élénk, lenyűgöző színekben jelennek meg. A kézzel festett motívumok autentikus megjelenése a finom részleteknek és a modern feldolgozási technikáknak köszönhetően megmarad.

A NANGARA kollekció a természettel tökéletes összhangban élő őseink bölcsességét tartalmazza, és mindenkinek szól, aki egy inspiráló és stílusos élet.< P>Ez a cikk megrendelésre készült, ezért munkaszerződés hatálya alá tartozik. A termék vásárlásától számított 14 napon belül a hatályos feltételek szerint indoklás nélkül visszaküldeni nem lehetséges. Árurendeléskor 100%-os előleget kérünk.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.